-->

Ρωσία: O Πούτιν πήρε άδεια από το κοινοβούλιο για να χρησιμοποιήσει στρατό στο εξωτερικό - «Δεν ισχύει πλέον η Συμφωνία του Μινσκ»

  Ο Ρώσος βουλευτής Κονσταντίν Κοσατσιόφ ισχυρίστηκε ότι η προτεινόμενη ανάπτυξη στην περιοχή του Ντονμπάς έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά γι...

 

Ο Ρώσος βουλευτής Κονσταντίν Κοσατσιόφ ισχυρίστηκε ότι η προτεινόμενη ανάπτυξη στην περιοχή του Ντονμπάς έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να «αποφύγει έναν μεγάλο πόλεμο, του είδους που φαίνεται να θέλουν οι ΗΠΑ και η Ουκρανία».  

Την τυπική ουσιαστικά άδεια της άνω Βουλής για την ανάπτυξη του στρατού «στο εξωτερικό» ζήτησε, και έλαβε ομόφωνα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, κλιμακώνοντας περαιτέρω την ένταση με την Ουκρανία μετά τη ρωσική αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ. Αυτό θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια ευρύτερη επίθεση σε ουκρανικό έδαφος αναφέρουν δυτικά ΜΜΕ. «Η απόφαση τίθεται αμέσως σε ισχύ» δήλωσε ένας από τους Ρώσους νομοθέτες. Λίγο αργότερα, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι «η συμφωνία του Μινσκ δεν υπάρχει πια».  

Ο Πούτιν είχε κάνει λόγο για «ειρηνευτική αποστολή» στις δύο αποσχισθείσες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας. Ένας από τους αναπληρωτές υπουργούς Άμυνας της Ρωσίας είπε ότι η Ρωσία «δεν είχε άλλη επιλογή». Ωστόσο, ο Ρώσος βουλευτής Κονσταντίν Κοσατσιόφ ισχυρίστηκε ότι η προτεινόμενη ανάπτυξη στην περιοχή του Ντονμπάς έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να «αποφύγει έναν μεγάλο πόλεμο, του είδους που φαίνεται να θέλουν οι ΗΠΑ και η Ουκρανία».  

Η Ρωσία εξακολουθεί να είναι ανοιχτή στο διάλογο με την Δύση, αλλά δεν θα τον κάνει, εάν θα προσπαθούν να την μειώνουν και να θεωρούν ότι ευθύνεται για τα πάντα, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία-24». Οι δηλώσεις του αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. 

«Πάντα εξακολουθούμε να είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο. Θέλουμε να καταλάβουμε, για ποιο πράγμα θα γίνει αυτός διάλογος. Εάν αποσκοπεί στο να μειώνει την Ρωσία και να την καθιστά υπεύθυνη για τα πάντα, τότε δεν μπορεί να γίνει λόγος για τέτοιου είδους διάλογο», δήλωσε ο Λαβρόφ. Aπό πλευράς των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις για την κλιμάκωση στη σύγκρουση Ρωσίας - Ουκρανίας στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. 

Είναι πιθανό ο πρόεδρος Μπάιντεν να ανακοινώσει λεπτομερώς τις «σκληρές» κυρώσεις που έχουν προαναγγείλει οι ΗΠΑ για τη Ρωσία, αφού ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε τις ενέργειες του Βλαντιμίρ Πούτιν να αναπτυχθούν ρωσικές δυνάμεις στις δύο αυτονομιστικές περιοχές της Ουκρανίας, το Ντονέτσκ και το Λουχάνσκ, ως «εισβολή» στην Ανατολική Ουκρανία.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ρωσία: O Πούτιν πήρε άδεια από το κοινοβούλιο για να χρησιμοποιήσει στρατό στο εξωτερικό - «Δεν ισχύει πλέον η Συμφωνία του Μινσκ»
Ρωσία: O Πούτιν πήρε άδεια από το κοινοβούλιο για να χρησιμοποιήσει στρατό στο εξωτερικό - «Δεν ισχύει πλέον η Συμφωνία του Μινσκ»
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi1zweQrbitkLJj4zoESxsWhlpK9p19ivvGZwdk5SuaKI7GkLpqbGpnI06yWQvZyCtjQx8AupBSrnaSoRlO_DMTRAtmB_Tb9CboxNLwmaZc5dt0qIn0LlEeevmuhot8WYEWhFUBUh7vmwJ51IbWJxg4JtjxmRh5RHL-mis9ZKr1jJOtRnwGtWSByq_g=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi1zweQrbitkLJj4zoESxsWhlpK9p19ivvGZwdk5SuaKI7GkLpqbGpnI06yWQvZyCtjQx8AupBSrnaSoRlO_DMTRAtmB_Tb9CboxNLwmaZc5dt0qIn0LlEeevmuhot8WYEWhFUBUh7vmwJ51IbWJxg4JtjxmRh5RHL-mis9ZKr1jJOtRnwGtWSByq_g=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/02/o_22.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/02/o_22.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy