-->

Πηνειός: Σύγχρονο Κλαδοτεμαχιστή Απέκτησε Ο Δήμος [Video-Δηλώσεις]

Μαρίνος: «Ισχυρό εργαλείο στη μάχη για καθαριότητα»  Ν. Μαφρέδας: «Νοικοκυρεύτηκε ο Δήμος μας»  Γ. Κολοκατίνης: «”Σκόνη” τα επιχειρήματα κάπ...

Μαρίνος: «Ισχυρό εργαλείο στη μάχη για καθαριότητα» 

Ν. Μαφρέδας: «Νοικοκυρεύτηκε ο Δήμος μας» 

Γ. Κολοκατίνης: «”Σκόνη” τα επιχειρήματα κάποιων» 

 Με πρόγραμμα η εναπόθεση κλαδιών και ο θρυμματισμός τους 



Ένα μηχάνημα που αλλάζει ριζικά τη διαχείριση των κλαδοδεμάτων στον Δήμο Πηνειού , βρίσκεται ήδη στην τεχνική εργαλειοθήκη της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου ενώ σήμερα το πρωί, παρουσία του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου και αντιδημάρχων, το σύγχρονο εργαλείο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πλατεία του Αγ. Νικολάου στη Γαστούνη θρυμματίζοντας τα κλαδιά από τις μουριές. 

Πρόκειται για έναν σύγχρονο ρυμουλκούμενο κλαδοτεμαχιστή-θρυμματιστή, μηχάνημα που υπηρετεί τον Δημότη και του παρέχει πολλαπλά οφέλη όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος.


 




Ανδρέας Μαρίνος 
Δήμαρχος Πηνειού 


“Παραλάβαμε τον κλαδοτεμαχιστή, ο οποίος θα λύσει σοβαρά ζητήματα που αφορούν στις λειτουργικές ώρες, στα έξοδα και στην εναπόθεση των κλαδιών σε χώρους που, πολλές φορές, προξένησαν και προβλήματα μεταξύ της δημοτικής αρχής και πολιτών. 

Τώρα, τα κλαδιά στον δήμο Πηνειού γίνονται λίπασμα. Είναι το πρώτο μηχάνημα, πιστεύω, σε όλο το νομό, μετά την καινοτόμο πρωτοβουλία που πήραμε για τον οδοφωτισμό και που ήρθε να επιβραβεύσει τη δική μας αντίληψη και προσέγγιση γύρω από το θέμα της ενεργειακής εξοικονόμησης. 

Βλέπετε ότι τα αποτελέσματα πλέον θα είναι εκείνα που όλοι προσδοκούμε. Θα έχουμε εξοικονόμηση της τάξης του 70%. Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, παραλάβαμε αυτόν τον κλαδοτεμαχιστή ο οποίος θρυμματίζει το ξύλο, τα φύλλα και τα κλαδιά και τα κάνει λίπασμα. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε, όπως προανέφερα, λιγότερες ώρες και να καλύπτουμε μεγαλύτερες ανάγκες, βεβαίως υπό την προϋπόθεση, κι αυτό θέλω να το τονίσω, της άμεσης συνεννόησης των κατοίκων του δήμου μας με την δημοτική αρχή και με την υπηρεσία καθαριότητας, έτσι ώστε να μην βγαίνουν τα κλαδιά και περιμένουν 3-4 ημέρες για να μαζευτούν έξω στο δρόμο παρουσιάζοντας μια όχι καλή εικόνα και δεν ενισχύει η προσπάθεια που κάνουμε για έναν καθαρό δήμο. 

Θεωρώ ότι ο δήμος μας είναι ο πιο καθαρός της περιφερειακής ενότητας του νομού μας. Θα υπάρχει, επομένως συνεννόηση με τους κατοίκους και έτσι θα λύνουμε καθημερινά προβλήματα αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, ο οποίος είναι ο παράγοντας εκείνος για τον οποίο ως δημοτική αρχή ενδιαφερόμαστε. Επίσης με τον κλαδοτεμαχιστή καταργείται και η καύση και ο όγκος των απορριμμάτων.

Γίνεται τρίμμα, μια χρήσιμη ύλη και θα δει τώρα η υπηρεσία καθαριότητας που θα το χρησιμοποιήσουμε, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μαφρέδα και η τεχνική υπηρεσία με τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο κ. Κολοκατίνη, με εμένα και όλους τους συνεργάτες μας. Με τη στήριξη που μας παρέχει η κοινωνία, την οποία μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας την ευχαριστούμε, θα παλεύουμε καθημερινά για την βελτίωση των συνθηκών. 

Σε λίγο έρχεται το καθαρό νερό, το συντριβάνι θα το απολαμβάνουμε πιστεύω σε λιγότερο από ένα μήνα. Δράσεις καθημερινές για τον πολίτη. Προχωράνε οι εργασίες για τις αποθήκες του ΑΣΟ, μπαίνουν μέσα οι εργολάβοι για τα έργα σε ότι αφορά το διυλιστήριο και πολλά ακόμα. Ο κλαδοτεμαχιστής έχει 70.000 συν ΦΠΑ και είναι από χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, δηλαδή ο δήμος δεν έδωσε χρήματα για να το αγοράσει και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η μητέρα μου έλεγε ότι η νοικοκυρά φαίνεται από την αυλή της. 

Τα τηλέφωνα με τα οποία θα επικοινωνούν οι πολίτες και θα ενημερώσει ο αντιδήμαρχος ποια θα είναι αυτά, θα είναι προσωρινά γιατί σε λίγο θα γίνεται ηλεκτρονικά η αποστολή των μηνυμάτων, όπου θα τα παραλαμβάνει το κέντρο και θα ενημερώνει τους αρμοδίους. 

Το ίδιο θα γίνει και με τους κάδους καθαριότητας, τους κάδους ανακύκλωσης και γενικά της υλοποίησης. Θα ήθελα ακόμη να πω ότι αναμένουμε και την χρηματοδότηση των 120.000 ευρώ και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε μια περιστρεφόμενη τσάπα η οποία θα μας λύσει τεράστια προβλήματα. Βεβαίως, τα χρήματα δεν φτάνουν κι εκεί θα υπάρξει και από την πλευρά μας ένα μέρος από την ΣΑΤΑ. Θα πάρουμε εργαλεία τα οποία θα είναι χρήσιμα και θα έχουν διαχρονική πορεία".


 


Νίκος Μαφρέδας 
Αντιδήμαρχος καθαριότητα & ανακύκλωσης 


“Τα τρία χρόνια επί θητείας Ανδρέα Μαρίνου μπορέσαμε και νοικοκυρέψαμε τον δήμο μας. Πρώτα-πρώτα στεγάσαμε όλα τα μηχανήματα, τα οποία είναι αρκετά κι αυτά βρίσκονταν πεταμένα από εδώ κι από εκεί. Φτιάξαμε τον όρχο, τον εμπλουτίσαμε με άτομα που είναι διαφόρων ειδικοτήτων, όπως υδραυλικοί, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι. 

Στη συνέχεια εξαντλήσαμε όλα τα προγράμματα που βρήκαμε και γι’ αυτό ο δήμος μας έχει ανανεώσει όλο του τον στόλο σε τρία απορριμματοφόρα, σε GSB καινούργιο και τώρα πήραμε και τον κλαδοτεμαχιστή όπου για εμάς είναι σωτήριο, γιατί δεν είχαμε που να πετάξουμε τα κλαδιά. Με αυτό το μηχάνημα, όπως είδατε στη πράξη, θα μπορέσουμε να ρίχνουμε τα κλαδιά μέσα και θα βγαίνει το τρίμμα που θα δούμε σύντομα τι θα το κάνουμε.

Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ότι άλλο πρόγραμμα βγει θα το πάρουμε. Είμαστε κοντά στον πολίτη και το δείχνουμε καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δήμος μας είναι πρωταθλητής στην καθαριότητα και πρωταθλητής στην ανακύκλωση. Οι πολίτες θα μας παίρνουν τηλέφωνο και το μηχάνημα θα πηγαίνει όπου μας ενημερώνουν ότι υπάρχουν κλαδιά. 

Θα υπάρχει πρόγραμμα στο γραφείο κινήσεως. Τα τηλέφωνα με τα οποία μπορούν να επικοινωνούν οι συνδημότες μας είναι το 26230 35209 και το 6947320318. Να σας πω, επίσης, ότι ο δήμος μας προμηθεύτηκε και απορριμματοφόρο για τα βιοαπόβλητα και δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο σε όλο το νομό. Πήραμε ακόμα 400 κάδους και περιμένουμε να βγουν η άδεια και οι πινακίδες για να ξεκινήσουμε. 

Κι εδώ θέλω να βοηθήσει ο κόσμος, τόσο στην ανακύκλωση -είναι βασικό και πρέπει να την στηρίξουμε- όπου μειώνουμε το κόστος όσο και στα βιοαπόβλητα. Μόνο με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Είμαστε κοντά τους θέλουμε κι εκείνοι να είναι κοντά μας”.


 


Γιώργος Κολοκατίτης
Αναπληρωτής δήμαρχος & Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων 


“Συγχαρητήρια στον δήμαρχου που μέσω προγράμματος πήραμε τον κλαδοτεμαχιστή που θα μας λύσει πολλά προβλήματα. Εμείς σαν δημοτική αρχή είμαστε πάντα παρόν στην καθημερινότητα. Δεν διώχνουμε κανέναν άνθρωπο, είμαστε συνεχώς κοντά τους για να επιλύουμε τα προβλήματά του. Ο δήμαρχος καθημερινά βλέπει 70 και 80 άτομα. Δεν αποδιώχνει κανέναν όπως κι εμείς. 

Μπορώ να πω ότι με την ύδρευση, μετά τη χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο δήμαρχος και θα γίνει εγκατάσταση στον υδατόπυργο, το νερό θα γίνει πόσιμο και θα δώσουμε και στο Λευκοχώρι. Έχουμε προχωρήσει και θα βγουν με το νέο έτος οι μελέτες για πολλά έργα σε όλο τον δήμο. Εξασφαλίσαμε ασφαλτικά που θα πέσουν στους δρόμους. 

Σε γενικές γραμμές να πω ότι ο δήμαρχος είναι αεικίνητος, είναι ο άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο, αγαπάει τους πολίτες, αγαπάει αυτό που κάνει. Όλοι μας είμαστε -και θέλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη και βλέπω ότι έχουμε ανταπόκριση από τον κόσμο, από τους δημότες γι’ αυτό και τους ευχαριστώ”


 

Αναστασία Κυπριώτη 
Υπεύθυνη καθημερινότητας Τραγανού 


“Ως προς την απόκτηση του μηχανήματος αξίζουν χίλια μπράβο στον δήμαρχο γιατί στο Τραγανό έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ένα μπράβο λοιπόν στον δήμαρχο και σε όσους συνέβαλλαν στην απόκτηση του μηχανήματος που και στη δική μου περιοχή θα λύσει πολλά προβλήματα” Δείτε βίντεο με την λειτουργία του κλαδοτεμαχιστή.

  

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Πηνειός: Σύγχρονο Κλαδοτεμαχιστή Απέκτησε Ο Δήμος [Video-Δηλώσεις]
Πηνειός: Σύγχρονο Κλαδοτεμαχιστή Απέκτησε Ο Δήμος [Video-Δηλώσεις]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1zUMALanvIWkpFAlhdpTKp-BcS0mYcbXmZd3m4auvkCUa7J9RZs8VZNFNkzXOulC4TajB5tEc0L1phZL9XooM_ihc3val24ScoInmUnCk014Pg7VZy7SoMSoxC8a8jmTQTyal_BDckhh59dDwT4HRgm4AbjXz8Pf2Ce5e_1ol2JtRuqIcQhpp1w9s/w489-h327/IMG_20221017_104710.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1zUMALanvIWkpFAlhdpTKp-BcS0mYcbXmZd3m4auvkCUa7J9RZs8VZNFNkzXOulC4TajB5tEc0L1phZL9XooM_ihc3val24ScoInmUnCk014Pg7VZy7SoMSoxC8a8jmTQTyal_BDckhh59dDwT4HRgm4AbjXz8Pf2Ce5e_1ol2JtRuqIcQhpp1w9s/s72-w489-c-h327/IMG_20221017_104710.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/10/video.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/10/video.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy