-->

Ηλιδα-Δημ. Κωνσταντόπουλος: «Επιδιώκει τη μεγάλη ανατροπή και προχωρά με υποψηφιότητες Πανελληνίου κύρους και αναγνώρισης»

«Με «μπροστάρηδες» τους εκπρόσωπους της νέας γενιάς και έντονο «άρωμα γυναίκας» δημιουργούμε το ΑΥΡΙΟ του Δήμου μας» δήλωσε ο επικεφαλής τ...


«Με «μπροστάρηδες» τους εκπρόσωπους της νέας γενιάς και έντονο «άρωμα γυναίκας» δημιουργούμε το ΑΥΡΙΟ του Δήμου μας» δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», του Πανελληνίου φήμης και αναγνωσιμότητας, ερμηνευτή τραγουδιών της λαϊκής μας παράδοσης Παναγιώτη Λάλεζα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, φαίνεται να έχει «κλειδώσει» ακόμα μια υποψηφιότητας αυτή της ηθοποιού Ελένης Φιλίνη. 

Μια ακόμα ισχυρή και Πανελληνίου εμβέλειας και φήμης, υποψηφιότητα που θα κοσμήσει το ισχυρό, όπως διαμορφώνεται, ψηφοδέλτιο της Δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», στο δρόμο για την εκλογική αναμέτρηση της 8 ης Οκτωβρίου 2023. 

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο Δήμο Ήλιδας, έχει ήδη ανεβάσει πολύ τον «πήχυ» και η παρουσία – στήριξη ανεγνωρισμένων προσωπικοτήτων Πανελληνίας εμβέλειας στο πλευρό του, δίνουν επιπλέον ώθηση για τη μεγάλη νίκη στην εκλογική αναμέτρηση του Οκρωβρίου. Το κύρος η προσφορά και σίγουρα η αναγνώριση του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, είναι αδιαμφισβήτητα κάτι που έχουν αναφέρει με δημόσιες τοποθετήσεις τους, πολιτικοί, καλλιτέχνες, Πανεπιστημιακοί, επιχειρηματίες και τραπεζικά στελέχη. 

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΛΙΔΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Ο Π. ΛΑΛΕΖΑΣ 

Ο Γιώργος Νταλάρας, στην εκπομπή «Κατάθεση Ψυχής» είχε πει για τον Παναγιώτη Λάλεζα : «Είναι παιδί ταλέντο και ένας καλλιτέχνης που του χρωστάμε … Ο καλύτερος ερμηνευτής της λαϊκής μας παράδοσης τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».

 

Σήμερα ο Παναγιώτης Λάλεζας, βρίσκεται ήδη στο Δήμο Ήλιδας και είναι υποψήφιος με την παράταξη ««ΗΛΙΔΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» στηρίζοντας και παράλληλα αναγνωρίζοντας την προσωπικότητα του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. 

Συστρατεύεται μαζί του για ένα καλύτερη αύριο στο τόπο μας, με Δήμαρχο «το φίλο και αδελφό» όπως χαρακτηριστικά λέει, ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται και είναι σίγουρος πως θα δώσει ότι «έχει και δεν έχει» για να βγάλει το Δήμο Ήλιδας από το τέλμα που βρίσκεται τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, έχει στις πρώτες του προτεραιότητες και τα θέματα πολιτισμού και γι’ αυτό με υποψηφιότητες Πανελληνίου εμβέλειας δείχνει στους κατοίκους του Δήμου, πως προχωρά με σχέδιο σοβαρότητα και ήθος με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και είναι σε θέση να προσφέρουν για το μέλλον του τόπου μας.

 

ΜΕ «ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εν αναμονή της επόμενης ανακοίνωσης υποψηφίων της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, εμφανίζεται σίγουρος πως η αναμέτρησης της 8 ης Οκτωβρίου θα έχουν ΝΙΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Οι πολίτες θα επιλέξουν ως Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και ως επόμενη Δημοτική Αρχή την παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». 

Η επόμενη ανακοίνωση υποψηφιοτήτων θα έχει έντονο «ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΙΚΑΣ» καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ονομάτων θα είναι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου. Στην κορυφή των ονομάτων βρίσκεται αυτό της κυρίας Ελένης Φιλίνη. Ένα πρόσωπο με πολύχρονη πορεία και προσφορά στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας μας, ιδιαίτερα ευαίσθητη και με πλούσια δράση στην φιλοζωική κοινότητα. Μια καλλιτέχνης πολιτικοποιημένη στο χώρο της Αριστεράς και ιδιαίτερα στο ΚΚΕ. 

Η προσωπική σχέση του κ Κωνσταντόπουλου με την Ελένη Φιλίνη, μετράει πολλά χρόνια και η αναγνώριση είναι δυνατή και αμοιβαία . Η ισχυρή παρουσία της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ του Δήμου Ήλιδας σε συνδυασμό με τις δυναμικές υποψηφιότητες εκπροσώπων του γυναικείου φύλου στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΔΕΝ αφήνουν περιθώρια για σκέψεις. Οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ, και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, γνώσεις, συνέπεια και στρατηγική ΔΕΝ αφήνει περιθώρια για ίντριγκες και οδηγεί ΜΟΝΟΣ του το «άρμα» χωρίς αντίπαλο, προς την εκλογική αναμέτρηση της 8 ης Οκτωβρίου με τη ΝΙΚΗ να φαντάζει ΒΕΒΑΙΗ έως ΑΠΟΛΥΤΗ.

 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλιδα-Δημ. Κωνσταντόπουλος: «Επιδιώκει τη μεγάλη ανατροπή και προχωρά με υποψηφιότητες Πανελληνίου κύρους και αναγνώρισης»
Ηλιδα-Δημ. Κωνσταντόπουλος: «Επιδιώκει τη μεγάλη ανατροπή και προχωρά με υποψηφιότητες Πανελληνίου κύρους και αναγνώρισης»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFhiCKTtKaVyZ1u8v-rchSq49gF6Jw-Ps5dSohuB8paz9uSBnELL6QV2NOV9Ui5xXhWh0vR82yI9tP5opqXVWPnNskQg1qRcZfvlHi_CYV5x3ACcrem3_cBUyEgRIykkXkz_89U3FfMXLDD-AZM_5JApSmRRHAxjRoQFA0PR4MBWEFWjNZc2qFAmKX/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-05-02_010431_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFhiCKTtKaVyZ1u8v-rchSq49gF6Jw-Ps5dSohuB8paz9uSBnELL6QV2NOV9Ui5xXhWh0vR82yI9tP5opqXVWPnNskQg1qRcZfvlHi_CYV5x3ACcrem3_cBUyEgRIykkXkz_89U3FfMXLDD-AZM_5JApSmRRHAxjRoQFA0PR4MBWEFWjNZc2qFAmKX/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-05-02_010431_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/05/blog-post_2.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/05/blog-post_2.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy