-->

Ηλεία: Kαι ξαφνικά.... "ανακαλύψαμε την πυρίτιδα"

Του Γιώργου Φάκου   Ηρθε το «Happy Τraveller» και αντί να χαρούμε "πέσαμε στα μαύρα πανιά". Διότι άλλο είναι να βλέπεις εσύ και ν...


Του Γιώργου Φάκου
 


Ηρθε το «Happy Τraveller» και αντί να χαρούμε "πέσαμε στα μαύρα πανιά". Διότι άλλο είναι να βλέπεις εσύ και να ζεις όλη αυτή την υποβάθμιση και άλλο να σε "ξεφτιλίζει" πανελλαδικώς μια τηλεοπτική εκπομπή. 

Το χιουμοριστικό στην όλη υπόθεση ήταν οι συνεχείς χαρούμενες ανακοινώσεις πολλών ότι το «Happy Τraveller» έρχεται στην Ηλεία και "συντονιστείτε όλοι στις τηλεοράσεις σας να θαυμάσετε τις ομορφιές μας" και μετά την εκπομπή όλοι αυτοί [και περισσότεροι] έμειναν... τάχα έκπληκτοι από την εγκατάλειψη του νομού την οποία ο παρουσιαστής επανέλαβε κάποιες φορές. 

Ηταν η στιγμή που... "ανακάλυψαν την πυρίτιδα", λες και οι ίδιοι ζούσαν σε άλλο πλανήτη και δεν είχαν δει, δεν είχαν ακούσει τίποτα! 

Η εκπομπή του περασμένου Σαββάτου, όπως και η επόμενη που θα ακολουθήσει, είναι μια τραγωδία. Τραγωδία διότι δείχνουμε πανελλαδικά ότι, ενώ έχουμε τόσες ομορφιές, είμαστε ανίκανοι να τις προστατέψουμε, είμαστε ανίκανοι να αξιοποιήσουμε όλο αυτό τον πλούτο! 

Και οι ευθύνες βέβαια δεν ανήκουν μόνο στο πολιτικό/αυτοδιοικητικό προσωπικό διαχρονικά, το οποίο όλο φανφάρες είναι και από ουσία μηδέν, αλλά και σε εμάς, τους αξιοθρήνητους πολίτες αυτού του νομού. 
Που συμβάλλουμε στην υποβάθμιση. 
Βέβαια, μπορεί να μην φέρουμε την κύρια ευθύνη της ανυπαρξίας βασικών υποδομών, αλλά όταν αδειάζουμε τα τασάκια του αυτοκινήτου στη φύση, όταν πετάμε χαρτιά, μπουκάλια κλπ δεξιά-αριστερά, ε, δε είναι δυνατόν να κατηγορούμε όλους τους άλλους αντί να πάρουμε μια πέτρα να τη δέσουμε στο λαιμό μας και βουρ για τη θάλασσα ή να πιαστούμε όλοι χέρι-χέρι και να πέσουμε αναπαριστώντας τις Σουλιώτισες. 

Τι περιμέναμε λοιπόν; Να έρθει το «Happy Τraveller» και να μας εκθειάζει ο Μπλέτσας που έχοντας γυρίσει όλο το κόσμο είναι αμφίβολο αν είδε αλλού μaζεμένες τόσες πρωτόγονες καταστάσεις. 

Κι ενώ από σήμερα θα έπρεπε όλοι οι κατέχοντες τις τύχες του νομού στα χέρια τους να έχουν καθίσει γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι και να πάρουν υλοποιήσιμες αποφάσεις για το μέλλον του τόπου ώστε να μη μας ξεφτιλίζουν [και δικαιολογημένα], σιγή ιχθύος απ' όλους. Κοινώς, "κάνουν την πάπια". 

Και συνέχισαν και σήμερα το... Τροπάριο της Κασσιανής": Να στέλνουν δελτία Τύπου για κάτι συναντήσεις με υπουργούς και κάτι άλλα χαριτωμένα, λες και με αυτές τις συναντήσεις πετυχαίνουν τίποτα περισσότερο από το να γνωστοποιούν την παρουσία τους και μόνο μη και ξεχαστούν. Διότι το πολιτικό προσωπικό της Ηλείας [όταν λέω πολιτικό προσωπικό συμπεριλαμβάνω και το αυτοδιοικητικό] μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. 

Ανύπαρκτοι... Αλλά από θεωρία, τι να σας πω! Να σου κάνουν θεωρητικές αναλύσεις και να λες πώς είναι δυνατόν και τέτοιους εγκεφάλους δεν τους έχουν δώσει τουλάχιστον μια θέση στο Χάβαρντ. Για τέτοια μυαλά μιλάμε. Με πολιτικούς που διαφημίζουν σπουδές και ντοκτορά, αλλά στην ουσία, μία από τα ίδια, όπως και οι προηγούμενοι. Και μη τολμήσεις να γράψεις ή να πεις κάτι για το κόμμα που τους στηρίζει, βουρ και μπαίνεις στα μαύρα κατάστιχα. 

Αλλά μην ανησυχεί κανένας μας: Θα γίνουν πολλές εκπομπές ακόμα για να ξεφτιλιζόμαστε σε πανελλαδικό και πανευρωπαικό επίπεδο ως Ηλεία!!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλεία: Kαι ξαφνικά.... "ανακαλύψαμε την πυρίτιδα"
Ηλεία: Kαι ξαφνικά.... "ανακαλύψαμε την πυρίτιδα"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWrUyH2Vi0cs1yFGqwgNb7Mc39Ai8CfxWnBzfKQNYPN6GRciIVgWXeJt3QU6xXO8ykxSEyhcsrEAJFE8rawbkLRhJiPJ7ipkXzoHADhGZErYIldr6DR4MbQUjWtwBIqIZAIpzCSwnR0IM/s600/july-4th-5371510_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWrUyH2Vi0cs1yFGqwgNb7Mc39Ai8CfxWnBzfKQNYPN6GRciIVgWXeJt3QU6xXO8ykxSEyhcsrEAJFE8rawbkLRhJiPJ7ipkXzoHADhGZErYIldr6DR4MbQUjWtwBIqIZAIpzCSwnR0IM/s72-c/july-4th-5371510_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/02/k.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/02/k.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy