-->

ΔΗΜΟΣ ΉΛΙΔΑΣ: Ανακήρυξη παρατάξεων-Μεγάλος νικητής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Τα λόγια περιττεύουν σε όσα διαδραματίστηκαν στο Δήμο Ήλιδας για τη σύνταξη ψηφοδελτίων, με την κοινωνία να βoά. Και αναφέρομαι στην σύν...


Τα λόγια περιττεύουν σε όσα διαδραματίστηκαν στο Δήμο Ήλιδας για τη σύνταξη ψηφοδελτίων, με την κοινωνία να βoά. Και αναφέρομαι στην σύνταξη ψηφοδελτίων των παρατάξεων Λυμπέρη, Χριστοδουλόπουλου και Παπαδάκου. 

Η άρνηση αρχικά των πολιτών να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των Λυμπέρη, Χριστοδουλόπουλου και κυρίως Παπαδάκου τους οδήγησε σε πράξεις πολιτικής ανηθικότητας με εκβιασμούς σε υπαλλήλους του δήμου για να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια τους, χρηματισμούς χωρίς όρια για μια θέση, ότι να είναι στα ψηφοδέλτια τους με διάφορες ταρίφες…και πολίτες χωρίς όρια και φραγμούς να διαπραγματεύονται οικονομικά ανταλλάγματα μεταπηδώντας από παράταξη σε παράταξη. 

Και όλοι αυτοί από αύριο θα ζητήσουν την ψήφο συμπολιτών τους. 

Ένα πολιτικό ολίσθημα που δεν έχει προηγούμενο . 
Στην εξέλιξη όλου αυτού του παραλογισμού με τους απλούς πολίτες να παρακολουθούν αποσβολωμένοι ιστορίες αίσχους με οικονομικές διαπραγματεύσεις υποψηφίων να λαμβάνουν χρήματα για θέση σε ψηφοδέλτιο γνωστών συμπολιτών τους, στο επίκεντρο του συστήματος… που έχει γαντζωθεί στη διαχείριση του δήμου με μένος να μη χάσουν τον έλεγχο, βρέθηκε η παράταξη ΄΄ΗΛΙΔΑ-Η Κοινωνία μπροστά΄΄ και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Μια παράταξη που ιδρύθηκε από πολίτες με όραμα και ζήλο για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας, από το 2021. Μια παράταξη που απαρτίζεται από πολίτες νέους στα κοινά χωρίς παρελθόν και εμπειρία πολιτικής. Μια παράταξη που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στο δήμο Ήλιδας και δε το διαπραγματεύεται διεκδικώντας τη νίκη και μόνο τη νίκη στις εκλογές την 8 η Οκτώβρη. 
Και έναν Υποψήφιο Δήμαρχο και Επικεφαλής της, τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο με γνώσεις, εμπειρία πολιτικής, γνώστης του Δήμου Ήλιδας και σκληροτράχηλο στη πολιτική στρατηγική, με ορθό λόγο και σεβασμό στους πολίτες κρατώντας στάση υψηλού επιπέδου και παρακολουθώντας το ολίσθημα που εξελισσόταν στο δήμο. 

Αρχικά και οι τρεις, Λυμπέρης, Χριστοδουλόπουλος και Παπαδάκος εξόρμησαν στα στελέχη της παράταξης ΄΄ΗΛΙΔΑ-Η Κοινωνία μπροστά΄΄ τάζοντας και εξαγοράζοντας τους με στόχο να καταστήσουν αδύνατη τη σύνταξη ψηφοδελτίου. ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς. 

Κατόπιν, κατά ομάδες στελέχη και των τριών παρατάξεων Λυμπέρη, Χριστοδουλόπουλο και Παπαδάκου ως συνεννοούμενοι προκειμένου να πείσουν πολίτες ανυποψίαστους να τους εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους, δημόσια διαβεβαίωναν ότι ο Κωνσταντόπουλος ΔΕΝ θα κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος ΑΠΕΤΥΧΑΝ πάλι. 

Τέλος, βλέποντας ότι ο Κωνσταντόπουλος και η παράταξη του είναι αποφασισμένοι και δεν λυγίζουν…αλληλουπονόμευε ο ένας τον άλλον διεκδικώντας υποψήφιους ανά μεταξύ τους, προσφέροντας ισχυρότερα ανταλλάγματα. Και η κολοτούμπα δεν έχει προηγούμενο.

Στις 31 Αυγούστου το βράδυ με κομμένη την ανάσα και οι τρεις υποψήφιοι, Λυμπέρης- Χριστοδουλόπουλος- Παπαδάκος ενωμένοι αλλά και οι παρατάξεις τους, ανέμεναν την είδηση ότι ο Κωνσταντόπουλος δεν θα συμπληρώσει ψηφοδέλτιο. Η αγωνία τους στο κόκκινο μέχρι την στιγμή όπου κατά τις 10 μμ. ο Κωνσταντόπουλος με τους υποψήφιους της παράταξης ΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄ ανακοινώνουν, χαλαρά και χωρίς άγχος με χαμόγελα, ότι η παράταξη συμμετέχει στις εκλογές. 

Και εκεί πάγωσαν όλα για τις παρατάξεις που εκπροσωπούν αλλά και για τους ίδιους, Λυμπέρη- Χριστοδουλόπουλο- Παπαδάκο. 

Σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11πμ. στο πρωτοδικείο Αμαλιάδας γίνεται και επίσημα χωρίς θέμα η ανακήρυξη της παράταξης ΄΄ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά΄΄ με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. 

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δεν είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο. Με γνώσεις, πολιτική εμπειρία, γνώστης πολιτικής στρατηγικής, με ήθος και αρχές που φάνηκαν εξ ολοκλήρου με τη στάση του, τις κινήσεις τους και αποφάσεις του διατηρώντας απυρόβλητη μια παράταξη εξ ολοκλήρου καινούργια με νέους πολίτες χωρίς γνώσεις πολιτικής. Ναι !!! Ο μεγάλος νικητής έως τώρα στο δήμο Ήλιδας. 

Και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δεν προχώρησε ούτε σε οικονομικές συναλλαγές ούτε μπλέχτηκε στο "παιχνίδι" των προσωπικών προσβολών, όπως είδαμε να ξετυλίγεται ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες με αήθεις χαρακτηρισμούς κατά προσώπων που δυστυχώς οξύνουν το πολιτικό κλίμα στον δήμο Ηλιδας. 
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με την κριτική του και το πρόγραμμα της παράταξής του στέκεται ενώπιον των δημοτών του δήμου Ηλιδας κοιτώντας τους στα μάτια. 

Ένας εναντίον όλων και νίκησε. 

Χωρίς επιτελείο με εμπειρία, ο ίδιος, μόνος του σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε με σύμμαχο δίπλα του την πίστη και εμπιστοσύνη των στελεχών και υποψηφίων της παράταξης του. Τον πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν και σήμερα δικαιώθηκαν για τη μεγάλη απόφαση τους να σταθούν δίπλα του. 

Από σήμερα και έως την 8 η Οκτώβρη είναι ο προεκλογικός χρόνος που κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα πρέπει να πείσει τους πολίτες για το μέλλον του δήμου Ήλιδας. Και οι τρεις Λυμπέρης, Χριστοδουλόπουλος και Παπαδάκος, διετέλεσαν και διαχειρίστηκαν το δήμο Ήλιδας και θα βρεθούν απέναντι στους πολίτες να απολογηθούν και να δικαιολογήσουν τη στάση τους και το κατάντημα στο δήμο Ήλιδας. Εν αναμονή οι πολίτες για τι αφήγημα θα προτάξουν και αυτή τη φορά . 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποτελεί νέα δύναμη, χωρίς παρελθόν αλλά με έντονη παρουσία, δράση και έργο έως σήμερα δίνοντας ελπίδα και αισιοδοξία στους πολίτες που θα καλεστούν την 8 η Οκτώβρη να πάρουν μία ιστορική απόφαση επιλογής ποιον από τους 4 θέλουν και κάνει για Δήμαρχος Ήλιδας, που θα διοικήσει το δήμο για την επόμενη πενταετία. 

Πλέον το στοίχημα της παράταξης “ΗΛΙΔΑ- Η Κοινωνία μπροστά” και του ιδίου Υποψήφιου Δήμαρχου Ήλιδας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου είναι να εισέλθουν στην δεύτερη Κυριακή, και σ ’αυτό θα επικεντρωθούν οι τακτικές που θα ακολουθήσουν. 

Όλα είναι ανοιχτά… 

Με μόνους κριτές τους απλούς πολίτες.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : ΔΗΜΟΣ ΉΛΙΔΑΣ: Ανακήρυξη παρατάξεων-Μεγάλος νικητής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
ΔΗΜΟΣ ΉΛΙΔΑΣ: Ανακήρυξη παρατάξεων-Μεγάλος νικητής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqwh455cIXyEnq_yW4zOP79KTPlMC_1uhilF6Eb-GQN2fd0WGA3B_J40kN4GlIBC513Ap7OcFhBqOPUPNhIrBwTkMFvyHsHB-P_x4HXbNbNmQ1kmRdPIilr9A7B8c06nfQfqvKNmbn2DFxXT4O6rubIeDbNu9klnl4GaOvf75ftrACBweo86X72MSmwvA/s600/%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3%20%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%97%CE%A3.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqwh455cIXyEnq_yW4zOP79KTPlMC_1uhilF6Eb-GQN2fd0WGA3B_J40kN4GlIBC513Ap7OcFhBqOPUPNhIrBwTkMFvyHsHB-P_x4HXbNbNmQ1kmRdPIilr9A7B8c06nfQfqvKNmbn2DFxXT4O6rubIeDbNu9klnl4GaOvf75ftrACBweo86X72MSmwvA/s72-c/%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3%20%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%97%CE%A3.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_696.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2023/09/blog-post_696.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy