-->

«Φόρτωνε» την Ηλεία με σκληρά ναρκωτικά – Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου

  Μια μεγάλη επιτυχία και ένα καίριο πλήγμα στον κόσμο των σκληρών ναρκωτικών κατάφεραν το πρωί της περασμένης Κυριακής αστυνομικοί του Τμ...

 


Μια μεγάλη επιτυχία και ένα καίριο πλήγμα στον κόσμο των σκληρών ναρκωτικών κατάφεραν το πρωί της περασμένης Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, συλλαμβάνοντας τρία άτομα και πιο συγκεκριμένα έναν ημεδαπό άνδρα, κάτοικο Πύργου και δύο αλλοδαπούς (άνδρας – γυναίκα) αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και συμμορία. 

Η σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στην Ηλεία και στην Αττική. Έφερνε τα ναρκωτικά από την Αθήνα Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο ημεδαπός κατηγορούμενος μετέβαινε σε περιοχές της Αττικής και προμηθευόταν συστηματικά, από τους δύο αλλοδαπούς, ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες διακινούσε στη συνέχεια σε τοξικομανείς στην Ηλεία.
Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σε περιοχή της Αττικής, ο ημεδαπός κατηγορούμενος προμηθεύτηκε από τους δύο αλλοδαπούς 88 γραμμάρια ηρωίνης για να τα διακινήσει στην Ηλεία. Άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, προσήγαγαν τον άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν την ποσότητα ηρωίνης, ενώ εντόπισαν και ακινητοποίησαν τους δύο αλλοδαπούς διακινητές ναρκωτικών. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και σε χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών των αλλοδαπών διακινητών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής: 

2.087 γραμμάρια ηρωίνης. 
98 γραμμάρια κοκαΐνης. 
19 κιλά και 
290 γραμμάρια πλακών άγνωστης χημικής συνθέσεως, που χρησιμοποιείται πιθανώς για τη νόθευση των ναρκωτικών ουσιών συνολικού καθαρού βάρους. 
Τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με ίχνη ναρκωτικών ουσιών. 
Πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM. 
Δύο αυτοκίνητα (εντός ενός αυτοκινήτου ανευρέθηκαν και 800 ευρώ. 
«Καβάτζα» με εργαστήριο και χρηματοκιβώτιο με 113.700 ευρώ 

Σε υπόγειο χώρο – καβάτζα, λειτουργούσε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για τη νόθευση και επεξεργασία των ναρκωτικών ουσιών, αποτελούμενο από: μία μηχανική πρέσα (γρύλος), τρις ορθογώνιες μεταλλικές πλάκες, δύο μεταλλικά πλαίσια (καλούπια) με εμφανή ίχνη ηρωίνης, δύο ηλεκτρικούς αναδευτήρες με εμφανή ίχνη ηρωίνης, δύο μεταλλικές σίτες με ξύλινο πλαίσιο με εμφανή ίχνη ηρωίνης, ένα αυτοσχέδιο σφουγγάρι περιτυλιγμένο με μονωτική ταινία με εμφανή ίχνη ηρωίνης (χρησιμοποιείται για το τρίψιμο της ναρκωτικής ουσίας). 

Επίσης οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, εντόπισαν σε χρηματοκιβώτιο, στην κατοικία των αλλοδαπών διακινητών, το χρηματικό ποσό των 113.700 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών. 

Περίπου ενάμιση κιλό ηρωίνη σε δύο μήνες στην Ηλεία Ως προς τη δράση του ημεδαπού κατηγορουμένου, στην Ηλεία, διαπιστώθηκε ότι είχε διακινήσει τους τελευταίους δύο μήνες, σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, περίπου 1.200 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ η συνολική αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών ξεπερνά τις 80.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Γρηγόρης Κατσώλης Πρόεδρος Ένωσης Αστυνοµικών Υπαλλήλων Ηλείας 
«Συνεχής και αδιάλειπτος ο αγώνας κατά της μάστιγας των ναρκωτικών» 

«Άλλη μια τεράστια επιτυχία για το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου καθώς την περασμένη Κυριακή σε συντονισμένη επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Αθήνα προέβησαν στην σύλληψη τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών Αλβανικής υπηκοότητας και ενός ημεδαπού κάτοικου Πύργου, στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών οι οποίες είχαν τελικό προορισμό να διοχετευτούν σε περιοχές του νομού Ηλείας. 

Η επιτυχία αυτή του συγκεκριμένου τμήματος έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά αντίστοιχων επιτυχιών του παρελθόντος καθώς μην ξεχνάμε ότι το μήνα Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους οι συνάδελφοι από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών του Πύργου είχαν προβεί στην σύλληψη και άλλων ατόμων στην κατοχή των οποίων είχαν βρεθεί και πάλι μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης οι οποίες θα προοριζόταν για περιοχές του νομού. 

Η συγκεκριμένη επιτυχία δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς οι συνάδελφοι του τμήματος δίωξης ναρκωτικών του Πύργου διέπονται από άκρατο επαγγελματισμό και με μεθοδικότητα, επιμονή και υπομονή έχουν καταφέρει αλλεπάλληλα χτυπήματα στον πόλεμο κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους για αυτήν την τεράστια επιτυχία καθώς απέδειξαν στην πράξη ότι ο αγώνας προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε ένα φαινόμενο με δραματικό αντίκτυπο για την τοπική κοινωνία και για τα νέα παιδιά αυτής είναι συνεχής και αδιάλειπτος και ευελπιστούμε ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε και αντίστοιχου βεληνεκούς επιτυχίες. 

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι σύμφωνα με μία νομοθετική ρύθμιση που έχει κατατεθεί και που ανακοινώθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στο συνέδριο το οποίο διεξήχθη τον προηγούμενο μήνα στην Αθήνα, τα κατασχεθέντα χρήματα αποδίδονται στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και εν συνεχεία αξιοποιούνται για την εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού, για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και στην ουσία βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας». 

www.patrisnews.com

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : «Φόρτωνε» την Ηλεία με σκληρά ναρκωτικά – Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου
«Φόρτωνε» την Ηλεία με σκληρά ναρκωτικά – Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuPR4XslpypbrhbslylOZXUsP83QpYtr30Y1S0hAY58Vv-or59f7fxDon4y47J-VT8lWiOLWpV81nACppK-1Uo33fpEvUgdOhx2KHy25wG79qNv5mfI_PDGVxQeZfug-BHb_nBtoY1D4DZbjKnvxLegG5c7z-85HvniZxHl_dNod8u6vUgOGU-zOft/s600/3-7-1-1024x736.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuPR4XslpypbrhbslylOZXUsP83QpYtr30Y1S0hAY58Vv-or59f7fxDon4y47J-VT8lWiOLWpV81nACppK-1Uo33fpEvUgdOhx2KHy25wG79qNv5mfI_PDGVxQeZfug-BHb_nBtoY1D4DZbjKnvxLegG5c7z-85HvniZxHl_dNod8u6vUgOGU-zOft/s72-c/3-7-1-1024x736.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_488.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_488.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy