-->

Ένα υπέροχο “άγγιγμα ψυχής” από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τους πυρόπληκτους του δήμου Πύργου [φωτογραφίες]

Μια βραδιά που θα τη θυμούνται πολλοί και για καιρό...Μια βραδιά αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς με τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη ...

Μια βραδιά που θα τη θυμούνται πολλοί και για καιρό...Μια βραδιά αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς με τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη να “πλημμυρίζουν” το Πάρκο Ξυστρή. 

Μια υπέροχη συναυλία ανθρωπιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχής μας, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου (11/9). Πλήθος κόσμου, με πρωταγωνιστές τα νέα παιδιά της πόλης, έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση που κυριάρχησε το κέφι, η χαρά, η καλή μουσική, τραγούδια αγάπης και κυρίως η συνεισφορά προς τον συνάνθρωπο. 

Από τις πρώτες θέσεις, τη συναυλία παρακολούθησε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με την κόρη του Μαρία και την παρέα της.
Εξάλλου τα νέα παιδιά ήταν εκείνα που κατέκλυσαν το Πάρκο Ξυστρή και έδωσαν τη πιο ηχηρή και δυναμική παρουσία στη βραδιά. Γι’ αυτό και ο κ. Αντωνακόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους συλλόγους και όλους όσοι συνεργάστηκαν γι’ αυτή τη συναυλία, απευθυνόμενος στη νεολαία της πόλης είπε πως “Εσείς έχετε δώσει ζωή σ’ αυτόν εδώ το χώρο που κάποτε ήταν κλειστός και σκοτεινός. Έχοντας χρέος να διατηρήσουμε την ιστορία της πόλης ζωντανή, το Πάρκο Ξυστή παραμένει ζωντανό γεμάτο πολιτισμό, ευαισθησία, κοινωνική αλληλεγγύη...”.
Σ’ αυτό το σημείο αναφέρθηκε και στο τεράστιο δίκτυο εθελοντισμού που είχε στηθεί στο χώρο μετά τις φωτιές. Μια δράση για την οποία βραβεύτηκε ο Δήμος Πύργου στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένου σε εκδήλωση στην Αθήνα. “Ο Πύργος έχει ζωντανούς ανθρώπους, απλά κάποιοι τους είχαν αφήσει στο σκοτάδι. Βγείτε μπροστά και συμμετέχετε σε εκδηλώσεις ,σε συλλογικότητες! 

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε σας, στο δυναμικό κομμάτι της νεολαίας που είναι απόψε εδώ. Είναι αφιερωμένη στους πυρόπληκτους. Ο σύλλογος παραπληγικών που διαθέτει το κουπόνι ενίσχυσης αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής. Τα έσοδα θα δοθούν στους πυρόπληκτους με προτεραιότητα για τροφή στα ζωάκια συντροφιάς αλλά και στις εκτροφές ζώων των κτηνοτροφικών μονάδων”.
Συνεχίζοντας ο δήμαρχος Πύργου,ανακοίνωσε την επόμενη εκδήλωση-τιμής στη μνήμη του κορυφαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, εισπράττοντας τον ενθουσιασμό και το θερμό χειροκρότημα όλων. “Είμαστε στη σκιά ενός μεγάλου γεγονότος. Έφυγε απο κοντά μας ένας τεράστιος Έλληνας, ο Μίκης Θεοδωράκης. Από την πόλη που έζησε, και νοστάλγησε να ξαναζήσει οφείλουμε να τιμήσουμε αυτόν τον ήρωα της Τέχνης, τον ήρωα των κοινωνικών αγώνων. 

Στις 17/9 θα έχουμε εδώ την Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη με την Πέγκυ Ζήνα, δωρεάν για το κοινό!”. Μαζί του στη σκηνή ήταν και ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το κοινό για την παρουσία και την ενίσχυσή του υπέρ των πυρόπληκτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασία για τον covid, τόσο κατά την είσοδο, όσο την έξοδο και κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Το κυλικείο λειτούργησε με όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές διαδικασίες ενώ όπως έχει επισημανθεί οι εκδηλώσεις των Δήμων, σε όλη τη χώρα συνεχίζονται κανονικά με υποδειγματικό τρόπο. Όπως συνεχίζεται και η ζωη! Εξάλλου ο φόβος, και ο αφορισμός δεν βοηθά, αλλά μόνο η υπεύθυνη συμπεριφορά, την οποία όλοι τήρησαν στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μιχάλης Χατζηγιάννης “Περάσαμε υπέροχα στον Πύργο Ηλείας!” 

Για δύο ώρες σχεδόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια του, από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα» και «το Καλοκαίρι μου».
Άμεσος και πολύ επικοινωνιακός με το κοινό, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμο Πύργου και τον δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για την πρόσκληση σε μια βραδιά, που όπως ο ίδιος είπε “ αγάπης και καλής προαίρεσης . Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους δυσπραγούντες συμπατριώτες μας που δοκιμάστηκαν απο τις άγριες φωτιές. Μπράβο σε όλους, και σας ευχαριστώ που τιμάται αυτή τη βραδιά με την παρουσία σας, με την προθυμία σας και στηρίζετε με αλληλεγγύη, με φιλότιμο αυτή την εκδήλωση. 

Είμαστε βαθιά συγκινημένοι που είμαστε εδώ γι’ αυτόν τον υπέρτατο σκοπό. Οι συναυλίες χτίζονται παρέα....” κατέληξε και κάπως έτσι προσκάλεσε και ξεσήκωσε το κοινό σε ένα δίωρο κεφιού για να δηλώσει στο τέλος “Περάσαμε υπέροχα στον Πύργο Ηλείας! Σας ευχαριστούμε για την θερμή σας υποδοχή!” Μαζί του ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Νάκα που πλαισίωσε με τη δική της ιδιαίτερη χροιά τη συναυλία, ενώ τη συναυλία “άνοιξαν” νωρίτερα οι “δικοί μας” Banda Morena.
Οι διοργανωτές 

Η συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων διοργανώθηκε από τον Δήμο Πύργου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠ, το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας, τον Σύλλογο Εστίασης Πύργου «Διόνυσος» και το Γραφείο Εθελοντισμού και τη συμβολή της άμισθης συμβούλου του Δήμου Πύργου σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Φλώρας Παπαγιαννάκη.
Την εκδήλωση στήριξαν πλήθος φορέων και συλλόγων μεταξύ των οποίων η ΔΕΠ. Α.Ε. ΟΤΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αναγέννηση Πύργου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Φάρος».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ένα υπέροχο “άγγιγμα ψυχής” από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τους πυρόπληκτους του δήμου Πύργου [φωτογραφίες]
Ένα υπέροχο “άγγιγμα ψυχής” από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τους πυρόπληκτους του δήμου Πύργου [φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6x21pGMLZjBzdFIm4b_v8SEjZEbd69VgkzG7lHgH242cjqyM93BOTekI8DZG0sYJoK84MeozLMRD2maep39_TnteQjZrV6gBeFnkinptJqw42IAIRw9PD75n5SarVIEMHMl1XJjmIO_g/s600/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-09-12_170401_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6x21pGMLZjBzdFIm4b_v8SEjZEbd69VgkzG7lHgH242cjqyM93BOTekI8DZG0sYJoK84MeozLMRD2maep39_TnteQjZrV6gBeFnkinptJqw42IAIRw9PD75n5SarVIEMHMl1XJjmIO_g/s72-c/Opera+%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF_2021-09-12_170401_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_703.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/09/blog-post_703.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy