-->

Λογοδοσία Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εντάσεις με το... "καλημέρα"! [video - δηλώσεις]

  Ο χαρακτηρισμός περί "ανημέρωτης" που απέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Δημήτρης Λευκαδίτης στην αντιδήμαρχο Α...

 


Ο χαρακτηρισμός περί "ανημέρωτης" που απέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Δημήτρης Λευκαδίτης στην αντιδήμαρχο Αλεξάνδρα Γιαννίτση, προκάλεσε την έντονη αντίδραση τη προέδρου του Δ.Σ. Βάσως Σωτηροπούλου και του δημάρχου Γιάννη Λέντζα.
   
Πάντως, η κ. Γιαννίτση με χαμόγελο και απόλυτη ηρεμία δέχτηκε τον χαρακτηρισμό που της απέδωσε ο κ. Λευκαδίτης. 

Τα παραπάνω και άλλα πολλά, συνέβησαν χθες, στην λογοδοσία του δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το 2ο δίμηνο του 2024! 

Ο πριστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Τσουραπάς, μίλησε για τα έργα στον δήμο κι έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά γιατί είναι ο καλύτερος στην Ηλεία και όχι μόνο!
   
Στη συνέχεια ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα-μυθεύματα, όπως τα χαρακτήρισε, τονίζοντας επίσης ότι ο δήμος έχει τα φθηνότερα τέλη:
   
Για το Λιμενικό Ταμείο, απάντησε ο πρόεδρος Κώστας Χαντζής:
   
Η ΚΟΝΤΡΑ Παναγιώτη Χατζή με Παναγιώτη Βαγγελάκο 

Περίεργα εξελίχθηκε μια ερώτηση του δημάρχου Γιάννη Λέντζα προς τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Χατζή.Ο δήμαρχος τον ρώτησε αν γνωρίζει που βρίσκεται ένα αυτοκίνητο παροπλισμένο που ανήκει στον σύνδεσμο Πηνειού [μετά από ερώτηση που έκανε στον ίδιο ο δήμαρχος Ηλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος] με τον κ. Χατζή να... παραδέχεται ότι για 4 μήνες το είχε σε δικό του χώρο για... ασφάλεια, χωρίς κανείς στο δήμο να γνωρίζει κάτι, όπως ανέφερε και η πρόεδρος του συνδέσμου Αλεξάνδρα Γιαννίτη. 

Ο ίδιος ο κ. Χατζής είπε πως χθες το πρωί το πήγε στον όρχο οχημάτων χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα, όπως ανέφερε και ο Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο οποίος μάλιστα είδε από την κάμερα του κινητού του ότι όντως το αυτοκίνητο ήταν εκεί. 

Ο χαρακτηρισμός του κ. Χατζή περί... ξέφραγου αμπελιού προκάλεσε διαμαρτυρίες και το... πανηγύρι άρχισε!
   
Σε δηλώσεις του σε μας ο κ. Παναγιώτης Βαγγελάκος τόνισε ότι "πήγε το αυτοκίνητο ο κ. Χατζής χωρίς να ενημερωθώ. Οσο για το ότι δεν υπήρχε υπάλληλος, να ξέρετε πως μέχρι τις 2.30-3.00 τα απορριματοφόρα δουλεύουν και την πόρτα την κλείνει ο τελευταίος. Είδατε στην κάμερα ότι υπήρχαν μέσα αυτοκίνητα των υπαλλήλων και σίγουρα υπήρχαν υπάλληλοι εκεί. Κανείς δεν είχε φύγει. Ξέφραγο αμπέλι δεν είναι και απορώ γιατί πήγε το αυτοκίνητο χωρίς κανείς να γνωρίζει κάτι. Ούτε η κ. Γιαννίτση, ως πρόεδρος του συνδέσμου Πηνειού, δεν γνώριζε κάτι. Ούτε εκείνη ενημέρωσαν, ούτε κανέναν άλλον. Μόνος του πήγε, άφησε το αυτοκίνητο κι έφυγε". 

Με έντονο τρόπο, στη συνέχεια, μίλησε ο Δήμαρχος για τον σύνδεσμο ΗΡΑΚΛΗΣ, όταν ο κ. Χατζηπανταζής ανέφερε για πολιτικές ευθύνες:

 

Δήλωση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης 
Γιάννη Λέντζα 

"Δεν θέλω να πω ότι υπάρχει κάποια μορφή έντασης, απλά πρόκειται για αποκατάσταση της αλήθειας σε διάφορα δημοσιεύματα, σε διάφορες αιτιάσεις και σε διάφορα μυθεύματα. Οπως είδατε και πριν είχαν έρθει και οι υπεύθυνοι της οικονομικής υπηρεσίας και της τεχνικής υπηρεσίας, ανέλυσαν διεξοδικά το ότι ο δικός μας δήμος οικονομικά στέκεται πολύ δυνατά στα πόδια του κάτι που δεν αμφισβητήθηκε ούτε από την αντιπολίτευση. 

Από κει και πέρα προσχωράμε, όπως είπα η συγκυρία είναι δύσκολη, θα προσπαθήσουμε να είμαστε και στις παροχές των υπηρεσιών προς τους δημότες μας ποιοτικοί και να νιώθουν ότι ο δήμος είναι κοντά τους και ταυτόχρονα με σεβασμό στα χρήματά τους. 

Συζητάμε για τα ίδια θέματα και στο λιμάνι και στον Ηρακλή, νομίζω ότι καταλήξαμε πως υπάρχει μια διεξοδικότητα. Ολα τα θέματα αναλύθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά. Φαίνεται από τις συζητήσεις και τα έγγραφα που έχουν δοθεί ότι ο δήμος και τα νομικά του πρόσωπα είναι, όπως σας είπα, σε καλή οικονομική κατάσταση. 

Συνεχίζουμε και προχωράμε. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κρίνει και να ελέγχει την δημοτική αρχή αλλά να μην αγκαλιάζει και να μην προσπαθεί να κάνει πολιτική πάνω σε μυθεύματα".

Παραπολιτικά


Επανεμφανίστηκε, μετά από αρκετούς μήνες, ο Αλέξης Γαλάνης, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Η παρουσία του, οι γνώσεις του, βοηθούν στη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, ενώ γνωρίζοντας άριστα όλα τα θέματα μπορεί και δίνει, όταν χρειάζεται, διευκρινιστικές απαντήσεις.

 

Η τσάντα της Γεωργίας Κακαλέτρη, σε χρώμα πορτοκαλοκίτρινο, τράβηξε τα βλέμματα κυρίως των γυναικών που βρίσκονταν στη λογοδοσία του δημάρχου. Η ίδια γέλασε όταν της είπαμε πώς η τσάντα της θα αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού μας.

Εξαίρετη στα καθήκοντά της  και χθες απέδειξε ότι γνωρίζει τα πάντα περί λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Λογοδοσία Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εντάσεις με το... "καλημέρα"! [video - δηλώσεις]
Λογοδοσία Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εντάσεις με το... "καλημέρα"! [video - δηλώσεις]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYWnOFFM0UB-K0ZEJ3os92mXyR9FfvLzM7cCWfeRRmS9qpxHav-NBXzcgV0no3iOUhJ4ltaIyvBWynmSbpSjYak61ru_wVnkNXXp4OV1vwUxSNphGaNoaQVRc4Fgr7vSyYAmsb2ZWsjJo07GvX05hqJdpBzNCyjru1wa39rGmm0eiEBb09gUtNmQLun2w/s600/1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYWnOFFM0UB-K0ZEJ3os92mXyR9FfvLzM7cCWfeRRmS9qpxHav-NBXzcgV0no3iOUhJ4ltaIyvBWynmSbpSjYak61ru_wVnkNXXp4OV1vwUxSNphGaNoaQVRc4Fgr7vSyYAmsb2ZWsjJo07GvX05hqJdpBzNCyjru1wa39rGmm0eiEBb09gUtNmQLun2w/s72-c/1.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2024/05/video.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2024/05/video.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy