-->

Δήμος Πηνειού: Η Δημοτική Αρχή Στις Εκπαιδευτικές Δομές

Μαρίνος: «Η ενεργειακή κρίση να μην πλήξει τα σχολεία»  Δημιουργική και παραγωγική χρονιά ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Δήμαρχ...




Μαρίνος: «Η ενεργειακή κρίση να μην πλήξει τα σχολεία» 



Δημιουργική και παραγωγική χρονιά ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, επισκεπτόμενος σχολικές δομές του Δήμου. Στις επισκέψεις του ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ενεργειακή κρίση και κάλεσε την κυβέρνηση να καλύψει το κόστος ώστε να μην πληγούν τα σχολεία. Στις 08.30 π.μ τελέστηκε Αγιασμός στο 2 ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης.


«Η Δημοτική αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου που μετά την ανακαίνισή του είναι πραγματικό στολίδι για τον τόπο. Το επόμενο διάστημα θα γίνει για το σχολείο σας μια μεγάλη εκδήλωση στην οποία ο Δήμος επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος. 


Παρόντες στην τελετή Αγιασμού ο Γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Στάθης Στεφανόπουλος και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Μαφρέδας και Γιώργος Κολοκατίνης.



 



Στις 09.00 π.μ τελέστηκε Αγιασμός στο Ειδικό Νηπιαγωγείο του Δήμου Πηνειού στο Καρδιακαύτι 


«Το Ειδικό Νηπιαγωγείο με τους αξιόλογους εκπαιδευτικούς, έχει ιερή αποστολή να εντάξει στην κοινωνία παιδιά που θα καθορίζουν το μέλλον του τόπου. Είμαστε δίπλα στους γονείς και τους νηπιαγωγούς. Ξέρω τον αγώνα που δίνετε για την εξελικτική πορεία των παιδιών και σε αυτόν τον αγώνα, σας βεβαιώνω ότι τόσο εγώ όσο και η δημοτική αρχή είμαστε δίπλα σας» 


Ο Δήμαρχος μετά το πέρας του αγιασμού είχε συνομιλία με την κ. Καραφλού Κωνσταντίνα ειδική παιδαγωγό και προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου την λογοθεραπεύτρια κ. Νοταρά Μαρία, την ψυχολόγο κ. Πολυξένη Κούλη, την λογοθεραπεύτρια κ. Παρασκευή Χριστοδουλοπούλου και το βοηθητικό προσωπικό κ. Αντιγόνη Ξένου.


 



Στις 11π.μ. τελέστηκε Αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού. 


«Από τον μεθεπόμενο χρόνο θα είμαστε στο νέο εκπαιδευτικό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει τις προσδοκίες και τις ευγενείς επιδιώξεις και της Δημοτικής αρχής αλλά κυρίως της μαθητικής κοινότητας της Ηλείας και του εκπαιδευτικού κόσμου του νομού. 


Η αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία «Ιλισσός ΑΤΕ» παίρνει θέση μάχης για να οικοδομηθεί αυτό το υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος και συνέχισε: 


«Η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπει να έχουμε ιδιαίτερη αισιοδοξία όσα και αν είναι τα χρήματα που θα δώσει η κεντρική κυβέρνηση. Πληροφορούμαι ότι το ΥΠΕΣ θα δώσει μισή ΚΑΠ για να καλύψει μέρος του κόστους. Όμως με ψιχία δεν γίνεται τίποτα. Ας πάρει από αλλού η κυβέρνηση και ας τα δώσει σε εκείνη ακριβώς την ομάδα που αξίζει. Και αυτή είναι η νεολαία μας που είμαι βέβαιος ότι θα αφήσει την σφραγίδα της στο μέλλον του τόπου μας».


Παρόντες στον αγιασμό που τέλεσε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Σπανόπουλος συνεπικουρούμενος από ιερείς της τοπικής εκκλησίας, ήταν ο βουλευτής ΝΔ κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Πηνειού κ. Σπύρος Βασιλείου, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού κ. Ανδρέας Ζέρβας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στάθης Στεφανόπουλος. Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε και το Γυμνάσιο Λύκειο Βαρθολομιού και ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά » στον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Η Δημοτική Αρχή Στις Εκπαιδευτικές Δομές
Δήμος Πηνειού: Η Δημοτική Αρχή Στις Εκπαιδευτικές Δομές
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPn8DNnmi_G4tK1EjfWHEyIxeNy-wLjtufm9ABiR5K2V5yp8YkF9emGCExmcPSKhy_atfjC8rTK_n-Pvdf8wD-WyaGD8lWToegiSEKW5Z_4Nxg1JTyZzL1LC5MnTox4O1oGPqM-dyjGDDSDYYSqyERK3r7KKq5mkGjPyyohTJxvpbmn40Gm4pVxFrV/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-09-12_154235_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPn8DNnmi_G4tK1EjfWHEyIxeNy-wLjtufm9ABiR5K2V5yp8YkF9emGCExmcPSKhy_atfjC8rTK_n-Pvdf8wD-WyaGD8lWToegiSEKW5Z_4Nxg1JTyZzL1LC5MnTox4O1oGPqM-dyjGDDSDYYSqyERK3r7KKq5mkGjPyyohTJxvpbmn40Gm4pVxFrV/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2022-09-12_154235_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/09/blog-post_11.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/09/blog-post_11.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy