-->

«ΗΛΙΔΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: Η πολιτική απέχει μακράν από την μικροπολιτική…

Στο επίκεντρο ο τόπος μας, η πόλη μας, τα χωριά μας, οι πολίτες… έτσι βλέπουμε και έτσι αντιμετωπίζουμε την πολιτική και εκεί είναι στρα...

Στο επίκεντρο ο τόπος μας, η πόλη μας, τα χωριά μας, οι πολίτες… έτσι βλέπουμε και έτσι αντιμετωπίζουμε την πολιτική και εκεί είναι στραμμένο το βλέμμα μας. 

Και είναι «απορίας άξιον» πώς βλέπουν και πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι άλλοι την πολιτική, οι οποίοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε συμφωνίες και φτηνές συναλλαγές με μοναδικό τους στόχο την υφαρπαγή της εξουσίας για προσωπικά και μόνο οφέλη αδιαφορώντας για το μέλλον του τόπου και των συμπολιτών τους. 

Μεγάλο το χάσμα ανάμεσά μας, γιατί εμείς έχουμε επιλέξει να κάνουμε πολιτική με κύριο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών και το μέλλον του τόπου με κύριο γνώμονα πάντα την αλήθεια, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους ήδη δοκιμασμένους είτε με κάποιους άλλους «φιλόδοξους» που έχουν επιλέξει να κάνουν φτηνή «μικροπολιτική» είτε ακόμη παρουσιάζοντας μόνο διαπιστώσεις! 

Με αφορμή το σχόλιο που δημοσίευσε την 12/3/2022 η εφημερίδα «Ενημέρωση» με τίτλο «Απορίας άξιον!» αποδεικνύεται περίτρανα η διαφορετική οπτική και αντίληψη, η διαφορετική προσέγγιση απέναντι στα δημοτικά πράγματα στον Δήμο μας, τον Δήμο Ήλιδας. Σε λίγες γραμμές το σχόλιο αποτυπώνει τη σήψη της πολιτικής σκέψης και πρακτικής στον τόπο. Κι έτσι υπό την παγιωμένη μικροπολιτική νοοτροπία και σκέψη που έχει ρημάξει τον τόπο μας «δικαιολογείται» η απορία κι η ανησυχία που εκφράζει το σχόλιο για τον επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ότι επιτίθεται σε όποιον διεκδικεί την Δημαρχία και στρέφεται κατά του νυν Δημάρχου και των στελεχών του και θέτει το ερώτημα τι θα πράξει στον δεύτερο γύρο των εκλογών και με ποιους θα συμμαχήσει όταν όλους τους έχει θέσει απέναντί του! 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Εύλογη η απορία θα έλεγε κανείς όταν με αυτή την λογική αντιμετωπίζεται για χρόνια η ψήφος των πολιτών. Με την τακτική της διαφθοράς, των μυστικών διαβουλεύσεων και συμφωνιών με μοναδικό στόχο την εξαπάτηση των πολιτών και την υφαρπαγή της ψήφου τους.. Σκεπτόμενοι την δεύτερη Κυριακή και την κατάκτηση της εξουσίας με όποιο τίμημα και όχι το καλό του τόπου. 

Εν ολίγοις, το σχόλιο έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που έχουμε πει, ότι ο κ. Λυμπέρης, ο κ. Χριστοδουλόπουλος και οι πέριξ αυτών ‘στήνουν πολιτικά μαγαζάκια’ με μοναδικό σκοπό εάν βρεθούν στην δεύτερη Κυριακή, εξαπατώντας τους πολίτες να αρπάξουν την εξουσία με τέτοια τερτίπια.
Διαφορετικοί οι κόσμοι μας με όλους αυτούς!
 

Η πολιτική έχει άλλα χαρακτηριστικά και αυτά πρεσβεύουμε εμείς. Η προαγωγή ιδεών, οι υπεύθυνες θέσεις και η στάση απέναντι στα πράγματα, η κριτική απέναντι στα κακώς κείμενα, ενίοτε και με καυστικό τρόπο όταν πρέπει να αναδειχθούν στην πραγματική τους διάσταση, η δράση και η προσφορά στον τόπο, η σκληρή δουλειά, η διαφάνεια και η ορθολογική διαχείριση του δημοσίου χρήματος, η εκπόνηση έργων για το δημόσιο συμφέρον και όχι το προσωπικό, η δράση και η ενεργοποίηση όλων των πολιτών, το συλλογικό καλό και η βελτίωση της καθημερινότητας, η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του τόπου και η διαμόρφωση μίας υγιούς και ειλικρινούς σχέσης της δημοτικής αρχής με τον πολίτη. 

Εμείς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» αλλά και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ πρεσβεύουμε χωρίς εκπτώσεις και χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά την ΑΛΗΘΕΙΑ στους συμπολίτες μας, την σωστή ενημέρωση και αντικειμενική παρουσίαση της κατάστασης στο Δήμο Ήλιδας . 

Αν αυτό λαμβάνεται ως κριτική των πάντων τότε ας κάνουν την αυτοκριτική τους οι θιγόμενοι που υπηρετούν το Δήμο Ήλιδας και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και παράλληλα τις τύχες του τόπου. 

«Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. 
Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές». 
( Άρθουρ Κλαρκ)

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : «ΗΛΙΔΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: Η πολιτική απέχει μακράν από την μικροπολιτική…
«ΗΛΙΔΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: Η πολιτική απέχει μακράν από την μικροπολιτική…
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhak8-vbaDlkctE5r8CaCm-zhq3YARtO5QGmJL0ZfystjIt82P1mBZeV31MpdOvO2QdQ7jwxDQRZc1ym4DsTGbX0kg2gtuhO0X53Giv2mExEwuHCearQbhru1NgClZ1cqqMi70Cw532Ks3utiJyAzUvseQaiKNuN0SsNtfVlwYJJds63mEJwF-Y1Rqp=s600
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhak8-vbaDlkctE5r8CaCm-zhq3YARtO5QGmJL0ZfystjIt82P1mBZeV31MpdOvO2QdQ7jwxDQRZc1ym4DsTGbX0kg2gtuhO0X53Giv2mExEwuHCearQbhru1NgClZ1cqqMi70Cw532Ks3utiJyAzUvseQaiKNuN0SsNtfVlwYJJds63mEJwF-Y1Rqp=s72-c
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/03/blog-post_968.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/03/blog-post_968.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy