-->

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Με τη δύναμη της Βάρδας, της Βουπρασίας, της Ηλείας, πάμε την Ελλάδα μπροστά!

Κατάμεστη ήταν το βράδυ της Πέμπτης η αίθουσα του Opera Cafe, στο κέντρο της Βάρδας, από φίλους της Βουλευτού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας...


Κατάμεστη ήταν το βράδυ της Πέμπτης η αίθουσα του Opera Cafe, στο κέντρο της Βάρδας, από φίλους της Βουλευτού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, που αθρόα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για ένα ποτό, ξεκινώντας ουσιαστικά τον προεκλογικό της αγώνα από εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Κάμπου της Ηλείας, από την πλέον πλουτοπαραγωγική περιοχή του Νομού. Οι χώροι του γνωστού Cafe κατακλίστηκαν από πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, που την υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα, επιβεβαιώνοντας έτσι την άμεση και ζεστή επικοινωνία που όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν μαζί της. Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, η κα. Αυγερινοπούλου μίλησε στις καρδιές των παρευρισκόμενων. 

Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας στο ακέραιο, οδηγούμε την Ελλάδα στην ανάπτυξη 

Η Ηλεία Βουλευτής μίλησε για τον άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο που ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριακός Μητσοτάκης, χειρίστηκε τον κορονοϊό, το μεταναστευτικό ζήτημα, τα ελληνοτουρκικά, καθώς και την ενεργειακή κρίση με σειρά ουσιαστικών μέτρων χρηματοδότησης. Αναφέρθηκε στην σταθερή πορεία προς τα εμπρός που διαγράφει η χώρα μας, τονίζοντας ότι η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα εξαρτάται από τον κάθε έναν πολίτη. 

«Με ισχυρή εντολή στην σημερινή Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μας, όλα όσα ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη δεν αποτελούν παρά τις βάσεις για το αύριο που αξίζει η χώρα μας, ο τόπος μας, εμείς και τα παιδιά μας», υπογράμμισε ενώ αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης που τηρήθηκαν στο ακέραιο, την αύξηση των συντάξεων κατά 7,75% μετά από 12 χρόνια, την επικειμένη μείωση της προσωπικής διαφοράς, την αύξηση των μισθών, την μείωση του ΕΝΦΙΑ και άλλων 50 φόρων και εισφορών, την αναβίωση των φορολογικών και ασφαλιστικών ρυθμίσεων των 120 ή 72 δόσεων, την μείωση κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες της ανεργίας η οποία αναμένεται να πέσει κάτω από το 10 % τους επόμενους μήνες, την δημιουργία 300.000 νέων θέσεων εργασίας, την μέριμνα για τη στέγαση των νέων με χαμηλά επιτόκια για κάθε νέο έως 39 ετών που επιθυμεί να αγοράσει σπίτι αλλάλ και την βελτίωση της καθημερινότητάς του πολίτη με το ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους.

 

Οι θετικές πρωτιές που μας κάνουν υπερήφανους!
 

Παράλληλα, η κα. Αυγερινοπούλου παρουσίασε τις θετικές πρωτιές της χώρας σε δυναμικούς και εξωστρεφείς τομείς. Όπως τόνισε, η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ ογδόντα δύο χωρών στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στην πρώτη θέση ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει στην καινοτομία, πρωτοπορεί στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων, μπαίνει δυνατά στη σκακιέρα των πράσινων και ενεργειακών επενδύσεων. 

«Πρόκειται για ατζέντα, η οποία οδηγεί την Ελλάδα στη διεθνή πρωτοπορία. Πρόκειται για την ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης, των παγκόσμιων στόχων βιωσιμότητας, που οδηγεί την Ελλάδα σε ένα καλύτερο αύριο», υπογράμμισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

 

Σημαντικό έργο για την Βάρδα και την Βουπρασιά
 

Επικεντρώνοντας στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης, μίλησε για το σημαντικό βήμα που θα ενισχύσει το τουριστικό προφίλ της περιοχής, με την έναρξη της κατασκευής, το επόμενο διάστημα, του υδατοδρομίου της Κυλλήνης, ένα θέμα που από το 2014 μέχρι σήμερα βρισκόταν ψηλά στην ατζέντα των διεκδικήσεων της Ηλείας Βουλευτού καθώς και μια σειρά έργων και πρωτοβουλιών που δρομολογήθηκαν με την συμβολή της. 

Μεταξύ αυτών, η έγκριση 1.500.000€ για την αναβάθμιση του Κ.Υ. Βάρδας μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης, η έγκριση της χρηματοδότησης για την κατασκευή του Bιολογικού Kαθαρισμού της Βάρδας, έργο ενταγμένο με προϋπολογισμό 12.494.959,66 €, του οποίου τα τεύχη δημοπράτησης είναι προς έγκριση στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ και αναμένεται έως τον Μάιο του 2023 η δημοπράτηση, την ανακατασκευή των σχολικών κτιρίων όλων το βαθμίδων και την κατασκευή νέων, όπως το νέο δημοτικό σχολείο στη Νέα Μανωλάδα και το υπερσύγχρονο ΓΕΛ Λεχαινών και στην Ανδραβίδα, με δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού.

 

Με την περιοχή της Βουπρασίας να αποτελεί τον πυρήνα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα της Ηλείας, αναφέρθηκε στην συστηματική και επίμονη προσπάθειά της ώστε τα αγροτικά προϊόντα του νομού να μπορέσουν να ταξιδέψουν σε νέες, δυναμικές αγορές, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερο βάρος στη διαχείριση και ανακύκλωση του αγροτικού πλαστικού, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, όσο και για την αγροτική παραγωγή, μέσω και της Επιτροπής Περιβάλλοντος. 

Παράλληλα, μίλησε για την κατασκευή και λειτουργία των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Παραρτήματος ΑμεΑ Λεχαινών, την πραγματοποίηση αυτοψίας του Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κ. Βαρελίδη, ύστερα από πρόσκλησή της ως Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος, στη Λιμνοθάλασσα Κοτυχίου, τον Κυλλήνιο Κόλπο και το Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών και τη δρομολόγηση έργων προστασίας, την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία του 2021 στην λιμνοθάλασσα Κοτυχίου και το αλιευτικό καταφύγιο Λεχαινών, μετά από την αυτοψία που πραγματοποίησαν το ΥΠΕΝ, ο Φορέας Διαχείρισης Κοτυχίου και το ΕΛΚΕΘΕ, σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησής της. Επιπρόσθετα, η κα. Αυγερινοπούλου και ως Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων, στάθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που ανέβαλε το προηγούμενο διάστημα για την έκδοση κονδυλίου από την Περιφέρεια, ύψους περίπου 10.000.000, για βελτίωση των εγκαταστάσεων πόσιμου νερού, την επαναξιολόγηση της υδρολογικής μελέτης της νέας ΕΟ Πατρών – Πύργου για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και τη θωράκιση των Τ.Κ. της Βουπρασίας καθώς και τη βιώσιμη διαχείριση και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Υρμίνης. Επίσης, αναφέρθηκε στην συμβολή της και τις προτάσεις της για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και δη τον οικοτουρισμό, καθώς και τη δημιουργία νέων τουριστικών εγκαταστάσεων, τη συντήρηση των εκκλησιαστικών κτιρίων και ναών του Δήμου.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Με τη δύναμη της Βάρδας, της Βουπρασίας, της Ηλείας, πάμε την Ελλάδα μπροστά!
Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Με τη δύναμη της Βάρδας, της Βουπρασίας, της Ηλείας, πάμε την Ελλάδα μπροστά!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0jOjBnP6INsU9R_C1UVa9ZjCXI-NmR8P1qo33S4ORFjLk-DDjTSekYuSZ8nqkCPx9bZo_04Wbcr9H69z1BePxsSCEEfl2C9zh2hmAFRAXpg_i4UZqMpISvZy1ldRB5qvFTKOIPFs02ROBNV6Opl2km0vQHBcAnX1eln4mUtZvYejw9RnGkXPGMqO5/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-04-21_194414_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0jOjBnP6INsU9R_C1UVa9ZjCXI-NmR8P1qo33S4ORFjLk-DDjTSekYuSZ8nqkCPx9bZo_04Wbcr9H69z1BePxsSCEEfl2C9zh2hmAFRAXpg_i4UZqMpISvZy1ldRB5qvFTKOIPFs02ROBNV6Opl2km0vQHBcAnX1eln4mUtZvYejw9RnGkXPGMqO5/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-04-21_194414_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/04/blog-post_952.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/04/blog-post_952.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy