-->

Ξεκινούν σημαντικά έργα στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Σημαντικές παρεμβάσεις θα γίνουν άμεσα στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές του και να βελτιωθεί...


Σημαντικές παρεμβάσεις θα γίνουν άμεσα στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές του και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος κ. Σάκης Μπαλιούκος, κάποια έργα δεν έχουν προχωρήσει, λόγω της κρίσης του κορωνοιού, που οδήγησε σε έλλειψη προσωπικού, αλλά αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις επόμενες ημέρες, ενώ γνωστοποίησε πως είναι θέμα ημερών να προχωρήσει και η κοινωφελή εργασία, που θα … λύσει τα χέρια του δήμου.


"Στον Δήμο έχουμε σημαντικές παρεμβάσεις να γίνουν, όλα όμως είναι σε συνάφεια με το πώς εξελίσσεται το ζήτημα της υγείας. Δεν μπορούμε να βάλουμε αναδόχους μέσα, από άλλη περιοχή και μάλιστα πολυπληθή συνεργεία, αν δεν είναι αυτά καθαρά. Είναι πάρα πολλές οι παρεμβάσεις οι οποίες θα γίνουν. Η μεγαλύτερη παρέμβαση μας είναι ο βιολογικός καθαρισμός, μία παρέμβαση τεσσάρων εκατομμύριων.

Εχει τελειώσει η διαγωνιστική διαδικασία και αναμένουμε τώρα να προσκομιστούν τα δικαιολογητικά και να μπούμε στη ροή της κατασκευής. Αλλά και αυτό είναι σε συνάρτηση το πώς θα πάει το πρόβλημα του covid-19 σε όλη τη χώρα. Γιατί τα μηνύματα που παίρνουμε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους είναι ανησυχητικά. Περάσαμε από μία εποχή όπου όλη η υφήλιος είχε γονατίσει και η Ελλάδα έβγαινε με πολύ λίγα κρούσματα και τώρα βλέπουμε, ότι το καλοκαίρι που θεωρούσαμε πως θα υπάρχει κάμψη της ασθένειας, να έχουμε φτάσει στον ουρανό.

Έχουμε τόσα κρούσματα Αύγουστο στην Ελλάδα, φανταστείτε τι έχει να γίνει τον Οκτώβρη. Όλα αυτά τα παρακολουθούμε και δρομολογούμε αυτά που πρέπει» ανέφερε ο κ. Μπαλιούκος, που συνεχίζοντας στάθηκε σε μια πλειάδα έργων που είναι έτοιμα για εκκίνηση, αλλά και σε αυτά που έχουν προωθηθεί για έγκριση στο υπουργείο. « Έχουμε έργα αναπλάσεων, έχουμε έργα οδοποιίας, έργα υδρεύσεως, ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, σημαντικές παρεμβάσεις μεγάλου προϋπολογισμού.

Και βέβαια συνεχίζουμε την πίεση στο Υπουργείο Εσωτερικών για να προωθήσουμε και άλλους φακέλους, ενώ θα έχουμε θετικές εξελίξεις και για ένα μεγάλο έργο το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα, αφού πρώτα έχουμε την απόφαση ένταξης του από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Σε συνεργασία με την περιφέρεια 

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στάθηκε και στα έργα που προχωρούν με την συνεργασία της περιφέρειας. «Βεβαίως πρέπει να ετοιμαστούμε και έχουμε ξεκινήσει, αν και είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της περιφέρειας, για τον καθαρισμό ρεμάτων, χειμάρρων για την περίοδο του χειμώνα. Είναι ζητήματα προτεραιότητας τα οποία έχουμε βάλει πολύ ψηλά. Και με την συνεργασία της περιφέρειας προσπαθούμε και εκεί να δώσουμε λύσεις.

Έχουμε εκκρεμότητες που υπάρχουν μπροστά μας και με την ευκαιρία θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες που φωνάζουν ότι έμειναν οι παιδικές χαρές πίσω. Ναι έχουν μείνει πίσω. Δεν μπορούσαμε τον Γενάρη μέσα σε αυτή την ένταση του κορωνοιού, με τον αποκλεισμό του κόσμου στα σπίτια να δρομολογήσουμε τέτοια πράγματα. Τα χρήματα υπάρχουν στο ταμείο.

Τα έργα τα οποία είχαμε δρομολογήσει θα εξελιχθούν, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, για να έχουμε το προσωπικό μας, αφού την περίοδο της επιδημίας είχαμε το μισό προσωπικό. Αφού αυτό χαρακτηριζόταν ειδικής κατηγορίας και είχε τα πλεονεκτήματα τα οποία δίνουν άδειες».

Έρχεται η κοινωφελής εργασία 

Επίσης ο κ. Μπαλιούκος αναφέρθηκε και στην κοινωφελή εργασία που θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον δήμο. «Θα έχουμε σε λίγο και την κοινωφελή εργασία, που θα μας βοηθήσει να ολοκληρωθούν τα έργα που έμειναν, προκειμένου να μην έχουμε ανάγκη τον ανάδοχο και την κατάσταση υγείας στην οποία θα βρίσκεται, αλλά να μπορούμε και από μόνοι μας αυτόνομα να συνεχίσουμε. Εκτιμώ ότι είναι θέμα ημερών να έρθει η κοινωφελή και να αρχίσουν να εκτελούνται αυτά τα έργα. Θέλουμε τα έργα που ολοκληρώνονται, να μπορούμε να τα δρομολογήσουμε, χωρίς να αναφέρουμε και την προσπάθεια ωριμότητας δράσεων.

Γιατί αυτά που έχουμε κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Παράλληλα ωριμάζουμε και άλλα έργα και θέλουμε ο δήμος μας να δηλώνει παρών, όταν υπάρχουν προσκλήσεις προγραμμάτων, για να δίνουμε τη δυνατότητα στην περιοχή να προχωράει ένα βήμα πιο πέρα. Θέλουμε να μείνει η ικανοποίηση σε όλο τον Δήμο, ότι όλα αυτά που λέγαμε γίνανε πράξη, όπως έχουν γίνει έως τώρα. Για αυτό και άλλωστε μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος του δήμου. Όλα τα έργα θα γίνουν στο χρόνο που πρέπει, με τις εγγυήσεις που πρέπει, της καλής εκτέλεσης και της αυστηρής επίβλεψης από τις υπηρεσίες μας».

patrisnews.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ξεκινούν σημαντικά έργα στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων
Ξεκινούν σημαντικά έργα στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheCGdB53-NtMofhAtHpvAYKrrdRkBQmnVeBrZ-WfA8hOvfEaANYRaXQ1dXaDs9A1efZmvLtSJer9JJyQ7kQ7oEYz-Ckje7ip74zjRb92cPrnXvS_q0W5-R02VirJxiDO9W1aukRtjMzPQ/s640/ERGA-1-1024x461.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheCGdB53-NtMofhAtHpvAYKrrdRkBQmnVeBrZ-WfA8hOvfEaANYRaXQ1dXaDs9A1efZmvLtSJer9JJyQ7kQ7oEYz-Ckje7ip74zjRb92cPrnXvS_q0W5-R02VirJxiDO9W1aukRtjMzPQ/s72-c/ERGA-1-1024x461.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/08/blog-post_323.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/08/blog-post_323.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy