-->

Ηλεία: Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό...

Του Γιώργου Φάκου *ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο με θύμα έναν 48χρονο πατέρα δύο παιδιών φέρνει και πάλι στο προσκήνιο, με τον πιο τραγικ...



Του Γιώργου Φάκου


*ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο με θύμα έναν 48χρονο πατέρα δύο παιδιών φέρνει και πάλι στο προσκήνιο, με τον πιο τραγικό τρόπο, το μεγάλο θέμα της κατασκευής νέου, σύγχρονου αυτοκινητόδρομου. Δυστυχώς, όσο πληθαίνουν οι θάνατοι τόσο... πληθαίνουν και τα ψεύτικα πολιτικά λόγια, για να αναρωτιέσαι τελικά πόσο ηλίθιο σε περνούν! 

Μόλις πριν λίγες ημέρες, από την Ανδραβίδα, ο αρχηγός της κυβέρνησης αρνήθηκε να απαντήσει στο θέμα, ενώ οι βουλευτές του κάθε λίγο, διαβεβαιώνουν κατόπιν "προσωπικών τους επαφών" ότι το έργο θα ξεκινήσει μέσα στο έτος. Και βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε θα ολοκληρωθεί, αφού απρόοπτα μπορούν να υπάρξουν. 

Ζούμε σε έναν πανέμορφο νομό που δυστύχησε να εκλέγει "αδύναμα" πολιτικά πρόσωπα, τα οποία κατά κύριο λόγο σκοπό έχουν τη διατήρηση της πολιτικής καρέκλας, έστω κι αν αυτή είναι εις βάρος των πολιτών που τους εκλέγουν. Δεν πρέπει να υπάρχει σε άλλο νομό αυτός ο καταιγισμός δελτίων Τύπων που στην ουσία δεν πληροφορούν για κάτι αλλά στοχεύουν να επιδείξουν μια φθηνή παρουσία των πολιτικών ταγών στα κέντρα αποφάσεων -στα οποία, όπως ανέφερε ο κ. Τζαβάρας η Ηλεία δεν έχει φίλους. 

Κι αντί να ενεργοποιηθούν όλοι, να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό λόμπι, αναλώνονται σε καπελώματα ο ένας έναντι του άλλου. Αυτή είναι η πολιτική που ασκούν και βέβαια το "μάρμαρο" πληρώνει πάντα ο πολίτης, ο οποίος βλέπει έργα να γίνονται σε όλη την χώρα αλλά ο τόπος του να μένει στάσιμος στις 10ετίες '70 και '80! 

Φυσικά, το φαινόμενο δεν είναι τωρινό. Υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αφού πάντα εκλέγαμε "μικρούς", πολύ μικρούς πολιτικούς που άξιζαν μόνο για "εσωτερική κατανάλωση". Πολιτικοί [όλων των βαθμίδων] που πλέον έχουν αποχωρήσει από την ενεργή δράση και ταυτόχρονα χάθηκαν από τη μνήμη των πολιτών, επειδή τίποτα δεν προσέφεραν, εκτός από ανέφικτες υποσχέσεις, για να περνάει ο καιρός, όσπου ξαναέρχονταν εκλογές και εκ νέου διεκδικούσαν την ψήφο. 

Πάντα υπήρχαν πολιτικοί [όλων των βαθμίδων] οι οποίοι παρακολουθούσαν εφημερίδες [τώρα τα site] τι έγραφαν για να... φτιάξουν δελτία Τύπου, με την φωτογραφία τους, βεβαίως-βεβαίως όπως έλεγε ο αείμνηστος Τσαγανέας. Το δυστύχημα είναι ότι το κάνουν και σήμερα κάποιοι! 

*ΣΤΟ ΦΘΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ γίγνεσθαι της Ηλείας ήρθε ένα περιστατικό για να δείξει πόσο χαμηλά είμαστε και πώς ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Το... μηχάνημα που παρέλαβε προχθές ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης αποτέλεσε... πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με δελτία Τύπου και σχόλια στο [που αλλού;] facebook, με κύριο θέμα ποιος... έκανε τις περισσότερες ενέργειες για την απόκτησή του. Και βέβαια τους πολίτες να χτυπούν το κεφάλι τους στο τοίχο για το "πολιτικό αισθητήριο" που κάποιους διακατέχει και οι οποίοι επί των ημερών τους όλα τα έκαναν... αλλά βρέθηκαν στην αντιπολίτευση! 

Ξέρετε κάτι; Θα κάνω ένα γενικότερο σχόλιο που αφορά όλους τους πολιτικούς στην Ηλεία: Οταν ο πολιτικός εκλέγεται μιλάει για το αλάνθατο κριτήριο του πολίτη και όταν χάνει μιλάει για τον πολίτη που... ξεγελάστηκε, που δεν μπόρεσε να καταλάβει το μεγάλο σχέδιο που ανέπτυξε. Τουτέστιν του λέει κατάμουτρα ότι είναι μα@@κας που δεν τον ξαναψήφισε, αφού μόνο αυτός θα σώσει την περιοχή, τη χώρα, ακόμη και τον πλανήτη λόγω ενός μεγάλου, υποτιθέμενου, σχεδίου που έχει συλλάβει το υπέρλαμπρο μυαλό του. Και πράγματι αναρωτιέσαι εάν τα πιστεύουν όλα αυτά!!! 

*ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ πίεζε, μέχρι τελευταία στιγμή, να μη πέσει υπογραφή για το έργο του βιολογικού στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ωρυώμενος ότι είναι... παράνομο; 

*ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Πύργου να παλεύει για την παραμονή των πανεπιστημιακών σχολών στην Ηλεία, αλλά είναι μόνος. Υπερβολικά μόνος! 

Το έχω ξαναγράψει: Ο κατήφορός μας δεν έχει σταματημό.

ΥΓ.1: Προς ΝΟΔΕ Ηλείας. Τέως βουλευτής ή πρώην βουλευτής ο κ. Μπαλαούρας, με βάση το δελτίο Τύπου σας; Επειδή το τέως παραπέμπει αλλού... αλλά βέβαια το κόμμα σας πάντα είχε στενές σχέσεις!

YΓ2: Οταν αναφέρομαι σε πολιτικούς όλων των βαθμίδων εννοώ βουλευτές, δημάρχους, περιφερειάρχες και λοιπούς αιρετούς συμβούλους!!! Ολοι όσοι ασκούν πολιτική από οποιαδήποτε θέση κατέχουν! 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλεία: Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό...
Ηλεία: Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8R0f8uOh_sDM49GQ_G20sJjCDn_iZkXGB0a9qC3CinSo9FhtjpjaYiLtK9ZS7TSaIWUsDYXJ8FkoMZc6TNGdVTMuUAG30pXX4zQ_Kdo3DGXmgnK-BgMxOSm9Rv9xVVLGkodolHSMGBBY/s600/man-1838330_960_720.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8R0f8uOh_sDM49GQ_G20sJjCDn_iZkXGB0a9qC3CinSo9FhtjpjaYiLtK9ZS7TSaIWUsDYXJ8FkoMZc6TNGdVTMuUAG30pXX4zQ_Kdo3DGXmgnK-BgMxOSm9Rv9xVVLGkodolHSMGBBY/s72-c/man-1838330_960_720.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/04/blog-post_172.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/04/blog-post_172.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy