-->

Δήμος Ηλιδας: Απαντήστε κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλε... για την αγροτική οδοποιία!

Με την δημοσιοποίηση του σχεδίου του σχετικά με το πώς θα "εκμεταλλευτεί" τους ετεροδημότες οι οποίοι κατέχουν σημαντικές θέσει...

Με την δημοσιοποίηση του σχεδίου του σχετικά με το πώς θα "εκμεταλλευτεί" τους ετεροδημότες οι οποίοι κατέχουν σημαντικές θέσεις, προς όφελος του δήμου Ηλιδας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Αμαλιάδα αλλά και για τα χωριά του δήμου Ηλιδας. 

Και μάλιστα, όπως ήδη έχουμε γράψει, αυτό το πρόγραμμα δημοσιοποιήθηκε δύο ολόκληρα χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές ώστε να φτάσει και στον πιο απομακρυσμένο δημότη του δήμου Ηλιδας. 

Σίγουρα, στα όσα αναφέρει, κανείς δεν μπορεί να είναι αρνητικός. Ολα δείχνουν πώς η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος θα προσφέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη και κυρίως θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στις περιοχές τους ή να επιστρέψουν σε αυτή, δίνοντας ταυτόχρονα νέα "ζωή" στα εγκαταλελειμμένα χωριά. 

Από κει και πέρα όμως, κι επειδή όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωσταντίνος Καραμανλής "στην πολιτική λες πράγματα που δεν κάνεις και κάνεις πράγματα που δεν λες", είναι αλήθεια ότι πάντα ένας υποψήφιος λέει όμορφα λόγια προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών. 

Ομορφα λόγια έλεγαν στις προεκλογικές περιόδους ο Λυμπέρης και ο Χριστοδουλόπουλος μα το σήμερα τους διαψεύδει αφού παντού επικρατεί η εγκατάλειψη και η αδιαφορία. Τα προβλήματα είναι ακόμη μεγαλύτερα στα χωριά όπου η "γύμνια" τους αποκαλύφθηκε με την τελευταία κακοκαιρία. Ενα "βομβαρδισμένο τοπίο" από την παρατεταμένη βροχόπτωση η οποία δημιούργησε όχι μόνο πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις αλλά υπήρξαν και σοβαρές περιπτώσεις όπου κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. 

Η κατάσταση είναι τουλάχιστον τραγική. Και αυτή η τραγικότητα εμφανίστηκε και πριν λίγες εβδομάδες σε ρεπορτάζ που κάναμε. 

Σήμερα η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Ενα επίσης τραγικό είναι η εμμονή των δημοτικών αρχών να... ρίχνουν χαλίκι σε δυσκολοδιάβατους δρόμους. Δαπανούν χιλιάδες επί χιλιάδων ευρώ για να... σκορπιστεί στην πρώτη βροχή. Κι αυτό αποτελεί αυτοδιαφήμισή τους ωσάν έκαναν κάτι σπουδαίο... Στην ουσία δαπανούν χιλιάδες ευρώ τάχα για να κάνουν τους αγροτικούς δρόμους ευκολοδιάβατους αλλά με τη πρώτη βροχή αυτό το χαλίκι εξαφανίζεται.

Πρόσφατα, στο όραμά του για τα χωριά ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ανακοίνωσε ότι έχει σχεδιάσει προς υλοποίηση τσιμεντοποίηση ξεκινώντας από τους κεντρικούς άξονες αγροτικής οδοποιίας σε κάθε χωριό και κοινότητα με σκοπό να υπάρξει ολοκλήρωση τσιμεντοποίησης σε όλη την αγροτική οδοποιία του δήμου Ηλιδας,  ώστε η μετακίνηση των κατοίκων να γίνεται με περισσότερη ασφάλεια. 

Και μείναμε όλοι έκπληκτοι. Ναι μεν ακούγεται πολύ ωραίο αυτό [κι επιτέλους κάποτε πρέπει να γίνει] αλλά από την άλλη δεν μπορεί κάποιος να μην αναρωτιέται εάν ο συγκεκριμένος δεν μας δουλεύει ομαδικώς κάνοντας αυτό που επί σειρά ετών έκαναν οι Λυμπέρης και Χριστοδουλόπουλος: Να χαιδεύει τα αφτιά των δημοτών για να αποσπάσει την ψήφο τους. 

Και το ερώτημα που εμείς θα του απευθύνουμε, με την ελπίδα ότι θα απαντήσει είναι ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για να εκτελέσει ένα τόσο μεγάλο έργο ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; 
Είναι άλλωστε γνωστό ότι η οικονομική κατάσταση του δήμου δεν είναι καθόλου καλή και αυτό δεν πρόκειται να βελτιωθεί σύντομα. 

Θα μείνουμε σε αυτό το βασικό ερώτημα, προς το παρόν, που είναι ακόμη πιο επίκαιρο λόγω της κατάστασης που σήμερα επικρατεί από την βροχόπτωση, ελπίζοντας ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα μας απαντήσει όπως έχει κάνει και σε άλλα ερωτήματα που του είχαμε θέσει. 

Τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, έχει αποδείξει ότι δεν κρύβετε σε σχέση με κάποιους άλλους...!! 

Θα επανέρθουμε...

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Απαντήστε κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλε... για την αγροτική οδοποιία!
Δήμος Ηλιδας: Απαντήστε κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλε... για την αγροτική οδοποιία!
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjCS70uuwJJBW2MjzRhZTmUaCwjNDIVOFJUMM-7KynoWzoYLyNn2PFgnhySb-2ekqehFmFBBEhj2dXA8cnFhgchH7kDrHkSIO5DqqLvY9KqZvZu3qfnS8YNlfRgG8l2Cb9KpplIyP22djkBuNf8isJP8MFTHD2-W0OqI-GH55GzfcL2P2O7VDBQzvok=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjCS70uuwJJBW2MjzRhZTmUaCwjNDIVOFJUMM-7KynoWzoYLyNn2PFgnhySb-2ekqehFmFBBEhj2dXA8cnFhgchH7kDrHkSIO5DqqLvY9KqZvZu3qfnS8YNlfRgG8l2Cb9KpplIyP22djkBuNf8isJP8MFTHD2-W0OqI-GH55GzfcL2P2O7VDBQzvok=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_615.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/10/blog-post_615.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy