-->

Επίθεση με βιτριόλι: Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα η 35χρονη

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη, η οποία προσήχθη το πρωί της Πέμπτης ως ύποπτη για την επίθεση στην Ιωάννα, καθώς εκδόθηκε ένταλμα ...


Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη, η οποία προσήχθη το πρωί της Πέμπτης ως ύποπτη για την επίθεση στην Ιωάννα, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για απείθεια. Λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης (11/06), η 35χρονη οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, υπό δρακόντεια μέτρα.






Η ίδια πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της για το έγκλημα με το βιτριόλι.Η ίδια πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της για το έγκλημα με το βιτριόλι. Το κίνητρό της, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ερωτική αντιζηλία, ενώ στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι της, βρέθηκε και η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Έλυσε το μυστήριο ο σύντροφος της 35χρονης – Γι’ αυτό της έριξε βιτριόλι

Νωρίτερα ο σύντροφος της 35χρονης κατέθεσε στις Αρχές. Η 35χρονη φέρεται να είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα. Ακόμη, είπε ότι η 35χρονη θεωρούσε λανθασμένα ότι η 34χρονη Ιωάννα έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου.

Αυτή είναι η συλληφθείσα

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, εξασφάλισε το lawandorder.gr.


Επίθεση με βιτριόλι -Σάκης Κεχαγιόγλου: «Μίλησα με την 35χρονη στο τηλέφωνο»

Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου έκανε γνωστό πως η οικογένεια της κύριας ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, του ζήτησε να εκπροσωπήσει την 35χρονη.


«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια και τα αδέρφια της μέλλουσας να προσαχθεί – όχι ακόμη κατηγορούμενης – θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί δίωξη από την εισαγγελία και μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της», ανέφερε αρχικά ο κ. Κεχαγιόγλου. Στη συνέχεια ο ποινικολόγος τόνισε: «Αποδέχθηκα, αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών».
 
Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή με την 35χρονη ο κ. Κεχαγιόγλου είπε: «Μίλησα μαζί της τηλεφωνικά και μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει και ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Όταν μιλήσω μαζί της και δω τη δικογραφία τότε θα έχω να πω περισσότερα».

Η άγνωστη σχέση των δύο γυναικών

Κοινό παρελθόν φαίνεται πως είχε η άτυχη Ιωάννα, με την 35χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η 35χρονη που προσήχθη ως βασική ύποπτη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει δεν είναι άγνωστη στο θύμα. Η 35χρονη, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, πολύ κοντά στο χωριό όπου μετακόμισε η οικογένεια της Ιωάννας όταν εκείνη ήταν μικρή.

Σύμφωνα με το «Έθνος», οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν σε γειτονικά χωριά και κατά πληροφορίες πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία. Στα 18 τους πέρασαν στο πανεπιστήμιο – στη Νομική η 35χρονη και στο Οικονομικό η 33χρονη – και έτσι αμφότερες, περίπου την ίδια περίοδο, μετακόμισαν και ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα. Καθώς η καταγωγή τους ήταν κοινή και, μάλιστα, είχαν και κοινές παρέες στην πρωτεύουσα, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια: είτε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις σε σπίτια κοινών φίλων, είτε σε βραδινές εξόδους και εκδηλώσεις με συγγενείς ή φίλους που γνώριζαν και οι δύο.

Κάτι άλλωστε που προδίδουν και τα κοινά… check in στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι ενώ μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο τίποτα δεν προμήνυε ότι οι σχέσεις τους θα διαταραχθούν προέκυψε ένα τρίτο πρόσωπο. Τότε εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα κι ήρθε η ρήξη, καθώς η 35χρονη θεωρούσε την Ιωάννα ως εμπόδιο στα σχέδια της για να προχωρήσει σοβαρά με τον συγκεκριμένο άνδρα. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι η δράστιδα γενικώς ζήλευε το θύμα…
 
Η «επίθεση φιλίας» στο Facebook μία ημέρα πριν το μοιραίο γεγονός Εμμονή είχε η 35χρονη, όπως δείχνουν τα στοιχεία, με την Ιωάννα και ιδιαιτέρως με το Facebook της, καθώς χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως «stalker». Σύμφωνα με τα στοιχεία, λίγες ώρες πριν -η δράστιδα- ρίξει βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης, για να της καταστρέψει τη ζωή, της έκανε «like» στην τελευταία φωτογραφία προφίλ που μόλις είχε αλλάξει.

Η 35χρονη παρακολουθούσε κάθε διαδικτυακή κίνηση της άτυχης Ιωάννας, καθώς όχι μόνο την «ακολουθούσε» στα social media, αλλά σε κάθε φωτογραφία που άλλαζε το θύμα, εκείνη έκανε «like». Όπως φαίνεται στο Facebook, η ύποπτη, στις 12:18 τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης 20 Μαΐου, μόλις είδε ότι η Ιωάννα έκανε αλλαγή στο προφίλ, τής έκανε «like». Παρακολουθούσε λοιπόν κάθε κίνηση του θύματός της, μέχρι τέλους. Λίγες ώρες μετά τα -κάθε άλλο παρά φιλικά- likes στα social media, η ίδια είχε σχεδιάσει βήμα-βήμα τον τρόπο με τον οποίο θα κατέστρεφε τη ζωή της 34χρονης Ιωάννας, «λούζοντάς» την με καυστικό υγρό.

Πέρα από τις φωτογραφίες προφίλ της Ιωάννας, η 35χρονη έκανε «like» και στα τραγούδια που ανέβαζε η κοπέλα, πράγμα που σημαίνει ότι την παρακολουθούσε εμμονικά στα social media.

Πηγές: CNN GR, Έθνος, newsbomb, newsbeast

www.patrisnews.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Επίθεση με βιτριόλι: Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα η 35χρονη
Επίθεση με βιτριόλι: Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα η 35χρονη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTogKUOp_A53JpLfxvJp_1myIKAakbCXgYnZBgRWRprOeJIdq2wjT9IDDjgJ5fV3jyI7RcauKjq1qAVttuu6mWqvM80nTCfnvvFwNXyKLs5Kco0pa8pro8C7uYKD0sZOQCiLHnQuG6veA/s640/103874747_3234913329886127_8192325527009760614_n-696x463.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTogKUOp_A53JpLfxvJp_1myIKAakbCXgYnZBgRWRprOeJIdq2wjT9IDDjgJ5fV3jyI7RcauKjq1qAVttuu6mWqvM80nTCfnvvFwNXyKLs5Kco0pa8pro8C7uYKD0sZOQCiLHnQuG6veA/s72-c/103874747_3234913329886127_8192325527009760614_n-696x463.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/06/35.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/06/35.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy