-->

Ο Δήμαρχος Πύργου στο Συνέδριο με θέμα «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού».

  Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο τόπος μας είναι ιδανικός για διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων»   Με δυναμική παρουσία συμμετέχει ο Δ...

 

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο τόπος μας είναι ιδανικός για διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων» 

Με δυναμική παρουσία συμμετέχει ο Δήμος Πύργου στο τριήμερο Συνέδριο που διοργανώνει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» στην Πάτρα. Στο συνέδριο με θέμα «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού», ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μίλησε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής που την καθιστούν ιδανική για διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. 

Επιπλέον ο Δήμος Πύργου διαθέτει περίπτερο όπου προβάλλονται οι δράσεις αθλητικών συλλόγων, αθλητικές διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει ο δήμος. Την πρώτη ημέρα των εργασιών, το παρών έδωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων και αθλητές.
Η ομιλία του δημάρχου Πύργου 

«Ο αθλητισμός, εκτός από μια καθημερινή λειτουργία που πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι, έχει και αναπτυξιακή διάσταση. Ο Αθλητισμός παράγει οικονομία. Εμείς σήμερα αναφερόμαστε και στα δύο επίπεδα του αθλητισμού: και ως τρόπος ζωής και ως οικονομική δραστηριότητα» υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ. Αντωνακόπουλος και συνέχισε: 

«Ο τόπος μας είναι ευνοημένος στον τομέα του αθλητισμού. Είμαστε η πρωτεύουσα της Ολυμπιακής γης, της περιοχής όπου τελούντο οι αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό δείχνει ότι οι αξίες του αθλητισμού, το «ευ αγωνίζεσθαι», ο αγώνας για το όμορφο, το ωραίο, το δυνατό, είναι ιστορικά αφομοιωμένο στην περιοχή μας.
Επίσης έχουμε την τύχη να υπάρχει σημαντική αθλητική δραστηριότητα, όπως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με την ΑΟΛΑΠ, μια παραδοσιακή οργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα. Στο στίβο, έχουμε αθλητές με παγκόσμια διάκριση που ξεκίνησαν από τα γήπεδα του Πύργου όπως ο Εμμανουήλ Καραλής, και βέβαια πολλά άλλα παιδιά που σήμερα συνεχίζουν σ’ αυτό το δρόμο της ανόδου και της υπόσχεσης για μεγάλες διακρίσεις. 

Επίσης, έχουμε πολύ καλές υποδομές. Ήδη στα προγράμματα «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος» έχουν ενταχθεί πολύ σημαντικά έργα συντήρησης αυτών, και διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα κλειστά γήπεδα μπάσκετ της χώρας. Θεωρούμε λοιπόν, με δεδομένη την ιστορικότητα της περιοχής, το φυσικό κάλλος, το γεγονός ότι είμαστε παραθαλάσσια περιοχή, το ότι οι υποδομές οδικής πρόσβασης βελτιώνονται με ταχύ ρυθμό, διαθέτουν έναν ιδανικό τόπο για διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της η Πολιτεία και η Περιφέρεια, αν θέλουμε να αξιοποιούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Πύργου είχε αρκετές συναντήσεις με κορυφαία πολιτικά στελέχη, μεταξύ των οποίων τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα με τον οποίο είχε ιδιαίτερα ένθερμη συνομιλία.




COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ο Δήμαρχος Πύργου στο Συνέδριο με θέμα «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού».
Ο Δήμαρχος Πύργου στο Συνέδριο με θέμα «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού».
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitJa36C9k0chtoBgxy8kC2Izf-pxSAlMIHFC9_xz4U-uz_cnSi7hxc8Tr8QhyTxCKu2zEfXlpFdEkuOeKFMUaAKM3Rdie2dDV3_8SLw7KYKrRXeTFRMpZAiLXuRdcRsJXCyDnis6jH4FI4pOq2-7W2-nnGfnnfUlR39IsiW_Qnf6GATVGCfrv6aza5/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-04-08_185147_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitJa36C9k0chtoBgxy8kC2Izf-pxSAlMIHFC9_xz4U-uz_cnSi7hxc8Tr8QhyTxCKu2zEfXlpFdEkuOeKFMUaAKM3Rdie2dDV3_8SLw7KYKrRXeTFRMpZAiLXuRdcRsJXCyDnis6jH4FI4pOq2-7W2-nnGfnnfUlR39IsiW_Qnf6GATVGCfrv6aza5/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-04-08_185147_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_617.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/04/blog-post_617.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy