-->

Πώς θα ξεφουσκώσεις μετά τις διακοπές; Οι καλύτερες συμβουλές για άμεση επαναφορά

Μόλις γύρισες από τις διακοπές σου έχοντας πάρει -κλασικά- περιττά κιλά, μιας και όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησες να καταναλώνεις γε...


Μόλις γύρισες από τις διακοπές σου έχοντας πάρει -κλασικά- περιττά κιλά, μιας και όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησες να καταναλώνεις γευστικά πιάτα, λιχουδιές και αλκοόλ; Και παρά το γεγονός ότι η ζυγαριά σε δείχνει μόλις 2-3 κιλά παραπάνω, εσύ νιώθεις πως έχεις πάρει... 13; Αν σου συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, θα πρέπει να γνωρίζεις πως αφενός, δεν είσαι η μόνη, αφετέρου πως για όλα αυτά ευθύνεται το φούσκωμα που νιώθεις.

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ζάχαρης και αλατιού έχουν δημιουργήσει την κατακράτηση αυτή υγρών, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι και να είσαι υπερβολικά πρησμένη. Πώς θα καταφέρεις να απαλλαχθείς από το δυσάρεστο αυτό φούσκωμα εύκολα, άμεσα και άκοπα; Πώς θα ξεφουσκώσεις μετά τις διακοπές; Ακολουθώντας τα παρακάτω μυστικά θα καταφέρεις να βρεις τη χαμένη σου φόρμα άμεσα.

Πώς θα ξεφουσκώσεις μετά τις διακοπές; Οι καλύτερες συμβουλές για άμεση επαναφορά 

Πιες πολύ νερό 

Το νερό αποτελεί μια από τις ιδανικότερες λύσεις για το φούσκωμα που νιώθεις. Ενυδατώνει τον οργανισμό σου, ξεπλένει το σώμα και τα ζωτικά σου όργανα από τοξίνες και επιβλαβείς ουσίες και κάνει το έντερό σου, αλλά το όλο σου το οργανικό σύστημα να λειτουργεί πιο ομαλά.

Απόφυγε τα αναψυκτικά 

Αν θέλεις εγγυημένα να νιώθεις φουσκωμένη, τότε βάλε στην καθημερινή σου διατροφή τα αναψυκτικά. Το ανθρακικό που περιέχει είναι ένα από τα συστατικά που θα σου στερήσουν την επίπεδη κοιλιά και την προοπτική της.

Μείωσε το αλάτι

Οι μεγάλες ποσότητες αλατιού στα φαγητά σου προκαλούν κατακράτηση υγρών και φούσκωμα. Αν θέλεις να ανακουφιστείς άμεσα φρόντισε να προσθέσεις ελάχιστο στα γεύματά σου μιας και κρυμμένο αλάτι υπάρχει ήδη μέσα σε πολλές τροφές.

Κάνε μικρά και συχνά γεύματα 

Με την τακτική αυτή θα καταφέρεις να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου και να κάνεις γρηγορότερη την πέψη σου, αποφεύγοντας το περιττό φούσκωμα. Αν επιλέξεις να καταναλώσεις μόλις 2 γεύματα τη μέρα, που θα είναι μεγάλα σε ποσότητα, το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα απαλλαχθείς άμεσα από την φουσκωμένη κοιλιά.

Μην προτιμάς ωμά λαχανικά 

Τα μαγειρεμένα λαχανικά είναι σίγουρα πιο εύπεπτα από τα ωμά, μιας και οι φυτικές τους ίνες είναι πιο μαλακές και διασπώνται ευκολότερα από τον οργανισμό σου. Προτίμησε λοιπόν να συνοδεύεις το γεύμα σου με βραστά ή ψητά λαχανικά, αν θέλεις να έχεις ένα γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα.

Απόφυγε τα γαλακτοκομικά 

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι από εκείνα που προκαλούν φούσκωμα κατά ένα μεγάλο ποσοστό τους. Αν έχεις διαπιστώσει πως προϊόντα όπως το γάλα και το γιαούρτι σε κάνουν να νιώθεις πρησμένη, είναι απαραίτητο να τα διακόψεις από τη διατροφή σου το διάστημα αυτό. Αν πάλι δεν μπορείς, φρόντισε να προμηθευτείς εκείνα χωρίς λακτόζη.

Ασκήσου 

Όσο κι αν θα ήθελες να το αποφύγεις, η άσκηση αποτελεί ζωτικής σημασίας προϋπόθεση για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να κάνεις το σώμα σου να λειτουργεί πιο ομαλά. Μπορεί να βλέπεις τον αντίκτυπο των κόπων σου μονάχα στην εξωτερική σου εμφάνιση όμως η γυμναστική βοηθά και τα όργανά σου να λειτουργούν καλύτερα. Προσπάθησε να προσθέσεις έστω και ένα μισάωρο γυμναστικής στη δουλειά σου.

www.missbloom.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πώς θα ξεφουσκώσεις μετά τις διακοπές; Οι καλύτερες συμβουλές για άμεση επαναφορά
Πώς θα ξεφουσκώσεις μετά τις διακοπές; Οι καλύτερες συμβουλές για άμεση επαναφορά
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiiy4_CbKsvKXP32f7_JheBwbHY0GVfJSV2fOldgY8d-ykoFtDtdAGi8D4iS14pZppmbk0qGuXdFLryWISwFHsGWI60sRlX0oMxXuaFfcm2DuzMoYP2-4k-nwDwrpoObL9uarNIWc-hus/s640/AAGmvyN.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiiy4_CbKsvKXP32f7_JheBwbHY0GVfJSV2fOldgY8d-ykoFtDtdAGi8D4iS14pZppmbk0qGuXdFLryWISwFHsGWI60sRlX0oMxXuaFfcm2DuzMoYP2-4k-nwDwrpoObL9uarNIWc-hus/s72-c/AAGmvyN.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/08/blog-post_847.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/08/blog-post_847.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy