-->

Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από Κανάκη, Σερβετά, Κιούση

Αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάνν...

Αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, μετά τις αποκαλύψεις για τις παράνομες ενέργειές του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι τρεις παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα έχουν ήδη κινηθεί εναντίον του πρώην συνεργάτη τους, ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο και η εκπομπή. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε σε πορνογραφικού περιεχομένου site φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς την συγκατάθεση της τότε συντρόφου του, αλλά και άλλες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση άλλων γυναικών, ακόμη και ανήλικων, οι τρεις παρουσιαστές αποφάσισαν σε συνεννόηση με το κανάλι να σταματήσει η προβολή των προγραμμάτων Ράδιο Αρβύλα και Vinylio νωρίτερα πριν από τις γιορτές. 

Σε ανακοίνωση του ΑΝΤ1, που εξεδόθη το απόγευμα της Τετάρτης, αναφέρονται τα εξής: 
«Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο "διάλειμμα" των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές». 

Η συγγνώμη Κανάκη 

Κανονικά μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του. Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν την εκπομπή να μην βγαίνει στον αέρα για το υπόλοιπο του 2021, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν την εκπομπή το βράδυ της Τρίτης. Ντυμένοι στα μαύρα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ξεκίνησαν την εκπομπή αρχικά συλλυπήθηκαν την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, αναφέρθηκαν και στην απώλεια της Ροζίτας Σώκου και μίλησαν για το κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά και για τους νέους 130 νεκρούς της πανδημίας. 

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης περιέγραψε τον λόγο για τον οποίο βγήκε η εκπομπή στον «αέρα»: «Ούτε εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της σημερινής εκπομπής. "Τι ζουμε;" είναι το βασικό μήνυμα», ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης. Και συμπλήρωσε: «Υπήρχαν στο παρελθόν κι άλλα γεγονότα που μας υποχρέωσαν να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη φορά ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης έχασε τη ζωή του. Η δεύτερη ήταν με την Marfin. Η τρίτη φορά είναι αυτή, είναι αδύνατο να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Υπάρχει μία ομίχλη και δεν ξέρουμε αν αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητα και δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας». 

«Ο λόγος που βγήκαμε σήμερα στον αέρα είναι γιατί δεν γίνεται να συμβαίνει όλο αυτό και να μην είμαστε εδώ, δεν ταιριάζει αυτό σε εμάς», υπογράμμισε ο παρουσιαστής. «Επιστρέψαμε για να κάνουμε αυτή την εκπομπή, που δεν έχει καμία σχέση με το Ράδιο Αρβύλα. Όπως είπαμε δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Η λέξη σοκ έχει αποκτήσει νόημα για εμάς. Το σοκ είναι πιο έντονο κι από στιγμές που χάσαμε δικά μας πρόσωπα. Είμαστε εξοργισμένοι, προδομένοι και χίλια-δυο πράγματα. 

Είναι πέρα από τη φαντασία μας να συμβαίνει αυτό και να είμαστε κάπου αλλού. Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε, να μην γίνουμε κομμάτι του μιντιακού πανηγυριού που έχει ξεκινήσει», πρόσθεσε. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και ο Χρήστος Κιούσης ανέφεραν πως υπάρχουν κάποιοι που χαίρονται για όλα όσα γίνονται γύρω από το Ράδιο Αρβύλα, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τη σάτιρα αυτή καθ’ αυτή. «Η ουσία δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Η ουσία είναι ότι το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης. 

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε ότι αυτό που συνέβη ήταν χυδαίο, και τόνισε πως «η πρώτη σκέψη είναι ‘αν αυτό το πράγμα γινόταν στο παιδί μου; Αν αυτό γινόταν στο κορίτσι μου; Κι αν γινόταν από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου; Είναι εξωγήινο όλο αυτό». 

Το μήνυμα στο θύμα 

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στην κοπέλα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τονίζοντας: «Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Υπάρχουν 100.000 άνθρωποι που πρέπει να νιώθουν άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες. Μπράβο που σου συνέβη αυτό το πράγμα και κινήθηκες νομικά. Θέλουμε να σου πούμε ότι είμαστε εδώ, θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, για οτιδήποτε χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν δική μας ανάγκη. Πόσο πολύ θα ήθελα, γιατί μπήκες στη διαδικασία να δηλώσεις ότι ο ίδιος σου είπε ότι κανένας δεν ήξερε τίποτα, ούτε εμείς, ούτε η οικογένειά του, πόσο πολύ θα ήθελα και εύχομαι να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας είχες πει τι έχει συμβεί. 

Η δική μας επιθυμία και παράκληση, είναι αυτή η ιστορία όταν τελειώσει αυτό το πανηγύρι, να γίνει μια αφορμή για να συζητηθεί πολύ έντονα αυτό το θέμα στο επίπεδο και με τους ανθρώπους που πρέπει. Πρέπει να γίνουν όσα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό, για να μην βρεθεί ποτέ ξανά κανένας σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. »Αν, όμως, εκεί πέρα έξω υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος, κανονικός, φυσιολογικός άνθρωπος, όχι από αυτούς που διψάνε για αίμα επειδή η ζωή τους θα αποκτήσει νόημα και αξία, πέρα από όλους αυτούς, λοιπόν, αν υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που μπορεί να πιστεύει θέλουμε να πούμε δυο πράγματα. 

Ρε γαμώτο δεν γνωριζόμαστε, δεν ξέρουμε τι είναι ο καθένας; Ποιος είναι τι; Δεν έχετε αντιληφθεί ότι όλα αυτά είναι πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν; Έχω σταματήσει σχέσεις με ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή έχουν εκφράσει τέτοιου είδους απόψεις. Δεν αρκεί όλο αυτό που είπα πριν, ότι δεν γνώριζε ούτε η οικογένειά του, ούτε εμείς. Πιστεύει πραγματικά κανένας ότι μπορεί να είμαστε ένας συνδυασμός ανόητων, υποκριτών, να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και για τόσα χρόνια να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα προς τα έξω κι αυτός να είναι δίπλα μου; Αν υπάρχει έστω κι ένας που το πιστεύει, δεν είναι γονιός. Όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο και μεγαλώνεις παιδιά, το πρώτο που σου συμβαίνει είναι το ‘αν συνέβαινε αυτό στο παιδί μου;’. Μπορεί εμείς να ξέραμε ότι εμείς θα ξέραμε αυτό το πράγμα και να μην με μαζεύανε μέσα, γιατί ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα εκείνη τη στιγμή».

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από Κανάκη, Σερβετά, Κιούση
Ράδιο Αρβύλα: Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από Κανάκη, Σερβετά, Κιούση
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjWwau8xC8nOXM15JRgP_duvyVZ38ID9lNobY_n_vTwsMBWpKKM8_2XDTj78Tn8LRhhdVTFCKB6eRwgGCV6NrGreeYEmlIXrGTMDQ_WLjQDIhx9yxXhpPHwk1he0uFIE4MBzHQwfV0BAAvv_AZn6CNLkY3VIMi9Std0lLv7is6fUvI95Nl3IobZvNaK=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjWwau8xC8nOXM15JRgP_duvyVZ38ID9lNobY_n_vTwsMBWpKKM8_2XDTj78Tn8LRhhdVTFCKB6eRwgGCV6NrGreeYEmlIXrGTMDQ_WLjQDIhx9yxXhpPHwk1he0uFIE4MBzHQwfV0BAAvv_AZn6CNLkY3VIMi9Std0lLv7is6fUvI95Nl3IobZvNaK=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2021/12/blog-post_939.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2021/12/blog-post_939.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy