-->

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Νικόλαος ο Μαυρομάσκας, ο γυναικομηνυτής!

Να τσεκάρουμε τα ελληνικά μας καταρχήν. Φοροελάφρυνση σημαίνει μικρότερος φόρος, όχι ο ίδιος φόρος σε περισσότερες δόσεις. @ Το λέω γ...


Να τσεκάρουμε τα ελληνικά μας καταρχήν. Φοροελάφρυνση σημαίνει μικρότερος φόρος, όχι ο ίδιος φόρος σε περισσότερες δόσεις.

@
Το λέω γιατί τα πληρωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μιλούν για φοροελάφρυνση. Είναι οι ίδιοι αβάσταχτοι φόροι που επειδή λόγω κορονοϊού έκλεισαν όλες οι επιχειρήσεις, κάνει το κράτος αυτή την μικροεξυπηρετησούλα.

@
Ούτε ο ΕΝΦΙΑ έφυγε, ούτε η εισφορά αλληλεγγύης έφυγε, ούτε η προκαταβολή φόρου έφυγε. Όλα είναι εδώ, έτσι όπως τα άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που λείπει είναι το «μαξιλάρι» των 36 δισεκατομμυρίων ευρώ που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό λείπει. Τώρα ποιος κοιμάται πάνω σε αυτό το «μαξιλάρι», κανείς δεν θα το μάθει.

@
Η Διαύγεια τελείωσε. Ξεκίνησε το καινούργιο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το «Σκοτάδεια.» 

@
20 εκατομμύρια ευρώ έδωσαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και άγνωστα sites, τα οποία δημιουργήθηκαν μερικές μέρες πριν, αλλά δεν μας λένε πόσα πήραν και ποιοι. Δικά τους λεφτά είναι ρε παιδί μου, τι λόγος μας πέφτει;

@

Κυριάκος είναι, ό,τι θέλει κάνει.

@

Είναι προφανέστατο ότι τα φάγανε μεταξύ τους. Αλλά απ’ την ώρα που τον λαό δεν τον ενδιαφέρει γιατί να κάθομαι εγώ, ο ανάγωγος, να τροχίζω τα νεύρα μου;

@

Ας είναι καλά και τα social media που κάποια χρήστες εξ αυτών διακινούν ακόμα την αλήθεια. Ναι, ναι υπάρχουν ακόμα διακινητές αλήθειας. Θα τους βρει ο Μητσοτάκης και θα τους τελειώσει κι αυτούς.

@

Εν τω μεταξύ για να μην ξεχνιόμαστε, στις 15 Μαρτίου ο Στέλιος Πέτσας εξέδωσε απόφαση για δωρεάν μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων για τον κορονοϊό από δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πριν τελειώσει ο Ιούνιος μάθαμε ότι ο νόμος «τζάμπα» κόστισε 20 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα έπεσες μεγάλε. Άντε και υπουργός Εργασίας.

@

Όχι είπε το ΚΙΝΑΛ στη συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων που του πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Λογικό. Αφού συνεργάζεται με τη Νέα Δημοκρατία. Την έχουν βάλει την Φωφίτσα στη μέση της Βουλής, δίπλα στον Κυριάκο. Εξόρισαν το 32% και έχωσαν την καλοχτενισμένη κουμπάρα στο να μην χέσω κέντρο των εξελίξεων.

@

Το προοδευτικό και το ΚΙΝΑΛ δεν κάνουν πια παρέα. Καθαρές Φιλιππινέζες της δεξιάς.

@

Τώρα με συγχωρείται, χρειαζόταν ο Κουτσούμπας ενημέρωση από τη Γιάννα Αγγελοπούλου για το τι θα γίνει στις εκδηλώσεις για το 1821; Δηλαδή, πόσο πιο φανερά θα στηρίξετε τη Νέα Δημοκρατία; 

@

Όταν έγινε η συμφωνία με τον αποθανόντα Μητσοτάκη στο «βρώμικο ‘89» είχατε συμφωνήσει να στηρίξετε και τον γιο ή όποιον φέρει γενικά το όνομα Μητσοτάκης; Κατέβηκε πολλές σκάλες στα μάτια μας η αγκαλιά του κομμουνισμού στην εκπρόσωπο του καπιταλισμού Γιάννα Αγγελοπούλου.


@

Η κίνηση αυτή του Περισσού ήταν εκ περισσού. Μην πω εκ του πονηρού.

@

Αυτοκρατορικό άβατο έχει δημιουργήσει στο Μαξίμου ο Κυριάκος. Αυτό αναφέρει το antinews.gr, το οποίο απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά. Ο αυτοκράτωρ δεν δέχεται παρά μόνο τους δικούς του. Και έχουνε μαζευτεί οι παραγκωνισμένοι βουλευτές και κάτι ετοιμάζουν. Όχι μακαρόνια με κιμά. Κάτι άλλο.

@

Η Όλγα Τρέμη ρώτησε τον Τσίπρα στο φόρουμ των Δελφών να του πει για τη διαπλοκή. Ότι δεν ήξερε. Αμέριμνη. Ο Τσίπρας της είπε ότι κι αυτή ήταν θύμα της διαπλοκής. Δηλαδή τι εννοούσε ο Τσίπρας; Ότι την κορόιδεψαν; Θύμα;;; Ε, όχι!!

@

Έχω βαρεθεί όλους αυτούς στις τηλεοράσεις να λένε κάτι και μετά να ξελένε. «Δεν εννοώ εσάς, εσάς ξέρετε σας έχω σε εκτίμηση και πέρα από τις όποιες διαφορές μας…» και λοιπές μαλακίες και «παπαριές Γιωργίτσα μου» που λέει κι ένας φίλος μου που μένει στο Παγκράτι.

@

«Στείλαμε βαλίτσες με λεφτά» είπε ο Κικίλιας για ν’ αγοράσουμε μάσκες από την Κίνα. Δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση αυτό; Πολύ φυσιολογικό. Κινέζικες οι μάσκες, τι να κόβουμε κι αποδείξεις τώρα; Ή να ζητάμε και τιμολόγια; Αυτοί οι Κινέζοι τελικά πολύ έξυπνοι. Μας έστειλαν και τον ιό, μας πούλησαν και τις μάσκες, τα πήραν και «μαύρα» σε βαλίτσες. Τέλεια.

@

Ούτε ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Χρήστος Λούλης, έχει αναγνωρισμένο πτυχίο όπως προβλέπει ο νόμος. Επειδή όμως είναι δεξιός, ποιος χέζει το νόμο;

@

Δεν είναι και καθαρίστρια δημοτικού ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Λούλης, σαν τη γυναίκα που της έριξαν 15 χρόνια φυλάκιση πρωτοδίκως για ένα πλαστό πτυχίο δημοτικού, προκειμένου να δουλέψει και να ταΐσει τα παιδιά της. Αυτοκρατορική κυβέρνηση ελίτ που σιγά σιγά θα αντιληφθεί ο ελληνικός λαός.

@

Αλλά θα μου πεις άντε και τους αντιλήφθηκε ο ελληνικός λαός. Που θα πάει; Που θα στραφεί; Γυρνάει να δει τον Τσίπρα και τον βλέπει να σέρνει το κάρο των αποτυχημένων πίσω του, μη και του πούνε όταν ξαναφτάσει στην Ιθάκη, πού είναι οι σύντροφοι σου;

@

Οι σύντροφοι που δεν ξέρουν μπάνιο πνίγονται και δεν μπορούν να εμφανίζονται με σωσίβια προστασίας και μπρατσάκια. Αν συνεχίσει ο Τσίπρας ν’ απαξιώνει τον εαυτό του με όλη αυτή τη μούχλα πίσω του, σε λίγο δεν θα έχει απορίες για το τι μέλλει γενέσθαι. Η ζωή άλλαξε, ο κόσμος άλλαξε, όποιος παίρνει γρήγορες αποφάσεις θα είναι αυτός που θα βρεθεί μπροστά στην ιστορία.

@

Ο μαύρος χαμός στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Πειραιά στην οποία συμμετείχε ο Άδωνις. Για το χαμό αυτόν «έφταιγαν οι πιστοί» που δε φορούσαν τις μάσκες τους. Ο Άδωνις που τους έβλεπε χωρίς μάσκες δεν τους είπε τίποτα όμως. Όχι πρόστιμα δεν πέσανε. Πρόστιμα πέφτουνε μόνο στα μπαρ, στα beach bar.

@

Ο Παλαιολόγος τι σχέση έχει με το 1821 αφού έζησε 368 χρόνια νωρίτερα; Τι γιορτάζουμε; Η Γιάννα τι έχει αναλάβει; Ποιος έχει αναλάβει τον Παλαιολόγο; Τον Λεωνίδα ποιος τον έχει αναλάβει; Τον Μεγαλέξανδρο; Μπορώ να αναλάβω και εγώ το 365 προ Χριστού ας πούμε, και ότι είναι εκεί μέσα να το γιορτάσω; Να καλέσω φίλους μου και να σβήσω κεριά ρε παιδί μου.

@

Ο Τραμπ έχει πάρει την κατηφόρα, έχει χάσει τον έλεγχο και δεν έχει καταλάβει ότι δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει μια και καλή το φυλετικό ζήτημα στην Αμερική. Είναι αυτό που είπε ο δικός μας ο Γιάννης Αντετονκούμπο. «Φτάνει πια».

@

Αυτό το παιδί, αυτά τα παιδιά, αυτή η οικογένεια τιμούνε την Ελλάδα της αγάπης στην διαφορετικότητα, της αγάπης στις αξίες που είναι πανανθρώπινες.

@

Φτάνουν πια τα στενά κοστούμια φορεμένα από φασίστες που λιμνάζουν και δηλητηριάζουν καθημερινά μαζί με τους πάμπολλους ρατσιστές δημοσιογράφους τις ορδές των νεοχουντικών.

@

Οι μπουλντόζες στο Ελληνικό μπήκανε; Γιατί έχω από ξεχαστεί πλέον. Θα μπαίνανε σε μια εβδομάδα, έχει περάσει ένας χρόνος, κοντεύουν να κατέβουν τα τανκς στον δρόμο να μπουκάρουν στα μπαρ του Αλίμου να σταματήσουν τα πάρτι, κι ούτε μια μπουλντόζα.

@

Χάθηκε μία φίλη φίλης μου και τη ρωτάει η φίλη μου «που είσαι για να έρθω να σε πάρω;» και της λέει αυτή «απέναντί μου βλέπω δύο τράπεζες. Την Eurobank και την Νική τράπεζα». «Ποια Νική;», να της λέει η άλλη. Είχαν πέσει το Ε και το Θ και δεν μπορούσε να καταλάβει το Εθνική. Μην παίξεις κρεμάλα κορίτσι μου! Θα κρεμιέσαι συνέχεια.

@

Της τρέσας το κάγκελο. Η Καινούργιου τα πήρε στον αέρα επειδή, λέει, δεν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της η Σπυροπούλου. Μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου, μη χτυπιέσαι, δεν είχε τίποτα να πει η Σπυροπούλου, ποτέ δεν είχε να πει κάτι. Μην την πιέζεις.

@ Μια γυναίκα πήγε και έριξε ένα μπουγέλο επάνω στο σεξ σίμπολ. Στον Χαρδαλιά. Τον γυναικοκατακτητή. Κι αυτός αντί να το παίξει υπεράνω, της έκανε μήνυση. Πώς μικραίνει ο άνθρωπος με μια κίνηση.

@

Από γυναικοκατακτητής, γυναικομηνυτής! Τζάμπα το προφίλ που σου χτίσανε τα κανάλια. Τον έσπασες τον ανδριάντα. Θα μου πεις γύψινος ήταν. Αλλά κάτι ήταν όσο να πεις.

@

Ο Γιώργος Κουμεντάκης της Λυρικής τρελάθηκε με το «σπινθηροβόλο βλέμμα» και το «πάθος» της Μενδώνη. Αυτά είπε σε συνέντευξή του. Ποια του δείξανε ρε π0ύστη του ανθρώπου στο υπουργείο Πολιτισμού;;

@

Βρέθηκε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι. Νευρίασα που έκρυβε τα μούτρα της αυτή που κατέστρεψε το πρόσωπο και τη ζωή της άλλης γυναίκας από ζήλια!

@

Τι κόσμος!

@

Βλέπω μια φάτσα τώρα στην τηλεόραση, γνωστή πολύ γνωστή. Πρέπει να της είχαν ρίξει βιτριόλι αυτής της φάτσας τρεις ζωές πίσω.

@

Τελικά μας έβγαλαν έξω από την καραντίνα και δε μας αφήνουν ούτε να αγκαλιαστούμε, ούτε να φιληθούμε, ούτε να χορέψουμε, ούτε να τραγουδήσουμε, ούτε να πιούμε. Και ρωτάμε. Γιατί βγήκαμε;

@

Παίρνω πρωτοβουλία ο ανάγωγός και το ζητώ για λογαριασμό όλων. Να ξαναμπούμε όλοι μέσα. Περνάγαμε καλύτερα.

@

Καλύτερα μ@λάκ@ς με δικαιολογία, παρά μ@λάκ@ς αδικαιολόγητα!!!

@



@

Μπήκα στο σούπερμαρκετ, δουλεύουν χωρίς air condition, χωρίς ανεμιστήρες. Μιλάμε του πουλιού το γάλα, αλλά του πουλιού τον αέρα πουθενά. Εγώ πιστεύω θα σκάσουν καμήλες στα σουπερμάρκετ μ’ αυτή την τρελή ζέστη. Σκατοκαλόκαιρο το βλέπω.

@

Μου λέει ο ανιψιός μου: «Εμείς που το καλοκαίρι θα δουλέψουμε ούτε τις μισές μέρες δεν προλαβαίνουμε να συμπληρώσουμε ένσημα για να πάρουμε από το ταμείο ανεργίας τον χειμώνα». Τι θα γίνει για όλα αυτά τα παιδιά; Ε, υπουργείο εργασίας;;; Ρώτησα.

@


www.altsantiri.gr




COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ο ανάγωγος της Κυριακής: Νικόλαος ο Μαυρομάσκας, ο γυναικομηνυτής!
Ο ανάγωγος της Κυριακής: Νικόλαος ο Μαυρομάσκας, ο γυναικομηνυτής!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGN1JBKpU83eitSMBtw_iJuxuzMvJPpi7QF_gY_CirakwxMbeL9yCYH8AC4th6In0sphD_yHouat61OyGKxOgP3tLoRBNH4hPQHMCwN41sKSRp9-oBdbLm3OhTPttE8V1eEaG9_xhLsXo/s640/49ca79d0-b7c0-4819-9e47-b0d992f9b924-741x486.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGN1JBKpU83eitSMBtw_iJuxuzMvJPpi7QF_gY_CirakwxMbeL9yCYH8AC4th6In0sphD_yHouat61OyGKxOgP3tLoRBNH4hPQHMCwN41sKSRp9-oBdbLm3OhTPttE8V1eEaG9_xhLsXo/s72-c/49ca79d0-b7c0-4819-9e47-b0d992f9b924-741x486.webp
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_699.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_699.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy