-->

Δήμος Πηνειού: Παρεμβάσεις στο αθλητικό στάδιο Γαστούνης και στον παράλληλο δρόμο

Για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που έγιναν στο δημοτικό στάδιο της Γαστούνης αλλά και στον παράλληλο δρόμο, μίλησε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέα...



Για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που έγιναν στο δημοτικό στάδιο της Γαστούνης αλλά και στον παράλληλο δρόμο, μίλησε ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος. 


Οπως τόνισε ο δήμαρχος, η δημοτική αρχή έχει χρέος σε όλες τις αθλητικές ομάδρες του δήμου να τους παρέχει άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και να τις στηρίζει οικονιμικά, στο μέτρο του δυνατού. Παράλληλα, ο κ. Μαρίνος αναφέρθηκε και στον παράλληλο δρόμο του σταδίου, όπου σημειώνονταν πολλά προβλήματα και μετά από πολλές ενέργειες κατάφεραν να φτιαχτεί. Τέλος, ανέφερε κι άλλα έργα που συντελούνται, αλλά και για την εξακτίνωση υπηρεσιών προς Βαρθολομιό και Τραγανό.

 

"Το δημοτικό στάδιο βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτό μας υποχρέωσε να κάνουμε επισπορά στον αγωνιστικό χώρο και βλέπετε ότι τα αποτελέσματα είναι απολύτως ικανοποιητικά. Εχουμε χρέος απέναντι στις ομάδες και ιδιαίτερα στον ιστορικό Αίαντα, αλλά και στις ομάδες των άλλων δημοτικών διαμερισμάτων τις οποίες στηρίζει ο δήμος παρέχοντάς τους άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και οικονομική στήριξη, όπως και όσο δύναται. 

Ετσι, λοιπόν, κι εδώ στο γήπεδο της Γαστούνης είναι λίαν ικανοποιητικός ο αγωνιστικός χώρος και αυτό είναι το αποτέλεσμα της κίνησης που έγινε από την πλευρά της δημοτικής αρχής και με την ανάληψη αυτής της υποχρέωσης από τον κ. Κωνστατούρο βλέπουμε, όπως προείπα, ότι τα αποτελέσματα είναι εκείνα που περιμέναμε".

 

"Είδατε το παρακείμενο τοιχίο στον παράλληλο δρόμο προς τη μάντρα του γηπέδου. Είναι και αυτό ένα έργο που έρχεται από παλιά, από μια ΣΑΕ του 55/2016 και που κατορθώσαμε, μετά από πολλές ενέργειές μας, να υλοποιήσουμε. Να υλοποιήσουμε αυτά τα έργα που προέβλεπε η συγκεκριμένη ΣΑΕ αλλά και συμπληρωματικά που προέκυψαν. Να σημειώσω ότι υπήρχε τεράστιο πρόβλημα. Είχε υποχωρήσει η όχθη του ρέματος. Τώρα έχει γίνει μια σπουδαία κατασκευή, μια σπουδαία δουλειά, με το τοίχωμα που κατασκευάστηκε κι έτσι δεν θα έχουμε σοβαρά προβλήματα πλέον. 

Αλλωστε, η φροντίδα της δημοτικής αρχής είναι αυτός ο δρόμος να συνδεθεί με τον δρόμο της άλλης εισόδου της Γαστούνης, της κεντρικής εισόδου της Γαστούνης, έτσι ώστε να διέρχεται μπροστά από το νέο δημαρχείο και τις αποθήκες του ΑΣΟ, όπου γίνεται μεγάλη ανάπλαση. Επίσης αυτός ο δρόμος να περνάει μπροστά από το μνημείο της Λάκκας του Χρέπα, αλλά και με το προγραμματισμένο με μελέτη που έχει εκπονηθεί πάρκο της Ειρήνης, όπως θα το ονομάσουμε, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την Λάκκα του Χρέπα, περίπου 25-27 στρέμματα. Θα γίνει ένας ωραίος χώρος, όπως τον έχουμε οραματιστεί. 

Προχωράμε και την μελέτη που υπάρχει για την ανάπλαση του βορειοανατολικού τμήματος της Γαστούνης, ώστε να ομορφύνουμε την πόλη που αποτελεί την έδρα του δήμου μας, αλλά και όλο τον δήμο γενικότερα. 

Γνωρίζετε φυσικά ότι βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού. Ξέρετε ότι έχουμε μεταφέρει την ΔΕΥΑ, τη μεγάλη υπηρεσία της ύδρευσης και της αποχέτευσης, στο Βαρθολομιό, την αντιδημαρχία της Αγροτικής Ανάπτυξης στο Τραγανο. 

Προσπαθούμε, με μια εξακτίνωση των υπηρεσιών και της λειτουργικότητας του δήμου σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ώστε να είναι όμορφα και να φιλοξενούν λειτουργικές ανάγκες του δήμου και όχι μόνο"

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού: Παρεμβάσεις στο αθλητικό στάδιο Γαστούνης και στον παράλληλο δρόμο
Δήμος Πηνειού: Παρεμβάσεις στο αθλητικό στάδιο Γαστούνης και στον παράλληλο δρόμο
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiplxNZ3ddBfkcLUn2c21Xkzt8Be-Yj4WdQhNocVKe-gjOGTf2ehCYnSWcoNFDWA4Iyv-gns4YInhlYdXQGzDcRasep-Ic2XjlKBZVTae0aHWaPdYeZYTvd-7Kl7X0ivvssGrp7uGa2fCra2ShOsP0GGDEXK08vbCAtRIcTy1S44LxDaVuPI86HwPjp/s600/IMG_20221126_125614.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiplxNZ3ddBfkcLUn2c21Xkzt8Be-Yj4WdQhNocVKe-gjOGTf2ehCYnSWcoNFDWA4Iyv-gns4YInhlYdXQGzDcRasep-Ic2XjlKBZVTae0aHWaPdYeZYTvd-7Kl7X0ivvssGrp7uGa2fCra2ShOsP0GGDEXK08vbCAtRIcTy1S44LxDaVuPI86HwPjp/s72-c/IMG_20221126_125614.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2022/11/blog-post_0.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2022/11/blog-post_0.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy