-->

Δομή Μυρσίνης: Ανησυχία για τη φύλαξη – Κόντρα μεταξύ δημάρχου και διοικητή δομής

Αφύλακτη παρέμενε η Δομή Μυρσίνης μέχρι αργά χθες βράδυ, αφού οι περίπου 20 Λιμενικοί αποχώρησαν από το μεσημέρι και μόνο περιπολικό του ...

Αφύλακτη παρέμενε η Δομή Μυρσίνης μέχρι αργά χθες βράδυ, αφού οι περίπου 20 Λιμενικοί αποχώρησαν από το μεσημέρι και μόνο περιπολικό του ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης εμφανίζεται κατά διαστήματα στη δομή και την ευρύτερη περιοχή. Αν υπάρχει αδυναμία φύλαξης από την Αστυνομία ή το Λιμενικό θα πρέπει τη φύλαξη να αναλάβει με έξοδα του υπουργείου Μετανάστευσης, ιδιωτική εταιρεία, δεδομένου ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί η αυστηρή καραντίνα. 

Χθες επίσης από τη Μυρσίνη προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας τρία άτομα που ελέγχονται αν ήταν συνεργάτες των διακινητών. 

Έλλειμμα ενημέρωσης 

Με απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης μεταφέρθηκαν στη Μυρσίνη οι 184 πρόσφυγες από την Καλαμάτα , ενώ ο διοικητής της Δομής έλαβε εντολή αργά το βράδυ της Δευτέρας να βρίσκεται το πρωί της Τρίτης του Πάσχα με το προσωπικό στη θέση του , για την υποδοχή. Όσο για τον δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης, ακόμη περιμένει να ενημερωθεί! Πάντως η τοπική κοινωνία της Μυρσίνης είναι ανήσυχη από την παρουσία των προσφύγων δεδομένου ότι υπάρχουν 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα και ουδείς γνωρίζει αν γίνει διασπορά. 

Ξέσπασμα Γιάννη Λέντζα 

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας δήλωσε στην «Πατρίς»: «Είμαστε ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη στάση του Υπουργείου Εσωτερικής Μετανάστευσης και του διοικητή της δομής. Δεν μπορεί ένα θέμα από το οποίο διακυβεύεται η υγεία όλου του δήμου, να μην έχει λάβει ο δήμος ενημέρωση. 

Με δικές μας πρωτοβουλίες και ψάξιμο μάθαμε τι συμβαίνει. Το Υπουργείο και ο διοικητής είχανε μεταξύ τους προσυνεννοηθεί και συνέχεια εντέχνως πετούν το μπαλάκι στο δήμο. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο.

Ο Δήμος θα προασπίσει την υγεία των πολιτών και ήδη έχουμε προγραμματίσει για τη Δευτέρα rapid test. Το Υπουργείο, η Αστυνομία και ο διοικητής της δομής πρέπει να διασφαλίσουνε ότι η δομή θα βρίσκεται σε πραγματικά αυστηρή καραντίνα. Δεν μπορεί να κυκλοφορούν έξω άτομα τα οποία έρχονται σε επαφή με 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

Και κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει μια σοβαρότητα στον τομέα της ενημέρωσης του δήμου. Δεν είναι πολυκράτος το LM! Πρέπει η συνεργασία να είναι αμοιβαία γιατί ο Δήμος μας συνεισφέρει τα μέγιστα σε καθαριότητα και όχι μόνο» 

Ναμπίλ: «Εγώ έλαβα εντολή» 

Από την πλευρά του ο διοικητής της Δομής κ. Ναμπίλ Μοράντ δήλωσε στην «Πατρίς»: «Τα τεστ covid είναι καθημερινά. Όλοι είναι πολύ ταλαιπωρημένοι με δερματικά προβλήματα από την πολύωρη παραμονή στο σκάφος στη θάλασσα και όλα αυτά τα αντιμετωπίζουμε. 

Επίσης δεν έχουν ρούχα, πετσέτες, τίποτα. Για όλες αυτές τις ανάγκες φροντίζουμε. Εγώ ενημερώθηκα στις 11 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα από το Υπουργείο Μετανάστευσης ότι έρχονται 184 πρόσφυγες και πήρα την εντολή όλο το προσωπικό της δομής να βρίσκεται στη θέση του.

Τον δήμαρχο έπρεπε να τον είχε ενημερώσει το Υπουργείο και ο ΔΟΜ. Εγώ είμαι εδώ για τα τυπικά του Υπουργείου. Δεν είχα εντολή να ενημερώσω τον δήμαρχο. Εγώ πήρα εντολή να βρίσκομαι την Τρίτη του Πάσχα από τις 10 το πρωί στη δομή και δεν ήξερα τι με περιμένει».

www.patrisnews.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δομή Μυρσίνης: Ανησυχία για τη φύλαξη – Κόντρα μεταξύ δημάρχου και διοικητή δομής
Δομή Μυρσίνης: Ανησυχία για τη φύλαξη – Κόντρα μεταξύ δημάρχου και διοικητή δομής
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoZQXgU6Cs4wqEjBSIlupEa1d6fW6RzI3NKv4dp90z14KaiGsUyZwjB9qBo4XRSN62T3b-carKvBSfEMlH0qbuvfQ9Za8WXhFFbDbWP09p2snX7kGJHoLstFpdrWIhfmnRSc20JJ5-e08/s600/kentro_filoxenias_mirsini_ileia-850x460.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoZQXgU6Cs4wqEjBSIlupEa1d6fW6RzI3NKv4dp90z14KaiGsUyZwjB9qBo4XRSN62T3b-carKvBSfEMlH0qbuvfQ9Za8WXhFFbDbWP09p2snX7kGJHoLstFpdrWIhfmnRSc20JJ5-e08/s72-c/kentro_filoxenias_mirsini_ileia-850x460.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/05/blog-post_45.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/05/blog-post_45.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy