-->

Η λησταρχίνα που άφησε τα παρκέ, υπηρέτησε το έγκλημα κι έγινε πρώτη γυναίκα δραπέτης του Κορυδαλλού

Πώς η όμορφη μπασκετμπολίστρια, Ολιβέρα Τσίρκοβιτς, εντάχθηκε στους κόλπους διάσημης συμμορία, λήστευε κοσμηματοπωλεία και δραπέτευσε από ...

Πώς η όμορφη μπασκετμπολίστρια, Ολιβέρα Τσίρκοβιτς, εντάχθηκε στους κόλπους διάσημης συμμορία, λήστευε κοσμηματοπωλεία και δραπέτευσε από τον Κορυδαλλό. Η εντυπωσιακή μασκετμπολίστρια Ολιβέρα Τσίρκοβιτς με ύψος 1,94 μ. ήταν το αστέρι της Γιουγκοσλαβίας. Ήταν νέα, όμορφη, είχε χρήματα και μια καλή θέση στον σύλλογο «Crvena zvezda» στον οποίο εργαζόταν μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής της σταδιοδρομίας. 

Ωστόσο, ξαφνικά συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε: Η Τσίρκοβιτς έγινε μέλος της διάσημης σπείρας «Ροζ Πάνθηρες», που λήστευε κοσμηματοπωλεία και βουτούσε χρήματα και κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ. Ούτε η σύλληψή της μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην έκνομη ζωή που είχε επιλέξει καθώς η Τσίρκοβιτς έγινε η πρώτη γυναίκα στην Ιστορία που κατάφερε να δραπετεύσει από τη φυλακή του Κορυδαλλού. 

Πώς η διάσημη τυχοδιώκτρια κατάφερε να συνεχίσει την επιχείρησή της ακόμη και ύστερα από δύο συλλήψεις, με ποιο τρόπο λήστευε κοσμήματα και τι σχέση έχει ο δημοφιλής λογαριασμός της στο Instagram;

Η Ολιβέρα Βάσιτς γεννήθηκε το 1969 στο Βελιγράδι. Το κορίτσι ήταν αρκετά ζωηρό όποτε ήταν προφανές ότι η ενέργειά της θα ήταν καλύτερα να διοχετευόταν στον αθλητισμό. Την κέρδισε το μπάσκετ καθώς έπαιρνε γρήγορα ύψος, ξεπερνώντας τους συνομηλίκους της. Ήδη στην εφηβεία, έφτανε τα δύο μέτρα περίπου. Το ύψος της νεαρής Βάσιτς ήταν 1,94 μέτρα. Η αθλήτρια σημείωνε πρόοδο και μάλιστα έγινε μέλος της νεανικής ομάδας γυναικών της Γιουγκοσλαβίας. Το 1988, μαζί με τις Ντανιέλα Ίλιτς, Ελεονόρα Ουίλντ, Ντανίρα Νάκιτς και άλλες συμπαίκτριές της, οδήγησε την ομάδα στην τρίτη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι συμπαίκτριές της τη θυμούνται ως πειθαρχημένη αθλήτρια. Παρότι η Βάσιτς δεν ήταν η πιο δυνατή παίκτρια στην ομάδα, συνήθως δεν καθόταν στον πάγκο, αλλά έπαιρνε θέση στο γήπεδο. 

«Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, την προπονούσα για την εθνική νεολαίας της Γιουγκοσλαβίας. Δεν έπαιζε κάποιο σημαντικό ρόλο, οπότε κανείς δεν τη θυμάται, όμως αρκετές φορές σηκωνόταν από τον πάγκο. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να γίνει εγκληματίας» είπε αργότερα ο προπονητής της. Τώρα είναι απογοητευμένος από την πρώην μαθήτριά του, επειδή είναι σίγουρος ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους τους νέους, όχι μόνο με τις δημόσιες πράξεις, αλλά και στην καθημερινή ζωή τους. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Βάσιτς μετακόμισε στην Ελλάδα, όπου γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της, Σρέτσκο Τσίρκοβιτς. 

Η αθλητική της καριέρα πήγε καλά: Την πρώτη σεζόν πήρε τον τίτλο της καλύτερης παίκτριας της ομάδας «Παγκράτι» και ήταν η κορυφαία σκόρερ του τοπικού γυναικείου πρωταθλήματος. Χάρη σε αυτήν, ο σύλλογος ανέκτησε την παλιά του δόξα. Το 1997, η Ολιβέρα παντρεύτηκε τον Σρέτσκο και σύντομα γέννησε έναν γιο, τον Νικόλαο. Πήρε άδεια μητρότητας μόνο για έξι μήνες, επειδή ήθελε να επιστρέψει στο παρκέ το συντομότερο δυνατό. Σύντομα ολοκλήρωσε άλλη μια σεζόν στην ομάδα «Celje» της Σλοβενίας και στη συνέχεια στη «Crvena zvezda». Στο τέλος της αθλητικής της καριέρας στο παρκέ το 2000, η ​​Τσίρκοβιτς διορίστηκε σε μια διοικητική θέση στον σύλλογο «Crvena Zvezda». Δεν της άρεσε όμως ιδιαίτερα. 

Στον κόσμο του εγκλήματος

Εξωτερικά φαινόταν ότι η νεαρή γυναίκα κατάφερε να έχει μια σταθερή ζωή. Ωστόσο, η επιτυχημένη, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, κοπέλα μπήκε στον κόσμο του εγκλήματος. Αρχικά, πουλούσε επώνυμα ρούχα και παπούτσια που είχαν αποκτηθεί παράνομα, στη συνέχεια άρχισε και η ίδια να κλέβει ακριβά προϊόντα, κυρίως ρούχα. Σύντομα όμως η πρώην αθλήτρια στράφηκε στα κοσμήματα, στα πολύ ακριβά κοσμήματα!

Ήταν το εισιτήριο εισόδου της στην πιο διάσημη και επικίνδυνη σπείρα της εποχής: Τους «Ροζ Πάνθηρες». Η Τσίρκοβιτς έγινε το σύμβολό τους και το πιο διάσημο μέλος της σπείρας. Σήμερα λέει ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τις επιλογές που έκανε. «Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι μέσα μου. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Είμαι ένας συνδυασμός του ασυμβίβαστου, μια γυναίκα με παράδοξα, δεν έχω καμία εξήγηση για τη ζωή μου. Μπορώ να τα περιγράφω στα βιβλία μου, μπορώ να δώσω κάποιες συμβουλές επειδή τώρα ξέρω πού έκανα λάθη, τα πάντα όμως προέρχονταν από την επαναστατική μου φύση, το τολμηρό μου πνεύμα και τα εύκολα και γρήγορα χρήματα... που οδηγούν σε απεριόριστη ελευθερία» περιέγραψε. 

Η συμμoρία που το όνομά της έσπερνε τον τρόμο στους οίκους κοσμημάτων 

Η ραχοκοκαλιά της θρυλικής σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» αποτελούνταν από Βαλκάνιους που είχαν επιβιώσει από τους πολέμους στη Γιουγκοσλαβία. Πιθανότατα, πολλά από τα μέλη της συμμορίας ήταν βετεράνοι πολέμου και είχαν καταγωγή από τη Σερβία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία. Είχαν διαπράξει εκατοντάδες ληστείες και τα λάφυρά τους εκτιμούνταν σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Η κοινωνία γνώρισε τους τολμηρούς ληστές το 2003, όταν λήστεψαν ένα κοσμηματοπωλείο του Λονδίνου αρπάζοντας ένα σπάνιο διαμάντι αξίας περίπου μισού εκατομμυρίου λιρών. Το έκρυψαν σε ένα βαζάκι με κρέμα. 

Οι Ευρωπαίοι πράκτορες έδωσαν στη σπείρα το όνομα «Ροζ Πάνθηρες» εξαιτίας της διάσημης ταινίας, της οποίας η πλοκή βασιζόταν στην κλοπή ενός διαμαντιού. Δεν φαντάστηκαν τότε ότι η δράση των «Πανθήρων» θα συνεχιζόταν για δεκαετίες και το όνομα αυτό θα προκαλούσε τρόμο σε όλους τους ευρωπαϊκούς οίκους κοσμημάτων. Έτσι, το 2005, οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου λιρών από το κατάστημα Graff στο Λονδίνο. Ένα παρόμοιο έγκλημα είχε συμβεί τρία χρόνια νωρίτερα, αλλά τότε δεν συσχετίστηκε με τις δραστηριότητες των «Πανθήρων». Οι ληστείες των «Πανθήρων» ήταν σχεδόν κινηματογραφικές. 

Για παράδειγμα, πριν από τη ληστεία ενός καταστήματος στο Μπιαρίτς, οι δράστες έβαψαν τα παγκάκια στην περιοχή γύρω από το κοσμηματοπωλείο, έτσι ώστε κανένας περαστικός να μην γίνει κατά λάθος μάρτυρας της ληστείας. Επίσης, ενδεικτική ήταν η τολμηρή ληστεία του κοσμηματοπωλείου Harry Winston στο Παρίσι. Τότε, τέσσερις άντρες, ντυμένοι με γυναικεία ρούχα και ξανθιές περούκες, έπαιξαν τον ρόλο των πλούσιων πελατισσών για να κλέψουν κοσμήματα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αργότερα, η σπείρα λήστεψε ξανά το κατάστημα Graff στο Λονδίνο. Εκείνη τη φορά, οι κακοποιοί χρησιμοποίησαν προσθετικό μακιγιάζ για αλλαγή των προσώπων τους, δηλαδή, στην ουσία κόλλησαν νέα πρόσωπα πάνω στα πραγματικά. Για χρόνια, οι πράκτορες της Ιντερπόλ αναζητούσαν τους ληστές σε όλον τον κόσμο. 

Ήταν γνωστό ότι μέχρι το 2010, οι «πάνθηρες» ήταν πίσω από δεκάδες ληστείες που διαπράχθηκαν σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο - όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ταυτόχρονα, ελάχιστα πράγματα ήταν γνωστά για την ίδια τη σπείρα: Υποτίθεται ότι είχε μια αποκεντρωμένη διάσπαρτη δομή με συμμετοχή 60-200 ατόμων. Οι «πάνθηρες» ήταν υπεύθυνοι για τη ληστεία στο Παλάτι των Δόγηδων στη Βενετία και για τις κλοπές διάσημων αντικειμένων, όπως, για παράδειγμα, ενός διαμαντένιου κολιέ με το όνομα «Κόμισσα ντε Βαντόμ» με 116 μεγάλα διαμάντια, που εκτιμήθηκε την εποχή της κλοπής στα 31 εκατομμύρια δολάρια. 

Η δράση της «γυναίκας αράχνης» 

«Το όνομά μου είναι Όλια. Καταδικάστηκα σε 12 χρόνια για διακεκριμένη κλοπή και ένοπλες ληστείες, ως μέλος της διεθνούς εγκληματικής συμμορίας “Ροζ Πάνθηρες”. Έγινα ένα από τα πιο διάσημα άτομα εδώ επειδή είμαι η μόνη γυναίκα που δραπέτευσε από την ελληνική φυλακή. Έτσι έχω κερδίσει τη φήμη μιας επικίνδυνης κρατούμενης, το οποίο συνεπάγεται ειδικά μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μου στο δικαστήριο, στους περιφερειακούς δικαστές, στο νοσοκομείο κ.λπ.» παραδέχεται η Ολιβέρα στον πρόλογο του αυτοβιογραφικού βιβλίου της με τίτλο «Ja, Pink Panter» το οποίο έγραψε ενώ ήταν στη φυλακή.

 

Σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς το βιβλίο στην αγορά, επειδή η Τσίρκοβιτς έγινε πολύ διάσημη και τα βιβλία της εξαντλούνται γρήγορα. Πώς όμως πέτυχε τέτοια φήμη; Προς το τέλος της καριέρας της ως αθλήτρια, η Ολιβέρα ανέπτυξε ένα περίεργο χόμπι: Μεταπωλούσε επώνυμα ρούχα και γούνες. Η Τσίρκοβιτς έπαιρνε τα εμπορεύματα από προμηθευτές από την Τουρκία και την Ελλάδα, γνωρίζοντας για την παράνομη προέλευσή τους. Οι πελάτες της, μεταξύ των οποίων ήταν και διάσημοι αθλητές, καλλιτέχνες και πολιτικοί, δεν υποψιάστηκαν τίποτα, λόγω της πρότερης φήμης της ως μπασκετμπολίστριας. Λίγα χρόνια αργότερα, η Ολιβέρα οργάνωσε μια συμμορία ληστών και επένδυσε τα κλεμμένα χρήματα σε αυτοκίνητα και ακίνητα. Την υποστήριζε και ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν επίσης μπλεγμένος με τον χώρο του εγκλήματος. 

Όπως υποστηρίζει η Τσίρκοβιτς, δεν αντιμετώπιζε τις ληστείες στις οποίες συμμετείχε ως πραγματικές, τις θεωρούσε ως «πράξεις του Ρομπέν των Δασών, που έκλεβε χρήματα από τους πλούσιους». Ήταν σίγουρη ότι από τη στιγμή που έκλεβαν τα πράγματα που ήταν ασφαλισμένα σε τράπεζες, δεν ήταν πραγματικές κλοπές, επειδή οι τράπεζες, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι «ληστές με το γράμμα του νόμου». «Θεωρούσα ότι κάναμε κάτι αναρχικό και επαναστατικό. Αρχικά, αγόραζα ασυσκεύαστα κλεμμένα προϊόντα. Άνοιξα έναν εκθεσιακό χώρο στο Βελιγράδι. Αυτή είναι η λαϊκή εκδοχή της μπουτίκ όπου πουλούσα κλεμμένα επώνυμα προϊόντα. Μεταξύ των πελατών μου ήταν πολιτικοί, αθλητές και τραγουδιστές. 

Αυτό ήταν το πρώτο μου βήμα προς το έγκλημα. Όταν συνειδητοποίησα ότι οι κλέφτες ξοδεύουν χρήματα γρήγορα και συχνά δεν τους φτάνουν, σκεφτικά να τους οργανώσω. Είχα χρήματα για την οργάνωση. Τους βρήκα κάποιο χώρο για να ζήσουν και τους έδειξα το κατάστημα που με ενδιαφέρει. Επειδή δεν γνώριζαν και πολλά για τα χρηματοοικονομικά, ασχολούμουν και με τα χρήματά τους. Στη συνέχεια τα πράγματα σοβάρεψαν. Πολύ γρήγορα, έγινα ο επικεφαλής των "Ροζ Πανθήρων". Επειδή είχα διαμερίσματα για να μείνουν, ένα άλλο διαμέρισμα για τα κλεμμένα αγαθά, είχα αγοραστές. Τα πάντα ήταν μελετημένα με λεπτομέρεια» εξήγησε. Η Τσίρκοβιτς έγινε διάσημη εκπρόσωπος των «Πανθήρων». Δρούσε μόνο στην επικράτεια της Ελλάδας και έλαβε από τοπικές Αρχές το ψευδώνυμο «Γυναίκα Δράκος» και «Γυναίκα Αράχνη». 

Απολάμβανε την ατιμωρησία της: Στο βιβλίο της, συνεχίζει να επιμένει ότι έχτισε τον δικό της κόσμο και έγραψε τους δικούς της κανόνες ζωής, τους οποίους θα μεταδώσει στις μελλοντικές γενιές. «Με ζήλευαν, με θαύμαζαν, μου έλεγαν τα παράπονά τους. Δεν είχα αλλάξει. Τηρούσα τις αρχές μου ακόμη και όταν άρχισαν να τις καταστρέφουν και να με βάζουν σε κίνδυνο» δήλωσε η Τσίρκοβιτς, σημειώνοντας ότι ο αλύγιστος χαρακτήρας και η αυτοπεποίθησή της την οδήγησαν σε μια «επικίνδυνη» ζωή, στρέφοντάς τη «σε λάθος κατεύθυνση». 

Η ζωή στη φυλακή και η απόδραση από τον Κορυδαλλό 

Η πρώτη επαφή της Τσίρκοβιτς με την ελληνική αστυνομία έγινε το 2006. Και αυτό ήταν τυχαία: Οι αστυνομικοί στην Κρήτη, ενώ έψαχναν το αυτοκίνητο της γυναίκας, βρήκαν την πένσα με την οποία η συμμορία της είχε ληστέψει ένα κατάστημα κοσμημάτων την προηγούμενη μέρα. Τα θύματα αναγνώρισαν τόσο το εργαλείο όσο και την ψηλή κυρία η οποία βοήθησε τους δράστες. Σύμφωνα με την ίδια, αυτά αρκούσαν για την απόφαση του δικαστηριού. «Η αστυνομία με είχε συνδέσει άμεσα με όλες τις ληστείες που διαπράχθηκαν στα ελληνικά νησιά, όχι όμως από εμάς, αλλά από κάποιους άλλους δράστες τους οποίους δεν ήξερα καν» παραπονέθηκε. 

Η Τσίρκοβιτς βρέθηκε αρχικά σε μια φυλακή στην Κρήτη και στη συνέχεια στη μεγαλύτερη φυλακή της Αθήνας, τον Κορυδαλλό, όπου μεταφέρθηκε μετά από μια σύγκρουση με κάποια άλλη κρατούμενη. Αργότερα αποδείχθηκε ότι η φυλάκιση δεν την έκανε καλύτερη, αλλά τη σκλήρυνε και την ανάγκασε να δρα πιο προσεκτικά και πονηρά. Επιπλέον, όλο αυτό το διάστημα, η Τσίρκοβιτς, όπως υποστηρίζει η ίδια, υπέφερε απίστευτα επειδή δεν ήταν μαζί με το παιδί της. Αυτός ο χωρισμός ήταν ο εφιάλτης της. Μετά την αποφυλάκισή της, οργάνωνε για χρόνια νέες αριστοτεχνικές ληστείες και οι «Πάνθηρες» είχαν γίνει διάσημοι σε όλο τον κόσμο. 

Την άνοιξη του 2012, ενώ ετοιμαζόταν για μια νέα ληστεία, η αστυνομία τη συνέλαβε στο διαμέρισμά της. Σύντομα επέστρεψε ξανά στον Κορυδαλλό. Εκεί η Τσίρκοβιτς ήταν ήδη γνωστή και όχι μόνο εξαιτίας της δράσης της, αλλά και χάρη στο εκπληκτικό ταλέντο της στη ζωγραφική. Το ανακάλυψε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης φυλάκισής της και χρόνια αργότερα συνέχισε με ενθουσιασμό να δημιουργεί αριστουργήματα. Αυτό την έκανε να ξεχωρίζει από άλλους κρατούμενους, και πολλοί φύλακες ένιωθαν συμπάθεια γι’ αυτήν. 

Για αρκετές βδομάδες προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο της ανώτατης διοίκησης όσο και των φυλάκων και σχεδίαζε την απόδρασή της. Στις 15 Ιουλίου του 2012 ήταν όλα έτοιμα. Ζήτησε από μία σωφρονιστική υπάλληλο, η οποία τη συμπαθούσε, να της ανοίξει την πόρτα προκειμένου να της φέρουν χρώματα για να ζωγραφίσει. Εκείνη δέχτηκε και η Τσίρκοβιτς παρέλαβε το κουτί με τα χρώματα. Όταν η υπάλληλος έσκυψε για να ελέγξει το περιεχόμενο των κουτιών, δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι και έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα, με αποτέλεσμα η Τσίρκοβιτς να γίνει καπνός. Ήταν η πρώτη γυναίκα που απέδρασε από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Αρχικά, κανείς δεν παρατήρησε καν ότι μια κρατούμενη είχε εξαφανιστεί. 

Η Τσίρκοβιτς έφυγε στην πατρίδα της τη Σερβία μέσω των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου. Ωστόσο, μόλις έξι εβδομάδες αργότερα, η Τσίρκοβιτς επέστρεψε στη γνώριμη δράση της συμμετέχοντας σε νέα ληστεία κοσμηματοπωλείου, με αποτέλεσμα να πέσει ξανά στα χέρια της αστυνομίας. Το 2013 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών. Στάλθηκε στον Ελαιώνα Θηβών, φυλακή υψίστης ασφαλείας. Προς έκπληξη των αστυνομικών, πολλοί Έλληνες υπερασπίστηκαν την πρώην αθλήτρια, μεταξύ των οποίων ήταν και η διοίκηση του συλλόγου μπάσκετ «Παγκράτι», για τον οποίο έπαιξε τη δεκαετία του 1990. Η Ολιβέρα Τσίρκοβιτς έμεινε στη φυλακή για 5,5 χρόνια, καθώς το Εφετείο μείωσε την ποινή της κατά δύο έτη και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο 2017. Επειδή της απαγορεύτηκε προσωρινά η είσοδος στην Ελλάδα, επέστρεψε ξανά στη Σερβία. 

 
Στη φυλακή η Τσίρκοβιτς έγραψε την αυτοβιογραφία της και ζωγράφισε πολλούς πίνακες. Σήμερα είχε μετατρέψει τη ζωή της σε μια διαφημιστική ιστορία: Έχει ένα blog στο Instagram, με 56.000 followers. Στα stories ανεβάζει αποσπάσματα από βιβλία και συγκινητικά μηνύματα, ενώ οι φωτογραφίες όμορφων εσωτερικών χώρων και οι selfies της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes. 

Φαίνεται ότι αυτή η γυναίκα βρήκε τελικά την ηρεμία της: Γυρίσματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, άψογη εμφάνιση στην ηλικία των 60 ετών, ένας όμορφος γιος. 

«Αυτός που ψάχνει μια ψυχή στα βιβλία, θα με βρει, αυτός που ακούει με την καρδιά του, θα με καταλάβει!» γράφει στην περιγραφή του προφίλ της. 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο lenta.ru και έχει μεταφραστεί στα ελληνικά. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Η λησταρχίνα που άφησε τα παρκέ, υπηρέτησε το έγκλημα κι έγινε πρώτη γυναίκα δραπέτης του Κορυδαλλού
Η λησταρχίνα που άφησε τα παρκέ, υπηρέτησε το έγκλημα κι έγινε πρώτη γυναίκα δραπέτης του Κορυδαλλού
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj98BWj4_9GkGzYgTWK6WoStJOLNYjASkkuvWWbaxdZVatGCxR_sZN4_iN_pbzrfn4MvKsJ2OfmcGM8GN7oVwlrEV9popHS_URkOpSdjIzDAiQ3KkrzaIaqTL82h5WXGWu4fuMQ2XeXZLg/s600/9188830_0_0_1000_542_1000x0_80_0_1_6a53b6cc76ad347627acefe19a5d24ef.jpg.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj98BWj4_9GkGzYgTWK6WoStJOLNYjASkkuvWWbaxdZVatGCxR_sZN4_iN_pbzrfn4MvKsJ2OfmcGM8GN7oVwlrEV9popHS_URkOpSdjIzDAiQ3KkrzaIaqTL82h5WXGWu4fuMQ2XeXZLg/s72-c/9188830_0_0_1000_542_1000x0_80_0_1_6a53b6cc76ad347627acefe19a5d24ef.jpg.webp
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/03/blog-post_632.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/03/blog-post_632.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy