-->

΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄: Το κεντρικό ψηφοδέλτιο Δ. Ηλιδας - ΄ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ΄΄

΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας. ΄΄ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ΄΄  Με γνώση, ειλικρίνεια, Συνέ...΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας.


΄΄ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ΄΄ 


Με γνώση, ειλικρίνεια, Συνέπεια ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ για τον τόπο μας, για το δήμο μας, για ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους Συμπολίτες μας, με σύμμαχο την Κοινωνία και γνώμονα τον Σεβασμό και την Αλήθεια. Φίλες και Φίλοι, Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, 

Μετά και την κατάθεση των ψηφοδελτίων ξεκινά μια κρίσιμη, με ιστορικής σημασίας και ουσίας, προεκλογική περίοδος για τον τόπο μας και το Δήμο μας, καθώς την 8 η Οκτώβρη θα διεξαχθούν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές που θα προσδιορίσουν και θα καθορίσουν το μέλλον μας. 

Ο μήνας που πέρασε και αποτέλεσε το χρόνο σύνταξης των ψηφοδελτίων των παρατάξεων στο δήμο μας, αποτέλεσε και τη πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του τόπου μας που προηγούμενο δεν είχε. Η Κοινωνία μας στο δήμο Ήλιδας σείστηκε και στιγματίστηκε από διλήμματα, εκβιασμούς και χρηματισμούς για διεκδίκηση μιας… θέσης ψηφοδελτίου. 

Η εμμονή και επιμονή των παρατάξεων, που ως επικεφαλής τους έχουν τον Κο. Λυμπέρη, Χριστοδουλόπουλο και Παπαδάκο βλέποντας ότι οι πολίτες τους αρνούνταν την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια τους, προχώρησαν σε αήθη πολιτικές τακτικές καταλύοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία. 

Κι όμως, όπως πάντα γίνεται στις κοινωνίες, βρέθηκαν και οι ΄΄χρήσιμοι΄΄ ανυποψίαστοι είτε οι βολεμένοι εκβιαζόμενοι, φοβούμενοι μήπως χάσουν μια θέση στο δήμο είτε το χειρότερο και αυτοί που η ανάγκη τους οδήγησε να υποταχθούν και να συνταχθούν στα ψηφοδέλτια τους με ανταλλάγματα κάποια ΄΄αργύρια΄΄…με τιμοκαταλόγους. 

Βοά η μικρή μας κοινωνία στη πόλη μας την Αμαλιάδα και τα χωριά για ανθρώπους της ΄΄κολοτούμπας΄΄ όπως αποκαλούνται σήμερα είτε με ανθρώπους που ήδη δείχνονται…με ταυτότητα αντίτιμου χρηματικού ποσού. 

Οι ίδιοι που τους χρησιμοποίησαν μέχρι να τους αποσπάσουν την υπογραφή και συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια τους, τους ΄΄δίνουν΄΄… και στη δημοσιότητα για χλεύη. Και αυτοί από σήμερα θα διεκδικούν και τη ψήφο των πολιτών του δήμου μας. Με τι ήθος;; Με τι πρόσωπο;; Με τι αξιοπρέπεια;; Αυτοί ξεπούλησαν την αξιοπρέπεια τους για κάποια αργύρια και τώρα ποιος τους εμπιστεύεται για το μέλλον του δήμου μας;;

Σίγουρα όμως θα έχουν το κεφάλι χαμηλά, όπου περπατούν γιατί θα νιώθουν τους συμπολίτες τους να τους σχολιάζουν. Η παράταξη ΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄, και ο ίδιο προσωπικά ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας από την αρχή της προσπάθειάς μας, σας μιλήσαμε ειλικρινά, με σεβασμό στην καθεμία και τον καθέναν σας και ξεκάθαρα. 

 Το τηρήσαμε!!! Γιατί αυτό προσωπικά ως άνθρωπος, ως πολίτης του δήμου Ήλιδας και ως Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας πιστεύω από ψυχής. 

 Και θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας απαρέγκλιτα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, με ποιότητα ζωής για ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ μας όταν με την στήριξη σας και με την ψήφο σας την 8 η Οκτώβρη μας δώσετε την εντολή της νίκης στη παράταξη μας για την ιστορική αλλαγή στο δήμο μας. 

 Πιστεύουμε και Εμπιστευόμαστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας και ελπίζουμε ότι η στήριξη σας με την ψήφο σας την 8 η Οκτώβρη θα είναι ισχυρή και καταλυτική!!! 

Όταν οι συμπολίτες σου ΔΕΝ σε εκτιμούν, ΔΕΝ σε σέβονται και σου γυρίζουν την πλάτη, όσα χρήματα και να δώσεις για εξαγορές συνειδήσεων, όσα εκβιαστικά διλήμματα και να θέσεις για να σε ακολουθήσουν, το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ έχεις καμία αξία ούτε ως άνθρωπος, ούτε ως πολιτικός Κε Λυμπέρη, Κε Χριστοδουλόπουλε και Κε Παπαδάκο. 

Κοιταχτείτε σήμερα στο καθρέπτη του σπιτιού σας, αναλογισθείτε τι και πώς πράξατε για να μαζέψετε τους 200 είτε 300 υποψήφιους σας, του Λεωνίδα…στις παρατάξεις σας και αν έχετε υπόσταση θα καταλάβετε ότι δεν έχετε καμία αξία για την κοινωνία του δήμου Ήλιδας. Προσωπικά νιώθω απογοήτευση που οδηγήθηκε ο τόπος μου και ο δήμος μου, με την ευθύνη και τις πράξεις των Κων Λυμπέρη, Χριστοδουλόπουλου και Παπαδάκου, σε χλεύη και πεδίο χαρακωμάτων, επιστρέφοντας σε πρακτικές και τακτικές παλαιών εποχών. 

Η σύνταξη του ψηφοδελτίου ΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄ συγκροτήθηκε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Συγκροτήθηκε όπως αρχικά είχα δεσμευτεί σε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ εσάς τους συμπολίτες μου, από πολίτες που δεν έχουν παρελθόν στα κοινά και τη διαχείριση του Δήμου. Από πολίτες με επαγγελματική υπόσταση. Από νέα παιδιά που θέλουν να αλλάξει ο τόπος μας. Από πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν γνώση και εμπειρία ζωής. 

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. 

Μια συμμετοχή συμπολιτών μας συγκινητική και για την αποφασιστικότητα τους ΑΛΛΑ και για την αντίσταση τους απέναντι στις καθημερινές πιεστικές και δελεαστικές…προτάσεις που δεχόντουσαν όταν ακουγόταν το όνομα τους ότι συμμετέχουν ως υποψήφιοι στην παράταξη μας, από τις άλλες παρατάξεις. Γι’ αυτό μίλησα και καθόρισα ότι το ψηφοδέλτιο μας θα ανακοινωθεί σήμερα. Η πολιτική ανηθικότητα στο μεγαλείο της. 

Οι κ.κ.Λυμπέρης, Χριστοδουλόπουλος και Παπαδάκος εξ ίσου υπεύθυνοι για το κατάντημα της πόλης μας και του δήμου μας, ΔΕΝ τους αγγίζουν ούτε τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα του τόπου μας. ΔΕΝ τους ιδρώνει εάν έχουν οι πολίτες νερό ΑΛΛΑ για να ΄΄μαντρώσουν΄΄ πολίτες στα ψηφοδέλτια τους άριστοι στην Πολιτική Ανηθικότητα. Από σήμερα και έως την 8 η Οκτώβρη θα πρέπει να μας απολογηθούν για ΟΛΑ στο δήμο Ήλιδας. Αυτοί ήταν και είναι οι διαχειριστές του και αυτών οι πράξεις μας έχουν οδηγήσει σ ’αυτή τη κατάσταση. 

΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ!!! 

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας  


Τα ονόματα: 


ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ(ΕΛΛΗ) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ 

ΑΣΤΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ 

ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΒΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΒΡΕΤΤΟΥ-ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ 

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΖΑΡΜΠΟΥΤΗ ΤΕΡΕΖΑ ΟΙΚΙΑΚΑ 

ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

ΚΆΚΙΑ ΒΙΟΛΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 

ΚΑΠΑΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΝΙΚΗ ΟΙΚΙΑΚΑ 

ΚΑΤΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΚΑΨΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΚΟΡΟΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ 

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΓΙΩΤΑ) ΟΙΚΙΑΚΑ 

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 

ΜΟΡΕΛΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 

ΝΤΑΝΑΣΗ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ 

ΟΤΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο.Σ.Ε. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΓΙΩΤΑ) ΕΠΙΤΙΜΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 

ΤΕΤΡΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 

ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

ΦΛΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΧΑΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ 

ΧΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 

ΧΡΟΝΗ ΑΡΕΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄: Το κεντρικό ψηφοδέλτιο Δ. Ηλιδας - ΄ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ΄΄
΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄: Το κεντρικό ψηφοδέλτιο Δ. Ηλιδας - ΄ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ΄΄
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEyakVlhLQ3sDSjqZ3f0F7LDO_MIcTUG_E6GdyVjvyazHhX3AsM-rwktS7wxEF3Boeq-cym3pUvu7XHIn62T79ohU-gfVYIwJ1AKj2EPHQUnGvTuqihedcvNFvrzmR8f6eS8lYWYqCWgH4ULhOeQlSLmzjiVnSb2N-tOCsMecU02qKevPSpueEpKGBeyw/s600/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-07-29_164039_mail.google.com.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEyakVlhLQ3sDSjqZ3f0F7LDO_MIcTUG_E6GdyVjvyazHhX3AsM-rwktS7wxEF3Boeq-cym3pUvu7XHIn62T79ohU-gfVYIwJ1AKj2EPHQUnGvTuqihedcvNFvrzmR8f6eS8lYWYqCWgH4ULhOeQlSLmzjiVnSb2N-tOCsMecU02qKevPSpueEpKGBeyw/s72-c/Opera%20%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_2023-07-29_164039_mail.google.com.png
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_47.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_47.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy