-->

Ηλιδα-Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Παίζετε την υγεία των πολιτών του Δήμου Ήλιδας στα ζάρια…"

«Θέατρο του παραλόγου» για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας   Ο Υποψήφιος Δήμαρχος μας υπενθυμίζει τί έλεγαν πως «χρησιμοποίη...

«Θέατρο του παραλόγου» για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος μας υπενθυμίζει τί έλεγαν πως «χρησιμοποίησαν» και τι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας Λυμπέρης και Χριστοδουλόπουλος… 

«Πάντα σας ενδιέφεραν οι ψήφοι του και όχι η λειτουργία του… Μην «κόπτεσθε» τόσο πολύ τώρα γιατί γελιοποιείστε μπροστά στα μάτια μας …» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» 

Οι ευθύνες Λυμπέρη και Χριστοδουλόπουλου είναι πολλές για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και τουλάχιστον θα μπορούσαν να ζητήσουν ένα συγνώμη από τους πολίτες… Αυτό επισημαίνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ο οποίος μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τα όσα άκουσε για την αναζήτηση τέετοιων ευθυνών οπουδήποτε αλλού εκτός από τγις νυν και πρώην Δημοτικές Αρχές προέβη σε ω»καυστική δήλωση» τονίζοντας τα παρακάτω : «Παρακολούθησα όπως και πολλοί συμπολίτες μου τη Δευτέρα το βράδυ, την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (που χαρακτηρίσθηκε με την μορφή του κατεπείγοντος σύμφωνα με το άρθρο 67 και μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα την συζήτηση και λήψη απόφασης με αφορμή την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας. 

Και διαπιστώσαμε για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια ότι … ¨το πολιτικό θέατρο του παραλόγου¨ με πρωταγωνιστές τους… συνήθεις ύποπτους, το νυν Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη και τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο ανεβαίνει και πάλι στην ¨σκηνή¨ ενώ από ότι φαίνεται θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη μέχρι τις εκλογές! 

Αρνητικοί πρωταγωνιστές για αυτή την καταστροφή στο Νοσοκομείο μας, ακολουθώντας ασφαλώς κατά γράμμα τον ρόλο τους αλληλοκατηγορούνται και συνεχίζουν την πάγια τακτική των μεταξύ τους διαξιφισμών για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο, για να μην διαφανεί ξεκάθαρα στον κόσμο πόσο κακό έχουν κάνει ήδη στο Δήμο μας. Με ανευθυνότητα εξακολουθούν να … παίζουν την υγεία των πολιτών του Δήμου Ήλιδας στα ζάρια…. Ο Δήμαρχος στον μονόλογό του όπως άλλωστε το συνηθίζει, «ανακάλυψε» ότι για το κλείσιμο του Νοσοκομείου μας φταίνε ο πρώην και ο νυν Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας οι οποίοι όπως είπε « θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί από την θέση τους από την πρώτη κιόλας μέρα…» 

«ΕΞΥΜΝΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ !!» 

κ. Λυμπέρη σε σέβομαι ως επιστήμονα και ως πολίτη αλλά θα πρέπει να σου πω ότι ως Δήμαρχος έχεις χάσει πλέον την αξιοπιστία σου. Αρχικώς τα έβαλες με το προσωπικό του Νοσοκομείου αποδίδοντάς του ευθύνες. Μετά έθεσες υπεύθυνους τους γιατρούς ενώ με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ηλείας που σήμερα κατηγορείς, έδινες συνεντεύξεις και τον … υμνούσες καθώς μας έλεγες ότι όλα θα τακτοποιηθούν με το άνοιγμα της νέας πτέρυγας όπως και με την επάνδρωση σε Ιατρικό προσωπικό! Σήμερα λοιπόν παθαίνοντας σχετική «αμνησία» μηδενίζεις πρώην και νυν Διοικητές …. 

Για τις ευθύνες του Υπουργείου, των εκάστοτε Υπουργών αλλά και του σημερινού Πρωθυπουργού έχεις τοποθετηθεί και έχεις ήδη επιρρίψει και εδώ ευθύνες… Όλοι λοιπόν ευθύνονται αλλά η Δημοτική Αρχή στην οποία ηγείσαι δεν ευθύνεται πουθενά; Και από ότι βλέπω κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν έχει τα κότσια την ενημέρωση και την ευαισθησία να πάρει θέση… Έστω και στο ελάχιστο για εσάς δεν υπάρχει καμία ευθύνη; Τέτοια μα τέτοια αλαζονεία; Ούτε ένα συγνώμη σε όλους εμάς στους δημότες που παρακολουθούμε τόσο χρόνια με υπομονή;; Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ… 

Γιάννη Λυμπέρη όλα αυτά τα χρόνια στο Νοσοκομείο μας ¨έσπειρες θύελλες¨ και τώρα ¨θερίζεις ανέμους…¨ Να σου θυμίσω λοιπόν με ακρίβεια κ. Δήμαρχε : Ως ιατρός ο ίδιος, με έδρα το Νοσοκομείο Αμαλιάδας προκειμένου να έχεις κάθε φορά ψηφοφόρους, επέτρεψες και ενέπλεξες επί σειρά ετών την ψηφοθηρική τακτική μέσα στις ίδιες τις υπηρεσίες υγείας εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την ανάγκη τους. Και το έκανες ακόμη και με την εμπλοκή διοικητικού και ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας στα ψηφοδέλτιά σου. Ό,τι πιο τραγικό…. 

Το μακρινό 2012 επί Δημαρχίας σου άφησες να δημιουργηθεί μια ενιαία διοίκηση για όλα τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα του Νομού, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ουσιαστικά το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ του Νοσοκομείου Αμαλιάδας! Επέτρεψες έτσι στον εκάστοτε Διοικητή να αποφασίζει «κατά το δοκούν» για το παρόν και το μέλλον της Νοσηλευτικής μας Μονάδας. Η τότε… αφωνία σου κ. Λυμπέρη ήταν δυστυχώς η αρχή του κακού… Για να φθάσουμε στην σημερινή δυσάρεστη θέση να συζητάμε για το αν κάθε τόσο κλείνει ή όχι το Νοσοκομείο. 

«ΔΙΔΥΜΟ» ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 

Ανέλαβες επίσης το 2004 την κατασκευή της Νέας Πτέρυγας όπου τότε Αντιδήμαρχός σου ήταν ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος και φορέας υλοποίησης του έργου ήταν η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αμαλιάδας. Και ως «δίδυμο» που διαχειριστήκατε το θέμα δεν παραδώσατε εντός του χρονοδιαγράμματος το έργο… Ακόμη και σήμερα εν έτη 2021 η Νέα Πτέρυγα δεν έχει ολοκληρωθεί(!) και πραγματικά διερωτώμαι : Πώς μπορείτε και ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ να κοιτάζεται στα μάτια τους συμπολίτες μας και να λέτε χωρίς ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ και ευθύνης ότι δήθεν «κόπτεσθε» για το καλό του Νοσοκομείου μας; ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και κοροϊδία του χειρίστου είδους… 

Οι συμπολίτες μας θα συμφωνήσουν μαζί μου ακόμη και αυτοί που σας στηρίζουν και τώρα, αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν γνώριζε κανένας τα… κατορθώματά σας άλλοτε στο Δήμο Αμαλιάδας και σήμερα στο Δήμο Ήλιδας. Αν όμως η Νέα Πτέρυγα είχε παραδοθεί όπως οφείλατε να πράξετε στην ώρα της δηλαδή από το 2006 αναμφίβολα θα είχε στελεχωθεί με ιατρικό και υπόλοιπο προσωπικό και δεν θα συζητούσαμε ύστερα από τόσα χρόνια ένα τέτοιο πρόβλημα… Το 2014 προεκλογικά Δήμαρχε Γιάννη Λυμπέρη, εσύ και η Δημοτική Αρχή οδηγήσατε τον τότε Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για να έρθει και να εγκαινιάσει τη … Νέα Πτέρυγα! Άραγε θα βαναλάβετε κάποια ευθύνη για αυτή την ενέργειά σας ; Μας κοροϊδέψατε «στεγνά» και χωρίς αναστολές όλες και όλους στο Δήμο. Τα λόγια είναι περιττά!! 

«ΚΡΥΦΤΗΚΕ» ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ! 

Αυτό το καταστρεπτικό έργο δυστυχώς για το Νοσοκομείο μας συνέχισε σταθερά και ο Δήμαρχος της πενταετίας 2014 – 2019 Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Στην αρχή ζήλεψε την ψηφοθηρική δική σου τακτική στο χώρο της υγείας επιδιώκοντας και αυτός να έχει υποψηφίους στην παράταξή του από το Νοσοκομείο. Και ήταν εκείνος που άνοιξε την … «κερκόπορτα» στον «εχθρό» επιτρέποντας την μετακίνηση της Μαιευτικής Κλινικής στο Νοσοκομείο του Πύργου. 

Ήταν αυτός που … έβαλε το χέρι του με πολιτικές κινήσεις ώστε η παράδοση της Νέας Πτέρυγας που είχε ήδη κοστίσει στον Ελληνικό λαό 4.500.000 ευρώ και επί δεκαετίας ήταν κλειστή, να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο, με τις περιβόητες αποφάσεις όπου την μία ημέρα ή την μία χρονική περίοδο ο εργολάβος κηρύσσονταν έκπτωτος και την άλλη επέστρεφε!!!..... 

Και ήταν αυτός που άφηνε την τότε Διοίκηση του Νοσοκομείου Ηλείας να παίρνει ιατρούς – παθολόγους στον Πύργο, όποια ώρα ήθελε χωρίς καμία αντίδραση και παρέμβαση ανατροπής με ουσία…. Ήταν επίσης αυτός που όταν το 2017 ως Δημοτικός Σύμβουλος πέραν των συνεχών παρεμβάσεών μου στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Νοσοκομείο κατέθεσα και μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την μη λειτουργία της Νέας Πτέρυγας «κρύφτηκε» προκλητικά και αδιαφόρησε ! 

Ήταν παράλληλα αυτός που ως Δήμαρχος Ήλιδας μετά από συνεχείς συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε πει ότι δεν αξίζει και ότι δεν απαιτούνται 240.000 ευρώ για το έργο σύνδεσης της νέας πτέρυγας με τον υποσταθμό της ΔΕΗ αλλά ότι το κόστος ήταν περίπου 70.00 ευρώ και ο ίδιος ως Δήμαρχος θα προχωρούσε στην χρηματοδότηση για να μπορέσει να ανοίξει η πτέρυγα. Ποτέ όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο…. Τελικά το 2020 έγινε αυτή η χρηματοδότηση των 240.000 ευρώ περίπου, από τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη. Όμως το έργο ολοκληρώθηκε; Έγινε η σύνδεση; Λειτουργεί σήμερα η Νέα Πτέρυγα; Η απάντηση είναι ΟΧΙ…. 

Τη διετία 2019 – 2021 ως επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης ο κ. Χριστοδουλόπουλος προτιμά να μην ασχολείται, να μην κουράζεται για τα θέματα του Νοσοκομείου μας όπως πράττει σε άλλα προβλήματα επιλέγοντας εδώ την πλήρη ανυπαρξία…. Ακολουθεί όσα αποφάσιζε και αποφασίζει ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης. Επικεντρώνει όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του για το πώς θα είναι και πάλι Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας μήπως επιστρέψει και …. αποτελειώσει ότι άφησε στο Δήμο! 

Ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ -Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» απευθύνομαι σε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μου και στους Ηλείους συμπατριώτες μου με ειλικρίνεια ΑΛΗΘΕΙΑ και πίστη για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ. Δεν αποτελεί η θέση μου μια πολιτική παρέμβαση αλλά είναι δέσμευση από ψυχής για τον τόπο μου. 

Είναι απαίτηση και όχι μόνο ένα ΟΡΑΜΑ που θα υλοποιήσω στο έπακρον για την ηρεμία την εύρυθμη λειτουργία και την επαναφορά της αξιοπιστίας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ενός Νοσοκομείου που το ζήσαμε και ταυτισθήκαμε μεγαλώνοντας με αυτό…..»

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλιδα-Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Παίζετε την υγεία των πολιτών του Δήμου Ήλιδας στα ζάρια…"
Ηλιδα-Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: "Παίζετε την υγεία των πολιτών του Δήμου Ήλιδας στα ζάρια…"
https://1.bp.blogspot.com/-KQS4HklxHeM/YUJn5Eh5nbI/AAAAAAAE1BA/AeWKfVy-emIo1Lyh2y7E2TaJDLYHse4DwCLcBGAsYHQ/s600/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-09-16_003556_mail.google.com.png
https://1.bp.blogspot.com/-KQS4HklxHeM/YUJn5Eh5nbI/AAAAAAAE1BA/AeWKfVy-emIo1Lyh2y7E2TaJDLYHse4DwCLcBGAsYHQ/s72-c/Opera%2B%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-09-16_003556_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_189.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_189.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy