-->

ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: Η ταμπέλα «Ο Κριτής των πάντων» τιμητικός τίτλος και όχι μειονέκτημα για όσους έμαθαν να πορεύονται με την αλήθεια !

Η ανάδειξη των «κακώς κειμένων» στον Δήμο Ήλιδας με πραγματικά ασφαλώς στοιχεία ενοχλεί αυτούς που πραγματικά είναι υπεύθυνοι και υπόλογο...

Η ανάδειξη των «κακώς κειμένων» στον Δήμο Ήλιδας με πραγματικά ασφαλώς στοιχεία ενοχλεί αυτούς που πραγματικά είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για τα όσα συμβαίνουν. Προκαλεί λοιπόν εντύπωση ο χαρακτηρισμός «κριτής των πάντων» που επιχειρούν να προσδώσουν στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο οι επί σειρά ετών διαχειριστές του Δήμου και όσοι θίγονται για τα προσωπικά τους οφέλη και μόνο… Για εμάς είναι ολοφάνερο ότι κινούνται σε διαφορετικά μονοπάτια με διαφορετικές αντιλήψεις και διαφορετική στάση απέναντι στο συμφέρον του Δήμου Ήλιδας και των πολιτών.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

Η δημοτική μας παράταξη και προσωπικά ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχουμε κάνει από την πρώτη στιγμή με τους συμπολίτες μας ξεκάθαρη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΕΥΘΥΝΗΣ από την 13 η Ιουνίου 2021 που και επίσημα παρουσιάσαμε αυτή την Κίνησή μας. 

Μια συμφωνία που δεν πρόκειται να παραβιάσουμε για κανένα λόγο. Δυστυχώς ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και ο κ. Χριστοδουλόπουλος ως πρώην Δήμαρχος Ήλιδας και νυν επικεφαλής της Αντιπολίτευσης που στελεχώνεται και από ορισμένους φιλόδοξους … κομματάρχες της πολιτικής ζωής στο Δήμο Ήλιδας – «κρότου λάμψης» για να έχουν λόγο ύπαρξης – δεν τολμούν να κάνουν την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ τους να ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ τα ΛΑΘΗ τους, να δουν μέχρι που φθάνουν … τα πόδια τους και εν τέλει κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους…. 

Η μόνη τους ελπίδα είναι η πίεση των συμπολιτών μας είτε με την μέθοδο του εκφοβισμού, είτε με τον τρόπο κάποιας ελεγχόμενης εξυπηρέτησης ή ακόμη πιο σημαντικό να αφήνουν τους δημότες παθητικούς αποδέκτες σε λήθαργο αδιαφορίας…. Είναι η περίπτωση του παραδείγματος με τον ασθενή που έχει μάθει να ζει με την πάθησή του, και όταν του προταθεί κάτι καινούργιο, για να βελτιώσει τη ζωή του φοβάται να το επιδιώξει επειδή έχει συνηθίσει να ζεί όπως είναι και ας οδηγείται έτσι στον θάνατο ! 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΑΛΛΑΓΗ … 

Τον Οκτώβριο του 2023 όμως, δεν θα υπάρχει δικαιολογία σκέψη τέτοια και αμφισβήτηση για κανέναν δημότη. Η απόφαση των συμπολιτών μας στις επερχόμενες εκλογές είναι μονόδρομος. Και δεν είναι άλλος από την καθολική στήριξη του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που ήδη έχει αποδείξει και καθημερινώς το κάνει, ότι έχει τη δύναμη, το ζήλο, τις γνώσεις, και κυρίως την αγάπη για τον τόπο μας !! 

Χωρίς τη λύση μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο Δήμο Ήλιδας θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Με το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών ή θα ελπίζουμε ή θα σιωπήσουμε για πάντα και όλοι και όλες τότε θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το κατάντημα της περιοχής μας. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ κάποιους τους τρομάζει… Αντιθέτως για κάποιους άλλους αποτελεί τρόπο ζωής! Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, είναι εκείνοι που έχουν να κρύψουν κάτι εκείνοι που δεν είναι ειλικρινείς ούτε καν με τον εαυτό τους. 

Για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και τα μέλη βτης παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» η αλήθεια και η ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΧΕΣΗ με τους πολίτες είναι τα στοιχεία που «χτίζουν» την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Ήλιδας. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ 

Η ενημέρωση των συνδημοτών μας για τα συμβαίνοντα στο Δήμο μας, η παρουσίαση της πραγματικότητας που βιώνουμε τα τελευταία χρόναι,η ανάδειξη προβλημάτων με ουσιαστικά στοιχεία, με επιχειρηματολογία και όχι με «κουβέντες καφενείου» και χωρίς διάσταση πολιτικού κουτσομπολιού για τους ανυποψίαστους πολίτες, δεν αποτελούν ΠΑΝΑΚΕΙΑ και μικροπολιτική, αντίθετα, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στους συμπολίτες μας. Όσοι ζουν στο Δήμο μας τον αγαπούν και νοιάζονται πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια… 

Οφείλουν να γνωρίζουν τις αποφάσεις που λαμβάνονται για αυτούς 

Οφείλουν να γνωρίζουν τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Ήλιδας και τον τρόπο που διατίθενται τα χρήματά τους. 

Οφείλουν να γνωρίζουν τί γίνεται σήμερα αλλά και το πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα μετά τις επερχόμενες εκλογές 

Οφείλουν να γνωρίζουν ποιοι διαχειρίζονται τις τύχες αυτού του τόπου. 

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και η δημοτική παράταξή του. Κατά συνέπεια ο χαρακτηρισμός που του αποδίδεται με δήθεν πολιτική κριτική ως «Κριτής των πάντων» είναι το λιγότερο ατυχής και ανεπίτρεπτος. 

Προφανώς λοιπόν και δεν το έχουν καταλάβει όσοι ασχολούνται με τα κοινά και διαχειρίζονται από διάφορες θέσεις τις τύχες του Δήμου. Αν το καταλάβαιναν θα είχαν μπει στη διαδικασία τουλάχιστον της αυτοκριτικής. Αλλά, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ … Και δεν τολμούν γιατί φοβούνται να δουν κατάματα την αλήθεια … Να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατάντια του τόπου μας…. Για την οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι. 

Η αλαζονεία κυριαρχεί έναντι της ταπεινότητας και η υπερεξουσία που θεωρούν ότι απολαμβάνουν κάποιοι τους έχει καταστήσει από «υπηρέτες» του λαού, σε … εξουσιαστές – μονάρχες» 

Ωστόσο εμείς και πάλι σας το τονίζουμε: 
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ !! 

Αν θεωρείτε ότι μπορείτε ακόμα να χειραγωγείτε τους συμπατριώτες μας ή σας εξυπηρετεί να βάζετε ταμπέλες άλλες χθες, και άλλες σήμερα όπως αυτή του «Κριτή των πάντων» θέλοντας αναφέρεστε με αυτό τον τρόπο για τον επικεφαλής της παράταξής μας συνεχίστε να το κάνετε… Προσπαθείτε έτσι να αποφύγετε τον πραγματικό διάλογο και να τοποθετηθείτε για αυτά που σας εγκαλεί. Είναι δεδομένο άλλωστε ότι μέσα από ένα τέτοιο διάλογο θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα και θα υποστείτε βατερλό… 

Απέναντι στις ταμπέλες που βάζετε σας απαντάμε με την ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτό εμάς μας αρκεί …

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: Η ταμπέλα «Ο Κριτής των πάντων» τιμητικός τίτλος και όχι μειονέκτημα για όσους έμαθαν να πορεύονται με την αλήθεια !
ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: Η ταμπέλα «Ο Κριτής των πάντων» τιμητικός τίτλος και όχι μειονέκτημα για όσους έμαθαν να πορεύονται με την αλήθεια !
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieLELkxGRt_IkoM5MY3Y2s_fiX1rNL1zzsOhBIiHJnGUBCzFCfYA6ScD9PFSGUQmwVFxQW0F3hDgTvuffMyuN0laOcebTPhKvRfdZFSJH6691usz_Wg0q4Cz-95ivsHrmIRA5kQgumfGFZp4NCJ0yhp98GIsjdYcfzN1KV2yWwtOdpg9kTPcIMdqom/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-04-11_105716_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieLELkxGRt_IkoM5MY3Y2s_fiX1rNL1zzsOhBIiHJnGUBCzFCfYA6ScD9PFSGUQmwVFxQW0F3hDgTvuffMyuN0laOcebTPhKvRfdZFSJH6691usz_Wg0q4Cz-95ivsHrmIRA5kQgumfGFZp4NCJ0yhp98GIsjdYcfzN1KV2yWwtOdpg9kTPcIMdqom/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-04-11_105716_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_592.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_592.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy