-->

Δήμος Ηλιδας: Ανανέωση δεν γίνεται με παλιά "συνταγή" - Η δήλωση Δημ. Κωνσταντόπουλου!

Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος, είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, μετά την εκλογή του νέου προεδρείου, κατά τη χθεσινή ειδικ...

Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος, είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, μετά την εκλογή του νέου προεδρείου, κατά τη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του σώματος. 
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος από την παράταξη Χριστοδουλόπουλου και γραμματέας η Αλεξάνδρα Κοτσαύτη – Παπαζαφειροπούλου από την παράταξη Λυμπέρη. Πάντως ο κορωνοϊός «χτύπησε» το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, αφού από τη χθεσινή διαδικασία απουσίαζαν τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα. 

Μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Δημήτρης Κράλλης, ο οποίος όπως ήταν λογικό δεν συμμετείχε στην ειδική συνεδρίαση. Ο κ. Ζαχαρόπουλος, προτάθηκε από τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη κατά τις χθεσινές δημαιρεσίες και συγκέντρωσε 11 ψήφους από τους 22, που συμμετείχαν στη διαδικασία, ενώ βρέθηκαν 11 λευκά. 

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη με 10 ψήφους και 11 λευκά ο προτεινόμενος από την παράταξη του κ. Χ. Χριστοδουλόπουλου, κ. Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος, όπου στη διαδικασία ψήφισαν 21 σύμβουλοι. Γραμματέας, μετά από πρόταση του δημάρχου Ήλιδας, εξελέγη η κ. Αλεξάνδρα Κοτσαύτη – Παπαζαφειροπούλου. 

Από τους 21 που ψήφισαν η κα Κοτσαύτη έλαβε 15 ψήφους και βρέθηκαν 6 λευκά, γεγονός που αποδεικνύει ότι αποτελεί… «ευρείας αποδοχής» μιας και ψηφίστηκε και από σύμβουλο της παράταξης Χριστοδουλόπουλου, εάν θεωρηθεί αυτονόητο ότι ψηφίστηκε απ’ όλους τους συμβούλους της παράταξης Λυμπέρη. 

Ο κ. Ζαχαρόπουλος καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας για δεύτερη φορά αφού είχε υπηρετήσει τον θεσμό από το 2007 έως και το 2010. Από την πρώτη θητεία του Γιάννη Λυμπέρη στον δημαρχιακό «θώκο» αποτελεί έναν από τους διαχρονικά στενότερους συνεργάτες του και εκτός από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας (τότε), έχει διατελέσει επί σειρά ετών αντιδήμαρχος οικονομικών. 

Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας μετά την εκλογή του ανέβηκε στο προεδρείο ευχαριστώντας τον κ. Λυμπέρη και τους συναδέλφους του, δεσμευόμενος ότι θα προσπαθεί για το καλύτερο κατά τις συνεδριάσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη για την τιμητική πρόταση για δεύτερη φορά, να είμαι στην θέση του προέδρου. Ευχαριστώ επίσης, και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, είτε με ψήφισαν, είτε δεν με ψήφισαν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την διαδικασία των συνεδριάσεων και το έργο που επιτελείται μέσα από τον θεσμό αυτό. Εύχομαι καλή χρονιά, καλή δύναμη και υγεία σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαρόπουλος. 

Στην αρχή της χθεσινής διαδικασίας ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Άγγελος Κολόσακας ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Νίκος Λοχοβίτης, θα ψηφίζουν Λευκό, διαφωνώντας με τη Νομοθεσία η οποία ουσιαστικά δεν τους επιτρέπει να έχουν εκπρόσωπο στο προεδρείο και τις επιτροπές του δήμου. 

Οι επιτροπές 

Κατά την ειδική συνεδρίαση, εξελέγησαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η νέα Οικονομική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Τακτικά μέλη από την παράταξη Λυμπέρη: Ευγένιος Αστερής 10 ψήφους, Βασίλειος Ζαχαρόπουλος 9 ψήφους και Παναγιώτης Παναγιωτάρας 9 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη από την παράταξη Λυμπέρη: Αθανάσιος Γεωργόπουλος, Αβραάμ Μπούρας και Χρήστος Παλυβός. 

Όλοι έλαβαν από 6 ψήφους. 

Τακτικά μέλη από την παράταξη Χριστοδουλόπουλου εξελέγησαν οι: Χρήστος Χριστοδουλόπουλος 9 ψήφους, Κώστας Αναγνωστόπουλος 9 ψήφους και Μισέλ Αμπού Χάντμπα 8 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη από την παράταξη Χριστοδουλόπουλου: Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος, Κωνσταντίνος Τσεριώνης. Όλοι έλαβαν από 6 ψήφους. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής απαρτίζεται από τους: Τακτικά μέλη από την παράταξη Λυμπέρη: Αβραάμ Μπούρας 10 ψήφους, Ευγένιος Αστερής 9 ψήφους και Παναγιώτης Παναγιωτάρας 8 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη από την παράταξη Λυμπέρη: εξελέγησαν οι: Αλεξάνδρα Κοτσαύτη – Παπαζαφειροπούλου 6 ψήφους, Βασίλης Ζαχαρόπουλος και Βασίλης Παπαδόπουλος, οι οποίο έλαβαν από 3 ψήφους. 

Τακτικά μέλη από την παράταξη Χριστοδουλόπουλου εξελέγησαν οι: 

Χαράλαμπος Ντάνασης, Διονύσιος Τσαούσης, Τσιρώνης Κωνσταντίνος όλοι με 9 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη οι: Σταυρούλα Γκουβίτσα, Ηλίας Ευσταθόπουλος και Θεώνη Μαρτζάκλη με 6 ψήφους ο καθένας. 

Κείμενο: www.patrisnews.com 

Δήλωση Δημήτρη Κωνσταντόπουλου: Με αποτυχημένες ‘συνταγές’ δεν πας μπροστά!
 

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ … ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ!.... 

«Με την ίδια, αποτυχημένη, “συνταγή” αποφάσισε να συνεχίσει την θητεία του στον δήμο Ήλιδας ο Γιάννης Λυμπέρης και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δημαιρεσίες στο δήμο δεν μας έκαναν σοφότερους, αντιθέτως επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά αυτά τα οποία έχουμε πει πολλάκις!». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, επικεφαλής της παράταξης ‘ΗΛΙΔΑ-Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ’ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, αμέσως μετά την εκλογή νέου προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Καυστικός όπως πάντα και χωρίς να φείδεται στα λόγια του, σχολίασε ότι ο Γιάννης Λυμπέρης μπερδεμένος και ο ίδιος με την παράταξη του εξακολουθεί να επενδύει σε παλιά και φθαρμένα στελέχη, έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, το οποίο μόνο αυτός ενστερνίζεται και αρνείται να καταλάβει ότι έχει οδηγήσει τον δήμο στα βράχια. 

«Οι μεγάλες προεκλογικές κορώνες του κυρίου Λυμπέρη, ότι δήθεν θα ανοίξει το δρόμο στα νιάτα και οι παλαιότεροι θα οπισθοχωρήσουν, ήταν απλώς κορώνες και λόγια του αέρα. Όλα στο βωμό της ψηφοθηρίας! Κορόιδεψε ασύστολα τους πολίτες και τα στελέχη του ψηφοδελτίου του, για να παίξει τα μικροπολιτικά του παιχνίδια. Τρανή απόδειξη η καθημερινότητα, τρανή απόδειξη οι δημαιρεσίες που μας έδειξαν πώς θα πορευτεί ως το τέλος της θητείας του. 

Βέβαια, για τον ίδιο είναι μονόδρομος, αφού είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουν απομείνει δίπλα του. Απλά ανακατεύει την τράπουλα, ελπίζοντας, ίσως, σε ένα θαύμα! Εμείς να του ευχηθούμε καλό υπόλοιπο θητείας, με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες για το δήμο μας» κατέληξε ο κ. Κωνσταντόπουλος, χαμογελώντας με νόημα.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ηλιδας: Ανανέωση δεν γίνεται με παλιά "συνταγή" - Η δήλωση Δημ. Κωνσταντόπουλου!
Δήμος Ηλιδας: Ανανέωση δεν γίνεται με παλιά "συνταγή" - Η δήλωση Δημ. Κωνσταντόπουλου!
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgRhePnR11N9_i8_AZmBT9rLQ5A7b-MoC54Uty0W6YGTcpGPqwxmgMMnNWhoFLXRMPKw8g2IklRAaQ2bvA9DCAYUMdzD2KIcjgfG_9XG3kCcX8E_ENepPxsh9wVp_JsUAt0On06QEjubvpv7A0PAmm_giZOjKojOz7fj_sztI6wZtCXWiIGOxR-03Vw=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgRhePnR11N9_i8_AZmBT9rLQ5A7b-MoC54Uty0W6YGTcpGPqwxmgMMnNWhoFLXRMPKw8g2IklRAaQ2bvA9DCAYUMdzD2KIcjgfG_9XG3kCcX8E_ENepPxsh9wVp_JsUAt0On06QEjubvpv7A0PAmm_giZOjKojOz7fj_sztI6wZtCXWiIGOxR-03Vw=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/01/blog-post_17.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/01/blog-post_17.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy