-->

Ακουσε κ. Ανδρέα Μαρίνο...

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκανες πάρα πολλά λάθη. Είσαι ένας δήμαρχος που, μέχρι στιγμής, δεν έχεις δικαιώσει για την επιλογή το...


Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκανες πάρα πολλά λάθη.
Είσαι ένας δήμαρχος που, μέχρι στιγμής, δεν έχεις δικαιώσει για την επιλογή του προσώπου σου από τους δημότες του δήμου Πηνειού -μια επιλογή βεβαίως που βασίστηκε στη στήριξη του Πάνου Θεοδωρακόπουλου. Τον οποίο Θεοδωρακόπουλο, προσπάθησες και τα κατάφερες να τον "ξηλώσεις" προφανώς γιατί έχει μια εκτίμηση -άραγε μεγαλύτερη;- από τον κόσμο για τον "αγαθό γίγαντα".

Αφού λοιπόν πήρες την πλειοψηφία, καταφέροντας επίσης να "τραβήξεις" και δύο από την παράταξη της μειοψηφίας, θεωρείς ότι είσαι ο... κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Προφανώς δεν ξέρεις από ιστορία... ξέρεις όμως από θρησκεία.
Ξέρεις ότι στον Ιησού δαφνοστεφάνωναν το δρόμο που διέσχιζε με το γαιδουράκι και σε λίγες ημέρες οι ίδιοι που τον αποθέωναν ζήτησαν την σταύρωσή του και παράλληλα την απελευθέρωση του πιο αιμοσταγούς εγκληματία της εποχής, του Βαραβά.

Τι σημαίνει αυτό; 

Οτι οι οι πολίτες έχουν τα δικά τους μέτρα και σταθμά και όσους "ανεβάζουν" μετά τους ρίχνουν στα τάρταρα, αν νιώσουν ότι αυτά που γίνονται δεν είναι στη δική τους ηθική και λογική.

Προσέλαβες τον Διαμαντή Καράσουλα, με το πρόσχημα του εργάτη και -ας πούμε- καλώς το έκανες. Πέρα από τις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει και οδήγησαν στη διαγραφή του από τη ΝΔ και σε μια έντονη αγανάκτηση για τα γραφόμενά του, όπως αυτή εκφράστηκε σε σχόλια στα social media, [και που ποτέ δεν ζήτησε ένα συγνώμη], δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να ζήσει, όπως όλοι. [Αυτό είναι ανθρώπινο].

Αλλά να τον προσλαμβάνεις ως εργάτη και να τον... αξιοποιείς σε γραφείο με την δικαιολογία του... κορονοιού, επειδή έτσι νόμιζες ότι θα "χτυπήσεις" την αντιπολιτευτική παράταξη της οποίας ήταν μέλος... συν όλα όσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έκανες, όπως να καταφερθείς εναντίον του συναδέλφού σου Γιάννη Λέντζα, να τον σύρεις στο Ν 151, απ' όπου ηττήθηκες εσύ και οι άλλοι οικτρά,  και να διακινδυνεύσεις, επίσης, τη διάλυση του Συνδέσμου Ηρακλής με τα άλλα "φωτεινά" μυαλά του όμορου δήμου, [που αν είχαν εκλεγεί ο δήμος τους θα ήταν διαλυμένος],
δίνεις την εικόνα ενός πολιτικού της 10ετίας του 60, όπου στο μυαλό του δε είναι το γενικό καλό αλλά μόνο η διατήρηση της 'καρέκλας'.

Δεν έχεις καταλάβει κάτι πολύ σημαντικό: Οτι ενέργειες που αφορούν το δήμο σου μακροπρόθεσμα θα επηρεάσουν ολόκληρο το νομό.
Διότι "η Ηλεία μία πόλη".
Διότι και ο δήμος Πηνειού είναι ένας κρίκος από την αλυσίδα που λέγεται νομός Ηλείας.

Εκανες σύσκεψη με... πρώην δημάρχους, αποκλείοντας άλλους, προφανώς γιατί δεν είναι στη... δική σου λογική!

Τα έβαλες με το δυναμικό του αστυνομικού τμήματος, όταν οι άνθρωποι προσπαθούν για το καλύτερο κάτω από μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Κι ενώ τα ήξερες [αν δεν ήξερες τότε τι δήμαρχος είσαι] και αντί να τους στηρίξεις προσπαθώντας να ενδυναμώσεις το τμήμα, τους... "επιτέθηκες", προφανώς θεωρώντας τους ως εξιλαστήρια θύματα της δικής σου πολιτικής/αιρετής επιβίωσης.

Αλλά δεν μας λες -όπως και οι προηγούμενοι- πως η τοπική κοινωνία και η υπόλοιπη Ηλεία θα ανταπεξέλθει από την έντονη παραβατικότητα που ξεκινάει [και] από την περιοχή σου; Με ... sekurity; Οπως αυτές λειτουργούν στην Ελλάδα;

Εκλέχθηκες με την ελπίδα ότι στον Ηλειακό κάμπο ξημερώνει μια νέα ημέρα: Σωστά. Ξημέρωσε μια νέα ημέρα, που όμως την οδηγείς πολύ-πολύ πίσω. Σε εποχές που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε. Κι αν θες μπορούμε να σου υπενθυμίσουμε πολλά γεγονότα στα οποία κι εσύ συνέβαλλες ως κομματικό στέλεχος, ηθελημένα ή αθέλητα ακόμη και ως βουλευτής.

Γεγονότα που άφησαν το νομό πολύ πίσω... 

Ενας νομός που ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματά του, εν έτη 2020, όταν άλλοι δήμοι και Περιφέρειες, ενώ ήταν πίσω από εμάς, ξέφυγαν πολύ μπροστά. 
Κι αφήστε αυτές τις... συσκέψεις και κάτι συμβούλια που δημιουργήσατε με τους πικραμένους-χαμένους των δημοτικών εκλογών. 
Ποτέ δεν κατάφεραν τίποτα σημαντικό! 

Θα μπορούσα να σου αναφέρουμε κι άλλα... όμως...

...το κείμενο απευθύνεται στον πολιτικό Ανδρέα Μαρίνο...

Του οποίου γνωρίζουμε τις δυνατότητες. Κι αυτές τις "καλές" δυνατότητες επιθυμούμε να ενεργοποιηθούν προς όφελος όλων που ζουν στο δήμο Πηνειού και κατά προέκταση στην Ηλεία.

Βγες, αν βρίσκεσαι, από το γυάλινο κλουβί όπου όλα είναι ωραία και καλά. Απομάκρυνε αυτούς οι οποίοι αναδείχθηκαν από άλλον πολιτικό ταγό και σήμερα παρουσιάζονται είτε ως αδικημένοι [!!!] είτε ως προφέσορες της αυτοδιοίκησης...!

Βγες στη κοινωνία που "βράζει", αφουγκράσου αυτά που λένε και πράξε ανάλογα.
Και ζήτα συγγνώμη, αν νιώσεις ότι έκανες ένα λάθος. Ολοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στο λάθος, και "τιμή και δόξα" σε αυτούς που το αναγνωρίζουν!!!

Αυτά για τώρα...

*Συγνώμη που εμείς δεν.. χαιδεύουμε αφτιά, όπως κάνουν άλλοι. Βλέπεις, κατά επιλογή μας, αποφασίσαμε να ζούμε σε αυτό το νομό, τον οποίο και ιδιαιτέρως λατρεύουμε! 

*Το κείμενο, επί της ουσίας, αφορά όλους τους... "προφέσορες" της Αυτοδιοίκησης που ανέλαβαν εκλεγμένοι από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Οι οποίοι, άλλα διαλαλούσαν προεκλογικά, άλλα κάνουν μετεκλογικά. Διότι καλές οι... αναπλάσεις, αλλά η ουσία έχει αρχίσει πάλι να χάνεται!!!

Newsgf.net



COMMENTS

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiz6rV3JL2_MbZ9JedxVL8BB_0WG-37UT64zaQVv7ycuRLmw9jyOkuqg16xgJQv9YwpS9ZeXd4ZDs-ZA4iNqjGdfpQCRx6e5AWXLwF4EZyL-ECWQV1WBdyoNUUzEyenZ5OTU34dN0n514uJT3gx7M4VEyW4YneeOYzfs-FHxV4xzOH9cQ-mCQ0MmqD-=s929
Όνομα

Αγροτικά Αθλητισμός Ανδραβίδα-Κυλλήνη Ανδρίτσαινα-Κρέστενα Αρθρο Αρχαία Ολυμπία Αστυνομία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ/ΜΟΤΟ βιβλία/περιοδικά ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΤΙΚΟΡΑΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ζαχάρω ΖΥΜΑΡΙΚΑ Ηλιδα Θρησκεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Ιστορία ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΕΑΣ Κύπρος ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΔΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Ξέρετε ότι... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Παρουσίαση ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πηνειός Πολιτική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Προορισμοί Πρόσωπα Πύργος Ρεπορτάζ Συνέντευξη Σχόλιο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Υγεία Φιλοσοφία & Φιλόσοφοι Φωτογραφία ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Break News Crime stories EDITORIAL LIFESTYLE VIDEO
false
ltr
item
"Ενδείξεις-Αποδείξεις" : Ακουσε κ. Ανδρέα Μαρίνο...
Ακουσε κ. Ανδρέα Μαρίνο...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxNe1DBuIGrf2MQyg8sGx1X3LSFNz3sboT6rOvbhE7r2aRY4vRrhveozcbnGXzwDZA4y-O0ml6K_lmhqNpcBD23O3eeBMiasLIXbu1mtOgSJnq9yK4NuEBmm06-PykXErEQmTKvD_WH_M/s640/%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A31.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxNe1DBuIGrf2MQyg8sGx1X3LSFNz3sboT6rOvbhE7r2aRY4vRrhveozcbnGXzwDZA4y-O0ml6K_lmhqNpcBD23O3eeBMiasLIXbu1mtOgSJnq9yK4NuEBmm06-PykXErEQmTKvD_WH_M/s72-c/%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259D%25CE%259F%25CE%25A31.JPG
"Ενδείξεις-Αποδείξεις"
http://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_580.html
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/
http://www.newsgf.net/2020/06/blog-post_580.html
true
534586854069144982
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Πριν φύγετε, διαβάστε επίσης... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy