-->

Ο γιατρός της καρδιάς τους που ακούει στο όνομα "Γιάννης Λέντζας"

Η "Νέα Πορεία" συνεχίζει δυναμικά... Ήταν 12 Μαΐου 2018, όταν ο Γιάννης Λέντζας εμφανίστηκε δυναμικά στο προσκήνιο σαρώνοντας σ...


Η "Νέα Πορεία" συνεχίζει δυναμικά...


Ήταν 12 Μαΐου 2018, όταν ο Γιάννης Λέντζας εμφανίστηκε δυναμικά στο προσκήνιο σαρώνοντας στη κυριολεξία στις εκλογές για την προεδρεία της Ένωσης Γενικής Ιατρικής με ποσοστό που άγγιξε το 66%. 

Να σημειωθεί εδώ ότι την προεδρεία την διεκδικούσαν τρεις συνδυασμοί, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη τότε άγγιζαν τον αριθμό των 6.000. Οι άλλοι δύο συνδυασμοί μαζί συγκέντρωσαν μόλις το 34%. Ιδιαίτερα στην Ηλεία το 82% των γιατρών στήριξε τον Γιάννη Λέντζα. 

Ο Γιάννης Λέντζας, ίσως ο πιο δημοφιλής και αγαπητός δήμαρχος σήμερα στην Ηλεία και όχι μόνο, έδειξε τότε τα… “δόντια” του εν’ όψη των δημοτικών εκλογών που θα γίνονταν σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, αφού όλοι γνώριζαν ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. 

Μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Λέντζας ήταν δημοτικός σύμβουλος με καθαρή στάση και παρεμβάσεις όπου όλοι σχεδόν τον άκουγαν με προσοχή και συμφωνούσαν μαζί του. Ο ήρεμος, χαρούμενος κι αισιόδοξος χαρακτήρας του δεν του επέτρεπε να μπαίνει σε ανούσιους διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις.

 

Την προεκλογική περίοδο του 2019, προκειμένου να ανακόψουν την δυναμική του πορεία, πολιτικοί του αντίπαλοι προέβησαν σε αήθη πόλεμο εναντίον του, έναν πόλεμο που ξεπέρασε και θριάμβευσε την ημέρα των εκλογών. 

Για τον “γιατρό της καρδιάς τους”, λεωφορεία, τις δύο τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές, κατέφθαναν συνεχώς στη Βάρδα με πολίτες που έρχονταν απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας για να τον ψηφίσουν. Άλλωστε ο ίδιος τους είχε κερδίσει τόσο με την συμπεριφορά του και με την εξίσου δυναμική του στάση απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας όσο και ως γιατρός. 

Είναι ο μόνος δήμαρχος που δεν είναι Λεχαινίτης αλλά από τη δημοτική ενότητα της Βουπρασίας και αυτό, ακόμα και σήμερα, κάτοικοι των Λεχαινών φαίνεται να μη του το έχουν συγχωρήσει. 

Παρά ταύτα, σήμερα, σχεδόν 4 χρόνια από την θριαμβευτική του εκλογή στον Γιάννη Λέντζα αναγνωρίζουν ένα μεγάλο έργο που έχει εκτελεστεί ή συνεχίζεται να εκτελείτε – έργο που αναμόρφωσε όλο τον δήμο. 

Ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δουλεύει καθημερινά πολλές ώρες, απολαμβάνει την εκτίμηση των συναδέλφων του δημάρχων, ενώ δεν διστάζει να πεταχτεί στην Αθήνα για λίγες ώρες, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, προκειμένου να προωθήσει ένα αίτημα του δήμου του και να επιστρέψει πάλι πίσω. 

Το 2021, μετά από μια πετυχημένη θητεία ως πρόεδρος της Ένωσης Γενικής Ιατρικής, δεν διεκδίκησε εκ νέου τη θέση, αφού ήδη είχε αφοσιωθεί στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα και δεν του περίσσευε χρόνος. Παρά ταύτα οι συνάδελφοί του, αναγνωρίζοντας την προσφορά του και την ευφυΐα του τον διόρισαν Αντιπρόεδρο της Ένωσης.


Η μεγάλη εκλογική νίκη
 

Ολοι έλεγαν ότι όποτε κι αν κατήλθε σε εκλογές ο Γιάννης Λέντζας ποτέ δεν έχασε. Και όλοι σχεδόν περίμεναν ότι θα ήταν ο επόμενος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Κι εκείνος δεν τους διέψευσε. Στις δημοτικές εκλογές θριάμβευσε.

Ήταν μια βραδιά που δύσκολα μπορεί κάποιος να την περιγράψει. Μια απίστευτη βραδιά για τη μεγάλη νίκη για τον γιατρό της καρδιάς τους, όπως τον αποκαλούν οι Βουπράσιοι. Με ποσοστό της τάξης του 61% περίπου στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών ο Γιάννης Λέντζας πέτυχε μια σαρωτική νίκη.


Τον Αύγουστο του 2019, στον γεμάτο από κόσμο αύλειο χώρο της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα έγινε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής από τον τότε μητροπολίτη Γερμανό για να ξεκινήσει η μεγάλη, “Νέα Πορεία” για όλο τον δήμο! 


Το τυχερό νούμερο 6 

6.666 ψηφοδέλτια για τον Γιάννη Λέντζα στις δημοτικές εκλογές, 66% το ποσοστό που πήρε στις εκλογές της Ένωσης Γενικής Ιατρικής!  

Το 6 θεωρείται ο πιο τυχερός από τους αριθμούς από το 1 έως το 9. 

Σαφώς και το έξι [6] πρέπει να αποτελεί πλέον ο τυχερός αριθμός του νέου Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα. Αν κανείς αναρωτιόταν « τι σύμβολο θα μπορούσε να έχει ο αριθμός 6» η απάντηση θα ήταν φυσικά «Το περιστέρι της Ειρήνης». Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός αυτός συνδέεται με τις λέξεις αγάπη, προσφορά, οικογένεια, υποχρέωση. Έχει μια ενέργεια περίθαλψης και περιποίησης. Έχει ως σκοπό να φέρνει αρμονία και ισορροπία στις καταστάσεις. 

Ως γνωστόν είναι ο αριθμός του γάμου, του σπιτιού με την έννοια της «φωλιάς» που βρίσκει κανείς ηρεμία και ησυχία. 
Ο 6 σχετίζεται με την τέχνη, της διακόσμηση και την καλή αισθητική που ξεκουράζει και αποπνέει αρμονία. Άλλη μία ιδιότητα του αριθμού αυτού είναι η συμβουλευτική ικανότητα και η διάθεση υπηρεσίας προς τους άλλους. Αρκεί να μην χάνονται οι ισορροπίες διότι καλείται πολύ συχνά να τις βρει. 

Ο 6 έχει την ικανότητα να λειτουργήσει σαν αρχηγός μιας ομάδας , όχι όμως με την φιλοδοξία και την σκληρότητα του 1. Θα το κάνει πρώτον για να βοηθήσει και δεύτερον γιατί είναι ο αριθμός που αποδέχεται τις ευθύνες , τις υποχρεώσεις και δεν δυσανασχετεί καθόλου όταν παρουσιαστούν. Είναι ένας αριθμός απαιτητικός, μπορεί να γίνει άκαμπτος στις απόψεις και αυστηρός στην κρίση του. Κανείς όμως δεν είναι τέλειος…σωστά;

 
Η μεγάλη κόρη του Γιάννη Λέντζα κέρδισε τις καρδιές όλων όταν στη κυριολεξία σκαρφάλωσε στην αγκαλιά του, και βλέποντας εκστασιασμένη 2.000 κόσμου να αποθεώνουν τον πατέρα της στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στη Βάρδα.


Δείτε και το βίντεο:

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ο γιατρός της καρδιάς τους που ακούει στο όνομα "Γιάννης Λέντζας"
Ο γιατρός της καρδιάς τους που ακούει στο όνομα "Γιάννης Λέντζας"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFnMJODChc2K9VEKz0EOm4nsgfgqQizbUqwDyulyMp7cp74x05f9yCkSUMEn9wRRPs6x8dzi9nsClBUNA-Mdc-BVtKN3axwQjqbf58ZvcmFtq7x-n_YEcBeumzHVMs7L4KMBACZN8pDwe7WR_YySwl8O_Zh11qJStaqUOkuTGCWtQqNatuF-vk1obem6M/s600/%CE%9B%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A34.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFnMJODChc2K9VEKz0EOm4nsgfgqQizbUqwDyulyMp7cp74x05f9yCkSUMEn9wRRPs6x8dzi9nsClBUNA-Mdc-BVtKN3axwQjqbf58ZvcmFtq7x-n_YEcBeumzHVMs7L4KMBACZN8pDwe7WR_YySwl8O_Zh11qJStaqUOkuTGCWtQqNatuF-vk1obem6M/s72-c/%CE%9B%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A34.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/07/blog-post_37.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/07/blog-post_37.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy