-->

Ο σοβαρός Καζαμίας του 2024

του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου  π. Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών Ηλείας   Για τον νέο Χρόνο που έρχεται με φόρα κατά πάνω μας τι να τις κάνουμε...


του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου 
π. Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών Ηλείας 

Για τον νέο Χρόνο που έρχεται με φόρα κατά πάνω μας τι να τις κάνουμε τις ευχές …. Μήπως βγήκαν οι προηγούμενες και δεν το ξέρουμε?? Οπότε ας προσπαθήσουμε να προβλέψουμε κάποια στραβά και να ευχηθούμε να είναι μόνο αυτά …. 
Πάμε λοιπόν και ψυχραιμία…. 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 

Στην Ηλεία γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Μετά από συντονισμένες ενέργειες από την Δρ Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου αντί για τρεις Διοικητές Νοσοκομείων διορίζονται τέσσερις. Ο τέταρτος είναι για την περίπτωση που φτιαχτεί και άλλο Νοσοκομείο για να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή. Η Κυβέρνηση ψηφίζει Νόμο στις εκλογές να ψηφίζουμε μόνο με SMS και με VIBER Όποιος δεν κατέχει την τεχνολογία απλά δεν θα ψηφίζει. Τελεία και παύλα. Δεν γίνεται να μην ξέρεις να στέλνεις SMS και VIBER και να έχεις την αξίωση να ψηφίζεις για το ποια Κυβέρνηση θα έχουμε. Οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι κάνουν απογράφη στις καρέκλες του Δημαρχείου γιατί πολλοί υπάλληλοι δουλεύουν όρθιοι. Ο Δήμαρχος Αμαλιάδας υποσχέθηκε ότι σε 150 μέρες θα δουλέψει πλήρως το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 

Οι Κυβερνητικοί Βουλευτές έχουν πρόβλημα να βρουν στο τηλέφωνο τους Υπουργούς και γι αυτό τους έχουν τρελάνει στις επερωτήσεις. Επειδή όμως δεν μπορεί να συνεννοηθούν μεταξύ τους πολλές φορές κάνουν τις ίδιες επερωτήσεις αλλά οι Υπουργοί απαντούν αλλιώς κάθε φορά γιατί δεν θυμούνται τι είχαν πει πριν…. Γίνεται με απόλυτη επιτυχία το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Προέδρος σε μια μνημειώδη ομιλία ξεκαθάρισε μια για πάντα τον ιδεολογικό προσανατολισμό του κόμματος. Σε καμμιά περίπτωση δεν παύει να είναι σοσιαλιστικό απλά θα βλέπει με ρεαλισμό το μέλλον χωρίς ανούσιες και περιττές αγκυλώσεις. Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος τόνισε «δεν θα αλλάξουμε εμείς τον λαό …ο λαός θα αλλάξει εμάς όπως είπε και ο Κομφούκιος.» Η βαθυστόχαστη ομιλία του Πολάκη είχε υπότιτλους γιατί μίλησε στην τοπική διαλεκτό της λεβεντογέννας. Όπου ήταν αδύνατη η μετάφρασή υπήρχαν ιδεογράμματα…. 

ΜΑΡΤΙΟΣ 

Στον ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε η ομάδα που παρέμεινε στο Κόμμα μετά την τελευταία διάσπαση. Ο Πολάκης όπως πάντα κάνει μια σεμνή δήλωση και ο Κασσελάκης αμέσως βγάζει εισιτήριο για την Νέα Υόρκη. Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει ειδικό γραφείο περίθαλψης άστεγων πολιτικών αστέρων. Το πρώτο καιρό παρέχεται δωρεάν στέγη, συσσίτιο και ψυχολογική υποστήριξη. Θα παραμένουν στην στέγη μέχρι να βρουν τον παλιό καλό εαυτόν τους και να πατήσουν γερά στα πόδια τους …. 

ΑΠΡΙΛΗΣ 

Ο Χρυσοχοΐδης επισκέπτεται αιφνιδιαστικά Νοσοκομείο της επαρχίας Λόγω των προβλημάτων που επεσήμανε εκτός από τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή απέλυσε και τρεις ασθενείς. Ο Ανδρουλάκης στην προσπάθεια του να γυρίσει πίσω το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί εντατικά μαθήματα ζεϊμπέκικου. Αγαπημένο του άσμα το «αυτός ο άνθρωπος αυτός» της μεγάλης Ρίτας. Ο Βελόπουλος μπαίνει πλέον και στην αγορά των καλλυντικών μετά από σύμβαση που υπέγραψε με Μοναστήρι της Βόρειας Ελλάδος . Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο αποσμητικό με άρωμα από το Άγιο Μύρο. Θα ακολουθήσει και after shave δοκιμασμένο από γέροντες πατέρες. Η κα Κεραμέως πρότεινε να γίνεται ειδική κράτηση τους γιατρούς του ΕΣΥ για την εμπειρία που τόσο καιρό το κράτος τους προσφέρει χωρίς αμοιβή…. 

ΜΑΙΟΣ 

Το Πάσχα λόγω της οικονομικής κρίσης το έθιμο της σούβλας διευρύνεται Εκτός από τα αμνοερίφια φέτος σουβλίζουμε κοτόπουλα κουνέλια και χωριάτικα λουκάνικα. Σε αγώνα του Παναθηναϊκού ο Γεραπετρίτης φαίνεται να υποκλίνεται στον Φατίχ Τερίμ. Ερωτηθείς το διέψευσε οργισμένος και είπε ότι απλώς υποκλίθηκε στον Αλαφούζο πού ήταν δίπλα και τον οποίον κατά πως είπε τον σέβεται απεριόριστα …. Οι Σπαρτιάτες έκαναν καταγγελία και επερώτηση στην Βουλή γιατί κάποιες σημαίες δεν έχουν ακριβώς το σωστό μπλε χρώμα. Δεν μπόρεσαν όμως να είναι συγκεκριμένοι και έτσι δεν αναγκάστηκε ο Γεραπετρίτης να τις αποσύρει. Για να λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα ο Δήμος Αμαλιάδας μελετά εντατικά την δημιουργία και νέων ποδηλατοδρόμων. Το σκεπτικό είναι πολύ απλό. Μπορεί να μην υπάρχουν ποδήλατα στην πόλη αλλά οι ποδηλατόδρομοι διευκολύνουν τον πολίτη στο να παρκάρει το αυτοκίνητο του. Όπου δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ποδηλατόδρομος υπάρχει η εναλλακτική να γίνει πεζόδρομος. Και με τους πεζόδρομους δημιουργούνται θέσεις για παρκάρισμα. 

ΙΟΥΝΙΟΣ 

Η Κυβέρνηση ανακοινώνει ότι έχει πάρει όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Το σημαντικό είναι ότι όσο δεν υπάρχουν πυρκαγιές το σύστημα δουλεύει άψογα και αυτό επεσήμανε περιχαρής σε διάγγελμα του στον λαό ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης μέσα από το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής . Οι Ευρωεκλογές διεξήχθησαν κανονικά. Η αποχή κυμάνθηκε σε φυσιολογικά επίπεδα και έφτασε το 80%. Όλοι συμφωνούν ότι κέρδισε και αυτήν την φορά η Δημοκρατία …. Τα κόμματα πανηγυρίζουν γιατί άλλα έχουν άνοδο αλλά έχουν συγκρατήσει τις δυνάμεις τους και κάποια έχουν μια μικρή μείωση κάτι που εύκολα εξηγείται από την ακραία πόλωση και την κινδυνολογία των κομμάτων του συστήματος. Οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι έχουν μπει δυνατά για να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους Ήδη εκφράζεται ο φόβος ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο φρενήρη ρυθμό θα το υλοποιήσουν στα πρώτα δυο χρόνια και μετα δεν θα έχουν τι να κάνουν στα υπόλοιπα τρία 

ΙΟΥΛΙΟΣ

Μετα από σύσκεψη των Κυβερνητικών παραγόντων και εν όψει του επερχόμενου καύσωνα αποφασίστηκε κάτι διεθνώς πρωτοποριακό. Αντί να περιμένουμε να σκάσει η πυρκαγιά και να εκκενώνουμε πανικόβλητοι τους οικισμούς αποφασίστηκε να τους εκκενώσουμε με την ησυχία μας από πριν. Στην σφοδρή κριτική που δέχτηκε ο Πρωθυπουργός είπε με έμφαση «για μας πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή» Το κίνημα της πετσέτας επεκτείνεται. Κάποιοι μαγαζάτορες βάζουν πλωτές ξαπλώστρες για να μην μπορεί κάποιος να βάλει την δική του πετσέτα δίπλα. Ο Άδωνης δημιουργεί το καλάθι του λουόμενου. Μέσα έχει αντηλιακά λοσιόν πετσέτες αλοιφές για τα εγκαύματα καπέλα ψάθες και γυαλιά ηλίου. Αδιαχώρητο με τα κρουαζιερόπλοια στο Κατάκολο. Κάποια ήδη πιάνουν στα ανοικτά του Αγίου Ηλία. Για να μην υπάρχει μπέρδεμα τα διώροφα λεωφορεία που θα τους παίρνουν από κει για ξενάγηση στα αξιοθέατα του Πύργου δεν θα είναι κόκκινα αλλά κίτρινα. Κανείς από τους φλύαρους προβοκάτορες και τους πουθενάδες δεν τολμά να πει ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες της προηγουμένης Δημοτικής αρχής. 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

Μετα την μεγάλη επιτυχία της γιορτής του καρπουζιού στην Κουρούτα έγινε και η γιορτή πεπονιού στο Παλούκι και αυτή με πολύ μεγάλη επιτυχία . Ο Άδωνης φτιάχνει το καλάθι του μπαρόβιου. Περιλαμβάνονται τέσσερα ποτά σκέτα, τέσσερα κοκτέιλ και δυο φυσικοί χυμοί. Σε συνέντευξη του ο Υπουργός αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα μπαρ όχι για διαφήμιση κατά πώς είπε αλλά για να παρακινήσει και τα αλλά να ρίξουν τις τιμές. 

ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΣ 

Ανοίγουν τα σχολεία. Τα κενά σε καθηγητές και δάσκαλους είναι λιγότερα από ποτέ όπως δήλωσε ενθουσιασμένος το αρμόδιος Υπουργός. Πιο λίγα όμως είναι και τα σπίτια που προσφέρονται για να νοικιάσουν οι νεοδιορισμένοι. Το Υπουργείο επελήφθη γρήγορα του θέματος και ήδη σχεδιάζει να δώσει επίδομα τροχόσπιτου μέσα από την ειδική πλατφόρμα troxospito.gov.gr Σε συνέντευξη της στα τοπικά ΜΜΕ η Δρ Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου εξήγγειλε την δημιουργία σύγχρονου μεταμοσχευτικού κέντρου στο Νοσοκομείο των Κρεστένων. Συγκινημένη ευχαρίστησε τον αρμόδιο Υπουργό που έκανε δεκτή την πρόταση της. Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει ότι ο Κρατικός Μηχανισμός είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές. Ήδη οι κάτοικοι εκκενώνουν αυτές τις περιοχές εθελοντικά πριν καν βρέξει ….. 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 

Ο Δρ Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου από την Γη τους Πυρός που ασχολείται εντατικά με την επίδραση της κλιματικής αλλαγής έκανε βαρυσήμαντη δήλωση για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην ορεινή Ηλεία. Ο Κος Νικολακόπουλος ακάθεκτος καταθέτει την 63 η επερώτηση γι αυτόν τον χρόνο και έπεται συνέχεια. Στην εκπομπή της Νικολούλη αναζητείται ο Αβραμόπουλος. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ποιος τον είδε τελευταία φορά και που… Το πιθανότερο είναι να εξαφανίστηκε αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων Δημάρχων …. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι κανείς δεν τον αναζήτησε από τότε. 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 

Δίνεται στην κυκλοφορία ο νέος δρόμος Πάτρα – Πύργος. Επειδή τα διόδια είναι πολύ ακριβά και ελάχιστοι τον προτιμούν η Κυβέρνηση ήδη εξετάζει να βάλει ακριβότερα διόδια στον παλιό δρόμο Κατατίθεται στην Βουλή ο νέος προϋπολογισμός Και αυτήν την φορά είναι φιλολαϊκός κατά πως δήλωσε ο Πρωθυπουργός. Ενδεικτικά αναφέρθηκε στο νέο πρωτοποριακό επίδομα που θέσπισε η Κυβέρνηση για όλους όσους δεν έχουν ήδη άλλο επίδομα. 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 

Η κα Αχτσιόγλου μετά το φετινό χουνέρι πηγαίνει για Χριστουγεννιάτικα ψώνια στην λαϊκή της Αγίας Βαρβάρας. Ο λαός την αποθεώνει και δεν την αφήνουν να πληρώσει και αυτή εμφανώς συγκινημένη κάνει μια βαρυσήμαντη δήλωση «Αν τα ήξερα αυτά θα ερχόμουν εδώ και πέρσι ….» Ο Πρωθυπουργός στο Πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα υπόσχεται ότι ο γάμος των ετερόφυλων θα θεσμοθετηθεί το 2025. Ο κος Βορίδης με το τσεκούρι παρά πόδα εξέφρασε και πάλι τις αντιρρήσεις του 

ΥΓ 

Είναι πολύ δύσκολο να γίνει ακόμη και η παραμικρή πρόβλεψη για το πόσα πρωτοσέλιδα θα έχουμε στα τοπικά ΜΜΕ με δηλώσεις και προγράμματα του κου Φαρμάκη όπως δεν είμαστε και σε θέση να προβλέψουμε μέχρι που μπορεί να ανοίξει ο χρονικός ορίζοντας της πολιτικής του σκέψης. Ήδη ξεκίνησε από τα 2030 τώρα είναι στο 2035 και η παράσταση συνεχίζεται ….. Ομοίως δεν μπορεί να γίνει κάποια πρόβλεψη για το πόσες δωρεάν συναυλίες θα οργανώσει το 2024 ο κος Κοροβέσης …..

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ο σοβαρός Καζαμίας του 2024
Ο σοβαρός Καζαμίας του 2024
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYll8-iPZ88ijtCM-VoALZwoXpqRgphNxeBMkaQZCJoJB4zvOJwd1V-sY9g6KWY7cMYQ8OSyms7eWfa75nk9pyZ5YU80YjU5p3WZDKqGZajS0AqtH7ButW5z-6Hsem7AZ4n_cl_rx-cMETYkGsYIXjSbcZsRcDIHHNjVAi2dRK41ODMcU_t7hi1kSHHPo/s600/%CE%98%CE%95%CE%9F%CE%94%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYll8-iPZ88ijtCM-VoALZwoXpqRgphNxeBMkaQZCJoJB4zvOJwd1V-sY9g6KWY7cMYQ8OSyms7eWfa75nk9pyZ5YU80YjU5p3WZDKqGZajS0AqtH7ButW5z-6Hsem7AZ4n_cl_rx-cMETYkGsYIXjSbcZsRcDIHHNjVAi2dRK41ODMcU_t7hi1kSHHPo/s72-c/%CE%98%CE%95%CE%9F%CE%94%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2024/01/2024.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2024/01/2024.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy