-->

Ηλιδα-Νίκος Σιαψάλης: Τι είπε στην Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιδας Νίκου Σιαψάλη στη γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ κερδίζοντας το θερμ...

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιδας Νίκου Σιαψάλη στη γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των συμετεχόντων. 

Διαβάστε τι είπε: 

Αγαπητές συναδέλφισσες Αγαπητοί συνάδελφοι,  

ονομάζομαι Νικόλαος Σιαψάλης, είμαι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιδας και Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Κατέρχομαι ως υποψήφιος με την ΑΔΕΚΕ που έχει επικεφαλής τον Γιώργο Βαγενά. Τρία χρόνια νωρίτερα ζητήσαμε πάλι την ψήφο σας αλλά εσείς συνάδελφοι επιλέξατε να βρεθούμε στην αντιπολίτευση. 

Ολα αυτά τα χρόνια όμως η ΑΔΕΚΕ πάλεψε με προτάσεις και υπομνήματα προς όλους τους αρμόδιους υπουργούς για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τους μικρομεσαίους επαγγελματίες στα χρόνια προβλήματα που έχουν και τα οποία ακόμη και σήμερα παραμένουν άλυτα, διότι δυστυχώς η φωνή μας δεν ακούγεται πουθενά. 

Κατά την γνώμη μου στις εκλογές θα έπρεπε να υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με όλους τους ικανούς συναδέλφους που διεκδικούν την ψήφο σας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να λύσουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα των εμπόρων. 

Αλλά το ψηφοδέλτιο του κ. Καρανίκα έχει μαζέψει αυτούς που ο προηγούμενος πρόεδρος, ο κ. Κροκίδης, τους πέταξε έξω και ο κ. Καρανίκας τους έβαλε από το παράθυρο, όπως ο κ. Παγώνης που έφυγε από την Ομοσπονδία Πελοποννήσου και ίδρυσε δική του γιατί τον ενδιαφέρει η προσωπική του προβολή. 

Επίσης, ο δεύτερος συνδυασμός του κ. Πολιτάκη ενώ το καλοκαίρι καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό τώρα συντάσσεται μαζί με τον κ. Καρανίκα. 

Επομένως, αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι ότι κάποια συναλλαγή έχει υπάρξει μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν κι εμείς αποφασίσαμε να κατέβουμε με δικό μας καθαρό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με συναδέλφους εμπόρους οι οποίοι έχουν αποδείξει την αξία τους και την αγωνιστικότητά τους. Σε όλη την διάρκεια του κορονοιού η ΕΣΣΕΕ και σε όλα τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετώπισαν οι έμποροι, ήταν απούσα. 

Δεν στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους μας μικρομεσαίους επαγγελματίες με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται στα κάγκελα γιατί βλέπουν πως δεν έχουν καμιά βοήθεια και οδηγούνται σε κλείσιμο των καταστημάτων τους. Την προηγούμενη εβδομάδα που αποφασίσαμε να κάνουμε κινητοποίηση κατά των μέτρων της κυβέρνησης για ακόμη μια φορά η ΕΣΣΕΕ ήταν απούσα. Και στην πρόταση του προέδρου μας κ. Βαγενά να κλείσουμε τα καταστήματα για κάποιες ώρες η απάντηση του προέδρου της ΕΣΕΕΕ ήταν αρνητική όπως και η προσφυγή για τα μέτρα που απορρίφθηκε. 

Όλοι οι Εμπορικού Σύλλογοι της χώρας καταφέραμε να έχουμε μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση που έγινε πριν λίγες ημέρες με κλείσιμο καταστημάτων, πορείες και διαδηλώσεις αλλά με το τριτοβάθμιο όργανό μας την ΕΣΣΕΕ να είναι πάλι απούσα κι έχουν δίκιο οι συνάδελφοί μας που λένε ότι δεν ακούγονται πουθενά. 

Ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιδας θέλω να επισημάνω ότι προέρχομαι από έναν νομό που δεν έχει αυτοκινητόδρομο, που του πήραν τις πανεπιστημιακές σχολές, που τα τρία νοσοκομεία μας υπολειτουργούν. Δυστυχώς, κάθε φορά που έχω απευθυνθεί στην ΕΣΣΕΕ να βγάλει ένα ψήφισμα για να μας δώσει μια στήριξη ηθική, δεν το έκανε ποτέ. 

Ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Κροκίδης παρέδωσε μια ΕΣΣΕΕ μεγάλη, δυνατή κι ακουγόταν παντού. Εσύ Γιώργο Καρανίκα που όπως ακούγεται θες στις επόμενες εκλογές να γίνεις βουλευτής τι ΕΣΣΕΕ θα παραδώσεις; Μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τους επαγγελματίες συναδέλφους μας; Επομένως, κοίταξε τι συμβούλους θα βγάλει η παράταξή σου στο ΔΣ της ΕΣΣΕΕ γιατί στο ψηφοδέλτιό σου, όπως ο ίδιος έχεις πει, μάζεψες πολλούς μαϊντανούς. 

Επίσης, την κομματική μας ταυτότητα την αφήνουμε στα σπίτια μας κι εγώ προσωπικά την έχω αφήσει στην Αμαλιάδα. Κι επειδή φαίνεται ότι ο κ. Καρανίκας στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, ενώ θα έπρεπε όλοι να είμαστε ανεξάρτητοι. Να σας δηλώσω ότι κι εγώ είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις διεκδικήσεις μας. 

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

ζητάω την ψήφο σας στον συνδυασμό μας και σε μένα προσωπικά για να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω τους επαγγελματίες συναδέλφους μας στα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν. 

Σας ευχαριστώ πολύ.




COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλιδα-Νίκος Σιαψάλης: Τι είπε στην Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ
Ηλιδα-Νίκος Σιαψάλης: Τι είπε στην Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEipXrAUKgnMeCVYWf_j7hSyZfxDKUZGYWcmsWmKHsvx3unFohPQo9inXZtACw1Bnlr3TNklRcGEcVaMjomNHYic_s124b-5JW0opAOmcQ4WruFH-aF35iSmom6zkSjSI7owjbV_geZsNzyAxKItvasktrbBfDNxx25LJaSUTxgMo70C1LyK4SXUTgQJ=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEipXrAUKgnMeCVYWf_j7hSyZfxDKUZGYWcmsWmKHsvx3unFohPQo9inXZtACw1Bnlr3TNklRcGEcVaMjomNHYic_s124b-5JW0opAOmcQ4WruFH-aF35iSmom6zkSjSI7owjbV_geZsNzyAxKItvasktrbBfDNxx25LJaSUTxgMo70C1LyK4SXUTgQJ=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/11/blog-post_976.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/11/blog-post_976.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy