-->

"Καληνύχτα"... κύριε δήμαρχε Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Η χθεσινή συνέλευση πολιτών που συγκάλεσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, με αφορμή το κλείσιμο του Α.Τ. Ανδραβίδας, και ...


Η χθεσινή συνέλευση πολιτών που συγκάλεσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, με αφορμή το κλείσιμο του Α.Τ. Ανδραβίδας, και όλα όσα συνέβησαν εντός κι εκτός αιθούσης από τους, δικαιολογημένα, αγανακτισμένους πολίτες της Ανδραβίδας, απέδειξε ότι ξεκίνησε η αρχή του τέλους για μια δημοτική αρχή για την οποία το σύνολο των πολιτών είναι απογοητευμένη μαζί της.

Δυστυχώς, ο ιστορικός δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τα τελευταία τρία χρόνια διοικείται από μια δημοτική αρχή που ούτε συνοχή έχει μεταξύ της, ούτε κάποιο σχέδιο για να οδηγήσει σε ανάπτυξη την περιοχή.

Μια δημοτική αρχή κι ένας δήμαρχος που θα αποτελέσουν, και σύντομα απ' ότι φαίνεται, μια θλιβερή παρένθεση. 

Είναι κρίμα, όμως, γιατί μέσα σε αυτή την δημοτική αρχή υπάρχουν και αξιόλογα πρόσωπα που δυστυχώς δεν αναδείχθηκαν όπως έπρεπε κι αυτό βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον επικεφαλής της παράταξής, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο, τελείως διαφορετικό από την πραγματικότητα.

Δεν θα τον συμβούλευα ότι μετά τα χθεσινά θα έπρεπε να υποβάλλει την παραίτησή του μήπως και διασωθεί, όχι ο ίδιος αλλά ο δήμος. Και δεν θα τον συμβούλευα γιατί απλά ο ίδιος, αγκιστρωμένος στη καρέκλα του δημάρχου, είμαι σίγουρος ότι θα αρνιόταν να την εγκαταλείψει.
Εστω κι έτσι όμως, αφού θέλει να παραμείνει δήμαρχος, ας κάνει πρώτα τον απολογισμό του και ύστερα, μαζί με τους συνεργάτες του ας κάνουν ένα νέο σχεδιασμό ώστε στο τέλος των επομένων δύο χρόνων που θα παραμείνει στη θέση του δημάρχου να μπορεί να κοιτάει στα μάτια τους συμπολίτες του που του έκαναν τη τιμή να τον εκλέξουν. Διότι σήμερα μόνο με κατεβασμένο το κεφάλι μπορεί να τους αντιμετωπίζει επειδή δεν έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο. 

Χθες ο δήμαρχος πρέπει να ένιωσε πολλή μοναξιά. Χωρίς όλα τα μέλη της παράταξής του να τον πλαισιώνουν, χωρίς τους βουλευτές του νομού που αρνήθηκαν να πάνε σε αυτή τη συνέλευση και να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί.
Αυτό όμως πρέπει να γίνει μάθημα και στους ίδιους τους κατοίκους του δήμου για τις επιλογές που κάνουν κάθε φορά που καλούνται να ψηφίσουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπούν.

Το δυστύχημα δεν είναι για μένα ούτε ο δήμαρχος, ούτε η παράταξή του, ούτε οι βουλευτές, ούτε κανείς άλλος, παρά μόνο οι αγανακτισμένοι πολίτες που βλέπουν την συρρίκνωση του δήμου τους κι ελάχιστα πράγματα μπορούν να κάνουν.

Και μια σημείωση για τον δήμαρχο: 

Αντιλαμβάνεσαι τι θα γίνει αν τύχει και το Κέντρο Υγείας Βάρδας κλείσει ή τουλάχιστον υποβαθμιστεί περισσότερο; Αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγαλύτερη θα γίνει η αγανάκτηση των πολιτών του δήμου σου από τους οποίους ψηφίστηκες για να εκπροσωπείς τα συμφέροντά τους;
Διότι καλές οι φιέστες που, κατά καιρούς, οργανώνετε ή συμμετέχετε [αθλητικές, πολιτιστικές...], όμως τα προβλήματα όχι μόνο παραμένουν αλλά οξύνονται περισσότερο κι εσύ φαίνεσαι αδύναμος να κάνεις κάτι.

Μήπως τελικά πρέπει να σε συμβουλεύσω να παραιτηθείς; 

Υ.Γ.1: Αν κατάλαβες, χρησιμοποιώ ενικό πρόσωπο απευθυνόμενος δήμαρχε σε σένα, πλέον. Διότι πληθυντικό χρησιμοποιοώ μόνο γι' αυτούς που σέβομαι και δυστυχώς εσύ έχασες τον σεβασμό μου. 

Υ.Γ.2: Διάβασε και αυτό το κείμενό μου, μαζί με τα προηγούμενα δύο που σου έχω γράψει, μήπως και καταλάβεις ότι πρέπει, έστω και τώρα, ν' αλλάξεις ρότα.

Αν και είναι πρωί τώρα που σου γράφω, εντούτοις σου εύχομαι "Καληνύχτα". 
Ελπίζω ο ύπνος σου να είναι διανθισμένος με ωραία όνειρα, διότι η πραγματικότητα περιέχει εφιάλτες!!!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : "Καληνύχτα"... κύριε δήμαρχε Ανδραβίδας-Κυλλήνης!
"Καληνύχτα"... κύριε δήμαρχε Ανδραβίδας-Κυλλήνης!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6T11HZFMzKzrblm10pR7w2wtzYLA31HMxTfnPRUlGoLgBvjP3wqZoBZr-VRzSTM3X6O2t-8mCv75dti93jm-J3x-5STx0RFP4qRIBq5fZ_aUK83lOPB4ZyYj37VSSJ5shINbbjHhxXaU/s640/imagesdatafiles170286.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6T11HZFMzKzrblm10pR7w2wtzYLA31HMxTfnPRUlGoLgBvjP3wqZoBZr-VRzSTM3X6O2t-8mCv75dti93jm-J3x-5STx0RFP4qRIBq5fZ_aUK83lOPB4ZyYj37VSSJ5shINbbjHhxXaU/s72-c/imagesdatafiles170286.jpg
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/06/blog-post_885.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/06/blog-post_885.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy