-->

Τι να κάνεις για να επικοινωνείς καλύτερα μαζί της

Είναι το Α και το Ω για την ευτυχία ενός ζευγαριού. Το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Το σημάδι που δείχνει ότι εσύ και αυτή έχετε μέ...


Είναι το Α και το Ω για την ευτυχία ενός ζευγαριού. Το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Το σημάδι που δείχνει ότι εσύ και αυτή έχετε μέλλον, μαζί, όχι χώρια. Δεν είναι το σεξ. Είναι η επικοινωνία. Για την ακρίβεια, η σωστή επικοινωνία, που αν υπάρχει μεταξύ σας δεν έχεις/έχετε τίποτα να φοβάστε. Θα την περάσεις/περάσετε ζάχαρη.

Το μόνο σίγουρο. Και από τη θεωρία ας περάσουμε στην πράξη, μιας και απ' ότι καταλαβαίνουμε μάλλον δεν είσαι πολύ σίγουρος αν μιλάς μαζί της και σε καταλαβαίνει και τούμπαλιν, αν σου μιλάει και την καταλαβαίνεις εσύ. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να βελτιώσεις τον τρόπο που εκφράζεστε και συζητάτε; Να εφαρμόσεις τα ακόλουθα πέντε πραγματάκια. Ευκολάκι.

Αφιέρωσε χρόνο

Σε εκείνη και κατ΄ επέκταση στη σχέση σας. Όπως βρίσκεις χρόνο για να φας, να γυμναστείς, να βγεις για ποτά με τους κολλητούς, να κάνεις σεξ μαζί της, καλό θα ήταν να αφιερώνεις καθημερινά μερικά λεπτά από το χρόνο σου για να επικοινωνήσετε. Να συζητήσετε για παράδειγμα όταν μαγειρεύετε ή όταν κάθεστε απλά στον καναπέ για το πώς ήταν η ημέρα σας ή για το πρόβλημα που σου έχει εξομολογηθεί εδώ και καιρό ότι έχει στη δουλειά και δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει ή για τις διακοπές σας που πλησιάζουν ή ακόμη και περί ανέμων και υδάτων. Μερικές φορές, ακόμη και μια «χαζοκουβέντα» έχει τη δύναμη να φέρει το ζευγάρι πιο κοντά και να βελτιώσει την μεταξύ τους επικοινωνία και διάθεση.

Γίνε ενεργητικός ακροατής 

Το θέμα δεν είναι να ακούς παθητικά τη σύντροφό σου, αλλά να είσαι πραγματικά εκεί όταν σου μιλάει, ψυχή τε και σώματι. Φυσικά και η λύση δεν είναι να συμφωνείς, κουνώντας το κεφάλι σου, σε οτιδήποτε σου λέει, αλλά να σκεφτείς αντανακλαστικά όσα ακούς και να τα επεξεργαστείς ώστε να μπορέσετε να έχετε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Δώσε βάση στη γλώσσα του σώματος 

Αν το καλοσκεφτείς, θα συμφωνήσεις μαζί μας ότι οι γυναίκες μιλούν πιο πολύ με το σώμα τους, παρά με το στόμα τους, συγκριτικά με τους άντρες. Οι κινήσεις τους -από το δάγκωμα των χειλιών τους και το τίναγμα των χεριών τους μέχρι το νευρικό κούνημα του ποδιού τους- μπορούν να αποκαλύψουν πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνονται εκείνη τη στιγμή σε σχέση με τα λόγια τους. Φρόντισε λοιπόν να είσαι alert και παρατηρητικός.

Δείξε ενδιαφέρον 

Ή καλύτερα ότι νοιάζεσαι για εκείνη, no matter what. Ένα «σ' αγαπώ» μετά από έναν έντονο τσακωμό ή μια αγκαλιά έχουν τη δύναμη να εξομαλύνουν την κατάσταση και να σας φέρουν και πάλι κοντά. Άσε τον εγωισμό σου στην άκρη και τα παλιομοδίτικα «μα εγώ είμαι ο άντρας» και μην διστάζεις να κάνεις την πρώτη κίνηση για να φέρεις ξανά την ισορροπία στη σχέση σας, όταν βλέπεις ότι η συζήτησή σας ξαφνικά μετατράπηκε σε άγριο καυγά, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Μην γίνεις ποτέ ένας απ' αυτούς τους τύπους 

Ο υποκριτής: Εκείνος που υποκρίνεται ότι είναι πρόθυμος για κουβέντα και ότι ακούει τη σύντροφό του, αλλά σκέφτεται τα δικά του.

Ο εγωκεντρικός: Εκείνος που βρίσκει πάντα ένα τρόπο να μονοπωλεί τη συζήτηση, ακόμη κι όταν εκείνη του εκφράζει τα προβλήματά της.

Ο επιλεκτικός: Εκείνος που ακούει επιλεκτικά. Κοινώς, συγκρατεί ό,τι τον συμφέρει από όσα εκείνη λέει για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον της κάποια άλλη στιγμή. Ο «δεν έχω ποτέ χρόνο για κουβέντα»: Εκείνος που μπορεί να είναι ο πιο ειλικρινής όλων, είναι όμως και ο πιο εγωιστής όλων. Ο εαυτούλης του να είναι καλά και όλοι οι άλλοι ας πνιγούν.

AskMen

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τι να κάνεις για να επικοινωνείς καλύτερα μαζί της
Τι να κάνεις για να επικοινωνείς καλύτερα μαζί της
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8qEojsfdgXPE_WrEC7aoexarci7qa2qr21hTtQHvOjC9XDQXUT5J4BG42vlblXH7oa2KJksARxSLWLRAe2FLxriMBT3dtug_UyeHADefyT8oDOR33XozfOePJhQQ9OQ7UdyMO3fiX-78/s640/pair-3798371_960_720.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8qEojsfdgXPE_WrEC7aoexarci7qa2qr21hTtQHvOjC9XDQXUT5J4BG42vlblXH7oa2KJksARxSLWLRAe2FLxriMBT3dtug_UyeHADefyT8oDOR33XozfOePJhQQ9OQ7UdyMO3fiX-78/s72-c/pair-3798371_960_720.webp
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/04/blog-post_989.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/04/blog-post_989.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy