-->

Απάντηση στο δημοσίευμα, "Δημοτικά συμβούλια Ανδραβίδας-Κυλλήνης & Ηλιδας: Μερικές σκέψεις..."

Aν και η απάντηση στο δημοσίευμα που έκανα την προηγούμενη Κυριακή, με τίτλο, "Δημοτικά Συμβούλια Ανδραβίδας-Κυλλήνης", [ δια...


Aν και η απάντηση στο δημοσίευμα που έκανα την προηγούμενη Κυριακή, με τίτλο, "Δημοτικά Συμβούλια Ανδραβίδας-Κυλλήνης", [διαβάστε εδώ...], λογικά θα έπρεπε να την βάλω μόνο ως σχόλιο κάτω από το κείμενο, εντούτοις θα κάνω μια εξαίρεση και θα αφιερώσω νέα σελίδα. 

Οι απαντήσεις μου, φυσικά, ακολουθούν μετά το σχόλιο της κας Αλεξάνδρας Καρδιανού-Παναγιωτακοπούλου: 

Κ. Φάκο,

με αφορμή τις … σκέψεις για τα τεκταινόμενα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης … τις οποίες αναρτήσατε στην σελίδα σας, εγώ και η παράταξή μου "Σύνθεση και Δημιουργία" θα θέλαμε να περιγράψουμε τα πραγματικά περιστατικά της συνεδρίασης του Δ.Σ.

Για να γνωριστούμε λοιπόν – επειδή αναφέρεσθε στο πρόσωπό μου και την στάση μου στο συγκεκριμένο συμβούλιο χωρίς να γράφετε το όνομά μου - είμαι η Δημοτική Σύμβουλος Καρδιανού-Παναγιωτοπούλου Αλεξάνδρα εκλεγμένη για δεύτερη φορά στον Δήμο (πρώτη εκλογή το 2002), δημόσιος υπάλληλος αποσπασμένη από την ΔΟΥ Αμαλιάδας με διάθεση στο γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ηλείας κ. Μάκη Μπαλαούρα και όχι κάποια που είναι στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στα Λεχαινά.

Ας πάμε τώρα στα πραγματικά γεγονότα της συνεδρίασης του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κατατέθηκε από τον επικεφαλής της κ. Κορομηλά ήταν να γίνει συζήτηση εκτός ημερησίας του θέματος που προέκυψε για το λιμάνι της Κυλλήνης – μέσω κάποιων διαδικτυακών δημοσιευμάτων – και να ληφθεί απόφαση.

Η πρόταση της παράταξής μας, την οποία κατέθεσα εγώ στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν ότι ακριβώς λόγω της σοβαρότητάς του, το θέμα έπρεπε να τεθεί – με δέσμευση του προέδρου του ΔΣ – στην επόμενη τακτική συνεδρίαση και αν χρειαστεί, να αποτελέσει και το μοναδικό θέμα συζήτησης έτσι ώστε να υπάρξει όχι μόνο ενημέρωση αλλά και θέσεις και προτάσεις από όλους μας.
Κάποιοι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι συμφώνησαν μάλιστα –ίσως εκτός μικροφώνου – με την πρότασή μας.

Διατυπώθηκαν λοιπόν δύο προτάσεις προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες βάσει του κανονισμού, έπρεπε να τεθούν σε ψηφοφορία. Επειδή όμως η διαδικασία δεν προχωρούσε με αυτή τη λογική και πρακτική, κάποια στιγμή που ο αρχηγός της παράταξής μας κ. Λαϊνάς ζήτησε τον λόγο για μία διευκρινιστική ερώτηση, ο πρόεδρος δεν του τον έδωσε και από μικροφώνου μας έκανε τον χαρακτηρισμό «δεν είστε παράταξη».

Γι αυτό το λόγο αποχωρήσαμε κ.Φάκο και όχι επειδή τάχα δεν ήμασταν ενημερωμένοι ή δεν είχαμε άποψη και θέση για το λιμάνι της Κυλλήνης. Πού είναι λοιπόν η … φασαρία που έκανα και η ....σύμπραξη με τον κ. Χάρδα;

Όλα αυτά βέβαια ξέρετε πολύ καλά ότι είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν με την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της συνεδρίασης. Αλλά κι εσείς ο ίδιος ήσασταν παρών.

Όσο για τις υποδείξεις σας σχετικά με το ποια συμφέροντα προέχουν, του δήμου ή τα πολιτικά-κομματικά, η παράταξή μας «Σύνθεση και Δημιουργία» έχει δώσει δείγματα γραφής, όχι μόνο με τη συνεχή και ουσιαστική παρουσία και παρέμβασή μας στα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και με την καθημερινή στάση μας και συμπεριφορά μας στην τοπική κοινωνία.

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να αναρτήσετε και τις δικές μας σκέψεις στην ιστοσελίδα σας για να κρίνουν οι αναγνώστες σας.

Αλέκα Παναγιωτοπούλου-Καρδιανού 
Δημοτική Σύμβουλος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με την «Σύνθεση και Δημιουργία»

Απάντηση:

1] Ως προς τη "φασαρία" που αναφέρω, ίσως ήταν λάθος διατύπωση. Εννοούσα ότι φωνάζατε περισσότερο απ' όλους για μη συζήτηση του θέματος και δεν είχε η συγκεκριμένη λέξη κάποια ιδιαίτερη αιχμή ή ειρωνική διάθεση. 

2] Δεν αναφέρω ότι εσείς συμπράξατε με τον κο Χάρδα, αλλά ότι ο ίδιος με εσάς [την παράταξη δηλαδή] για να μη συζητηθεί το θέμα. 

3] Το "δεν είστε παράταξη", ειλικρινά δεν το άκουσα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., ίσως λόγω της φασαρίας που γινόταν.

4] Δεν νομίζω να έκανα καμία υπόδειξη στην παράταξή σας, απλά κατέθεσα μια άποψη, ή μήπως δεν δικαιούμαι; Μήπως αναρωτιέστε κι εσείς αυτό που αναφώνησε ο δήμαρχος, ότι... δεν καταλαβαίνει για πιο λόγο ασχολούμαι τόσο πολύ με τον δήμο σας;. Δε νομίζω! 

5] Καμία αντίρρηση δεν έχω στην αναφορά σας για τα... δείγματα γραφής που έχει δείξει η παράταξή σας και προφανώς αν δεν είχατε δείξει δεν θα σας είχαν εκλέξει ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 

6] Το θέμα του λιμανιού θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. κι εκεί θα καταγραφεί και η δική σας, παραταξιακή άποψη, όπως και των υπολοίπων. 

7] Ευχαριστώ για την απάντηση που μου στείλατε!

COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Απάντηση στο δημοσίευμα, "Δημοτικά συμβούλια Ανδραβίδας-Κυλλήνης & Ηλιδας: Μερικές σκέψεις..."
Απάντηση στο δημοσίευμα, "Δημοτικά συμβούλια Ανδραβίδας-Κυλλήνης & Ηλιδας: Μερικές σκέψεις..."
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_WFKUUwYRK4w0WZIq33NHRIAokuEdixaIZBBGOqjGH9pp14JRElaPhSiKg76WdoFWAciyOUapc8U7JmL1O__oYSLBO752QeXXbIMTiuNH3TZ1J11EKNhyphenhyphenIau1EQaUUBb7i6Jv_lcSEW1k/s640/P1100686.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_WFKUUwYRK4w0WZIq33NHRIAokuEdixaIZBBGOqjGH9pp14JRElaPhSiKg76WdoFWAciyOUapc8U7JmL1O__oYSLBO752QeXXbIMTiuNH3TZ1J11EKNhyphenhyphenIau1EQaUUBb7i6Jv_lcSEW1k/s72-c/P1100686.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_119.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2017/09/blog-post_119.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy