-->

Ολυμπιακός: Πάνω από τέσσερις μήνες αήττητοι οι “ερυθρόλευκοι” σε Ελλάδα και Ευρώπη

  Το πόδι του στο γκάζι έχει ο Ολυμπιακός, αφού παραμένει αήττητος για σχεδόν τέσσερις μήνες ή αλλιώς για 26 σερί παιχνίδια. Μάλιστα, καμί...

 


Το πόδι του στο γκάζι έχει ο Ολυμπιακός, αφού παραμένει αήττητος για σχεδόν τέσσερις μήνες ή αλλιώς για 26 σερί παιχνίδια. Μάλιστα, καμία από τις τρεις φετινές του ήττες δεν ήρθε σε ντέρμπι.
 

Το βράδυ της Κυριακής (2/3) ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο εναντίον της ΑΕΚ, νικώντας στο ματς της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ένα ματς που όδευε – και βάσει εικόνας – προς την ισοπαλία, μέχρι να έρθει ο Τσικίνιο και με υπέροχο γκολ να κάνει το 0-1. Μία ακόμα νίκη, λοιπόν, προστέθηκε στην checklist του συλλόγου, ο οποίος έχει… ξεχάσει να χάνει. 

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το SPORT24, η τελευταία του απώλεια ήρθε στις 27 Οκτωβρίου του 2024 και ήταν από τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (1-0). Έκτοτε συμπληρώθηκαν σχεδόν τέσσερις μήνες (127 ημέρες για την ακρίβεια) όπου ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος, έχοντας καταγράψει ένα σερί 26 αγώνων. Το κατάφερε, δε, έχοντας δώσει μέσα σε αυτό το διάστημα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό, ισάριθμα παιχνίδια με την ΑΕΚ και δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ. 

Στα τρία αυτά ντέρμπι ο απολογισμός του ήταν τρεις νίκες επί της Ένωσης, δύο επικρατήσεις κόντρα στον “δικέφαλο” και μία ενάντια στον αιώνιο αντίπαλό του. Μάλιστα, το “τριφύλλι” είναι και η μόνη ομάδα που του έχει κόψει βαθμούς, μετά το ισόπαλο 1-1 στο Φάληρο για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Παρόλα αυτά, ακόμα και πριν από αυτό το σερί των 26 αγώνων, ο Ολυμπιακός δεν ηττήθηκε σε πολλά ματς. 

Οι τρεις ήττες δεν ήταν σε ντέρμπι 

Στην πραγματικότητα, μόλις τρεις αγώνες έχασε ο σύλλογος του Μεντιλίμπαρ και κανένας από αυτούς δεν ήταν σε ντέρμπι. Οι μόνοι που του στέρησαν τρεις βαθμούς ήταν ο Άρης και ο Αστέρας AKTOR για το πρωτάθλημα, αλλά και η Λυών για το UEFA Europa League. Εξαιρουμένου του Κυπέλλου όπου δεν υπάρχουν βαθμοί, ο Ολυμπιακός έχει αποσπάσει συνολικά 72 από τους 102 που μπορούσε να πάρει, έχοντας δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 70%. Ο Μάρτιος έχει μπει και οι “ερυθρόλευκοι” είναι εντός όλων των στόχων τους. 

Στην Ελλάδα καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, στο +5 από την ΑΕΚ. Στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson είναι σχεδόν δεδομένο – ποδόσφαιρο είναι αυτό – πως θα βρίσκεται στον τελικό, μετά το 6-0 επί της Ένωσης στον πρώτο ημιτελικό. Στην Ευρώπη τίθενται αντιμέτωπος με την Μπόντο Γκλιμτ και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι στους “8” του Europa League. Tα δύσκολα, βέβαια, έρχονται τις προσεχείς ημέρες. 

Mέχρι τα μέσα Μαρτίου έχει δεδομένα ακόμα τέσσερα ματς. Δύο για την Ευρώπη, το τελευταίο της κανονικής διάρκειας και το πρώτο για τα playoffs. Από εκεί και πέρα, το σίγουρο είναι πως έως τις 17 Μαΐου που τελειώνει η σεζόν στην Ελλάδα θα κληθεί να δώσει 11 ματς (μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου), συν όσα παίξει στο Europa League. Επομένως ο δρόμος που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός είναι αρκετά μακρής. 

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ολυμπιακός: Πάνω από τέσσερις μήνες αήττητοι οι “ερυθρόλευκοι” σε Ελλάδα και Ευρώπη
Ολυμπιακός: Πάνω από τέσσερις μήνες αήττητοι οι “ερυθρόλευκοι” σε Ελλάδα και Ευρώπη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivmVXS6VEz3gXIel2KG2Jtlau4n1o2JaxNuLIuL_gJ_3B518ntdv83EWjf06jj5jP8s91_8wbmthzeuTbnmCnQ5MA992twCXNO1JTaFleJYwVw_16fIsFhqu8tw2nW0rMnYDqmALYRQ0NsHh2X0nOxCUGxx8lD15eFpoGtCX5Rx4V6k5Z5Nw3fYMH1nDC-/s600/aek-1-640x426.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivmVXS6VEz3gXIel2KG2Jtlau4n1o2JaxNuLIuL_gJ_3B518ntdv83EWjf06jj5jP8s91_8wbmthzeuTbnmCnQ5MA992twCXNO1JTaFleJYwVw_16fIsFhqu8tw2nW0rMnYDqmALYRQ0NsHh2X0nOxCUGxx8lD15eFpoGtCX5Rx4V6k5Z5Nw3fYMH1nDC-/s72-c/aek-1-640x426.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
https://www.newsgf.net/2025/03/blog-post_76.html
https://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2025/03/blog-post_76.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy