-->

Δήμος Πηνειού-Ανδρέας Μαρίνος: Η «Κοινωνία των Πολιτών» είστε εσείς! - Κατάμεστο το Κουρβισιάνειο από κόσμο!

Κατάμεστο χθες βραδυ το Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο της Γαστούνης από 700 και πλέον ατομα, όπου ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος π...


Κατάμεστο χθες βραδυ το Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο της Γαστούνης από 700 και πλέον ατομα, όπου ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος παρουσίασε τον συνδυασμό του. 

Καταχειροκροτούμενος ο Ανδρέας Μαρίνος μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος και για τα έργα που έκανε αλλά και γι' αυτά που θα γίνουν με την επανεκλογή του, ενώ παρουσίασε και τους υποψηφίους της παράταξής του: 

Διαβάστε τι είπε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πηνειού: 

Η καρδιά της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Κοινωνία των Πολιτών» χτυπά σήμερα δυνατά, εδώ από το Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο! 

Εδώ είναι ο παλμός της Γαστούνης, του Βαρθολομιού, του Τραγανού! Από τα Καβάσιλα μέχρι το Παλαιοχώρι και από το Σίμιζα μέχρι το Αρκούδι! 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την αποψινή, συγκλονιστική παρουσία σας. Είμαι ευγνώμων, για την αγάπη και για τη στήριξή σας. Για την αποφασιστικότητά σας! Για την διάθεσή σας να προσφέρετε στον τόπο μας! 

Ενωμένοι, να πάμε τον Δήμο Πηνειού Mπροστά! Να υπογράψουμε μαζί ένα Συμβόλαιο Τιμής όπως το 2019! Και την υπογραφή μου, την τιμώ πάντα! Αυτό έκανα σε όλη μου τη ζωή ! Αυτό κάνω και ως Δήμαρχος! 

Δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε πολλά! Και είμαι σήμερα εδώ, για να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας με την δέσμευση, να ολοκληρώσουμε όλα όσα δρομολογήσαμε και να υλοποιήσουμε το νέο πρόγραμμά μας! 

Για την ανάπτυξη του Δήμου και επ’ ωφελεία των Δημοτών μας! Αυτή είναι η φιλοδοξία μου. ΟΧΙ να είμαι αιώνιος Δήμαρχος. Αλλά ένας χρήσιμος Δήμαρχος, ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε και άφησε θετικό αποτύπωμα, στον τόπο του. Συνεχίζουμε Μαζί! Με την «Κοινωνία των Πολιτών» για τον άνθρωπο! Και η «Κοινωνία των Πολιτών» είστε εσείς!

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
 

Στις 8 Οκτωβρίου 2023 ζητούμε ισχυρή λαϊκή εντολή και ξεκινάμε μαζί τη νέα πορεία ανάπτυξης του Δήμου Πηνειού και της ευημερίας των δημοτών μας! Εφόδιά μας τα μεγάλα έργα της τελευταίας τετραετίας. Έργα εμβληματικά και πρωτοποριακά που έβαλαν τον Δήμο Πηνειού στον χάρτη των εξελίξεων. 

Με όραμα και σχέδιο, με διάθεση για προσφορά, με απόλυτη διαφάνεια, ήθος και αξιοπρέπεια, τον Σεπτέμβριο του 2019 σηκώσαμε τα μανίκια και ξεκινήσαμε τον διαρκή και σκληρό αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία της κοινωνία μας. Επίκεντρο της πολιτικής μας, του σχεδιασμού μας, του αναπτυξιακού μας οράματος, ο Άνθρωπος. 

Από τους πρώτους μήνες της θητείας μας ήρθαμε αντιμέτωποι όχι μόνο με τις συνέπειες της απλής αναλογικής αλλά και με πρωτόγνωρες εξωγενείς κρίσεις. Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού εγκλώβισε τις τοπικές κοινωνίες για διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών. Επιπρόσθετα, την ίδια χρονική περίοδο, το διεθνές εξωτερικό περιβάλλον επιβαρύνθηκε με την εμπόλεμη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Ένας πόλεμος στην Ευρώπη, δίπλα στο σπίτι μας, προκάλεσε ανεξέλεγκτες καταστάσεις όπως παρατεταμένη ενεργειακή κρίση , με συνέπεια την ακρίβεια σε όλα τα προϊόντα, που πλήττει μέχρι και σήμερα τα νοικοκυριά.

 

Η πολυεπίπεδη κρίση δημιούργησε μεγαλύτερες προκλήσεις και απαίτησε από εμάς τους αυτοδιοικητικούς διαρκή εγρήγορση, συνεχή αγώνα και λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων. Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πηνειού με τις οδηγίες και τον σωστό συντονισμό της αιρετής διοίκησης, ήταν συνεπείς στις θεσμικές τους υποχρεώσεις και στις ανάγκες των κατοίκων. Το πάθος μας για προσφορά στον τόπο μας, δεν μπήκε σε καραντίνα! 

Δηλώνω υπερήφανος που καταφέραμε εκείνη την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, να κρατήσουμε όρθιο τον Δήμο μας. Πολύτιμος σύμμαχός μας σε αυτόν τον αγώνα ήταν η τοπική κοινωνία, στην οποία εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Με στρατηγικό σχεδιασμό θέσαμε στόχους υψηλούς, τους οποίους υλοποιήσαμε και υλοποιούμε σταδιακά και μεθοδικά. 

Χτίζουμε έναν Δήμο ισχυρό, σύγχρονο, νοικοκυρεμένο, φιλικό και εξωστρεφή, που λειτουργεί με χρηστή διοίκηση και αποτελεσματική διαχείριση, με κανόνες διαφάνειας και αξιοπιστίας. Σε αυτή τη μεγάλη ευθύνη που παράλληλα αποτελεί για μένα και ύψιστη τιμή, ανταποκρινόμαστε με μικρά και μεγάλα έργα! 

Στο ξεκίνημα της ανοδικής πορείας, κάποιοι αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και των απαιτήσεων, αδύναμοι να σηκώσουν το βάρος της μεγάλης κοινωνικής ευθύνης. Σε αυτούς που ήξεραν μόνο τον δρόμο που οδηγούσε στα αυτόματα μηχανήματα αναλήψεων των τραπεζών, δείξαμε έγκαιρα τον δρόμο της εξόδου.

 

Φίλες και Φίλοι
 

Τα τέσσερα χρόνια του ύψιστου καθήκοντος και από τη θέση της μεγάλης κοινωνικής ευθύνης, ο Δήμος Πηνειού ενδυναμώθηκε σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής, εκπαιδευτικής, πολιτιστικής, αθλητικής και αναπτυξιακής ζωής. Υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται μεγάλα και εμβληματικά έργα. Ο Δήμος Πηνειού είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο. Κάποια έργα, όχι όλα, προβλήθηκαν στην αρχή της σημερινής συνάντησής μας. 

Η εικόνα όμως, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτυπώνει την κοινωνική πολιτική. Αυτή πρέπει να ασκείται με μυστικότητα και εχεμύθεια, σεβόμενη την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας. Μια από τις βασικές δεσμεύσεις μας ήταν η άσκηση πολιτικής με ξεκάθαρο κοινωνικό πρόσημο και ορατό θετικό αποτύπωμα στις ζωές των δημοτών μας ιδιαίτερα των ασθενέστερων. 

Κι αυτή τη δέσμευση υπηρετούμε πιστά μέχρι σήμερα, τοποθετώντας τον άνθρωπο στον πυρήνα των πολιτικών μας επιλογών. Από το 2020 ιδρύσαμε και λειτουργεί στη Γαστούνη Δημοτικό Ιατρείο Προληπτικής Ογκολογίας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ογκολογίας παθολόγος-ογκολόγος Παναγιώτης Γκινόπουλος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε όλους τους Ηλείους. 

Ήμασταν ο πρώτος Δήμος στην Ηλεία που από το 2021  συστήσαμε και λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την οικονομική στήριξη πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Στηρίζουμε και υλοποιούμε προγράμματα στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όπως  απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών και προσλήψεων με δίμηνες και τετράμηνες συμβάσεις.

 

Εχθρός του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της πολιτικής μας είναι η αντιπολίτευση του Δήμου. Η μείζονα μειοψηφία περιχαρακωμένη στον παραλογισμό της άγονης και στείρας αντιπολίτευσης, λέει σταθερά και παγερά «όχι» στις προσλήψεις, λέει αδίστακτα «όχι» στην στήριξη της κοινωνικής μας πολιτικής  περιφρονώντας προκλητικά για τις βιοποριστικές ανάγκες συνδημοτών μας. Αυτή δυστυχώς είναι η αντιπολίτευση του Δήμου που βρίσκεται σε απόλυτη δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα. Την αφήνουμε στο περιθώριο και συνεχίζουμε μαζί κοιτώντας κατάματα τους συνδημότες μας!.

 

Αγαπητοί συνοδοιπόροι,
 

Σήμερα, παρουσιάζουμε τους εκλεκτούς μας υποψηφίους, σε μία γιορτή ενότητας, προόδου και ανάπτυξης! Σήμερα επισφραγίζουμε την ανανέωση της συμφωνίας της νίκης όλων των Δημοτών!. Ως επικεφαλής της μεγάλης οικογένειας του συνδυασμού μας, αισθάνομαι συγκινημένος και υπερήφανος! Έχω μπροστά μου 182 φωτεινά πρόσωπα ενότητας, συνεργασίας, εργασίας και γνώσης που απαρτίζουν με αίσθημα ευθύνης αλλά και με αποφασιστικότητα το ψηφοδέλτιο ποιότητας και Νίκης! Νίκη για την «Κοινωνία των Πολιτών» σημαίνει ενότητα και σύμπνοια! 

-Σημαίνει, εξωστρέφεια, προοπτική συνεργασίας, ανάπτυξης και δημιουργίας! 

-Προκοπή και βηματισμός προς τα εμπρός για όλους! 

-Σημαίνει ρεαλιστικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του Δημότη! 

-Σημαίνει στήριξη του μόχθου του αγρότη, του ελεύθερου επαγγελματία! Σημαίνει εξέλιξη και παροχή κοινωνικής πολιτικής με συνέπεια και σεβασμό προς κάθε ευάλωτο δημότη που την έχει ανάγκη! -Σημαίνει ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας! 

-Σημαίνει θεμελίωση του βάθρου για την πρόοδο της Νέας Γενιάς! Ο συνδυασμός "Κοινωνία των Πολιτών" στελεχώνεται από 62 υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους και 120 υποψηφίους στα Τοπικά συμβούλια. Ισχυρή ομάδα 182 συμπολιτών μας, πρόσωπα ικανά, δημιουργικά και με διάθεση προσφοράς. 

Αυτό το εξαιρετικό ψηφοδέλτιο αποτελεί μια δυναμική σύνθεση με συνειδητή απόφαση από κάθε υποψήφιο, της διαχρονικής θέλησης προσφοράς στην εξέλιξη του τόπου μας!. Αποτελεί μία συμφωνία του ΝΑΙ στο αύριο, την προκοπή και την εξωστρέφεια, από την πλειονότητα που λέει ΟΧΙ στο χθες, την τοξικότητα , την αντικοινωνική συμπεριφορά και τον αντιαναπτυξιακό παραλογισμό. Το ψηφοδέλτιο δεν αποτελεί μία απλή λίστα ονομάτων και αριθμών , αλλά ένα σύνολο και μία πρόσθεση ξεχωριστών, άξιων και ικανών προσωπικοτήτων! 

Μία σύνθεση σύμπνοιας και έμπρακτης συνεργασίας στο πεδίο του έργου για την καθημερινότητα και όχι στα λόγια προεκλογικών συνθημάτων. Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται από γυναίκες και άνδρες, καταξιωμένους στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. Αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες, ανθρώπους του μόχθου που στηρίζουν την τοπική οικονομία. Με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά! Απευθύνονται σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, με κοινό όραμα και με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. 

Αγαπητοί συναγωνιστές 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως προνομιακός χώρος άσκησης πολιτικής οφείλει να προάγει συνεχώς την ισότητα των φύλων. 73 γυναίκες, δυναμικές, καταξιωμένες, ικανές και δραστήριες στελεχώνουν τον συνδυασμό μας με διάθεση να υπηρετήσουν το όφελος της τοπικής κοινωνίας και των συμπολιτών μας. Είμαι πεπεισμένος ότι οι γυναίκες της "Κοινωνίας των Πολιτών" θα κατακτήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση με τη δυναμική παρουσία τους! 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη το οξυγόνο των νέων ανθρώπων, τη δημιουργική τους διάθεση, την νεανική τους ορμή και τον καθαρό αγώνα τους για ένα καλύτερο μέλλον! Ο λόγος που θεσπίσαμε Δημοτικό Συμβούλιο Νέων είναι γιατί πιστεύουμε στα νιάτα! Θεώρησα αναγκαίο να προστεθούν νεανικές αντιλήψεις στον συνδυασμό ώστε να πετύχουμε μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση πολιτών, κοινωνίας, δικαιωμάτων, ανάπτυξης, ασφάλειας, πολιτισμού. 

Ψυχή του συνδυασμού μας είναι η Νέα Γενιά, που εκπροσωπείται από δυναμικά και άφθαρτα πρόσωπα! Βλέμματα και μυαλά καθαρά! Φρέσκες ιδέες που απαντούν στις προκλήσεις του αύριο! Η Νέα Γενιά κρατά το κλειδί της ανάπτυξης! Είναι ο ανανεωμένος αέρας της  ορμής, της δημιουργικότητας και της ζωτικότητας! Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μπίρμπας, ο πρωταθλητής της ζωής! Ο δυναμικός νέος που μας διδάσκει καθημερινά τι σημαίνει αγώνας ψυχής! Η νεανική ορμή σμίγει με την εμπειρία και την γνώση των παλιών, ενισχύοντας έτσι την μεγάλη προσπάθειά μας να συνεχίσουμε την οραματική μας πορεία και να καταστήσουμε τον Δήμο Πηνειού την πενταετία 2024-2028 πρότυπο Ανάπτυξης. 

Φίλοι και φίλες 

Εξ ορισμού η «Κοινωνία των Πολιτών» είναι επικοινωνία ατόμων, διαπροσωπική σχέση ανθρώπων, συνεπικουρία και αδελφότητα, συμμετοχή και συναλληλία, συνεργασία και αλληλεγγύη, αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Ό,τι προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, επιστρέφει πάλι σε μας με τη μορφή κοινωνικών αγαθών. 

Με συνέπεια από την πρώτη μέρα της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή, αποδεικνύουμε ότι επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο Άνθρωπος και ιδιαίτερα ο αδύναμος συνάνθρωπός μας! Αυτός που με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά, καλείται να αντιμετωπίσει αντιξοότητες! Είναι χρέος μας να στηρίξουμε αυτόν τον άνθρωπο, της διπλανής πόρτας! Και το κάνουμε τέσσερα χρόνια τώρα γιατί είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία του Δημότη! Είναι η κυρίαρχη πολιτική μας, που αποτελεί τη σφραγίδα της παράταξής μας. Είναι η σημαία μας μαζί με αυτήν του τόπου μας! 

Το έμβλημα του συνδυασμού μας, δεν το επέλεξα τυχαία. Τα γραφικά και ο χρωματισμός έχουν τον συμβολισμό τους και την αξία τους. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του εμβλήματος ο Άνθρωπος, αποτυπωμένος σε στάση κίνησης με τα χέρια σε έκταση. Πέντε άνθρωποι, όσες και οι αισθήσεις μας, όλοι του ιδίου ύψους,  αγκαλιασμένοι,  ντυμένοι με  διαφορετικά χρώματα αλλά με πολλαπλούς και ισχυρούς συμβολισμούς: Αλληλεγγύη και Ενότητα, Συλλογικότητα και Αποφασιστικότητα, Αξιοκρατία και Δικαιοσύνη,  Διαφορετικότητα και Ισότητα. 

Αρχές και ιδανικά που υπηρετούμε πιστά! Το οραματικό βλέμμα των πέντε είναι στραμμένο ψηλά, στο αύριο, στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του μέλλοντος αυτές που έχει τη δύναμη και δικαιούται να κατακτήσει η Νέα Γενιά! Πίσω από την επιλογή των χρωμάτων ΔΕΝ υπάρχει κομματική στόχευση. Ο κομματισμός δεν έχει θέση στην παράταξή μας, είναι ξένος στον συνδυασμό μας! Σεβόμαστε όλες τις ιδεολογίες που είναι προσηλωμένες στην Ελευθερία και την Δημοκρατία. 

Κοινός μας τόπος  η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας! Πορευόμαστε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας! Τα άλλα χρώματα του εμβλήματός μας είναι το μπλε και το κόκκινο. Το μπλε συμβολίζει την γνώση και την εμπειρία, την σταθερότητα και την ηρεμία, την διαχρονικότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Το κόκκινο συνδέεται με την νεανική ορμή, την αγάπη και το πάθος τα δυνατά συναισθήματα, που αγκαλιάζουμε τον Δήμο Πηνειού και τους ανθρώπους του! 

Αγαπητοί μου συνοδοιπόροι και συναγωνιστές 

Σας προσκαλώ από σήμερα και μέχρι την παραμονή των εκλογών αυτές τις 23 ημέρες όπου θα παρουσιάσουμε στους Δημότες τόσο το έργο μας όσο και το πρόγραμμά μας να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό! Ενωμένοι , αγκαλιάστε την τοπική μας κοινωνία! Είμαι πάντα στο πλευρό σας και ως επικεφαλής βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των αξιών αλλά και του κοινού μας οράματος! Ζητάμε ισχυρή λαϊκή εντολή για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοινωνία των Πολιτών»! Το πενταετές ταξίδι της σκληρής δουλειάς για την ανάπτυξη του Δήμου Πηνειού και την ευημερία των Δημοτών μας ξεκίνησε! 

Συναγωνιστές και Συνοδοιπόροι, 

Έφτασε η ώρα να παρουσιάσουμε τους υποψηφίους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Κοινωνία των Πολιτών»! Είναι αυτοί που αποφάσισαν σε βάρος οι περισσότεροι των προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, να συστρατευθούν μαζί μας για να υπηρετήσουν τον τόπο τους και όλους τους Δημότες. 

Ας τους επιβραβεύσουμε για την απόφασή τους αυτή, τώρα με ένα θερμό χειροκρότημα και στις 8 Οκτωβρίου με την ψήφο των συνδημοτών μας! 

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Πηνειού-Ανδρέας Μαρίνος: Η «Κοινωνία των Πολιτών» είστε εσείς! - Κατάμεστο το Κουρβισιάνειο από κόσμο!
Δήμος Πηνειού-Ανδρέας Μαρίνος: Η «Κοινωνία των Πολιτών» είστε εσείς! - Κατάμεστο το Κουρβισιάνειο από κόσμο!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmFpSddzQcQQnwvo7cvbGW5LaZUhJ-FdA7x03PRARB2mDWcpdfMLpV5xEzaez1GmqQ1LTh1LW0GQ2DKiN9NFvFTT-AcLEtI2ss2qH7mwOrRvB8R0EfQulByH8haTmaym0F3iU1ewR9gdbj-RTpkTqifMt5lmUim8xzuRA59NBT_xwtUtDIzA76_w2_Crg/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-09-16_150448_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmFpSddzQcQQnwvo7cvbGW5LaZUhJ-FdA7x03PRARB2mDWcpdfMLpV5xEzaez1GmqQ1LTh1LW0GQ2DKiN9NFvFTT-AcLEtI2ss2qH7mwOrRvB8R0EfQulByH8haTmaym0F3iU1ewR9gdbj-RTpkTqifMt5lmUim8xzuRA59NBT_xwtUtDIzA76_w2_Crg/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-09-16_150448_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_307.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_307.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy