Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Sir Avramo.O κύριος <τίποτα> μας κουνάει πάλι το δάχτυλο!

Επιστρέφοντας σήμερα στην πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος και φοβερά θετικά ενεργειακή πόλη ,από ένα ταραχώδες Δημοτικό Συμβούλιο στον Πύργ...


Επιστρέφοντας σήμερα στην πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος και φοβερά θετικά ενεργειακή πόλη ,από ένα ταραχώδες Δημοτικό Συμβούλιο στον Πύργο Ηλείας χθες βράδυ, είχα ως συνήθως συντροφιά το αγαπημένο μου μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το ραδιόφωνο. Αυτό που μου τράβηξε ιδιαιτέρως τη προσοχή ήταν ένα ρεπορτάζ ,από την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης , Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής και οι δηλώσεις, του Ευρωπαίου Επίτροπου Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Για να μην χάσουμε την ουσία της υπόθεσης απλά σας αναφέρω ότι ο εν λόγω πλούσια –αμειβόμενος υπάλληλος είναι αυτός που υπό την αιγίδα του και την υπογραφή του τα τελευταία 5 χρόνια ,αποίκισε την Ευρώπη με κάθε λογής καρύδι από Ασία-Αφρική κλπ και αυτός που στα μάτια όσων ξέρουν και όσων παρακολουθούν τα Ευρωπαϊκά θέματα , καταγράφεται ως ένα από τα πλέον πρόθυμα <στρατιωτάκια> του George Soros και της Ν.Τ.Π.

Αυτός λοιπόν που είναι από τους κύριους υπεύθυνους για το μπάχαλο που γίνεται τώρα στην Ελλάδα και Ευρώπη ,μας κουνάει το δάχτυλο (τώρα που τελειώνει η θητεία του και τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας τον φέρνουν πάλι στην εγχώρια επικαιρότητα ) και τι μας λέει;…

Ας δούμε μερικές από τις σημερινές δηλώσεις του!

1. «Το ζήτημα είναι πανευρωπαϊκό. Φοβάμαι ότι η κατάσταση δεν πάει καλά. Η Ελλάδα δεν έχει άλλο στήριγμα εκτός από την ΕΕ και όποια άλλη πολιτική προταθεί μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε περιπέτειες,» Τώρα δηλαδή κατάλαβε ο <φωστήρας> ότι κάτι δε πάει καλά!!!...Το ότι γίνεται χαμός σε όλη την Ευρώπη με εγκλήματα , το ότι τίναξαν μέχρι και τη Παναγία των Παρισίων στον αέρα(!) δε το πήρε είδηση ο κύριος <τίποτα> (είναι το παρατσούκλι του στην πολιτική) και ξαφνικά (τώρα που τελειώνει η θητεία του και ψάχνει για νέο μεροκάματο εγχώρια) φοβάται ότι κάτι δε πάει καλά!.Φοβερό ένστικτο!

Σκεφτείτε να ήταν Πρωθυπουργός ,να έμπαινε η Τουρκία στον Έβρο και αυτός να καταλάβαινε ότι <κάτι δε πάει καλά> όταν άνοιγε τη πόρτα του σπιτιού του στην Εκάλη και έβλεπε ένα τούρκικο άρμα να περνά από μπροστά του!.Η μας δουλεύει λοιπόν, ή κάτι δε μας λέει, ή έχει μειωμένη αντίληψη(κάτι το οποίο δε το πιστεύω).

2. «Αυτό το ερώτημα «ποιος είναι πρόσφυγας, ποιος είναι μετανάστης», αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζει να υπάρχει.» Με λίγα λόγια ο κύριος Επίτροπος ή δε ξέρει Ελληνικά και την ετυμολογία των λέξεων ή δε ξέρει τον κανονισμό του ΟΗΕ που τους διαχωρίζει σαφώς ή είναι λιγότερο διαβασμένος από τον τελευταίο Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πύργου που τους έχει διαβάσει και κάτι κουτσό-Ελληνικά τα έχει μάθει ,ας μην σπούδασε στη Νομική Αθηνών , στις Βρυξέλλες και στη Βοστώνη που σπούδασε ο κύριος Επίτροπος. Προφανώς και είναι περισσότερο διαβασμένος και έμπειρος , αλλά αυτό που θέλει είναι να τα ισοπεδώσει όλα (λέξεις και έννοιες) , πολύ απλά γιατί είναι παιδί της Παγκοσμιοποίησης και έτσι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ,για να είναι υπάκουος στα <αφεντικά>.

3. «Η πολιτική της Ευρώπης είναι ξεκάθαρη. Η Ευρώπη δεν είναι δυνατό να γίνει φρούριο. Η λέξη «Ευρώπη φρούριο» χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Χίτλερ. Εκεί θα γυρίσουμε;» Πάρτε και ένα Χίτλερ τώρα να φοβάστε!!.Άργησες πολύ μεγάλε να τον αναφέρεις και ανησύχησα!!. Αυτή η τακτική να μας λένε για Χίτλερ-Μουσολίνι-Στάλιν-Μάο-Αμίν Νταντά-ο κακός ο λύκος και τα 3 γουρουνάκια κλπ εν έτη 2019 , όταν θέλουν να μας φοβίσουν και να μας πουν βλακείες, ψέματα και ίσως να μας κρύψουν πράγματα που δεν θέλουν να πουν, πραγματικά νομίζω ότι πλέον απευθύνεται μόνο σε πολίτες που τρώνε 3 κιλά σανό την ημέρα και δε μπορεί να επηρεάσει κανέναν.

Τι μας είπε και τι ΔΕΝ μας είπε λοιπόν ο Επίτροπος; Μας είπε ότι πάψτε πλέον να θέλετε σύνορα και Πατρίδες και ΔΕΝ μας είπε ότι <άλλα> κέντρα προωθούν τα open borders(ανοιχτά σύνορα) , την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της Ευρώπης με Αφρικανούς και Ασιάτες και επίσης στο βάθος ΔΕΝ μας λένε ότι πάψτε επιτέλους να είστε Χριστιανική Ευρώπη και εμείς διαμέσου του επιθετικού Ισλάμ θα επιβάλουμε την Πανθρησκεία.(τροφή για σκέψη λοιπόν και μια ματιά στα γεγονότα που ήδη έχουν γίνει ,όπως π.χ μια σύσκεψη στη Κρήτη θα σας βάλουν στο σωστό τρόπο σκέψης και όχι στο σανό που σας ταΐζουν τα συστημικά ΜΜΕ εγχώρια και διεθνή.

4. «Πολλά γίνανε και πολλά δεν γίνανε», «Η βοήθεια προς την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια ήταν αμέριστη, οικονομικά, επιχειρησιακά, πολιτικά. Έχουν δοθεί 2,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα και έχουν δοθεί χρήματα και για ανθρωπιστική βοήθεια. Είναι η πρώτη φορά που διετέθησαν κονδύλια για ανθρωπιστική βοήθεια σε κράτος-μέλος», σημείωσε. «Αν καταρρεύσει η ευρω-τουρκική δήλωση, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη»

Μα τι να σχολιάσει τώρα κάποιος; Δεν τον ρώτησε κανείς δημοσιογράφος να μας πει τι ήταν αυτά που γίνανε(μήπως ότι φτιάχτηκαν πλήθος επιτροπών και βολεύτηκαν εκατοντάδες <δικά> μας παιδιά που ασχολήθηκαν με το ζήτημα και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπουμε τώρα; Δηλαδή η πλήρης μπαχαλοποίηση των νησιών μας ,των συνόρων μας , αλλά και περιοχών στην Ηπειρωτική χώρα;) Και τι ήταν αυτά που ΔΕΝ έγιναν τελικά; Μήπως δομές διαχωρισμού των πραγματικά προσφύγων με τους υπόλοιπους και ΑΜΕΣΗ επαναπροώθηση των τελευταίων; Αφού είχαμε τόση <αμέριστη> βοήθεια γιατί τελικά είμαστε μπάχαλο; Όλα αυτά τα δισεκατομμύρια ποιος τα διαχειρίστηκε κύριε Επίτροπε;

Το κράτος ή οι ΜΚΟ κάθε λογής που φύτρωσαν σαν μανιτάρια; Μια ματιά στον Εθνικό Προϋπολογισμό δείχνει ότι ακόμα και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (το ότι έχουν καταντήσει τους ένστολους ορτινάτζες των λαθρό και των ΜΚΟ, ενώ ο ρόλος τους είναι σαφώς διαφορετικός ,είναι ένα άλλο τεράστιο θέμα και σε αυτό φυσικά δε φταίει μόνο το πολιτικό προσωπικό) τα κονδύλια που δαπανώνται για <υπηρεσίες> (ανακατασκευές κοιτώνων-σίτιση κλπ) ,αλλά και έξοδα όπως καύσιμα ,πρώτες ύλες κλπ βαραίνουν τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!

Άρα που πήγαν τα δισεκατομμύριακια κύριε Επίτροπε; Ποιοι τα χαίρονται στην υγειά σας κύριε Επίτροπε; Πάντως οι Έλληνες και τα Ελληνόπουλα όχι κύριε Επίτροπε ,γιατί όλα αυτά τα λεφτά ΛΕΙΠΟΥΝ από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. Επίσης εάν φοβάστε μη καταρρεύσει η ευρω-Τουρκική δήλωση, στείλτε όλο τον Ευρωπαϊκό στρατό στα σύνορα της Ελλάδας να μην περνάει κουνούπι και το Αιγαίο να γίνει κλειστή Ελληνική λίμνη.

Πως είπατε; Δεν σας άκουσα; Δεν ξέρετε ότι τα σύνορα της χώρας σας (εάν θυμάστε είστε Έλληνας, τουλάχιστον στην ταυτότητα) είναι και σύνορα της Ευρώπης; Σκεφτείτε την ευημερία της χώρας μας , εάν είχαμε ασφαλή τουρισμό και μόνο. Τα 2,2 δις που λέτε είναι ψίχουλα και οι πολίτες θα κοιμόντουσαν με τα παράθυρα ανοιχτά ή να μη το λέω αυτό και σας θυμίζω τίποτα άλλο κύριε Επίτροπε;

Κλείνοντας άκουσα στο ραδιόφωνο, αλλά δε μπόρεσα να το επιβεβαιώσω από το γραπτό ρεπορτάζ (μέχρι τη στιγμή που γράφετε αυτό το άρθρο) ότι ειπώθηκαν και οι εξής φράσεις: «πολύ φοβόμαστε ότι θα επιστρέψουν τα Εθνικά κράτη, τα σύνορα και οι Εθνικισμοί και είναι αναπόφευκτο αυτό και κάτι πρέπει να κάνουμε»

Εδώ είναι όλο το <ζουμί> λοιπόν. Το πρόβλημα είναι να μην ξυπνήσουν τα ένστικτα των λαών και ζητούν Πατρίδες, έθιμα, πολιτισμό ,Εθνική Παιδεία, γλώσσα, ταυτότητα, παράδοση. Μην μιλήσει κάποιος για Έθνος και Πατρίδα γιατί κινδυνεύουν να απομαγνητιστούν οι πόλοι της Γης.(ακόμα αυτό δε το σκεφτήκατε να το βάλετε στο στόμα καμίας greta; Εάν όχι κακώς. να το πείτε και αυτό εφόσον υπάρχουν ακόμα κάποιοι που σας ακούν.) Το πρόβλημα για εσάς και τους ίδιους σας, την ελίτ δηλαδή (που μένετε στις συνοικίες φρούρια και στα εξοχικά σας στο Μονακό ή σε ιδιωτικά νησιά ή αλλού) ΔΕΝ είναι ότι μόλις βραδιάζει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη ,εκτός από τα κράτη που έχουν μυαλό (Πολωνία-Ουγγαρία-Σλοβακία κλπ) οι Ευρωπαίοι πολίτες(άρα και οι Έλληνες) κλειδώνονται σπίτια τους.

Το πρόβλημα για εσάς ΔΕΝ είναι ότι οι διάφοροι ιμάμηδες σας λένε on air στο BBC και σε άλλα ΜΜΕ ότι θα επιβάλλουμε τη Σαρία στην Ευρώπη. Το πρόβλημα για εσάς ΔΕΝ είναι ότι ο αρχηγός της Σουηδικής αστυνομίας δηλώνει επίσημα ότι εάν είσαι νέα όμορφη και ξανθιά καλό είναι να μην είσαι μόνη σου όταν πέφτει η νύχτα!.

Το πρόβλημα για εσάς ΔΕΝ είναι ότι πλέον σε πολλά Ελληνικά νησιά οι <επισκέπτες> ξεπερνούν σε αριθμό τους κατοίκους. Το πρόβλημα για εσάς και για πολλούς ακόμα Ελληνόφωνους είναι ο Εθνικισμός και εάν θέλουν σύνορα οι πολίτες μιας χώρας. Καληνύχτα Ελλάδα λοιπόν ,εφόσον υπάρχουν Ελληνόφωνοι που σκέπτονται έτσι και είναι σε θέσεις εξουσίας. Καληνύχτα Ελλάδα όσο τους πιστεύετε ακόμα.

Καληνύχτα Ελλάδα- Καληνύχτα Ευρώπη- Καληνύχτα η ζωή που ξέρετε/ξέραμε… Ξυπνήστε λοιπόν , ποτέ δεν αργά.

COMMENTS

Όνομα

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διάφορα ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διηγήματα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μπακέλλας Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ραμμος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ACTION TIME Break News EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις": Sir Avramo.O κύριος <τίποτα> μας κουνάει πάλι το δάχτυλο!
Sir Avramo.O κύριος <τίποτα> μας κουνάει πάλι το δάχτυλο!
https://1.bp.blogspot.com/-bhhe_xJAQis/XaYbypyaRpI/AAAAAAADwOw/MQjBw6LBAUsJsKs0PCN7BrrjzYKOYy4TACLcBGAsYHQ/s640/%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A7%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-bhhe_xJAQis/XaYbypyaRpI/AAAAAAADwOw/MQjBw6LBAUsJsKs0PCN7BrrjzYKOYy4TACLcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A7%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A3.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2019/10/sir-avramoo.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/10/sir-avramoo.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy