Ερμού 16, Αμαλιάδα, Τηλέφωνο: 26220 27473

Δημ. Κωνσταντόπουλος: Το Σχέδιο Συνεργασίας που προκαλεί ΣΟΚ στους πολίτες του Δήμου Ήλιδας ….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ !!   ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  Όπως λέει και ο λαός : «...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ !! 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Όπως λέει και ο λαός : «Κίνησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ….» 

ΟΙ …ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ … ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Ποια διαφορά και κόντρα των κκ Λυμπέρη και Χριστοδουλόπουλου; Απολύτως καμία… Πρόκειται για τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος ή αλλιώς πώς εξαπάτησαν πολιτικά και αυτοδιοικητικά τους καλόπιστους πολίτες… 

Αυτό τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος καταρρίπτοντας το «μύθο» της απόστασης και των αψιμαχιών που δήθεν χαρακτηρίζουν νυν και πρώην Δήμαρχο αφού οι πρακτικές και η συμπεριφορές τους στο Δήμο όπως τονίζει αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο…. 

Ειδικότερα ο κ. Κωνσταντόπουλος με «καυστικό» τρόπο δηλώνει : «Σαφώς και η κριτική που ασκώ μέχρι τώρα δεν έχει σχέση με τα πρόσωπα καθ’ αυτά του νυν και πρώην Δήμαρχου, Γιάννη Λυμπέρη και Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, και το ίδιο έχω συστήσει και είμαι κατηγορηματικός ως προς αυτό, και στους συνεργάτες και τα μέλη της παράταξής μας. Ωστόσο πολιτικά οφείλω να κρίνω και να κατακρίνω και τους δύο για τις λανθασμένες επιλογές και αστοχίες τους, που αφορούν στην κατάσταση του Δήμου Ήλιδας και την καθημερινότητα μας. 

Και τονίζω ότι η κριτική μου αφορά και τους δύο, γιατί είναι δεδομένο πλέον ότι και οι δύο έχουν κοινή πορεία συνεννόησης και συνεργασίας στο Δήμο Ήλιδας επί 20ετίας. Και αυτό, για να έχετε στα χέρια σας την…διαχείριση των δήθεν μεγάλων έργων αλλά στην ουσία των…πολλών εκατομμυρίων ευρώ, όλα αυτά τα χρόνια στα Δημοτικά. Έναν όμορφο Δήμο με πολλές προοπτικές κυριολεκτικά τον «γονατίσατε» και το καταστρέφετε διαρκώς». 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ» 

«Απευθυνόμενος λοιπόν κ.Λυμπέρη και κ. Χριστοδουλόπουλε σε εσάς, έχω να σας πω ότι στήσατε ένα καλοσχεδιασμένο πολιτικό μορατόριουμ από τις αρχές του 2000- γίνατε μάλιστα και κουμπάροι- και μιλώντας αρχικά κυρίως- στα πρώτα χρόνια του σχεδίου σας σε ένα κομματικό ακροατήριο, που χειραγωγήσατε «πατώντας» στην καλή διάθεσή τους για να καταφέρεται να δημιουργήσετε ένα κατεστημένο στο Δήμο. 

Πάντα σε συνεννόηση των δυο σας, φέρατε δίπλα σας πέντε πρόσωπα ο καθένας για να «βάζουν πλάτη» κατά το δοκούν είτε για θέματα διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων είτε στα ζητήματα αντιμετώπισης των διαμαρτυρόμενων πολιτών ακόμα και με φωνές εκφοβισμού (συνήθη τακτική σας) προκειμένου να ελέγχετε κάθε νέα επιθυμία, υποψηφιότητα ή οποιονδήποτε άλλο σχηματισμό για να…’’βασιλεύετε’’ στο Δήμο Ήλιδας. 

Απέναντι λοιπόν στους ανυποψίαστους, καλοκάγαθους και ήρεμους πολίτες, βρήκατε την ευκαιρία για την εκμετάλλευσή τους στο έπακρον, τους κοροϊδεύσατε και δεν εξαιρέσατε ούτε μέλη των παρατάξεών σας, για να συμπληρώσετε τους συνδυασμούς σας, μετά τους ¨πετάγατε σα στημένες λεμονόκουπες» ώστε να επιπλέουν οι στενές σας ομάδες γύρω σας… 
Ηθικό-πολιτικό ατόπημα μεγίστου βαθμού που ωστόσο δε σας αγγίζει!.... 

Τον σκοπό σας βέβαια τον πετύχατε… Δεν σώσατε όλη την υστεροφημία σας… 
Δυστυχώς για εσάς η αλαζονεία σας, η έπαρση και ο εγωισμός σας θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Η εξουσία σας έχει επηρεάσει τόσο πολύ, που αντί για προσφορά στον τόπο, αφήνεται καμμένη γη! 

Πιστεύω ότι ο δήμοτες μας θα ευαισθητοποιηθούν και το 2023 θα δώσουν την οριστική λύση στο άσχημο ‘’παιχνίδι’’ των δήθεν αντιπαραθέσεων και ΄΄αλληλοσπαραγμών’’ που σκηνοθετούσατε, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, λες και είμαστε… ηλίθιοι όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά στηρίζομαι στα πόδια μου, με πίστη, δύναμη και ζήλο χωρίς να λυγίζω. 

Στόχος μου είναι να οδηγήσω το Δήμο στην αλλαγή σελίδας και στην εποχή της ευημερίας, όπου θα υπάρχει πάντα σεβασμός προς τους δημότες. Αυτό αισθάνομαι και θα επιδιώξω να γίνει πραγματικότητα. 

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ 

Η υποψηφιότητά σου το 2014 ως υποψήφιος Δήμαρχος κ.Χριστοδουλόπουλε, δεν ήταν υποψηφιότητα πίστης και οράματος για το Δήμο Ήλιδας, όπως θέλεις να παρουσιάζεις και σε εμένα προσωπικά, αλλά είχες δικό σου σκοπό… Έτσι δεν πίστεψες ποτέ ούτε με τη νίκη σου για την περίοδο 2014-2019 που ήσουν πράγματι δήμαρχος. Και αν…θυμάσαι καλά την ίδια περίοδο, ο Γιάννης Λυμπέρης δεν ενδιαφερόταν καν για την πορεία του δήμου, καθώς παρευρισκόσασταν σπάνια στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά και όταν ακόμα έδινες και παρών μόνο διαξιφισμοί και άσκοπες δήθεν αντιπαραθέσεις επικρατούσαν, επισκιάζοντας φυσικά τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου και την ανάγκη για την επίλυση των προβλημάτων. 

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΚΟΝΑ… 

Αλλά και το 2019 στις εκλογές που ακολούθησαν και πάλι δημιουργώντας τεχνηέντως κλίμα πόλωσης μεταξύ σας, δεν… «τόλμησε» να σκεφθεί κάποιος ότι θα υπάρξει νέα υποψηφιότητα. Έτσι, καταφέρατε να έχουμε έναν Δήμο με … «δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!» 

Από την χρονιά εκείνη αγαπητέ Γιάννη Λυμπέρη (αφού οι πολίτες δεν είδαν κάτι διαφορετικό από τον Χριστοδουλόπουλο) με τη νίκη σου «εισέπραξες» την δυσφορία της απογοήτευσης και τίποτα παραπάνω .Δεν κέρδισες αλλά έχασε παταγωδώς ο «αντίπαλός σου…» Και έως σήμερα εμείς ζούμε ακριβώς αντίστροφα την περίοδο 2014 – 2019. Δήμαρχος και πάλι ο κ. Λυμπέρης και αντιπολίτευση ο κ. Χριστοδουλόπουλος ο οποίος δεν υπάρχει πουθενά χωρίς να παρεμβαίνει για κανένα θέμα! 

Απορείτε; Ο λόγος είναι απλός: Αφού συνεννοείστε και επικοινωνείτε άριστα δεν υπάρχει αιτία και αφορμή αντιπολίτευσης. Αρκεί που η διαχείριση του Δήμου Ήλιδας και η χειραγώγηση των ανυποψίαστων πολιτών να είναι στο χέρι σας !! 

Να όμως… που σας «πήρανε χαμπάρι» όπως λέει και ο λαός. Και σύμφωνα με την παροιμία : «Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι…» 

Ο χρόνος όμως τρέχει αδυσώπητα και το 2023 δεν είναι μακριά μας ώστε να σταματήσουν οι εξελίξεις στο Δήμο μας. Πιστεύω σημαντικά ως άνθρωπος και ως Υποψήφιος Δήμαρχος στα πρόσωπα. Πιστεύω στους συμπολίτες μου που έχουν συστρατευθεί ήδη δίπλα μου και στηρίζουν τον σκοπό μας για την αλλαγή πορείας στο Δήμο. Άλλωστε η διαχείριση του Δήμου θα πηγάζει από τους πολίτες για τους ίδιους τους πολίτες! Χωρίς διακρίσεις και στεγανά θα κάνουμε μαζί το όραμά μας ΠΡΑΞΗ !!»

COMMENTS

Όνομα

ΑΓΟΡΕΣ Αγροτικά ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Ανθολογία Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Ασκηση Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ ΒΙΒΛΙΑ βιβλία/περιοδικά ΓΛΥΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ/ΠΟΤΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Μουσική Μυθολογία Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολεμικές Τέχνες Πολιτική Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δημ. Κωνσταντόπουλος: Το Σχέδιο Συνεργασίας που προκαλεί ΣΟΚ στους πολίτες του Δήμου Ήλιδας ….
Δημ. Κωνσταντόπουλος: Το Σχέδιο Συνεργασίας που προκαλεί ΣΟΚ στους πολίτες του Δήμου Ήλιδας ….
https://1.bp.blogspot.com/-TihC1UJmjA0/YPu6SrP_RqI/AAAAAAAEw2c/xy0nd3q2adM746sA8Gl0291UKM0c81bfwCLcBGAsYHQ/s600/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-07-24_095758_mail.google.com.png
https://1.bp.blogspot.com/-TihC1UJmjA0/YPu6SrP_RqI/AAAAAAAEw2c/xy0nd3q2adM746sA8Gl0291UKM0c81bfwCLcBGAsYHQ/s72-c/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-07-24_095758_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/07/blog-post_967.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/07/blog-post_967.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy