-->

Ανδραβίδα: Ηταν η βραδιά του Γιάννη Λέντζα ... [δηλώσεις, video, φωτογραφίες]

*Γέμισε από κόσμο ο αύλειος χώρος της Αγιάς Σοφιάς *Ήταν όλοι εκεί, στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιάννη Λέντζα και όλης της δημοτ...



*Γέμισε από κόσμο ο αύλειος χώρος της Αγιάς Σοφιάς

*Ήταν όλοι εκεί, στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιάννη Λέντζα και όλης της δημοτικής αρχής

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, για καλή και δημιουργική θητεία, πραγματοποιήθηκε απόψε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα αλλά και όλης της δημοτικής αρχής, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Εκατοντάδες κόσμου παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία με τον Γιάννη Λέντζα, στη σύντομη ομιλία που εκφώνησε, να υπόσχεται πολλή δουλειά και με όλες οι πόρτες ανοικτές για τους πολίτες του δήμου.

Ήταν μια λαμπρή τελετή, στην οποία διαβάστηκε και μήνυμα του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, στην οποία ευχόταν σε όλους καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και οι δήμαρχοι που αναλαμβάνουν από 1η Σεπτεμβρίου: Ο Γιάννης Λυμπέρης της Ήλιδας και ο Ανδρέας Μαρίνος του Πηνειού, ενώ παρευρέθηκε και ο πρώην δήμαρχος Πηνειού και υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Αλέξης Καστρινός.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ 
Δήμαρχος 

"Σήμερα, στο ιστορικό αυτό σημείο του δήμου μας, την Αγιά Σοφιά, είχαμε την ορκωμοσία του δημάρχου και όλου του δημοτικού συμβουλίου.

H παρουσία του κόσμου δικαίωσε αυτή την επιλογή ως τόπο ορκωμοσίας.

Από κει και πέρα, όπως ερίπα και στην οmιλία μου, μας γεμίζει με θάρρος αποφασιστικότητα, δύναμη και κουράγιο για να μπορέσουμε να τα αντεπεξέλθουμε σε όλα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο δήμος.

Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους τους πολίτες, στους οποίους θα σταθούμε δίπλα ρους.

Θα αγωνιστούμε σκληρά για να μπορέσουμε να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω στον δήμο μας".



ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ 
π. Δήμαρχος 

"Από την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει η νέα δημοτική αρχή κι εύχομαι σε όλους καλή θητεία. Το σίγουρο είναι ότι το έργο δεν θα είναι εύκολο.

Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να αποδείξει ότι ο νέος δήμαρχος θα είναι όλου του δήμου και όλων των δημοτών. Να προσπαθήσει να μην επιτρέψει τον τοπικισμό. Εμείς αυτό προσπαθήσαμε στη διάρκεια της δικής μου θητείας. Να είμαι δήμαρχος όπλου του δήμου. Πιστεύω ότι τα κατάφερα, αλλά ο τοπικισμός πάντα δημιουργεί προβλήματα κι αυτό ήταν από τα βασικά θέματα που αντιμετωπίσαμε.

Το δεύτερο θέμα,είναι το οικονομικό του δήμου, Κι εκεί πρέπει να δουλέψουν σκληρά, να εισπράττουν αυτά που πρέπει να εισπραχθούν και να προχωρήσουν στην υλοποίηση των έργων που υποσχέθηκαν.

Εμείς, ως αντιπολίτευση, θα στηρίξουμε ότι είναι θετικό και να καυτηριάσουμε ότι είναι αρνητικό. Για μας, πρώτη προτεραιότητα είναι να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τις χρηματοδοτήσεις που πετύχαμε και θέλουν δημοπράτηση και κάποια στιγμή τα έργα μας να προχωρήσουν για το καλό του δήμου και των δημοτών".

-Ποιο είναι το πιο σπουδαίο που αφήνετε ως παρακαταθήκη;

"Τα πάρα πολλά έργα από το ΕΣΠΑ, αλλά και σε όλα τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα. Θεωρώ ότι η υλοποίηση αυτών των έργων θα ανεβάσει πολύ το βιωτικό επίπεδο των συμπολιτών μας και θα ομορφύνει όλες τις περιοχές του δήμου μας. Υπάρχουν έργα που έχουν δρομολογηθεί. Κάποια έχουν ξεκινήσει, κάποια έχουν δημοπρατηθεί και κάποια άλλα θέλουν δουλειά για να γίνουν πραγματικότητα"

Οι επικεφαλής των παρατάξεων υπογράφουν...

Γιάννης Λέντζας

Ναμπίλ Μοράντ
Διονύσης Μάλιαρης
Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Οδυσσέας Μαννιάς

Διάφορες φωτογραφίες...























COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ανδραβίδα: Ηταν η βραδιά του Γιάννη Λέντζα ... [δηλώσεις, video, φωτογραφίες]
Ανδραβίδα: Ηταν η βραδιά του Γιάννη Λέντζα ... [δηλώσεις, video, φωτογραφίες]
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgfiKvNUZEiIBM6_V-F-o1eA5SXZoAH9zxTCqVQDwQUJSlj-RjxqQSfWmrRwlU5TVwTde4QSsG3mHm9DNLWdCg6FI45aSpH8JMUpP9YuIIGCTJMVj0WYsrqsd1xrpLqavfhbJs1jrQ7uc/s640/P1190494.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgfiKvNUZEiIBM6_V-F-o1eA5SXZoAH9zxTCqVQDwQUJSlj-RjxqQSfWmrRwlU5TVwTde4QSsG3mHm9DNLWdCg6FI45aSpH8JMUpP9YuIIGCTJMVj0WYsrqsd1xrpLqavfhbJs1jrQ7uc/s72-c/P1190494.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2019/08/video_19.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2019/08/video_19.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy