-->

Δήμος Πύργου: Συνάντηση ενημέρωσης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Με ανταλλαγή απόψεων, σύμπνοια και περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών παρά τους γνωστούς αυστηρούς περιορισμούς, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητι...

Με ανταλλαγή απόψεων, σύμπνοια και περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών παρά τους γνωστούς αυστηρούς περιορισμούς, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συνάντηση ενημέρωσης (η πρώτη του τρέχοντος νέου έτους) με τα αθλητικά σωματεία του Στίβου. 

Παρευρέθηκαν οι προπονητές των σωματείων, που συνεχίζουν - όσο το δυνατόν πιο ομαλά με την τήρηση όλων των προϋποθέσεων που τίθενται - τις προπονήσεις τους, δημιουργώντας σωστές βάσεις για τους αθλητές τους. Μετά από τις αρχικές εγκάρδιες ευχές, από τον κ. Γιάννη Αργυρόπουλο (δημοτικό σύμβουλο, Εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού Δήμου Πύργου), την κ. Μαρία Μοσχοπούλου (άμισθη σύμβουλο Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού) και τον κ. Κωνσταντίνο Σκαρτσιάρη (αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα), η συζήτηση στη συνάντηση αυτή εστιάστηκε στην ενημέρωση των Αθλητικών συλλόγων του Στίβου καθώς και του υπαλληλικού προσωπικού του Αθλητικού Κέντρου. 

Ο κ. Αργυρόπουλος μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Σε μία εξαιρετικά δύσκολη κι επιβαρυμένη περίοδο, λόγω της πανδημίας και της κατάστασης από αυτήν, γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του, ερασιτεχνικό, επαγγελματικό, μαζικό. Εφαρμόζοντας κάθε φορά τις οδηγίες που εκδίδει η Γ.Γ.Α. για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών, των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους και των αθλούμενων πολιτών». Τα σωματεία εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, αναφέροντας: «Ο Δήμος καταβάλλει ό,τι είναι δυνατόν μέσα στο στενό πλαίσιο κινήσεων που κι αυτός έχει, για να κρατά το Στάδιο ανοιχτό για προπονήσεις των Σωματείων. Σε αυτό βοηθά τα μέγιστα το προσωπικό του γηπέδου».
Οι νέες προβλεπόμενες διαδικασίες 

Μετά τις τελευταίες οδηγίες της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης, την 25/1/2021, το Δημοτικό Στάδιο θα ανοίξει τις πύλες του και για τους αθλούμενους πολίτες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, που είναι οι κάτωθι: 

1. Πριν από την έναρξη της αθλητικής δραστηριότητας, οι αθλούμενοι πολίτες συμπληρώνουν και εν συνεχεία υπογράφουν το Δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα (το έντυπο υπάρχει στην είσοδο του Σταδίου). 

2. Προκειμένου να εισέλθουν για προπόνηση σε οργανωμένο αθλητικό χώρο, οι αθλούμενοι επιδεικνύουν κάθε φορά κατά την είσοδο το υπογεγραμμένο Δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα. 

3. Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι αθλούμενοι υποβάλλουν τα στοιχεία στους στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για το ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID-19, τον οποίο φυλάσσει στα αρχεία της η αθλητική εγκατάσταση. 

4. Διευκρινίζεται ότι στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων αποστασιοποίησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις, επιτρέπεται έως ένα ανώτατο όριο αθλητών και αθλουμένων, με βάση το είδος και το μέγεθος της εγκατάστασης. Κατά συνέπεια, σε πρώτη φάση, θα υπάρχει ενδεχομένως χρονικό όριο περίπου 1 ώρας προπόνησης για κάθε αθλητή ή αθλούμενο. 

5. Κάθε αθλητική εγκατάσταση θα διαμορφώνει τον μέγιστο χρόνο άσκησης των αθλουμένων ώστε να καλύπτεται η ζήτηση και παράλληλα να ικανοποιείται ο περιορισμός χωρητικότητας, χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός κατά την είσοδο και έξοδο από τον αθλητικό χώρο. 

ΟΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: 

• Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:00 – 15:00 
• Σάββατο: 08:00 - 09:00 και 12:00 - 13:30 

ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! 

Γ. Αργυρόπουλος: «Τα αθλητικά έργα έχουν σημαντική θέση στον προγραμματισμό μας» 

Στο μεταξύ, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος αναφερόμενος στην εξασφάλιση σημαντικών χρηματοδοτήσεων για το Κλειστό γυμναστήριο και το Κολυμβητήριο, τόνισε: «Όπως περιμέναμε ήδη να γίνει από μέρα σε μέρα, πλέον κοινοποιήθηκε στον Δήμο Πύργου από το Υπουργείο Εσωτερικών η ένταξη πράξης στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για χρηματοδότηση με ποσό ύψους 600.000 ευρώ του έργου επισκευής και αποκατάστασης στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ». 

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την οποία σε ότι αφορά το Δήμο Πύργου είχε προηγηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε χρειαζόταν και του αναλογούσε, όπως οι ώριμες και πλήρεις σχετικές μελέτες που είχαν καταρτιστεί έγκαιρα, κ.τ.λ. Ενώ ακόμα, οριστικοποιείται άμεσα μια ακόμα πολύ σημαντική εξέλιξη, και συγκεκριμένα η χρηματοδότηση του Κολυμβητηρίου Πύργου, που όπως έχουμε τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Δ.Ε, με χρηματοδότηση ύψους 700.000. 

Έτσι ώστε να γίνουν κατά τον καλύτερο τρόπο όλες οι απαιτούμενες εργασίες που εκκρεμούν για την πλήρη αποκατάσταση του και επαναλειτουργία του. Με την ευκαιρία να τονιστεί ότι, όπως αποτελεί βασική κατεύθυνση του Δημάρχου μας Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, στο χώρο του αθλητισμού επενδύουμε σημαντικά, γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος μια υγιούς κοινωνικής ζωής. 

Και όπως συνολικά πολλά έργα είναι έτοιμα προς δημοπράτηση τόσο για το προσεχές διάστημα, όσο και γενικότερα για τη χρονιά που διανύουμε, έτσι και τα αθλητικά έργα έχουν σημαντική θέση σε αυτό τον προγραμματισμό».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πύργου: Συνάντηση ενημέρωσης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις
Δήμος Πύργου: Συνάντηση ενημέρωσης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις
https://1.bp.blogspot.com/-diCijve_VIc/YBFvWs-r_EI/AAAAAAAEfho/-_kLfYizCG8vZT5hnUvLhseJ2p8iaYtWwCLcBGAsYHQ/s600/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-01-27_154803_mail.google.com.png
https://1.bp.blogspot.com/-diCijve_VIc/YBFvWs-r_EI/AAAAAAAEfho/-_kLfYizCG8vZT5hnUvLhseJ2p8iaYtWwCLcBGAsYHQ/s72-c/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-01-27_154803_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/01/blog-post_655.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/01/blog-post_655.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy