-->

ΚΙΝΑΛ: Ξεκινά η κούρσα -Πόσες υπογραφές κατέθεσαν Παπανδρέου, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης

  Ξεκίνησε και επίσημα ο εσωκομματικός προεκλογικός αγώνας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, καθώς όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν τις υπογραφές που σ...

 

Ξεκίνησε και επίσημα ο εσωκομματικός προεκλογικός αγώνας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, καθώς όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν τις υπογραφές που συγκέντρωσαν, πριν εκπνεύσει η προθεσμία στις 18:00

Η ΕΔΕΚΑΠ στη συνεδρίασή της, αμέσως μετά, πιστοποίησε όλες τις υπογραφές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι έξι υποψήφιοι συγκέντρωσαν συνολικά 83.000 υπογραφές προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής. Ολες έγιναν δεκτές, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του iefimerida.gr, ότι επικράτησε η πολιτική στάθμιση παρά η τήρηση του καταστατικού καθώςδεν ελέγχθηκαν ενδλεχώς οι υπογραφές όλων, παρά τις καταγγελίες ότι μέλη του Κινήματος Αλλαγής έχουν υπογράψει υπέρ ακόμη και… τριών υποψηφίων. 

Η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ του ΚΙΝΑΛ 

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί η κατάθεση των υπογραφών των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής . 

Υποψηφιότητες κατέθεσαν οι: 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ 
ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ 
ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 
ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ 

83.000 πολίτες δήλωσαν τη στήριξή τους στους συντρόφους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του Κινήματος, γεγονός που σηματοδοτεί τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου. 

Παπανδρέου: Κατέθεσε 82 υπογραφές μελών ΚΕ 

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στη Χ. Τρικούπη και κατέθεσε ο ίδιος τις 82 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Παράλληλα, δήλωσε ότι διαθέτει και 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές φίλων του κόμματος. «Θα είχαμε περισσότερες, αλλά κράσαρε το σύστημα. Είναι στη διάθεσή σας αν τις χρειαστείτε» είπε στα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ.
Η συνάντηση Παπανδρέου - Ανδρουλάκη 

Μάλιστα, ενώ ο Γ. Παπανδρέου ανέβαινε από τις σκάλες στον 4ο, όπου συνεδριάζει η ΕΔΕΚΑΠ, συναντήθηκε με τον Ν. Ανδρουλάκη, που ανέβαινε με το ασανσέρ.
«Πρόεδρε», «Νίκο», χαιρετήθηκαν, και ευχήθηκε ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία. Πρώτος κατέθεσε τις υπογραφές ο ευρωβουλευτής και μετά ο πρώην πρωθυπουργός.
Ανδρουλάκης: Υποψήφιος με 20.000 υπογραφές και 110 μέλη της ΚΕ 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 110 υπογραφές από μέλη της ΚΕ και 20.000 δηλώσεις στήριξης πολιτών.
Η δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Ανδρουλάκη: 

«Κατέθεσα σήμερα, μαζί με 20.000 μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του Κινήματός μας. Πιστεύω βαθιά ότι η ανανέωση είναι όχι μόνο πολιτικό και κοινωνικό αίτημα, αλλά και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας.
Σέβομαι όλους τους συνυποψηφίους μου, όμως η εκλογή νέας ηγεσίας αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματος. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Το ζητούμενο σήμερα είναι η ενότητα, η διεύρυνση και η πολιτική αυτονομία της παράταξης. Για να μεγαλώσει, να δυναμώσει και να μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας. Να δώσει φωνή σε όσους δεν ακούγονται και ελπίδα σε όσους δεν ονειρεύονται. Τώρα είναι η ώρα της δικής μας πολιτικής αντεπίθεσης.

Όχι μόνο με τη δύναμη της ιστορίας και των αναμνήσεων, αλλά κυρίως με την προοπτική για την επόμενη μέρα. Με μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική πρόταση για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Τη βιώσιμη ανάπτυξη. Την εργασιακή ανασφάλεια. Την κλιματική αλλαγή. Το δημογραφικό. Την ενίσχυση του κράτους δικαίου και των ατομικών δικαιωμάτων. Στο προσκλητήριο για το αύριο της παράταξης ζητώ τη στήριξή σας. 

Τώρα είναι η ώρα να σπάσουμε τις επετηρίδες και όσα κρατάνε την παράταξη καθηλωμένη. Η δύναμη του Κινήματός μας είμαστε τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη που το κρατήσαμε όρθιο στις πιο δύσκολες στιγμές του. Αν εμείς ενώσουμε δυνάμεις, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αναγέννησή του. Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί. Κοιτάζοντας μπροστά!». 

Χρηστίδης: Κατέθεσε 7.000 υπογραφές 

Ο Παύλος Χρηστίδης κατέθεσε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη Χ. Τρικούπη 7.000 υπογραφές.
«Ενα ευχαριστώ είναι λίγο» δήλωσε, για να προσθέσει: «Η υποψηφιότητά μου θέλει να εκφράσει τις αγωνίες των Ελλήνων και ειδικά της νέας γενιάς της πατρίδας μας: για κοινωνική δικαιοσύνη για ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση και την εργασία για καλύτερες συνθήκες και καλύτερους μισθούς, όπως αρμόζει στην πιο καταρτισμένη γενιά για να σταματήσουμε να είμαστε η πρώτη μεταπολεμική γενιά που ζει χειρότερα απ' τους γονείς τους. 

Οι λαοί της Ευρώπης αλλά και ο Ελληνικός λαός έχουν πλέον συνειδητοποιήσει μετά από μια πολύ δύσκολη δεκαετία ότι μόνο η επαναφορά της σοσιαλδημοκρατίας μπορεί να εγγυηθεί την προοδευτική κοινωνική, πολιτική και οικονομική ανασυγκρότηση. Restart για τη μεγάλη Δημοκρατική και Προοδευτική παράταξη με όραμα και σχέδιο απέναντι στη συντήρηση. Για να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη. Είναι στο χέρι μας». 

Γερουλάνος: Υπογραφές από 6.245 πολίτες 

Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε 6.245 υπογραφές πολιτών. Αμέσως μετά δήλωσε: «Φίλες και φίλοι, κατέθεσα απόψε στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ) 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Πολίτες που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας. Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι». 

Υπενθυμίζεται ότι οι κ. Λοβέρδος και Καστανίδης έχουν ήδη καταθέσει στην ΕΔΕΚΑΠ από την περασμένη Παρασκευή τις δικές τους υπογραφές, ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου, που είχε καταθέσει χθες 6.837 υπογραφές, σήμερα αποσύρθηκε, μετά την ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου. 

Ο Χάρης Καστανίδης έχει καταθέσει 8.393 δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητάς του, ενώ ο Α. Λοβέρδος 5.200 υπογραφές μελών από το μητρώο, ενώ την υποψηφιότητά του στηρίζουν επίσης άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος (που εγγράφηκαν τώρα), καθώς και άλλοι 8.000 «προοδευτικοί πολίτες», όπως ανέφερε. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΚΙΝΑΛ: Ξεκινά η κούρσα -Πόσες υπογραφές κατέθεσαν Παπανδρέου, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης
ΚΙΝΑΛ: Ξεκινά η κούρσα -Πόσες υπογραφές κατέθεσαν Παπανδρέου, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhrAqM25ccPqzLzEQT7sGVmwklO3j618ZQSymIzoL2sGNwVhr57Jo7Dputg9ikGAINwO2uco-ZTc6HDwPXJLb4lhld1Tkg-9P2P08pCa4Dvo1fns3dmUMMtyZyX6fLNGdkXqjHh5og-FEon-A5k8OZ1BVSW-GL08gjpRArnCfpCMT4sBRl9gvxdBsI4=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhrAqM25ccPqzLzEQT7sGVmwklO3j618ZQSymIzoL2sGNwVhr57Jo7Dputg9ikGAINwO2uco-ZTc6HDwPXJLb4lhld1Tkg-9P2P08pCa4Dvo1fns3dmUMMtyZyX6fLNGdkXqjHh5og-FEon-A5k8OZ1BVSW-GL08gjpRArnCfpCMT4sBRl9gvxdBsI4=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_578.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_578.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy