-->

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Παραίτηση με αιχμές Δημήτρη Χάρδα από την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Παραίτηση του Δημήτρη Χάρδα  απ' όλες τις θέσεις που του  είχαν ανατεθεί.  Παραμένει στην παράταξη  ως απλός δημοτικός σύμβουλ...


Παραίτηση του Δημήτρη Χάρδα 
απ' όλες τις θέσεις που του 
είχαν ανατεθεί. 

Παραμένει στην παράταξη 
ως απλός δημοτικός σύμβουλος. 

Την παραίτησή του από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κατέθεσε πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Χάρδας, κατηγορώντας τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ για... "σειρήνες" της αυλής σας που σας οδηγούν συνέχεια σε λάθος επιλογές και αποφάσεις..."

Η παραίτηση κατατέθηκε την ώρα που ο Ναμπίλ Μοράντ και συνεργάτες του έδιναν συνέντευξη τύπου για το Φεστιβάλ του Δήμου -μια συνέντευξη στην οποία αποκλείστηκε ο Δημήτρης Χάρδας αν και όπως τονίζει ο ίδιος μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιώργο Βούκανο ασχολήθηκε επιμελώς.

Ο Δήμαρχος, μέχρι την αναχώρηση των δημοσιογράφων από την σημερινή συνέντευξη τύπου, δεν γνώριζε, όπως είπε για την παραίτηση του κου Χάρδα. Αμέσως μόλις λάβει γνώση θα κάνει δήλωση.

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 
ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΔΑ 

Κύριε Δήμαρχε, 

Μου ζητήσατε να συνεχίσω να ασχολούμαι και αυτή τη χρονιά με τη διοργάνωση του φεστιβάλ του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Αφού σας κάναμε μαζί με τον κ. Βούκανο την παρουσίαση και συμφωνήσατε μαζί μας, σήμερα προγραμματίσατε συνέντευξη τύπου και με εξαιρέσατε, ακούγοντας τις "σειρήνες" της αυλής σας που σας οδηγούν συνέχεια σε λάθος επιλογές και αποφάσεις. Έτσι λοιπόν και τώρα, σας έπεισαν και σας οδήγησαν στην οριστική ρήξη μαζί μου. 

Για τους λόγους αυτούς σας υποβάλλω οριστικά και αμετάκλητα την παραίτησή μου, από πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, από εντεταλμένος σύμβουλος της πρώην δημοτικής ενότητας Κάστρου-Κυλλήνης και επόπτης. Η επιλογή της ρήξης ήταν απόφαση δική σας και όχι δική μου. 

Τα υπόλοιπα θα τα λέμε στα δημοτικά συμβούλια. 

Δημήτρης Χάρδας 
Δημοτικός Σύμβουλος

[Το έγγραφο της παραίτησης έχει τον αρ. πρωτ.: 6928 και παρελήφθη στις 20/6/2018]


ΔΗΛΩΣΗ 
ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΔΑ

Βρήκαμε τον παραιτηθέντα πρόεδρο του δ.σ. Δημήτρη Χάρδα, στο γραφείο του προέδρου του ΤΔ Λεχαινών και του ζητήσαμε δήλωση για το θέμα της παραίτησής του.
Ο ίδιος ήρεμος και χαμογελαστός δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

"Κατέθεσα την παραίτησή μου σήμερα διότι ο δήμαρχος μου είχε αναθέσει το φεστιβάλ του δήμου. Του έκανα την παρουσίαση χθες μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή κο Βούκανο. Σήμερα έδωσε μια συνέντευξη τύπου στην οποία δεν θέλησε να είμαι γιατί νόμισε ότι προβάλλομαι και φαίνεται πρόβλημα. 
Του λόγους τους γράφω στην παραίτησή μου. Θεωρώ ότι αυτό και με αδικεί και με προσβάλλει γι' αυτό και δεν μπορούσα να συνεχίσω να έχω θέση στο δ.σ. και κάποιες άλλες θέσεις που μου είχε αναθέσει ο δήμαρχος και του τις επέστρεψα". 

Ποιες είναι οι σχέσεις της αυλής του δημάρχου;

"Τις ξέρει ο δήμαρχος, όπως ξέρει ο κόσμος και η κοινωνία".

Από την παράταξη παραιτηθήκατε;

"Δεν παραιτούμαι από την παράταξη στην οποία είμαι χρόνια. Δεν είναι παράταξη που δημιουργήθηκε τώρα, υπάρχει από παλιά. Δεν παραιτούμαι από την παράταξή μου, παραιτήθηκα από τα αξιώματα και παραμένω απλός δημοτικός σύμβουλο για να στηρίξω τον δήμο Ανδραβίδα;ς-Κυλλήνης στα δημοτικά συμβούλια. Αυτή την εντολή έχω πάρει από τους ανθρώπους που με ψήφισαν και αυτό θα κάνω".

Πριν καταθέσετε την παραίτησή σας, δεν κρίνατε σκόπιμο να συζητήσετε μαζί του;

"Θεωρώ ότι αυτό θα ήταν μικροπρέπεια από την πλευρά μου, να συζητήσω γιατί δεν συμμετείχα για μια δουλειά που έκανα πέντε μήνες και να ζητήσω να συμμετέχω στην συνέντευξη τύπου. 
Απ' ότι ξέρετε δεν εμφανίζομαι και πολύ στα μέσα ενημέρωσης, ούτε μου αρέσουν και πολύ οι εκδηλώσεις αυτές. Πάντα είμαι αφανής και πίσω. Όμως αυτό με ενόχλησε και πιστεύω ότι -όπως έγραψα στην παραίτησή μου- η αυλή του δημάρχου του κάνει μεγάλο κακό. Ας το συνειδητοποιήσει ο ίδιος και ας πορευτεί με την αυλή του". 


TΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Θα γίνει πρόσκληση από τον πρώτο δημοτικό σύμβουλο [στην προκειμένη περίπτωση τον Διονύση Μάλλιαρη] για σύγκλιση της παράταξης και στη συνέχεια ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο οποίο η πλειοψηφούσα παράταξη, εκτός από τον Δημήτρη Χάρδα [για δύο χρόνια δεν μπορεί να ξαναείναι πρόεδρος δ.σ.] και τους συμβούλους που έχουν ανεξαρτοποιηθεί [Καραγιάννη-Αλτούνη], θα προχωρήσουν σε ανάδειξη νέου προέδρου, ο οποίος πρέπει να είναι από την πλειοψηφούσα παράταξη.

Ο κανονισμός προβλέπει τρεις ψηφοφορίες, στην ίδια συνεδρίαση, για να εκλεγεί ο πρόεδρος έστω και με σχετική πλειοψηφία.



COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Παραίτηση με αιχμές Δημήτρη Χάρδα από την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Παραίτηση με αιχμές Δημήτρη Χάρδα από την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGJB7UFLG8kP4N35h1gJzrC5F5zDiNzN9UIPlAuPLfdgNhpevu3H-rOB-g6r9z0bKR_CMXD1hgwp_CumzJPWMe8tyqVIJ3JJg-w_Syo3Ozn16JBQAD2vsnW4FlLc4Qp-WBgmLPw2i8V-Y/s640/P1130909.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGJB7UFLG8kP4N35h1gJzrC5F5zDiNzN9UIPlAuPLfdgNhpevu3H-rOB-g6r9z0bKR_CMXD1hgwp_CumzJPWMe8tyqVIJ3JJg-w_Syo3Ozn16JBQAD2vsnW4FlLc4Qp-WBgmLPw2i8V-Y/s72-c/P1130909.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2018/06/blog-post_114.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2018/06/blog-post_114.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy