-->

Καιρός: Σφυροκόπημα σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Εύβοια, Κρήτη και Αττική

Η ραγδαία μεταβολή του καιρού φέρνει ισχυρή κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες. Δείτε ποιες περιοχές θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινό...

Η ραγδαία μεταβολή του καιρού φέρνει ισχυρή κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες. Δείτε ποιες περιοχές θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Ο καιρός αλλάζει απότομα και φέρνει ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλη την Ελλάδα, όπως βροχές, καταιγίδες και χαλάζι. Μάλιστα, η Πολιτική Προστασία και η ΕΜΥ, εξέδωσαν έκτακτο δελτίο, με το οποίο προειδοποιούν για τις περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία. Πιο συγκεκριμένα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τονίζει πως η μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το βράδυ της Τρίτης (27/10) και από τα δυτικά - νοτιοδυτικά. 

Επίσης, η κακοκαιρία θα επικρατήσει την Τετάρτη (28/10) στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Επιπλέον, πρόκειται να βρεθούν στο «στόχαστρο» των ακραίων καιρικών φαινομένων, οι εξής περιοχές της χώρας: α) Από αργά το βράδυ της Τρίτης (27/10) το Ιόνιο, κυρίως τα νησιά του κεντρικού και νοτίου Ιονίου και πιθανώς τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου. β) Από τις πρώτες ώρες της Τετάρτης (28/10) η Πελοπόννησος, η Κρήτη, βαθμιαία η Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και η Εύβοια. 

Από τις μεσημβρινές ώρες η Θεσσαλία, οι Σποράδες, τα νότια τμήματα της Ηπείρου και οι Κυκλάδες. Από το απόγευμα τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ από τις βραδινές ώρες η Κεντρική και η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Παρόλα αυτά, η σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται, από το απόγευμα της Τετάρτης στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη και από το απόγευμα της Πέμπτης (29/10) και στις υπόλοιπες περιοχές. 

Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες: 

Τετάρτη 28-10-2020 

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους αναμένονται στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά τμήματα. Αρχικά τα ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στο Ιόνιο, κυρίως στα νησιά του κεντρικού και νότιου πελάγους, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Βαθμιαία θα επηρεαστούν η Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και η Εύβοια. Από τις μεσημβρινές ώρες, τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στα νότια τμήματα της Ηπείρου και στις Κυκλάδες. 

Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου τα ισχυρά φαινόμενα αναμένονται από το απόγευμα, ενώ στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη από τις βραδινές ώρες. Στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική ηπειρωτική χώρα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ως προς τις μέγιστες τιμές της, κυρίως στα κεντρικά και νότια. 

Πέμπτη 29-10-2020 

Στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Όμως, από τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα υπόλοιπα τμήματα αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Παρασκευή 30-10-2020 

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα θαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Σάββατο 31-10-2020 και Κυριακή 01-11-2020 

Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και την Κρήτη νεφώσεις κατά διαστήματα με λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά την Κυριακή.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Καιρός: Σφυροκόπημα σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Εύβοια, Κρήτη και Αττική
Καιρός: Σφυροκόπημα σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Εύβοια, Κρήτη και Αττική
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBTFSGMMOQKvgFOPi12Lr_isR_3oumeNVyE6TqvPtZ1vDAfxG7KeCG45ePZnIuRPu-rdBVOrzmm9sPicsBcDoZXl0H0X-foxWyELs-KpGiJsWX7tEp0cTJ43mggNyozMtjXgowKxWK0Qw/s600/bd95fc42e8e8b96b82c20bcc6cb8150c_XL.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBTFSGMMOQKvgFOPi12Lr_isR_3oumeNVyE6TqvPtZ1vDAfxG7KeCG45ePZnIuRPu-rdBVOrzmm9sPicsBcDoZXl0H0X-foxWyELs-KpGiJsWX7tEp0cTJ43mggNyozMtjXgowKxWK0Qw/s72-c/bd95fc42e8e8b96b82c20bcc6cb8150c_XL.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/10/blog-post_836.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/10/blog-post_836.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy