-->

Δήμος Πύργου -Γιάννης Αργυρόπουλος: 11 χρόνια στα δημοτικά συμβούλια, αυτό που έζησα χθες δεν έχει ξανασυμβεί.

*Καταθέσαμε Τεχνικό Πρόγραμμα υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό... *Πρωτοφανής τακτική από την παράταξη Καννή... Στο newsgf.net , μίλησε σήμερα ο Α...

*Καταθέσαμε Τεχνικό Πρόγραμμα υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό...

*Πρωτοφανής τακτική από την παράταξη Καννή...

Στο newsgf.net, μίλησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων του Δήμου Πύργου, Γιάννης Αργυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα που συμπεριλαμβάνονται και που θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου προς το καλύτερο. 

Παράλληλα, ο κ. Αργυρόπουλος εξέφρασε την έκπληξή του για όσα συνέβησαν χθες, στο δημοτικό συμβούλιο, όπου η παράταξη του κ. Καννή προσπαθούσε να μην τον αφήσει να κάνει την εισήγηση του θέματος!

"Ψηφίστηκε χθες, κατά πλειοψηφία, από το δημοτικό συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου μας για το 2021. Είναι ένα σχέδιο, ένα Τεχνικό Πρόγραμμα, που αφενός είναι και υλοποιήσιμο, αφετέρου είναι και ρεαλιστικό. Πρώτη φορά δεν έχουν μπει έργα τα οποία δεν είναι ώριμα από πλευράς μελετών ή εγκρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αντίθετα, είναι έργα τα οποία έχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις, είτε από ευρωπαικά προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ είτε από εθνικά προγράμματα, δημόσιες επενδύσεις, πράσινο ταμείο, Φιλόδημο κ.α.
Επίσης, έχουμε συμπεριλάβει έργα τα οποία θα τα χαρακτήριζα "οριζόντια, δηλαδή είναι ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις, έργα σε όλες τις τοπικές μας κοινότητες που θα υλοποιηθούν μέσα από σχετικούς διαγωνισμούς. 

Οσο αφορά τα σημαντικά έργα του Τεχνικού Προγράμματος θα τα βρείτε όλα στο έντυπο που μου ζητήσατε να δημοσιοποιήσετε. Να σας πω χαρακτηριστικά ότι σε αυτά τα έργα περιέχεται η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Επαρχείου, που θωρακίζεται πλέον και τις επόμενες ημέρες είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε σύμβαση με τον ανάδοχο. 

Επίσης είμαστε στη διαδικασία της συμβασιοποίησης και για την ανάπλαση της οδού Κολοκοτρώνη και των κάθετων οδών. Εδώ θέλω να πω ότι αυτά τα δύο έργα είχαν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Λιατσή, αλλά όπως έχει πει ο δήμαρχος, "εμείς ήρθαμε να συνεχίσουμε ότι καλό βρήκαμε και να χτίσουμε κάτι παραπάνω και όχι για να γκρεμίσουμε τα προηγούμενα".

Από κει και πέρα, υπάρχουν φυσικά κι έργα που εμείς προγραμματίσαμε και σχεδιάσαμε όπως είναι η ανάπλαση της 28ης Οκτωβρίου, η ανάπλαση του πάρκου της Αγίας Βαρβάρας, οι συμπληρωματικές εργασίες στο πάρκο Ξυστρή με την θωράκιση της καμινάδας και άλλες συμπληρωματικές εργασίες κ.λ.π.

Ο συνολικός προυπολογισμός του προγράμματος το 202 είναι περίπου στα 10 εκατ., βεβαίως όμως κάποια από αυτά τα έργα θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια. Συνολικά το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρουσιάσαμε φτάνει στα 30 εκατ. περίπου ευρώ". 

Πρωτοφανής τακτική από την παράταξη Καννή...

"Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι χθες υπήρξε μια πρωτοφανής πρακτική από πλευράς συγκεκριμένης παράταξης και πιο συγκεκριμένα από την παράταξη του κ. Καννή, να μη  ψηφιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα. 

Αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές, να μη με αφήνει τόσο ο κ. Καννής όσο και ο κ. Θεοδώρου να εισηγηθώ το θέμα με φωνασκίες, με αντεγκλήσεις, με μια εμμονή στο να με διακόπτει συνεχώς. 

Είμαι 11 χρόνια στα δημοτικά συμβούλια, αυτό που έζησα χθες δεν έχει ξανασυμβεί. Ηταν κάτι για το οποίο ο κ. Καννής θα πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του κι εντέλει να μας πει, θέλει να προχωρήσει αυτός ο δήμος; Θέλει να γίνουν κάποια έργα τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας ή θα είναι συνεχώς αρνητής των πάντων;

Το είδαμε το έργο της πλατείας Σάκη Καράγιωργα, με τις προσφυγές που έκανε σε διάφορα διοικητικά όργανα, το βλέπουμε με την εμμονή τους στο μεγάλο έργο της αγροτικής οδοποιίας, με τεχνικές παρεμβάσεις σε 100 σημεία του δήμου μας. Είδαμε τώρα ότι δεν θέλει να ψηφιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Τον αφήνω στη κρίση των συμπολιτών μας!"

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πύργου για το 2021













COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πύργου -Γιάννης Αργυρόπουλος: 11 χρόνια στα δημοτικά συμβούλια, αυτό που έζησα χθες δεν έχει ξανασυμβεί.
Δήμος Πύργου -Γιάννης Αργυρόπουλος: 11 χρόνια στα δημοτικά συμβούλια, αυτό που έζησα χθες δεν έχει ξανασυμβεί.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUGFGWWCmbHYtbGn_pT5lcURKTJcwODcpKj2vfD10-dS7X3uiTRa1zc_7uHikFnGjxDWekMH8a-gkqI3IVywLhwAZNAkISU7H0YP71ONWdbkbb4dP8YKfDn0MkN1aIUn5bGwtifcPOQkQ/s600/151371806_10220035585182317_1062541389023411843_o.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUGFGWWCmbHYtbGn_pT5lcURKTJcwODcpKj2vfD10-dS7X3uiTRa1zc_7uHikFnGjxDWekMH8a-gkqI3IVywLhwAZNAkISU7H0YP71ONWdbkbb4dP8YKfDn0MkN1aIUn5bGwtifcPOQkQ/s72-c/151371806_10220035585182317_1062541389023411843_o.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/02/11_18.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/02/11_18.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy