-->

Ηλιδα-Δημ. Κωνσταντόπουλος: «Κουβέντες καφενείου… όταν η υποκρισία συναντά τη γελοιότητα» από τον Γ. Λυμπέρη για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας !!!

«Πολιτική διεκδίκησης του πεζοδρομίου… μιας επικοινωνιακής φιέστας του Δημάρχου Ήλιδας προς τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, με στόχο τους αν...


«Πολιτική διεκδίκησης του πεζοδρομίου… μιας επικοινωνιακής φιέστας του Δημάρχου Ήλιδας προς τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, με στόχο τους ανυποψίαστους πολίτες» ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
 

«Το είδαμε και αυτό» ανέφερε σχολιάζοντας την παρουσία και τα όσα είπε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, υποδεχόμενος τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, κατά την προεκλογική του περιοδεία στην Αμαλιάδα και αφορούν σημαντικά ζητήματα του Δήμου Ήλιδας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Δήθεν πολιτική διεκδίκηση πεζοδρομίου … απλά για να πει κάτι. Μια ατυχής όσο και απαράδεκτη επικοινωνιακή κίνηση – φιέστα του Δημάρχου ο οποίος απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, μίλησε για το νοσοκομείο, τα ΑΕΙ, το Δημοτικό κάμπινγκ Κουρούτας και την είσοδος της πόλης μας από τον οδικό άξονα Πατρών – Πύργου. 

Είναι άραγε σοβαρή άσκηση πολιτικής διεκδίκησης ή μήπως μικροπολιτική για «ψάρεμα» ψήφων; Σίγουρα το δεύτερο!!! 

Μ’ αυτό τον τρόπο ο Γιάννης Λυμπέρης, επιδίωξε να μεταθέσει τις ευθύνες του για τα ιδιαίτερα σοβαρά και διαχρονικά θέματα του Δήμου μας στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησης, ώστε εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 8 ης Οκτωβρίου να μας εμφανιστεί ως «αθώα περιστερά» . Οι ευθύνες για το κατάντημα του Δήμου Ήλιδας, για την υπολειτουργία του νοσοκομείου μας, την ντροπιαστική εικόνα του Δημοτικού Κάμπινγκ, για το κλείσιμο των ΑΕΙ και τον ανύπαρκτο σχεδιασμό, αναφορικά με την είσοδο της πόλης έχουν ονοματεπώνυμο και είναι «Γιάννης Λυμπέρης και οι πρώην και νυν Δημοτικές Αρχές». 

Παράλληλα, επεσήμανε ο κ Κωνσταντόπουλος : «Με τον τρόπο που απευθύνθηκε ο κ. Λυμπέρης έδειξε και επιβεβαίωσε ότι ο Πρωθυπουργός δεν γνωρίζει απολύτως κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Ο Δήμος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης με την αδιαφορία του επί σειρά ετών και τις αστοχίες του, στήριξε τη διάλυση και το αδιέξοδο στα προβλήματα του Δήμου . Έτσι δεν πάλεψε και ενημέρωσε για τις διεκδικήσεις του Δήμου τον Πρωθυπουργό της Χώρας». 

Αυτή εάν δεν κάνω λάθος είναι η … 1000στή φορά που εγκαινιάζεται η νέα πτέρυγα. 

Αυτή τη φορά, είπε στη συνέχεια με έμφαση ο κ Κωσνταντόπουλος : «Ο Δήμαρχος Ήλιδας το … τερμάτισε. Ωθούμενος από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος για να ακούσει τον Πρωθυπουργό, ανακοίνωσε πως από τις 14 Μαΐου θα λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Αμαλιάδας!!! Μα πόσες φορές τα τελευταία χρόνια το έχουμε ακούσει αυτό και από τον ίδιο άνθρωπο; Αυτή εάν δεν κάνω λάθος είναι η … 1000στή φορά που εγκαινιάζεται η νέα πτέρυγα. 

Το έπραξε αρχικά το 2014 και τότε σε προεκλογική περίοδος για όσους δεν … θυμούνται και την επόμενη ημέρα τη … σφράγισε: Αυτή η πτέρυγα εάν δεν αποτελεί το σύγχρονο «Γεφύρι της Άρτας» τότε σίγουρα είναι «μνημείο κοροϊδίας για το Δήμο Ήλιδας». Ο κ. Λυμπέρης, στη δύση της πολιτικής του καριέρας στο Δήμο Ήλιδας ΔΕΝ μπορεί να διεκδικήσει απολύτως τίποτα για τον τόπο μας. Απλά εξαπολύει κορώνες, για να περισώσει ότι είναι δυνατό. Πιστεύει δε πως και αυτή τη φορά μιλά σε ευκολόπιστους και ανυποψίαστους συμπολίτες μας. Όμως κάνει λάθος. Οι κάτοικοι του Δήμου Ήλιδας και μνήμη έχουν και κρίση!!!» 


Ο «Βασιλιάς … ξεγυμνώθηκε» 


Τέλος ο κ. Κωνσταντόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του, λέγοντας «Ο κ Λυμπέρης φαίνεται τουλάχιστον να διαβάζει τις τοποθετήσεις μας να μας ακολουθεί και να ψάχνει τρόπους να διορθώσει τις αστοχίες του, κάτι που προσωπικά με ικανοποιεί. Προ μηνών μετά τις συναντήσεις μου με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού, φίλο κ Παναγιώτη Παπανικόλα, είχα τοποθετηθεί τόσο για το δρόμο από τον Κόμβο Γαστούνης προς την Αρχαία Ήλιδα και το Φράγμα Πηνειού – ο οποίος δεν είναι στο σχεδιασμό υλοποίησή τους- όσο κυρίως για την είσοδο της πόλης με την κατασκευή περιφερειακής οδού. 

Ο Δήμαρχος, τότε, ως συνήθως, έτρεξε –για επικοινωνιακούς λόγους – και σε συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσε την δημοπράτηση του Περιφερειακού της Αμαλιάδας ένα έργο που εκ των πραγμάτων, γνώριζε πως δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Σήμερα ο «Βασιλιάς … ξεγυμνώθηκε» αφού απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό ζήτησε αυτό που εγώ του είναι υποδείξει. Και η απάντηση του Πρωθυπουργού ήταν η λύση που εγώ είχα προτείνει πριν μερικούς μήνες δηλαδή μια συνάντηση με τους παροχωρισιούχους ώστε να βρεθεί η ορθή λύση!!! Τα λόγια πλέον περιττεύουν… Τα γεγονότα και οι πράξεις κύριε Λυμπέρη είναι αδιάψευστος κριτής!!!» 


Μετατρέψατε το ωραιότερο κομμάτι του Δήμου μας σε χαβούζα 


Για το θέμα του Δημοτικού Κάμπινγκ Κουρούτας, ο κ Κωνσταντόπουλος είπε : «Κύριε Δήμαρχε, σε ότι αφορά το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας, για το οποίο έχει χυθεί πολύ μελάνι … με δικές σας, αλλά και του προηγούμενου Δημάρχου, δημοσιεύσεις , δεσμεύσεις και υποσχέσεις, τυγχάνει για κακή σας τύχη να είχα ασχοληθεί με το θέμα από το 2016 στην ΕΤΑΔ. Τότε η ΕΤΑΔ, ζητούσε ένα business plan, μια μελέτη ανάπτυξης του χώρου, αλλά εσείς με ένα ανεξήγητο μένος μετατρέψατε το ωραιότερο κομμάτι του Δήμου μας σε χαβούζα. Ποιος πολίτης δεν έχει δει την σημερινή κατάντια του κάμπινγκ και δεν έχει νιώσει αποτροπιασμό; Και σήμερα ένα τόσο σοβαρό θέμα, εσείς κύριε Λυμπέρη, το αντιμετωπίζεται με υποκρισία και είτε αναθέτετε την νομική εκπροσώπηση του Δήμου σε Δικηγόρο της Πάτρας είτε ζητάτε στο πεζοδρόμιο, από τον Πρωθυπουργό να σας το λύσει. 

Από ενδιαφέρον αλλά και περιέργεια θα ήθελα μια τοποθέτηση του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στο εξής ερώτημα : Δεν διαθέτει ο Δήμος Ήλιδας άξιους νομικούς για να αναλάβουν την εκπροσώπησή του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το κάμπινγκ και τρέχει ο κ Λυμπέρης να προσλάβει δικηγόρους από άλλους νομούς; Σας παρουσιάζω δε και την ανάθεση που κάνατε σε δικηγόρο της Πάτρας ώστε να το μάθουν οι πολίτες και να σας κρίνουν κ. Λυμπέρη. 

Επειδή γνωρίζω ότι ήδη βρίσκεται σε πολύ δυσάρεστη θέση να απαντάτε διερωτώμαι προεκλογικά τι θα κάνετε; Θα «διαρρηγνύεται τα ιμάτιά σας» επιπίπτοντας τις ευθύνες σας σε Κυβερνήσεις και Υπουργούς!!! 

Σας συνιστώ να μην το κάνετε!!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ηλιδα-Δημ. Κωνσταντόπουλος: «Κουβέντες καφενείου… όταν η υποκρισία συναντά τη γελοιότητα» από τον Γ. Λυμπέρη για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας !!!
Ηλιδα-Δημ. Κωνσταντόπουλος: «Κουβέντες καφενείου… όταν η υποκρισία συναντά τη γελοιότητα» από τον Γ. Λυμπέρη για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας !!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPWbvvKhgBR2Kz79hnDEj8z7KUy4BIKVGLzqRH7aIsyOKolBHo3ubSybmA74Rc58ZuNiwiptj65kVVJDEOzPE70tS9gg9LHyhsyvN1P3cOVPWbyMDsnBHBTZOXcx9bt4Iqf4vKUU5-niItN9ugcDSYwlLHgIMpztfe6kN1cNaa174m-wHGqDaxHxwu/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-05-08_195606_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPWbvvKhgBR2Kz79hnDEj8z7KUy4BIKVGLzqRH7aIsyOKolBHo3ubSybmA74Rc58ZuNiwiptj65kVVJDEOzPE70tS9gg9LHyhsyvN1P3cOVPWbyMDsnBHBTZOXcx9bt4Iqf4vKUU5-niItN9ugcDSYwlLHgIMpztfe6kN1cNaa174m-wHGqDaxHxwu/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-05-08_195606_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/05/blog-post_24.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/05/blog-post_24.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy