-->

Αννα Γεωργιοπούλου: "Στους τομείς που υπηρέτησα έγιναν πράγματα που δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια..."

Την παραίτησή της κατέθεσε σήμερα από πρόεδρος του νομικού προσώπου η Αννα Γεωργιοπούλου, αμέσως μετά την συνεδρίαση για την Ιππική Έκθε...


Την παραίτησή της κατέθεσε σήμερα από πρόεδρος του νομικού προσώπου η Αννα Γεωργιοπούλου, αμέσως μετά την συνεδρίαση για την Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο στα Λεχαινά. 

Σε δηλώσεις της στο newsgf.net, η κα Γεωργιοπούλου έκανε έναν μίνι απολογισμό των δραστηριοτήτων των τελευταίων ετών, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τους συνεργάτες της αλλά και σε όσους συνεργάστηκε την τελευταία 5ετία. 

"Τελευταία συνεδρίαση του νομικού προσώπου σήμερα με θέμα την διοργάνωση κι εκτέλεση της 85ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Μοράντ για την τοποθέτησή μου στη προεδρεία του νομικού προσώπου αλλά και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν τη τοποθέτηση αυτή, καθώς επίσης και για τις άλλες τοποθετήσεις μου ως αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης και στη θέση του αντιπροέδρου στον σύνδεσμο "Ηρακλής".

Ήταν τρεις θέσεις ευθύνης για εμένα, και πιστεύω πως με την πάροδο των χρόνων ήταν τρεις τομείς που έγιναν πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή, στο πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό κομμάτι, όπου είχε το νομικό πρόσωπο, προήχθη ο πολιτισμός, δεν έμεινε κάτι στάσιμο. Από την αρχή απόφασή μου, την οποία τήρησε και ο δήμαρχος, ήταν να στηριχθούν οι τοπικοί σύλλογοι και οι φορείς κάθε τόπου ώστε να υπάρχει μια συνεχής δράση κι έτσι να δίνεις το έναυσμα στους ανθρώπους να προσπαθούν και να προσφέρουν για τον τόπο τους.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε ήδη μπει σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο όπου οι χορηγίες ευαίσθητων πολιτών προς τους συλλόγους είχαν στερέψει. Αρα, λοιπόν, κάποιος έπρεπε να τους στηρίξει οικονομικά σε κάθε τους δράση και μαζί τους να δημιουργήσει.

Αυτό έκανε το νομικό πρόσωπο. Στήριξε τους συλλόγους κάθε περιοχής και ταυτόχρονα στηρίχθηκαν και οι επαγγελματίες κάθε περιοχής. Δηλαδή, τα χρήματα που αφορούσαν κάθε εκδήλωση σε κάθε χωριό του δήμου μας ξαναγύριζαν στην ίδια την τοπική κοινωνία.

Έγιναν κάποια βήματα διαφορετικού πολιτιστικού επιπέδου και κάποιες προσεγγίσεις. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου σε τρία διαφορετικά σημεία του τόπου του δήμου υπήρχαν εκδηλώσεις, οπότε υπήρχε μια πλούσια καθημερινότητα.

Έγιναν τομές στα αθλητικά, πέρα από τη συντήρηση των γηπέδων στα οποία είχε ο δήμος την οικονομική τους επίβλεψη με την τεχνική υπηρεσία. Το νομικό πρόσωπο έκανε πράγματα ειδικά για το ΑΕΘΛΕΙΟΝ στάδιο που είχαν να γίνουν εδώ και και 20 χρόνια. Το μόνο που μας έμεινε ήταν ο εξωτερικός αύλειος χώρος -εκεί δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά έχει κατατεθεί μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης διότι δεν θέλαμε να κάνουμε προχειρότητες. Αυτό όμως δεν ήταν εύκολο να το εξηγήσεις στους δημότες που επιθυμούσαν κάτι διαφορετικό αν και πρόχειρο. Εμείς δεν κάναμε τομείς στο πρόχειρο, αλλά επιδιώκαμε να γίνει το καλύτερο.

Νιώθω σχεδόν πλήρης από τα χρόνια αυτά γιατί από τους τομείς που βρέθηκα να υπηρετήσω, και στο Λιμενικό Ταμείο και στον βιολογικό καθαρισμό, έγιναν πράγματα που δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Στο μεν λιμενικό ταμείο, από τη θέση της αντιπροέδρου που βρέθηκα, προωθήθηκαν μεγάλα έργα, έργα πνοής για το λιμάνι κι άφησε ένα πολύ μεγάλο αποθεματικό. Στον δε βιολογικό, επιτέλους λειτούργησε, μπήκε σε έναν δρόμο. Υπάρχει ένας πολιτισμός καθαριότητας, να το πω κι εγώ έτσι, σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να μαζέψουμε και τις παρανομίες που υπήρχαν στο βιολογικό, με τις παράνομες διαθέσεις και συνδέσεις. Ήδη υπογράφτηκε η σύμβαση για τα υπόλοιπα κομμάτια του δήμου, ήδη ξεκίνησαν οι ενέργειες για τον βιολογικό της Βάρδας και γι' αυτό σας είπα ότι σχεδόν νιώθω πλήρης μέσα από αυτά τα χρόνια ενασχόλησης με τα ιδιαίτερα θέματα με τα οποία ασχολήθηκα.

Δεν νιώθω ολοκληρωμένη, γιατί ο άνθρωπος ποτέ δεν πρέπει να νιώθει ολοκληρωμένος και δεν είναι σωστό να νιώθει ολοκληρωμένος. Παρ' όλα αυτά όμως είμαι υπερήφανη διότι μένει μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη και δίνεται μια πολύ καλή προίκα στη νέα δημοτική αρχή η οποία οφείλει και ελπίζω να αξιοποποιήσει, να τρέξει τα έργα τα οποία ήδη έχουν ψηφιστεί, άλλα έχουν δημοπρατηθεί, άλλα είναι σε εκτέλεση, άλλα είναι προς μελέτη.

Αν εμείς ως δημοτική αρχή ήμασταν καλοί αυτή τώρα να αποδειχθεί καλύτερη και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια για το καλό του τόπου, με βάση την προίκα που τους παραδίδουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες. Ιδιαίτερα στο νομικό πρόσωπο την γραμματέα κα Θεοδωροπούλου και την ταμία, κα Βέρρα. Να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα, τους ανθρώπους των συλλόγων και όλους τους δημότες που μοιράστηκα μαζί τους αυτά τα χρόνια.

Ήδη έθεσα στη διάθεση του δημάρχου την παραίτησή μου από το νομικό πρόσωπο. Ήταν ηθικό να μείνω για λίγο πρόεδρος ώστε να γίνει το συμβούλιο για την ιππική έκθεση της Ανδραβίδας, ένα χρέος απέναντι στη πόλη μου και στο σκοπό που υπηρετούσα όλα αυτά τα χρόνια".

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Αννα Γεωργιοπούλου: "Στους τομείς που υπηρέτησα έγιναν πράγματα που δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια..."
Αννα Γεωργιοπούλου: "Στους τομείς που υπηρέτησα έγιναν πράγματα που δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια..."
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTNVoZ50Yp2m221JfwuELwaY7HLyoe7nfQiFgArQdo2ZG_qYrPAg6VO_4QJmHnrcNruAL2MO4F124i4_BLm9k6T78_8yjwi34DYeZBsm2H9698jrjd3Irs6yCGaVB_H7CFbuLJsNxr7Yo/s640/P1190757.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTNVoZ50Yp2m221JfwuELwaY7HLyoe7nfQiFgArQdo2ZG_qYrPAg6VO_4QJmHnrcNruAL2MO4F124i4_BLm9k6T78_8yjwi34DYeZBsm2H9698jrjd3Irs6yCGaVB_H7CFbuLJsNxr7Yo/s72-c/P1190757.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/09/blog-post_217.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/09/blog-post_217.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy