-->

Ο Θ. Βλαγκούλης ξαφνικά ανακάλυψε την... "πυρίτιδα"!

Του Γιώργου Φάκου Ποτέ δεν πίστεψα πολιτικούς. Δυστυχώς γι' αυτούς και για εμάς, επιβεβαιώνουν συνεχώς αυτό που είπε το 1981 σ...



Του Γιώργου Φάκου


Ποτέ δεν πίστεψα πολιτικούς. Δυστυχώς γι' αυτούς και για εμάς, επιβεβαιώνουν συνεχώς αυτό που είπε το 1981 σε ομιλία του ο Ινδός στοχαστής Τζιντού Κρισναμούρτι: "Κανένας πολιτικός και καμιά μορφή πολιτικής, είτε είναι της Αριστεράς είτε της Δεξιάς ή ακόμη και του Κέντρου, δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα προβλήματά μας. Οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται να λύσουν τα προβλήματα αλλά μόνο το πώς θα διατηρήσουν τις θέσεις τους".

Βέβαια για το τι πολιτικούς έχουμε, για το πολιτικό επίπεδο που έχουν, ευθυνόμαστε οι πολίτες... οι οποίοι ψηφίζουμε ότι μας "σερβίρει" κάθε κόμμα ως υψηλή προσωπικότητα. Εστω και αν αυτές οι "υψηλές προσωπικότητες" έχουν δοκιμαστεί και το αποτέλεσμα είναι κάτω του μετρίου, πολλές φορές και κάτω του μηδενός. Αλλά αφού το λέει το κόμμα...

Κατηγορούμε βουλευτές, κατηγορούμε δημάρχους, αλλά ποτέ δεν αναρωτιόμαστε ότι εμείς τους ψηφίζουμε, ότι τα κριτήρια για την ψήφο μας είναι η προσωπική μας εξυπηρέτηση την οποία αν πετύχουμε εκθειάζουμε τον πολιτικό/αυτοδιοικητικό ταγό μέχρι τέλος του κόσμου, αν δεν το πετύχουμε τον κατηγορούμε επίσης μέχρι το τέλος του κόσμου.

Και ο νομός Ηλείας παραμένει στα ίδια και χειρότερα χάλια....

Θα πει κάποιος ότι όλα αυτά τα έχω ξαναγράψει και δεν θα το αρνηθώ. Οχι ότι τρέχει και κάτι. Ο πολίτης θα συνεχίσει το ίδιο τροπάριο και δεν πρόκειται να αλλάξει. Εδώ αναδεικνύει σε μέγα πολιτικούς αυτούς που πουλάνε αλοιφές και μαντζούνια και θα κολλήσει σε κάτι άλλα "υπέρλαμπρα μυαλά"; Που όλο ζητούν τη ψήφο υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες και όταν εκλεγούν "μη τον είδατε μη τον απαντήσατε τον Κίτσο τον λεβέντη"!

Ολα αυτά μου ήρθαν [και πάλι] στο μυαλό διαβάζοντας την επισημοποίηση της πολιτικής σχέσης Θεόδωρου Βλαγκούλη με το κόμμα του Βελόπουλου. Μάλιστα σε δηλώσεις του ο πρώτος εκθειάζει τον δεύτερο λέγοντας ότι είναι "είναι σταθερός ο ιδεολογικός του προσανατολισμός" και "έχει πρόγραμμα συγκροτημένο, που είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί...". Το πώς έβγαλε τόσο σύντομα συμπέρασμα και από που το έβγαλε είναι άνευ λόγου και σημασίας!

Το διαζύγιο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Θεόδωρου Βλαγκούλη βγήκε πριν λίγους μήνες,όταν ο δεύτερος δεν αξιοποιήθηκε σε κάποια θέση. Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο επί σειρά ετών αγωνιστής της Ν.Δ., κράτησε πολλές φορές το κυβερνών κόμμα στο προσκήνιο όταν κάποιοι άλλοι δεν υπήρχαν πουθενά. Κι έτρεξε πολύ... υπερβολικά πολύ για τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

Από κει και πέρα, με την οριστική απόφαση της πολιτικής σχέσης με τον Κυριάκο Βελόπουλο, χάνει όλη την εικόνα που είχε δημιουργήσει, αναιρεί όλο τον αγώνα που έκανε για τη Νέα Δημοκρατία, για την οποία τώρα ανακάλυψε ότι... ευθύνεται για την μη ανάπτυξη της Ηλείας. Τώρα διαπίστωσε προβλήματα στα νοσοκομεία, τώρα είδε ότι δεν υπάρχουν υποδομές, τώρα θυμήθηκε να... φωνάξει για τον δρόμο καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου... λες και αυτά και πολλά ακόμα τώρα δημιουργήθηκαν και δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πάλι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και που τότε τα έβλεπε όλα καλά και όλα ωραία και όλοι μας ήμασταν μια χαρούμενη παρέα!

Αν μετά από 20 και πλέον χρόνια κατάλαβε ότι... κάτι δεν πάει καλά, κάποιο θέμα υπάρχει!!!

ΥΓ: Η κίνηση του Θ. Βλαγκούλη να μεταπηδήσει από τη Νέα Δημοκρατία στο κόμμα του Κ. Βελόπουλου εντάσσεται στην "ποδοσφαιροποίηση" του πολιτικού συστήματος, που ξεκίνησε από την 10ετία του ΄80 και φυσικά συνεχίζεται αμείωτη μέχρι σήμερα. 
Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Αραγε στην όποια πολιτική επιβίωση οι ιδεολογίες παύουν να έχουν σημασία;

ΥΓ2: Στην Ηλεία υπήρξαν κι άλλες τέτοιες κινήσεις, σχετικά πρόσφατα, που όμως δεν ευδοκίμησαν. Για παράδειγμα, στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ πολλοί Πασόκοι αιρετοί προσπάθησαν να ενσωματωθούν αλλά όταν απορρίφθηκαν από τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισαν στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού η "καρέκλα" είναι πολύ γλυκιά για να την αφήσουν!!!

ΥΓ3: Ενας λαός που επικροτεί βουλευτές που διαβάζουν site για να βγάλουν ... δελτία τύπου, έχει μέλλον; 

"Ομορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος" έγραψε ο Διονύσιος Σολομός..!!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ Κύπρος ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL IONION FM LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ο Θ. Βλαγκούλης ξαφνικά ανακάλυψε την... "πυρίτιδα"!
Ο Θ. Βλαγκούλης ξαφνικά ανακάλυψε την... "πυρίτιδα"!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfsk522I5vsOTK-me4SrEd5Pm1aMg_bUOUlD95WG7G2qeldQjrNBHVyW4ypHjHHhmxbb6H_4ZB8RL3rzMVb3o5e2Kk2AEfmKn-OFU-5IvcOhXczoorqGP78p3B8mTJ8eC3xpGFoya4B9s/s640/%25CE%2592%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2593%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%2597%25CE%25A3.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfsk522I5vsOTK-me4SrEd5Pm1aMg_bUOUlD95WG7G2qeldQjrNBHVyW4ypHjHHhmxbb6H_4ZB8RL3rzMVb3o5e2Kk2AEfmKn-OFU-5IvcOhXczoorqGP78p3B8mTJ8eC3xpGFoya4B9s/s72-c/%25CE%2592%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2593%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%2597%25CE%25A3.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/07/blog-post_826.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/07/blog-post_826.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy