-->

Καιρός αύριο: Τοπικές καταιγίδες, χαλάζι και κρύο – Πού θα χιονίσει

  Βροχερός θα παραμείνει ο καιρός αύριο, Σάββατο (27.11.2021) σε αρκετές περιοχές. Τοπικά θα εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις, ενώ ο υδράργυρος θα...

 

Βροχερός θα παραμείνει ο καιρός αύριο, Σάββατο (27.11.2021) σε αρκετές περιοχές. Τοπικά θα εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις, ενώ ο υδράργυρος θα υποχωρήσει. Χιονοπτώσεις σε ορεινά. 

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στη δυτική Ελλάδα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από νωρίς το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές και τη νύχτα αναμένεται να εξασθενήσουν. 

Στην υπόλοιπη χώρα, αρχικά νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και τη νύχτα στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. 

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά κυρίως από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 και από το βράδυ στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια έως τους 18 βαθμούς Κελσίου, στο νότιο Αιγαίο έως τους 22 με 23 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. 

ΑΤΤΙΚΗ 

Καιρός: Νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Από νωρίς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 με πρόσκαιρη ενίσχυση τη νύχτα στα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 

Καιρός: Τις πρωινές ώρες λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Γρήγορα αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Από αργά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές τη νύχτα στη Θράκη και πιθανώς στην ανατολική Μακεδονία. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από νωρίς το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα αναμένεται να εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και πιθανώς της δυτικής Στερεάς, κυρίως από το απόγευμα. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Καιρός: Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Από νωρίς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 με πρόσκαιρη ενίσχυση από το βράδυ στα νότια στα 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 

Καιρός: Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Από το βράδυ βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 με ενίσχυση από το βράδυ στα 7 και πρόσκαιρα τοπικά στα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 και τοπικά στην Κρήτη έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Καιρός: Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και τη νύχτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 ενισχυόμενοι από το βράδυ στα στα 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βορειότερα θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΕΥΒΟΙΑ 

Καιρός: Νεφώσεις. Από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Καιρός αύριο: Τοπικές καταιγίδες, χαλάζι και κρύο – Πού θα χιονίσει
Καιρός αύριο: Τοπικές καταιγίδες, χαλάζι και κρύο – Πού θα χιονίσει
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiAmxJhEFDsw8STIMPffx8dARC5uWtYEV-hQ9-MLlp0SPUp_aGBzDfPkSvDK1wgu12a_ca4Ycx3l8bmZ2l67F-CpEYPWd_X_n8JbqPIXym2EB5A7O8UMhMZbG7hHQMPNKro9yUcLtbqbpj7oguZAL07j80IboIjbq3LdvskpDIjDXsPi3EqnoiY_CSh=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiAmxJhEFDsw8STIMPffx8dARC5uWtYEV-hQ9-MLlp0SPUp_aGBzDfPkSvDK1wgu12a_ca4Ycx3l8bmZ2l67F-CpEYPWd_X_n8JbqPIXym2EB5A7O8UMhMZbG7hHQMPNKro9yUcLtbqbpj7oguZAL07j80IboIjbq3LdvskpDIjDXsPi3EqnoiY_CSh=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/11/blog-post_623.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/11/blog-post_623.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy