-->

Survivor: Πέφτoυν κορμιά και λεφτά στην εξωτική Καραϊβική

  Αναστενάζουν οι παραλίες και οι... τηλεθεατές από το παιχνίδι επιβίωσης που μόλις άρχισε με καυτές... b-movie πρωταγωνίστριες και «die h...

 

Αναστενάζουν οι παραλίες και οι... τηλεθεατές από το παιχνίδι επιβίωσης που μόλις άρχισε με καυτές... b-movie πρωταγωνίστριες και «die hard» μονομάχους - Πόσο είναι το βδομαδιάτικο για τους διάσημους και πόσο για τους άλλους - Ποιοι αναμένουν στο ακουστικό τους, ποιος έστησε καβγά με το «καλημέρα» για τις καρύδες και ποιοι ξεχώρισαν από την... ανάποδη στα πρώτα αγωνίσματα. 

Επέστρεψε στη μικρή οθόνη και διαβεβαιώνει ότι έβαλε μυαλό και ακολουθεί την παλιά καλή συνταγή, τότε που έσπαγαν τα κοντέρ και όλοι περίμεναν τα πλάνα από τον Αγιο Δομίνικο για να μπορέσουν να ταξιδέψουν έστω και με το μυαλό σε κάτι εξωτικό. Το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15. Οσοι πιστοί τηλεθεατές, προσέλθετε!
Ελενα Κρεμλίδου (Μαχητές) Ενα κορίτσι που έχει δεχτεί προτάσεις σχεδόν απ’ όλα τα ριάλιτι: το «GNTM», το «Big Brother» και τώρα το «Survivor», όπου και συμμετέχει με σκοπό να μαγνητίσει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση Επιβιβάστηκαν όλοι φορώντας μάσκες και κουκούλες προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες. 

Απέφυγαν να απαντήσουν στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν ήδη πληροφορηθεί ότι η αποστολή των Διάσημων και των Μαχητών θα αναχωρούσε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου για τη Δομινικανή Δημοκρατία. Πρώτη στάση η Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια το νησί των μεγάλων δοκιμασιών. Μαζί τους ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος στα stories του ανέβαζε στιγμιότυπα από την άφιξη και την περιήγηση στον τόπο που έμελλε να τον καθιερώσει ως έναν από τους ισχυρότερους τηλεοπτικούς παραγωγούς του πλανήτη.
Ανθή Σαλαγκούδη (Διάσημοι)
Ελίζαμπεθ Ελέτσι (Μαχητές) 

Ηδη έφτασαν και αποβιβάστηκαν στον Αγιο Δομίνικο οι δύο νέες κυρίες προκειμένου να ενταχθούν στις δύο ομάδες. Η Ανθή Σαλαγκούδη στους Διάσημους, η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελέτσι στους Μαχητές Στην παραλία της επαρχίας Λα Ρομάνα όλα ήταν έτοιμα να υποδεχτούν τις δύο ομάδες, με επικεφαλής τον νέο παρουσιαστή του ριάλιτι Γιώργο Λιανό, ο οποίος πλέον θα αδράξει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του. Μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι πολύ καλά και ο ίδιος ξεκίνησε σίγουρος και έτοιμος να αποδείξει ότι πλέον μπορεί και μόνος του καλά. Η πρώτη επίσκεψη των Διάσημων στην παραλία ήταν επεισοδιακή. 

Λίγα ξύλα και καρύδες δεν άρεσαν σε αρκετούς και κυρίως στον Αλέξη Παππά, ο οποίος με το που συνειδητοποίησε τη συνθήκη διαμαρτυρήθηκε έντονα και έσπευσε να μπει στη σκηνή κάποιων κάμεραμαν από το συνεργείο. Φυσικά η παραγωγή τον απομάκρυνε και η ένταση αποκλιμακώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Σε ό,τι αφορά τα αγωνίσματα, η παρουσία των Τριαντάφυλλου και Πάνου Καλίδη είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική και αναμένεται να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μια πρόχειρη πρόβλεψη είναι ότι οι συγκεκριμένοι θα πρωταγωνιστήσουν για πολλούς λόγους στο φετινό «Survivor». Και η Κάτια Ταραμπανκό έχει αναπτύξει έναν ρόλο ιδιαίτερα δυναμικό με καλές επιδόσεις και φυσικά έναν χαρακτήρα που, όπως πολύ καλά θυμόμαστε, είναι αρκετά «σκληρός για να πεθάνει». Καλές επιδόσεις, επιθετική συμπεριφορά και άμυνα απέναντι σε όλους και σε όλα. Φυσικά, και διακαής πόθος για καριέρα στην τηλεόραση. Δύο χρόνια το προσπαθεί... Είναι πολλά τα λεφτά, Ατζούν!
Κάτια Ταραμπανκό (Διάσημοι) 

Από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του φετινού «Survivor» είναι το μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία. Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν η μία από τις δύο νικήτριες του περσινού GNTM Ακούγονται πολλά για τις αμοιβές των παικτών. Ο Ιλιτζαλί χαρακτηρίζεται «κιμπάρης», όμως αλίμονο αν νιώσει πως κάποιος προσπαθεί να του αποσπάσει χρήματα με παράλογες απαιτήσεις. Είχε συμβεί και με παρουσιαστή στο παρελθόν, που είχε γλιτώσει παρά τρίχα την απομάκρυνση. 

Τα ποσά που δίνονται στους φετινούς Διάσημους ξεκινούν από τις 4.000 ευρώ και φτάνουν στις 6.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Αυτό σημαίνει ότι, αν ένας από αυτούς μείνει μία εβδομάδα στον Αγιο Δομίνικο θα βγάλει όσα ένας νέος που εργάζεται επί ένα τετράμηνο, στην καλή περίπτωση που παίρνει 1.000 ευρώ. Και μπορεί οι Μαχητές να μην είναι διάσημοι, όμως 1.000 ευρώ την εβδομάδα τα εισπράττουν. Ενα μέσο μηνιάτικο, με λίγα λόγια, για επτά ημέρες στην παραλία. Pas mal! Γνωστή influencer, αν και δεν το είπε δημόσια, ζήτησε 10.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Φυσικά η απάντηση ήταν «γιοκ».

Οι χρυσές εφεδρείες 

Ηδη έφτασαν και αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο δύο νέες κυρίες οι οποίες θα ενταχθούν στις δύο ομάδες. Πρόκειται για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μπαίνει στους Διάσημους, και για τη ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι έχουν ήδη συζητήσει με την παραγωγή του ριάλιτι και αναμένουν απλώς την ειδοποίηση προκειμένου να μπουν στο αεροπλάνο. Ενα από τα ονόματα που ακούγονται και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας είναι αυτό της Ερρικας Πρεζεράκου. 

Στην ίδια λίστα φιγουράρει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση από την Acun Medya και αναμένει στο ακουστικό της. Η πρώτη μεγάλη μονομαχία θα γίνει ανάμεσα στην Κάτια Ταραμπανκό από τους Διάσημους και την Ελενα Κρεμλίδου από τους Μαχητές Η Κάτια είναι 23 χρόνων και κατάγεται από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας. Αγαπά τον αθλητισμό, και ιδιαίτερα τα extreme sports, και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. 

Η Κάτια έχει δύο μεγάλα όνειρα, να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Ελληνα σκηνοθέτη και να ποζάρει για το εξώφυλλο της «Vogue». Προς το παρόν πρωταγωνιστεί σε ριάλιτι. Και μάλιστα με επιτυχία και ιδιαίτερη υστεροφημία. Οπως έχει πει η ίδια, «“ήμουν κακιά, σκύλα, ψωνάρα”. Αυτά ήταν τα classic σχόλια που διάβασα βγαίνοντας από το παιχνίδι». Λογικό να ακούσει κάτι τέτοιο η Κάτια βγαίνοντας από το «GNTM». Οχι σωστό, βέβαια. 

Η συμπεριφορά της ήταν κάποιες στιγμές εριστική και το κοινό τη μίσησε. Εγινε μοντέλο στα 15 της, όταν την «ανακάλυψαν» σε μια καφετέρια, όπως έχει πει σε συνέντευξή της. «Είχαμε πάει με τον αδελφό μου για καφέ και ήρθε ένας φίλος του που είναι σκάουτερ μοντέλων. Μου ζήτησε να πάω να κάνω ένα δοκιμαστικό στο πρακτορείο του, επέμενε, και κάπως έτσι βρέθηκα στον χώρο. Στο πρώτο δοκιμαστικό πήγα χέρι-χέρι με τον πατέρα μου και με πήραν. Για περίπου δύο χρόνια έκανα κυρίως διαφημιστικά γιατί είχα baby face. Στα 17 μου πήγα στο Ace Model, όπου έκανα το πρώτο μου συμβόλαιο, και κάπως έτσι ξεκίνησε επισήμως η καριέρα μου ως μοντέλου».
Μαριαλένα Ρουμελιώτη (Μαχητές) 

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των Μαχητών. Η 25χρονη Μαριαλένα έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια Μέχρι τότε η μαμά της την πήγαινε σε casting και audition. Από μικρή υποδυόταν ρόλους και συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις. Μπήκε για να κερδίσει, και μάλιστα αυτή τη φορά μόνη της. Αν χάσει, θα πρέπει να θυμηθεί αυτά που έχει πει: «Αντιμετωπίζω, πιστεύω, πολύ ισορροπημένα την απόρριψη. 

Σε αυτό με έχει βοηθήσει ο πατέρας μου. Από μικρή μού έλεγε ότι είμαι πολύ όμορφη, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να επενδύσω και στην προσωπικότητά μου. Μου έλεγε επίσης πως υπάρχουν πολύ πιο όμορφες κοπέλες από εμένα και θα συνεχίσουν να γεννιούνται ακόμα πιο όμορφες. Συνεπώς, όταν μπήκα στα βαθιά σε αυτή τη δουλειά, ήμουν ΟΚ όταν με απέρριπταν, δεν το έπαιρνα κατάκαρδα. Γεγονός που με έχει βοηθήσει και στην προσωπική μου ζωή. 

Μια φορά, θυμάμαι, με απέρριψαν επειδή μου είπαν ότι έχω ένα μικρό κοκαλάκι στη μύτη. Δεν κατάλαβα ποτέ πού το είδαν, αλλά δεν πειράζει». Από την άλλη, η Ελενα Κρεμλίδου είναι το κορίτσι το οποίο έχει δεχτεί επίσης προτάσεις σχεδόν απ’ όλα τα ριάλιτι: το GNTM, το «Big Brother» και τώρα το «Survivor». Τρίτη και φαρμακερή για τη Mariposa, η οποία επέλεξε αυτό το ψευδώνυμο για συγκεκριμένους λόγους. 

«Νομίζω ότι ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι ή μόνο χαρούμενοι κ.λπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο απ’ όλα. Ανάλογα με τις ημέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από το γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Hταν από την Barbie τότε». Ηρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει βιοχημικός μηχανικός, όμως αυτό που την κέρδισε ήταν η μεγάλη της αγάπη, ο χορός. Διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και συμμετέχει και στην εθνική ομάδα cheerleading, ενώ δουλεύει ως barwoman ή promoter. 

Διάσημοι, το βαρύ πυροβολικό 

Η ομάδα των Διάσημων δεν είχε εκπλήξεις καθώς οι διαρροές ήταν πάρα πολλές και σχεδόν όλα τα ονόματα αποκαλύφθηκαν πολύ προτού ανακοινωθούν επίσημα. Διαβάζοντας τα βιογραφικά των παικτών ανακαλύπτεις μαργαριτάρια, ενώ η περιγραφή του εαυτού τους αποδεικνύει πως τελικά παρά την εθνική μας κατάθλιψη υπάρχουν άνθρωποι που δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι 41 ετών, πυγμάχος, με παρατσούκλι Mighty Mike και έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει πολλούς. 

Ζει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του, αλλά από τον περασμένο Μάρτη, λόγω κορωνοϊού, είναι οικογενειακώς στην Ελλάδα. H Αννα-Μαρία Βέλλη είναι 30 ετών, youtuber και ηθοποιός, η οποία μέχρι σήμερα αναζητά τη μεγάλη ευκαιρία για να ξεχωρίσει. Στο «Survivor» συμμετέχει γιατί είναι τεράστια πρόκληση για την ίδια, κάτι που ακούγεται λογικό για όσους θέλουν δημοσιότητα. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών, τραγουδίστρια, την οποία γνωρίζουμε μέσα από τα talent shows στα οποία έχει πάρει μέρος με σκοπό να ξεχωρίσει. Θέλει να κάνει την έκπληξη και να αποδείξει ότι τα καταφέρνει και στον στίβο μάχης εκτός της πίστας. Λες;

Ο Πάνος Καλίδης είναι 43 ετών και τραγουδιστής. Είναι παντρεμένος με τη Λεάννα Μάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά. Εκπληξη είναι η συμμετοχή του σε ριάλιτι επιβίωσης, αλλά το γεγονός ότι η πανδημία έχει σφραγίσει τις πίστες μετριάζει τον αιφνιδιασμό των τηλεθεατών, τον οποίο θα διαδεχτεί η απόλαυση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ξεχωρίζει στα αγωνίσματα. Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και σχεδιαστής κοσμημάτων. Δηλώνει «επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος», γεγονός που, αν μη τι άλλο, δείχνει υπερβολική αυτοπεποίθηση. Λίγο κλισέ η δικαιολογία του ότι η ανατροπή είναι το ερέθισμα για τη συμμετοχή του στο «Survivor», ειδικά για κάποιον που δηλώνει αντισυμβατικός. 

O Γιώργος Κοψιδάς είναι 45 ετών και ηθοποιός. Το ενδιαφέρον στοιχείο γι’ αυτόν είναι ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Ωστόσο, μας προειδοποιεί ότι «ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξω για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστώ με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα μου». Οπότε οι συμπαίκτες του θα πρέπει να νιώθουν ήσυχοι. 

Η Αγγελική Λάμπρη είναι 45 ετών και ηθοποιός, την οποία το κοινό αγάπησε πολύ από τον ρόλο της στο «Παρά πέντε». Εχει μία κόρη και δηλώνει άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Σαν την Αγγέλα δηλαδή, μόνο που εδώ δεν έχει Ζουμπουλία και Ντάλια. Ενας ακόμη ηθοποιός είναι ο Αλέξης Παππάς, 34 ετών. Οταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος, ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. 

Στο «Survivor» πήγε γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο. Ο Τριαντάφυλλος είναι 43 ετών και τραγουδιστής. Στο «Survivor» συμμετέχει γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο. Εμείς πάλι ελπίζουμε ότι θα πάει τελικό για να περάσουμε καλά. Υπάρχει λόγος.

Οι Μαχητές των εκπλήξεων 

Στην ομάδα των Μαχητών η συνθήκη είναι λίγο πιο απλή και σίγουρα πιο άγνωστη. Οι συστάσεις τυπικές, καθώς το μέλλον θα δείξει αν και αυτή τη φορά ο νικητής θα είναι από τη δεξαμενή των παιδιών της διπλανής πόρτας. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών, γεννήθηκε στην Πάτρα και έχει καταστήματα με ρούχα σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. O James Καφετζής είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτυ σε πλοία. Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει Γραφιστική και 3D Animation.
Αλέξης Παππάς (Διάσημοι) 

Επεισοδιακή με το «καλημέρα» ήταν η παρουσία του ηθοποιού-μοντέλου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και εισέβαλε στη σκηνή του συνεργείου. Φυσικά η παραγωγή τον απομάκρυνε Η Ελενα -Mariposa- Κρεμλίδου, 24 ετών, instagrammer και cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleading. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους, πολλές φορές έχει γίνει αποδέκτρια πικρόχολων σχολίων. 

Η Ελενα Λιλιοπούλου είναι 24 ετών, σπουδάζει προπονητική και εργάζεται σε φούρνο. Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και διατηρεί κτήματα, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι 25 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια. 

Ο Chris Σταμούλης είναι 32 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και μετά Νομική. Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να πετάξει το κοστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του «Survivor» και να βγει νικητής. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Survivor: Πέφτoυν κορμιά και λεφτά στην εξωτική Καραϊβική
Survivor: Πέφτoυν κορμιά και λεφτά στην εξωτική Καραϊβική
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglnMfE71nY9-BVX73Cxgen37n0GCc4LpSboSF7UoqzjlIh_krz7vkOtRz4bE8Wm3iTSZpAWGNWseDyQ_E0DxWdQiMV9rcaeLAwUUlOFSlSe8ROY_0G8Ve6s8Zw6tzUDilicf_XN93c5Xg/s600/survivro-main.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglnMfE71nY9-BVX73Cxgen37n0GCc4LpSboSF7UoqzjlIh_krz7vkOtRz4bE8Wm3iTSZpAWGNWseDyQ_E0DxWdQiMV9rcaeLAwUUlOFSlSe8ROY_0G8Ve6s8Zw6tzUDilicf_XN93c5Xg/s72-c/survivro-main.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2020/12/survivor-o.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/12/survivor-o.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy