-->

Τα βίντεο του επεισοδίου Τζήμερου - ΚΚΕ

Στο περιστατικό βιαιοπραγίας, το οποίο διαδραματίστηκε κατά τη συνεδρίαση, την Πέμπτη, του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, αναφέρθηκε ...


Στο περιστατικό βιαιοπραγίας, το οποίο διαδραματίστηκε κατά τη συνεδρίαση, την Πέμπτη, του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Μπαλού, κάνοντας λόγο για "δειλία" από πλευράς Θάνου Τζήμερου. Η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΜΕ Αλεξάνδρα Μπαλού χαρακτήρισε τον κ. Τζήμερο «υστερικό φασιστοειδές» και υποστήριξε ότι την «χτύπησε και μια και δύο φορές».

«Είναι δειλία να μην το παραδέχεται. Το είδαν όλοι ότι με χτύπησε» δήλωσε. Ο κ. Τζήμερος «έσκισε για άλλη μια φορά, όπως κάνει πάντα, τις ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις, διότι στην ουσία είναι εχθρός κάθε λαϊκού αγώνα των εργαζομένων» είπε η κ. Μπαλού και πρόσθεσε «εμείς υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να κολλάμε αυτές τις αφίσες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να μιλάμε για την απεργία που έχουμε στις 17 του μήνα. Στην παρέμβασή μας γιατί σκίζει τις αφίσες, έσπρωξε τον συνάδελφο και χτύπησε εμένα και μια και δύο φορές. Το περιφερειακό συμβούλιο απέβαλε γι’ αυτή του την συμπεριφορά τον κ. Τζήμερο».
   
Τζήμερος: Δεν χτύπησα την κα. Μπαλού 

«Όταν μου επιτέθηκαν σηκώθηκα και τους απώθησα. Δεν χαστούκισα και δεν γρονθοκόπησα, την κα. Μπαλού. Σύμβουλος του ΚΚΕ επιτέθηκε να με χτυπήσει» δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Θάνος Τζήμερος στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, για τα σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και πρόσθεσε ότι «κάποιος θα πρέπει σε ένα κόμμα που προπαγανδίζει τον φασισμό και τη δικτατορία, οποιαδήποτε δικτατορία, να βάλει τα όριά του. Η αστική δημοκρατία δεν τα έβαλε, με αποτέλεσμα οι πάντες να φοβούνται μην τους δείρουν οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ. Ε όχι λοιπόν, το 3% που εξέλεξε εμένα και τον κ. Ψαραδέλη στην περιφέρεια Αττικής μας εξέλεξε γι’ αυτό που πρεσβεύουμε.

Καθαροί χώροι, ευπρεπείς χώροι, όχι δημόσιος χώρος κομματικής ασυδοσίας». Στην κατηγορία ότι γρονθοκόπησε της κ. Μπαλού ο κ. Τζήμερος απάντησε: «και τραμπούκοι και συκοφάντες. Ζητήστε το βίντεο το οποίο καταγράφει τα πάντα». Επιπλέον, ο κ.Τζήμερος ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο άνδρες που μετέχουν στη συνεδρίαση τον έχουν ρίξει στο πάτωμα και στη συνέχεια τον βγάζουν κυριολεκτικά σηκωτό από την αίθουσα. Σημειώνεται πως το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε δώσει εντολή να απομακρυνθεί από την αίθουσα.
   
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και η Ρένα Δούρου καταγγέλλουν τη χειροδικία

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, δια του προέδρου του Θοδωρή Σχινά και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με δηλώσεις τους καταγγέλλουν την απρόκλητη επίθεση του Θάνου Τζήμερου με μπουνιές κατά της Αλεξάνδρας Μπαλού, στελέχους του ΚΚΕ και μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που εξελίχθηκε κατά τη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ με θέμα ημερήσιας διάταξης τους δασικούς χάρτες, παρουσία και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου.

Οι σύνεδροι αιφνιδιάστηκαν και δεν αντέδρασαν άμεσα ώστε να προφυλάξουν την κ. Μπαλού από την οργή του κ. Τζήμερου, όταν της επιτέθηκε και τη γρονθοκόπησε. Αμέσως μετά τη βιαιοπραγία το Περιφερειακό Συμβούλιο, αποφάσισε την αποβολή του δράστη, ενώ ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ κ. Σχινάς αμέσως μετά την ολιγόλεπτη διακοπή της συζήτησης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο καταδικάζει αυτήν την πολιτική ενέργεια του κ. Τζήμερου. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χαρακτηρίζουν το ΠΕΣΥ. Είναι απολύτως αντίθετες προς τη δημοκρατική λειτουργία του οργάνου όσο και της αυτοδιοίκησης.

Αυτές οι συμπεριφορές εκφράζουν μόνο τον ίδιο τον κ.Τζήμερο». Από την πρώτη στιγμή το επεισόδιο καταδίκασε με δήλωσή της και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής». Η ίδια η κα. Μπαλού προκειμένου να σταματήσει την εκτροπή της συζήτησης με τις τοποθετήσεις των συνέδρων (Γιώργου Καραμέρου, Σπύρου Τζόκα, Κώστα Καράμπελα, Φωτεινής Βρύνα, επί του προσωπικού ζητήματος, ζήτησε να λήξει το θέμα υπογραμμίζοντας ότι το προεδρείο κατήγγειλε τον «αλήτη Τζήμερο», όπως τον χαρακτήρισε, τόσο για την επίθεση όσο και για τις αφίσες.  

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος

«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την επίθεση που κατήγγειλε η περιφερειακή σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αττικής, Αλ. Μπαλού σε βάρος της, από τον Θ. Τζήμερο. Στη δήλωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειδικότερα ότι «ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας… Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής, Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του».

«Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ως «αυτονόητη» την «απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών». ΚΚΕ: Σεσημασμένος, υστερικός εχθρός των αγώνων του λαού Το ΚΚΕ καταγγέλλει την "άθλια και θρασύδειλη", όπως χαρακτηρίζει  συμπεριφορά "του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο".

"Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα", σημειώνει σε ανακοίνωσή του και καταλήγει πως "οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε". "Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές «Τζήμερος», αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού", αναφέρει το ΠΑΜΕ και σημειώνει πως "το εργατικό-λαικό κίνημα έχει πλούσια πείρα για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους".

  News247.gr

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Τα βίντεο του επεισοδίου Τζήμερου - ΚΚΕ
Τα βίντεο του επεισοδίου Τζήμερου - ΚΚΕ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFiENSTuv799ntOtKd90STm2YZRBzjs1PF_i09UvafULo5upEMhqKXyIhDi4UoAaa7lis_FoqDlhsOCiTA17ah_xVGSRj2mRDqfVzKwcmFwsVnlK3EoFVAZ9Qz-QLyt6kal3M6cmfrwho/s640/bal110517.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFiENSTuv799ntOtKd90STm2YZRBzjs1PF_i09UvafULo5upEMhqKXyIhDi4UoAaa7lis_FoqDlhsOCiTA17ah_xVGSRj2mRDqfVzKwcmFwsVnlK3EoFVAZ9Qz-QLyt6kal3M6cmfrwho/s72-c/bal110517.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/05/blog-post_924.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/05/blog-post_924.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy