-->

Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος - Fargeco: Η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί από τους ίδιους που την σφράγισαν!

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος της Fargeco Hellas, Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος , με αφορμή το σημερινό ... εξ'...

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος της Fargeco Hellas, Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, με αφορμή το σημερινό ... εξ' αναβολής [!!!] σφράγισμα της εταιρείας. 

Οπως ανέφερε, μεταξύ των άλλων, η εταιρεία θα έχει μεγάλη οικονομική ζημιά πέρα του τραγικού γεγονότος ότι 60 εργαζόμενοι βρίσκονται ξαφνικά στο "δρόμο".

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ανέφερε ότι οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας θεωρούν αυτή την πράξη παράνομη, τονίζοντας στο τέλος: "Για την Περιφέρεια μπορεί το ζήτημα να έκλεισε σήμερα, για την εταιρεία όμως τώρα ξεκινάει"!


Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος 
Εκπρόσωπος Frgeco 

"Σήμερα με κλιμάκιο της Περιφέρειας, που ήρθε πριν λίγο, σφραγίζεται ο παραγωγικός εξοπλισμός της μονάδας. Είναι το δεύτερο ραντεβού για σφράγισμα αφού το πρώτο, λόγω προβλημάτων όπως μας είχαν ενημερώσει, δεν πραγματοποιήθηκε και μετατέθηκε -το σφράγισμα- για σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. 

Ενδιάμεσα όμως, στις δύο αυτές πράξεις, δηλαδή αυτής που δεν πραγματοποιήθηκε και αυτής που τώρα πραγματοποιείται, την περασμένη Τρίτη συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα, ήρθε μια απόφαση λίγο περίεργη η οποία μας ενημέρωνε για απόρριψη αιτήματος άδειας έκδοσης εγκατάστασης που είχε ζητήσει η εταιρεία τον Μάρτιο του 2019. Δηλαδή, επί 20 μήνες δεν υπήρχε καμία απάντηση, ούτε απόρριψη ούτε έγκριση και ξαφνικά, ανάμεσα σε αυτές τις δύο ενέργειες σφράγισης εμφανίστηκε αυτή η απόρριψη".

-newsgf.net: Τι σημαίνει ουσιαστικά το σημερινό σφράγισμα πέρα του γεγονότος ότι 60 εργαζόμενοι βρίσκονται στο "δρόμο"; Και πόσο θα διαρκέσει; 

"Το πόσο θα διαρκέσει δεν το γνωρίζουμε. Αυτό είναι θέμα της δικαιοσύνης και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων που πρέπει να αποφασίσουν. Για την εταιρεία σημαίνει μεγάλη οικονομική ζημιά, σημαίνει -όπως είπατε- εργαζόμενοι στο ΄δρόμο', σημαίνει πρόβλημα στις οικογένειές τους, αλλά σημαίνει και κάποια άλλα πράγματα που έχουν πλέον νομική προέκταση. 

Οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας θεωρούν αυτή τη στιγμή ότι πραγματοποιείται μια παράνομη πράξη την οποία δεν έχουμε τη δυνατότητα να την προσβάλλουμε άμεσα. Πρέπει να περιμένουμε κάποιες αποφάσεις και να γίνουν κάποιες ενέργειες εν ευθέτω χρόνω. Και φυσικά, ακόμη και στην περίπτωση που δικαιωθούμε, θα είναι μια δικαίωση που δεν θα έχει καμία σημασία γιατί θα έχουν επιφέρει τον οικονομικό θάνατο της εταιρείας και πρόβλημα επί μήνες στους εργαζόμενους. 

Θέλω όμως να σταθώ για λίγο στο θέμα της ενδιάμεσης πράξης ακύρωσης μετά από 20 μήνες ξαφνικά και θα έλεγα ότι το θεωρώ άρον-άρον γιατί κάποιο πρόβλημα, φυσικά, νομικό ήταν που δεν μπορούσε να γίνει η σφράγιση γι' αυτό μετατέθηκε αυτή η πράξη να γίνει ενδιάμεσα. 

Είναι πολύ σημαντικό να σας πω ότι στο επίσημο έγγραφο που έλαβε η εταιρεία όλοι αυτοί οι λόγοι που επικαλείται η απόφαση απόρριψης είναι πράγματα τα οποία ήδη έχουν κριθεί στο παρελθόν. 

Η συγκεκριμένη άδεια είναι επέκταση, η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί από την συγκεκριμένη Δ/νση Ανάπτυξης με τις υπογραφές των ίδιων ανθρώπων που θέλουν να εκτελέσουν την σφράγιση.  Ουσιαστικά αυτοαναιρούνται. 

Το μόνο καινούργιο στο έγγραφο που πήραμε ήταν η έκθεση του παν/μίου Πατρών για το οποίο δεν χρειάζεται να απαντήσουμε διότι απάντησε πρόσφατα το ΣτΕ. Το οποίο ξεκάθαρα είπε ότι δεν είναι αποδεκτή διότι δεν έχει γίνει σύμφωνα με τους όρους που έπρεπε να γίνει γι' αυτό και διέταξε την περιφέρεια να κάνει έως τις 21 Οκτωβρίου τρίτη μέτρηση με έξοδα της εταιρείας. Για τελείως ανεξήγητους λόγους δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, επειδή αυτός ήταν ένας βασικός πυλώνας της διαμαρτυρίας για τη δημόσια υγεία και αν ο πυλώνας αυτός και οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη που τόσο πολύ ενδιαφερόταν για την δημόσια υγεία, με τις δηλώσεις του τότε και το κλείσιμο της εταιρείας, η αδιαφορία 3 μήνες σημαίνει το αντίθετο;" 

-newsgf.net: Η Fargeco σταματάει τώρα να μαζεύει τα υποπροιόντα; 

"Και σε αυτό τον τομέα υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση. Από τον Δεκέμβριο του 2019, για λειτουργικούς λόγους, αποφάσισε η διοίκηση να γίνει σπάσιμο σε δύο. Εμεινε λοιπόν η fargeco ως περισυλλογή στους πελάτες και η εγκατάσταση εδώ έγινε profat. Κατά την πορεία, όταν αυτό το έμαθαν κάποιοι, θεώρησαν ότι έγινε επίτηδες για να μπορέσει η εταιρεία να αποφύγει κάτι. 

Είναι ένα μικρό κομμάτι από την τεράστια παραπληροφόρηση που έχει συμβεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Πρόκειται για μια μακρά ιστορία με πολλά προβλήματα. Κατά τους νομικούς μας συμβούλους με πολλά νομικά τερτίπια". 

-newsgf.net: Θα κινηθείτε νομικά κατά αυτών που κατά τη γνώμη σας ευθύνονται; 

"Κοιτάξτε, αυτό δεν είναι μια επιλογή. Οταν απευθυνόμενοι σε νομικούς συμβούλους μας λένε ότι όλο αυτό είναι παράνομο, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε μια αμυντική γραμμή. Θεωρώ ότι είναι κάτι που ηθικά φαίνεται και στους εργαζόμενους οι οποίοι το επιθυμούν διότι θεωρούν τους εαυτούς τους θύματα και πώς με νομικίστικα τερτίπια και άλλες μεθοδεύσεις -θα τα πούμε εν καιρό- σφραγίζοντας την εταιρεία ΄πετιούνται' στο δρόμο. Η ιστορία δεν τελειώνει με τη σφράγιση σήμερα της μονάδας. Για την Περιφέρεια μπορεί να τελείωσε, για την εταιρεία τώρα ξεκινάει".

Διαβάστε επίσης...

Τραγική ημέρα: Η Περιφέρεια έκλεισε την fargeco- Στο "δρόμο" 60 και πλέον εργαζόμενοι!!! [φωτογραφικό ρεπορτάζ] 






COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος - Fargeco: Η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί από τους ίδιους που την σφράγισαν!
Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος - Fargeco: Η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί από τους ίδιους που την σφράγισαν!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEMJkZDztU5DfqyVvjR0RPeKuazvPcJG2uXpTn52kGX54-fwVlgPmsbJP3OZazVMeXIFOuFF6aihKAAfJ_DywwcyDt99jukOhjBztMWiawpGgsUc_hCvKujpSzwMMiDOIU09GS66EvCfU/s600/P1210492.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEMJkZDztU5DfqyVvjR0RPeKuazvPcJG2uXpTn52kGX54-fwVlgPmsbJP3OZazVMeXIFOuFF6aihKAAfJ_DywwcyDt99jukOhjBztMWiawpGgsUc_hCvKujpSzwMMiDOIU09GS66EvCfU/s72-c/P1210492.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/10/fargeco_30.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/10/fargeco_30.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy